من ترافیکم تموم شد همین کارو کردم، روزهای اشتراکت تغییری نمیکنه، ترافیک رایگان هم داره، حتی این هم تموم شد دوباره حجم خریدم از اون هم کم نشد، فکر کنم دوره بعد تمدید کنی از اون کم میکنه، ولی خبر ندارن من دیگه تمدید نمیکنم :31:نقل قول:
Printable View
من ترافیکم تموم شد همین کارو کردم، روزهای اشتراکت تغییری نمیکنه، ترافیک رایگان هم داره، حتی این هم تموم شد دوباره حجم خریدم از اون هم کم نشد، فکر کنم دوره بعد تمدید کنی از اون کم میکنه، ولی خبر ندارن من دیگه تمدید نمیکنم :31:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم
اگر مودم وایرلس رو ی ppoe باشه
برای استفاده از شبانه مجانی باید سر ساعت مثلا 2 مودم رو خاموش روشن کنم یا نه؟
سلامنقل قول:
ساعت سیستمتون رو با ساعت ملی چک کنید ، دیروز اکثر سیستم های دیجیتال ساعتشون رو یه ساعت عقب کشیده بودن ! اتومات ! برا همین ممکنه که از حجم خودتون مصرف کرده باشه ( یعنی تنظیم شما بین ساعت 2-7 بوده ولی در اصل بین ساعت 3-8 واقعی دانلود کرده ! )
ساعت سیستموتون رو با ساعت این سایت چک کنید :
time.ir
یکی جواب ما رو بده Plz :
نقل قول:
سلام
دوستان من الان از مخابرات کرمانشاه سرویس دارم .کسی میدونه علت تایم اوت های من چیه ؟ خیلی زیادن .
خواستم بدونم پارس آنلاین مشکل تایم اوت نداره ؟ واسه بازی آنلاین مناسبه ؟
نه من تایم اوت تا حالا نداشتمنقل قول:
خواستم بدونم پارس آنلاین مشکل تایم اوت نداره
این قضیه عقب رفتن ساعت سیستم ها دهن ملت رو..... من 1 گیگ از حجمم رفت حواستون باشه درستش کنید.
دوستان الان ساعت چنده
من سیستمم آپدیت هم می زنم با time.windows.com الان زده 22:15
الان یه ساعت عقب کشیده شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با این اوضاع امشب کی دانلود کنیم
الان بازی یونتوس - منچستر سیتی تلویزیون زده بود 23:15 بازی شروع شده ولی الان 22:15 زده کامپیوتر
ولی سایت Clock.ir زده 22:15 درست با کامپیوتر من یکیه
ولی time.ir زده 23:15 و با بازی فوتبال همزمانه
حالا کدوم درسته دانلود شبانه از حجم نره
نقل قول:
عزیز جان ساعت الان 23:27 دقیقه هست و هنوز ساعت رسمی کشور عقب کشیده نشده ( 31 شهریور میکشن عقب )
خوب وقتی شما دیشب ساعتت رو درست نکردی و 700 مگ از دست دادی ! چه کاریه که دوباره این عمل رو تکرار کنی ! پس ساعت رو درست کن !
ای بابا ساعت مگه همین طوری عقب میاد یه شب یه دفعه ، 700 مگ هم نه 1 گیگ کم شده
بچه ها یک سوال یه چند وقتی هست که به فکرم زده بیام پارس آنلاین چون آسیاتک خیلی داره اذیتم میکنه ....
بین پارس آنلاین و صبانت موندم به نظر دوستان کدومش بیام ؟
با سرعت 128 یا 256 حدودا شب ها چقدر دانلود دارم ؟
و این که شب ها خوب پیج باز میکنه اگه دانلود نکنم .....
ویندوز خودش به یه سیستم آپدیت ساعت وصلهنقل قول:
هروقت اون سرور ساعتشو عوض کنه برا توام عوض میشه
باید غیرفعالش کنی
تو همونجایی که ساعتو تنظیم میکنی تو تب کناریش غیره فعالش کن
............
حذف بشه ...
ساعتشون تنظیمه اینا ؟
من ساعت رو تنظیم کرده بودم ولی حجمم کم شده.
یک ساعت اختلاف زده .
نمیدونم تو این دو روز شما هم 7 صبح به بعد کانکت بودین یا نه اما برای من دیروز تا 7:10 دقیقه رایگان بود و امروز هم تا 7:15 دقیقه.امیدوارم دوستان بتونن یه باگی چیزی پیدا کنن.چون بدون شک هنوزم یه باگ وجود داره که اینجوری شده.
دوستان سرویس جدید pol 128 نا محدود سرعت دانلودش چند هست؟؟
آیا سرعت دانلود شبانه برای سرویس های محدود در اثر استفاده زیاد کم میشه؟
کدوم از اینا باید غیر فعال باشه برای ساعت که اتوماتیک عوض نشهنقل قول:
ویندوز خودش به یه سیستم آپدیت ساعت وصله
هروقت اون سرور ساعتشو عوض کنه برا توام عوض میشه
باید غیرفعالش کنی
تو همونجایی که ساعتو تنظیم میکنی تو تب کناریش غیره فعالش کن
synchronize with an internet server رو باس تیکشو بردارینقل قول:
دوستان سرویس جدید pol 128 نا محدود سرعت دانلودش چند هست؟؟
عزیزان اگه من بخوام از ساعت 2 تا 7 هر روز شبانه حداقل حول و حوش 2 گیگ دانلود داشته باشم باید چه سرعتی رو بگیرم ؟ 256 یا 512 ؟؟؟؟؟
512 بگیر من دارم دیشب 2 گیگ گرفتم شبای قبل هم 1.9 این حدودا ، دیگه این حداکثرش هست
بچه ها من از ظهر میخوام وارد اکانتم تو خود پارس آنلاین بشم که بتونم یه گیگ اضافه خریداری کنم اما نمیشه یعنی اصلا وارد اکانت نمیشه شد.کسی این مشکل من رو داره؟ میشه یه امتحان کنید بهم همین جا خبر بدید بی زحمت تا امشب حجمم تموم میشه نیاز دارم به اون یه گیگ اضافه.
برا من خوبه
از چیز پی ان استفاده کن ببین میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چرا پارس تعرفه سرعت 256 رو زیاد کرد؟
خدا کنه همینطور که شما عرض می کنید باشهنقل قول:
البته پارس دیگه فنا شد افرادی مثل شما هم کم پیدا میشن .....
نقل قول:
همینطوریه خیالت راحت.
برای پینگ که قشنگ پایین میاد با راهنمایی من. زعت دیگه خیلی به مرکز بستگی داره. من تو شرکت..خونه.. خونه دوم همش پارس آنلاین دارم.
نقل قول:
سلام.
سرعت سرویس های نا محدود POL همون سرعت اصلیه. برست نداره.
دوستان از پارس بخوایم شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود کنیم چه سرویس باید گرفت اصلا میزاره ؟ :دی یا مثل شاتل منفجر میکنه !؟
هیچ کدومنقل قول:
1 مگ
512 1 گیگ بیشتر نمیتونه بگیره
سلام دوستان عزیز
بهترین راه برای خاموش کردن یا قطع کردن ارتباط سرساعت معین چی هست؟
چون برای bridge که با کانکشن هست ,
idm اتصال رو قطع میکنه ولی برای حالت pppoe قطع نمیکنه و همینطوری اتصال برقرار میمونه که حجم میپره. و فقط
کامپیوتر رو خاموش میکنه.
برای حالت bridge کانکشن یه حالتی داره که مثلا یه دانلودی که تموم شده ولی چسبیدن پارتها به هم تموم نشده
, idm اجازه میده تموم بشه بعدش کامپیوتر خاموش بشه.
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
مگه چیزی هم هست که گرون نشده باشه؟! :31:
نقل قول:سلامنقل قول:
در حالت معمول با سرویس 512 بیت بر ثانیه محدود امکان پذیر هست، البته بسته به مرکز مخابراتی تون هم داره، من چندین بار از پشتیبانی تهران و شهرستان در مورد سرعت سوال کرده ام که گفته اند به مرکز مخابراتی تون بستگی داره.
نقل قول:
سلامنقل قول:
اینطور نیست
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره
با 256 در حالت معمول حداقل یک مگ رو میشه گرفت
سلامنقل قول:
حالت خاصی نداره
فقط تنطیمات IDM هست و اینکه مودم روی BRIDGE باشه
لینک زیر و رهم ببینید
دوستان امشب که میخوان ساعت هارو 1 ساعت عقب بکشن دانلود را به وقت ساعت جدید شروع کنیم یا قدیم ؟ :31:
به وقت رسمی کشور !نقل قول:
فکر کنم به ریسکش بیارزه که با قدیم شروع کنیم و با جدید تموم کنیم! :31: خدا رو چی دیدی شاید 2 ساعت مفت گیرمون بیاد :31:نقل قول:
الان دیسی کردم و دوباره کانکت شدم، توی گزارش مصرف با ساعت جدید زده
اینا وقتی ساعت رسمی جلو میرفت ساعت سیستمشونو عوض نمیکردن تا فرداش که کاربرا سود نکنن
حالا مطمعن باش کاری نمیکنن من و تو سود کنیم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز. من 256 دارم. سرعت دانلود رایگانم اولش صده بعدش کم کم زیاد میشه و تا ساعت 5 به 200 میرسه. الآن یه هفته هستش که دارم. 3 شب که گذاشتم رو دانلود 1.5 گیگ گرفتم. فکر کنم 512 مناسب باشه.نقل قول:
از دوستان کسی تونسته اطلاع پیدا کنه که امشب طبق کدوم ساعت باید دانلود رو شروع کنیم ؟ هر چی قطع و وصل میکنم تو گزارش کارکرد ساعات رو نمیندازه !!
مطمئن باشید که پارس برای دزدی هم که شده باشه از ساعت قدیمی استفاده خواهد کرد . یعنی ما ساعت رو تغییر بدیم و با ساعت جدید دانلود کنیم و پارس تغییر نده ، یک ساعت به پارس از ابتدا منفعت میرسه و یک ساعت هم از آخر
در مجموع 2 ساعت منفعت میکنه که یک ساعت از آخر دزدی محسوب میشه !!
باز کسی از دوستان اطلاع پیدا کرد خبر بده مرسی