پس بالاخره گرونش کردن یا بقول معروف بزور حجم اضافه کردن تو پاچمون
ما که دیگه رفتنی شدیم یه مودم 632 هست برای فروش اگه کسی میخواد پی ام بده
Printable View
پس بالاخره گرونش کردن یا بقول معروف بزور حجم اضافه کردن تو پاچمون
ما که دیگه رفتنی شدیم یه مودم 632 هست برای فروش اگه کسی میخواد پی ام بده
نه به دیشب که 3 گیگ دانلود کردم و نه به امشب که 2 مگابایت هم نتونستم بگیرم..:n08:
راستی بچه ها دیشب اخبار گفت که دو ماه دیگه سرعت اینترنتو زیاد میکنن خوب حالا من میخواستم بدونم که این سرعتی که میگن زیاد میشه شامل حال مبین نت هم میشه یا نه؟!:n02:
نقل قول:
منم دو تا دارم:n02:
بعید میدونم شامل مبین نت بشه. مبین نت گرون نکنه، افزایش سرعت پیشکش!نقل قول:
------------------------------------------------
با کمال تأسف و تأثر اعلام میکنم که امروز برای تلفن ثابت ثبت نام کردم تا به خیل کاربران آشنای اول یا همون مخابرات بپیوندم. امیدوارم کیفیتش خوب باشه، در اینصورت کلاً مبین نت رو میزارم کنار.
مخابرات هم همچین چیز مالی نیسنقل قول:
من 6 ماه پیش که سرویسم شروع شد سرعتم روی 240 کیلوبایت بود
ولی دو ماهه که سرعت رو روی 120 بستن
تازه شبانه رایگان هم نداره
من احتمالاً نامحدود بگیرم، دوستان تو منطقه ی ما گرفتن، بد نیست. در ضمن سرویس های حجمی مخابرات شبانه ی رایگان دارن، ولی باید 6 ماهه یا یک ساله قرارداد بسته باشی.نقل قول:
از همه مهم تر، شما برای همون سرعت 120 که میگی ماهی 60 تومن پول میدی؟
بیا یه مغازه بزنیم رو شیشه هم بزنیم حراج مودم مبین نت به دلیل تغییر ISP:n02:نقل قول:
من که دوباره بار اینترنتم رو انداختم رو دوش خط وایرلس.
تا اونجایی که من شنیدم قرار نیست سرعت رو زیاد کنند میخوان پهنای باند سراسری رو بالا ببرن. یعنی سرعت ها به مقدار اسمیشون برسن.نقل قول:
معلوم هم نیست چقدرش به مبین نت برسه
نقل قول:مخابرات که اوضاعش خرابتر از همس. مبین نت پیشش کلاس میزارهنقل قول:
مگه می خوان خط فیبرنوری واستون بکشن که می خوای از مخابرات بگیری؟
آرش جان من خودم به مخابرات اطمینان ندارم، ولی تو منطقمون یکی دو تا از دوستان 1 مگ نامحدود گرفتن. فعلن کیفیتش از مبین نت کم نداره، قیمتشم ماهی 43 تومنه، دیگه استرس تموم شدن حجمم نداره (البته شایدم حجمی بگیرم، چون ظاهراً سرعتش بالاتر بسته میشه. 1 مگ با 8 گیگ ترافیک حدود 27 تومن و گیگ اضافه هم 4 تومن به پایین که مسلماً از گیگی 8 تومن خیلی بهتره).نقل قول:
علت انتخاب مخابرات هم اینه که ما انتخاب دیگه ای نداریم. تلفن خیلی وقته هست، ولی نمیدونم مسیه یا فیبری.
کدوم شهر هستی؟نقل قول:
معمولا توسایت مخابرات هر استانی یه قسمت هست که شماره تلفن رو وارد می کنی وضعیت خط رو از نظرم سیمی، فیبر نوریی یا PCM بودن بهت میگه.
سلام
یکی از اشنایان ما میخواد وایمکس مبین نت بگیره به من گفته یه پرس و جویی بکنم ببینم خوبه یا نه منم گفتم اینجا بپرسم
تو این سایت مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ها رو زده مثلا این طرح :
طرح درخواستی
- 512
۲۴ گیگابایت ۶ ماهه B1409 هر گیگابات اضافه : ۷۰,۰۰۰ ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان با مودم هست یا نه ؟اگر بدون مودم هست قیمت خود مودم چنده ؟
اگر بعد 6 ماه راضی نبودیم مودم میگیرن پولش و پس میدن ؟
وضعیت سرعت در روزانه و شبانه به چه صورت هست ؟
روزانه هم همون سرعت ارائه میده یا شبا که رایگان هست واقعی میشه ؟ مثلا اکثر شرکت ها همه سرعت ها حتی 128 در طول روز حتی دو یا 4 مگ میبندن ... مبین نت هم همینطوره ؟
پیشاپیش ممنون:n16:
برای بار اول فقط می تونید اون طرح های 420 و 490 و 350 هزارتومنی رو انتخاب کنید (برای سرعت 512)که مودم هم روش هست تفاوت قیمت بخاطر نوع متفاوت مودم هاست روشون کلیک کنید توضیح دادهنقل قول:
نقل قول:
کلاً مبیننت مودم مجانی (البته در ظاهر مجانی چون عملاً پولش رو بصورت کلی میگیره) رو توی طرحهای ویژه یا بعضی از طرحهای خاص بهتون میده. برای مثال اگه مودم میخواهید با همین سرعت بایستی طرح P1102 رو بردارین که ۳۵۰.۰۰۰ هزار تومن هست. اگه مودم رو بهتون بفروشن دیگه ازتون پس نمیگیرن مگه در شرایط سخت اینترنت که قبول کنن مشکل از طرف اونهاست. مثل مواقعی که دکل محل شما رو جمع کنن و برید توی منقطه قرمز. البته بعضی از شرکتهای نمایندگی گویا مودم اجاره میدن که به نظر مییاد همچین هم نمیصرفه.
در مورد سرعت باید بگم که مثل تخممرغ شانسی کاملاً شانسی هست. یعنی داریم اینجا کسانی در حد ۱۰۰٪ از مبیننت راضی هستن و براش قسم میخورن و داریم کسانی که اگه محیط فوروم اجازه میداد بدترین فحشها رو بخاطر سرعت و قطعی و نوسان کیفیتش نثار مبیننت میکردن. بعضی وقتها حتی طبقات یک ساختمون یا پنجرههای یک واحد مسکونی بین قطع و وصل خط میتونه تاثیر بذاره. برای همین بهتره که قبل از خرید از یه نمایندگی اکانت تست بگیرید که مطمئن بشید وضعیت براتون خوب هست یا نه.
اما سوای موقعیت باید گفت که ترافیک منطقه هم توی سرعت شما موثر هست. برای همین اگه منطقه شلوغی داشته باشید به احتمال زیاد در ساعات اوج ترافیک مثل ساعتهای مجانی شبها، سرعت واقعی از اسمی کمتر میشه. البته کلاً مبیننت توی سرعت اکثراً جوری هست که سرعت واقعی کمتر از سرعت اسمی هست، ولی با یک تبصره. یعنی اگه کسی طرح ویژه برداره، گویا برای حال دادن بهش، سرعت رو بیشتر میبندن. اما با تموم شدن اون طرح اون اکانت هم میشه مشابه باقی اکانتهای عادی
وایییییییییییییی بچه ها برای اولین بار امشب رفتم تو تایپک شرکت شاتل سرعت هاشون یک مگ بود ماشالله
من به خدا به همین سرعت مبین نت 250 هم راظیم ولی نامردا همینو ازم گرفتن و اوردن سرعتمو پایین چرا اینا اینجورین؟؟؟؟ حداقل این مبین نت نامرد طرح 9 مگ هم بذاره....حالا باش که گرونه میگیریم چون چاره ای دیگه ای نداریم که شاتل که نمیتونم بگیرم یعنی تو شهر ما نمیشه..الان دیگه گریم گرفته مبین نت خیلییییییییییی خیلسیییییی زیاد ظالمه هیچوقت نمیبخشمشونننننننننننننننن ننننننننننننننننننننن به خدا ادم نباید بگه مرگ بر امریکا باید بگه مرگ مبین نت
مبین نت که طرهای قبلی رو هر کدوم یک گیگ اضافه کرده و گرونتر داره میده به جای اینکه بیاد طرح های جدید بیاره اومده سر مردم کلاه بزاره فکر کرده مردم مثل خودش خ..... هستن
تمام شرکتهای اینترنتی سرعتهای 4 مگ و 8 مگ اوردن جز مبین نت هیچ کسی هم زورش به این شرکت نمیرسه
بچه اگه من همزمان با Xbox آنلاین بازی کنم و در همون زمان با کامپیوتر تا نصف سرعت دانلودم شروع به دانلود کنم تاثیری توی پینگم داره .یعنی امکان داره پینگم توی ایکس باکس بالاتر بیاد و نتونم بازی کنم؟(سرعت دانلود 50/60 برا بازی با XBOX کافی فقط نباید پینگم بالا بره).
این مبین نت چرا اینطوری هستش. طرح ۶ ماهه ۱۲ گیگ که سریع ۱۲ گیگش تمام شد در صورتی که اصلا دانلود نمیکنم فقط فیس بوک و وب پیچ چک میکنم. الانم ۲ گیگ شارژ کردم تا که اینترنت کانکن کردم و گوگل کروم باز کردم ۱ مگابایت استفاده کرد؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟؟ مگه یه صفحه باز کردن چقدر حجم میخوره؟؟؟
نقل قول:
یه مقدارش برمیگرده به سرعتتون که دو مگابیت هست و زودتر از باقی سرعتها میتونه اکانت رو بخوره و تموم کنه. اما بیشترش برمیگرده به ذات ویندوزهای جدید و برنامههای اونها که روز به روز بیشتر به همیشه آنلاین بودن عادت میکنن. برای مثال الان IE 11 که جدید اومده رو همچین ساختن که دیگه دکمه آفلاین نداره و به محض باز شدن، آنلاین میشه و شروع میکنه به مصرف. مشابه اون تعداد برنامههایی که اون پشت آنلاین هستن هم زیاد شده. از برنامههای مولتیمدیا بگیرید تا برنامههایی مثل Nero یا حتی درایور پرینتر و مشابه.
البته برای خارجی جماعت این قضیه مشکل نیست چون برای اونها سرعتهای یک یا دو مگابیت شده مثل دایالآپ و کمتر کسی میره سراغشون. اما برای ما ایرانیها شاید تنها راه چک مرتب برنامههایی هست که پشت پرده مشغول مصرف هستن و باید دسترسی مدام به اینترنت رو ازشون گرفت.
اینم بگم که اونا علاوه بر داشتن سرعت های بالانقل قول:
ترافیک بالایی هم دارن.برای همینم همیشه آنلاینن
وگرنه همین دو مگ ما رو هم اگه نامحدودش کنن و سرعت خودشو بدن
همه حال میکنیم و فک میکنیم که یه اتفاقی توی کشور افتاده
بیخود هم نیست که روز به روز زندگیشون بیشتر و بیشتر آنلاین میشه چون تقریباً جایی نیست که برن و دور از اینترنت واقعاً پرسرعت و البته ارزون نباشن.نقل قول:
درست هم گفتین چون اگه اینترنت دو مگابیت بدون محدودیت و سکته باشه، راحت میتونه خیلی جاها رو آنلاین کنه. یعنی مثلاً میشه بیشتر فیلمهای یوتیوب رو با کیفیت نسبتاً خوب بدون سکته آنلاین تماشا کرد. شکی نیست که خارجی جماعت بیکار نبودن بیان این همه مدل تلویزیون هوشمند و دستگاه ویدیو آنلاین بسازن که مردم بدون نیاز به IDM و برنامههای مشابه، بتونن آنلاین فیلم و کلیپ نگاه کنن. اینقدر هم اینترنت راحت و ارزون باشه که ذخیره همه برنامهها براشون نصرفه، چون با یک اشاره مجدد در دسترشون خواهد بود.
با سلام خدمت همه شما دوستان بنده تازه وارد هستم
آقا یه مشکلی که من دارم اینه که الان چند روز سرعت مبین نت من اومده پایین وحشتناک بطوری که دیگه شبا دانلود اصلاً ندارم ! طرح 2048 12 گیگ دارم شبا 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشتم اما الان بزور 300 مگ دانلود میکنم
با سرور های مختلف هم چک کردم یه صفحه نت هم باز نمیکنه !!! در ضمن اون ایمیل های کذایی که میگفت مصرف کماکان دامه دارد اینا هم برام اومده بود ، میخواستم ببینم بچه ها شماها مشکلی ندارین؟! من افتضاحست یه دو هفته میشه!
RSSI : -70.58dBm
CINR Reuse1 : 16.75dB
CINR Reuse3 : 17.36dB
دقیقاً بین 234 تا 254 کیلوبیت دریافت داشتم اما الان 20 تا 30 کیلوبیت شده ، بنده مشهد هم ساکن هستم ، متشکر میشم راهنمایی کنین
درسته مشکل مبین نت هست صفحات قبل رو بخونین همه این مشکل رو دارن رسما فاتحه مبین نت با این قیمت هاش و نداشتن دانلود شبانه خونده شده بهترین راه فروش مودم مبین نت هست دیگه هیچ فایده نداره همه شرکت ها اومدن روی سرعت 10 مگ شبی بالای 10 گیگ دانلود دارن حالا مبین نت گرونتر کرده شبانه هم ورداشته هیچ ارزشی دیگه ندارهنقل قول:
کی گفته شبانه رو برداشتن ؟؟؟
نقل قول:
چند صفحه قبل رو بخون وقتی شب ها اجازه دانلود نداری و سرعت خیلی پایین هست یعنی شبانه وجود نداره یکی و دو نفر نیستیم خیلی گفتن دیگه مبین نت ارزش نداره و مودم میفروشم الان شما میخوای از مبین نت کم فروش و گرون فروش دفاع کنی وقتی وضعیت بیشتری ها خرابه مال تو نیست خوش بحالت برو حالش رو ببر بزار دیگران مشکلات رو بگن
دفاع از مبین نت کاملا بی معنیه
من اصلا از این شرکت آشغال دفاع نکردم و نمیکنم من فقط پرسیدم از کجا میدونید همین
در ضمن من خودم دل خوشی از مبین ندارم این شرکت ضعیفترین شرکت اینترنتی هست تمامی شرکتها سرعتهای 8 مگ دارن میدن ولی مبین روی همون 2 مگ مونده
با این وضعیت به زودی خیلی از مشتری های خوبشون رو از دست میدن خود من هم دارم از مبین نت جدا میشم پس من دفاعی نکردم فقط سوال کردم
دیشب من به زور 1.5 گیگ گرفتم
در صورتی که تا هفته پیش حتی تا 3.5 4 گیگ هم گرفته بودم
خیلی وضع بدی درست کردن.آخه ما که نمیتونیم وایرلس و غیره بگیریم باید چیکار کنم :n30:
پس دیشب مال همه کند بوده؟ من فکر کردم منطقه من پرترافیک بوده که سرعت به حد دایالآپ و کمتر رسیده بوده. مشکل اینجاست که این کم بودن سرعت فقط مال ساعت مجانی نیست و بعضی وقتها روزها پیش مییاد.
مودم من به طور اتوماتیک فرکانس عوض میکنه، کسی میدونه چطوری از این حالت درش بیارم؟
مال همه گه بودنقل قول:
سلام دوستان...من از یک ماه پیش که سرویس 512نامحدود گرفتم،سرعتم افتضاحه...همش حدود 5تا10کیلوبایت!!!!دیگه باید گفت دایل آپه...
سیگنال و همه چیزای مربوط به مودمم اوکی هست ولی اینجوریه...
حالا میخوام فردا که سرویسم تموم میشه،یه سرویسی بگیرم که سرعت دانلودم حداقل دیگه 100باشه...
نظر شما چیه؟؟؟چی بگیرم؟؟؟
ممنون...
بازم خوبه برای شما وصله،من که از صبح کلا قطع شدم
نامحدود 8-8 یا 1 به 10؟نقل قول:
نقل قول:
اون سرویسیش که همه ساعتا بازه...
حالا ضریب 1به10 هم باشه،بازم باید 50تا سرعت داشته باشه نه 5تا!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید چه سرویسی بگیرم...
سرویس 1 مگ 100 کیلوبایت بر ثانیه رو با سرور معمولی میده اما اگه بیشتر بخواید میتونید 2 مگ 1 ماهه رو بگیرید.نقل قول:
وای دیشب سرعت منم افتضاح بود..روانی شدم از بس ای پی عوض کردم...خدا نصفشون کنه که اینکارا با ما میکنن...از صبح هم نتم قطع بود و الان وصل شد....
باید خندید...نقل قول:
آسیاتک 512نامحدود قبلا داشتم بهم با همین ضریب اشتراک،اونم الانم ماهی 24تومن شده نامحدودش،70-100تا سرعت دان داشت...
اونوقت حالا باید 1مگ حجمی بخرم تا 100تا بهم سرعت بده،اونم با این قیمتای بالاش...
اگر خط خونمون مسی بود حتما آسیاتکمو دوباره میگرفتم...
ممنونم از شما...
خاککککککککککککک برسر مبین نت
8-8 1مگ سرعت 20
سلام دوستان
من اگه بخوام واسه مصرف ماهیانه 5 گیگم ، اشتراک بخرم کدوم طرح رو شما پیشنهاد میکنید ؟
میخوام بیرون هم که رفتم دسترسی به اینترنت داشته باشم
فکر کنم 3مدل مودم داره
1-مودم رومیزی
2-مودم جیبی
3-مودم USB
من لپتاپ دارم ، واسه اینکه هم بخوام بیرون استفاده کنم هم داخل خونه
کدوم مودم رو باید بخرم ؟
یا کلاً میگید بیخیال اینترنت بیرون از خونه شم و وایمکس رو به adsl معمولی ترجیح بدم ؟؟
نقل قول:
شما اصلا مبین نت نگیر...
اینترنت بیرون میخوای رایتل بگیر...
والا شما تو پستای قبلی میتونی ببینی من چه وضعیتی دارم...
اصلا راضی نیستم،مبین نت قیمتاش واقعا بالاس،سرعتشم واقعا پایین...
البته اگر واقعا وایمکس میخوای برو از داتک بگیر...شنیدم خوبه...
برای بیرون از خونه باید همون مودم رومیزی رو ببری چون دوتای دیگه به درد نمی خورن و فقط زیر دکل بهت سیگنال میدن. برای بیرون از خونه فعلا رایتل بهترهنقل قول:
ممنونم. ولی من تمام آپدیتها رو بستم. سرویس من ۵۱۲ هست. در کل خیلی زور داره با این هزینه ها. یک گیگ اضافه ۸۰۰۰ تومان. حالا دولت جدید که میگه پهنای باند دو برابر میکنیم. بیان اینترنتی که ارائه میدن رو تک نفره کنن و هزینه اش کم کنن نیازی نیست دو برابر کنن.نقل قول:
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk