اکو 2 مگنقل قول:
سرعت تا 300 هم میره
Printable View
اکو 2 مگنقل قول:
سرعت تا 300 هم میره
بنظر جنابعالی اکو 2 مگ باید سرعت نهاییش 300 باشه !!!!:n04:نقل قول:
خواهش میکنم..نقل قول:
حدود یک سال و نیمی هست که از این سرویس استفاده میکنم ماهی30 تومن(هزینش زیاده اما خب ارزش داره چون اگه سرویس محدود بگیرم با گیگ اضافه ماهیانه بالای 40 تومن باید پرداخت کنم)
تو کل کشور اکو 2 مگ روی 2.6 بسته میشهنقل قول:
واسه من تا 3 مگ :n02:
ایم قضیخ اش چیه ؟
متقاضي سرويس فوق به صورت متقارن (سرعت مساوي براي دانلود و آپلود) هستم (جديد)
اندیشه سرعت 1مگ ، تو ساعت شبانه رایگانه سرعت دانلود چنده ؟
شاتل با سرعت 1مگ دانلود شبانه سرعتش چنده ؟
من که دارم اندیشه 1 مگ سرعتش 60 تا 90 متغیرهنقل قول:
يعنى سرعت دانلود و آپلود يکسان بسته ميشه .نقل قول:
دوست عزیز الان خود مخابرات پشتیبانی 24 ساعته داره فقط کافیه هر ساعت از شبانه روز که دلت خواست بزنگی 2020 الان که فعلا با 2 مگ مخابرات تو ساعات رایگان راحت تا 4 گیگ رو می شه دانلود کردنقل قول:
سلام
يه شركت معرفي كنيد كه سرويس256 نامحدودش سرعتش زير 30 نياد اين قانون دانلود منصفانه هم نداشته باشه
منم همین مشکلو دارم دیونم کردهنقل قول:
میخوام برم یه جا دیگه ولی فعلا معلوم نیست
سلام خط اندیشه 128 نامحدود دارم
روی مرکز 5 ماله خوده اندیشه
روی مرکز 3 خط استیجاری مخابرات اندیشه که واقعا داره دیونم میکنه چند روزه پشت هم قطعی داره دیشب از ساعت 10 تا 2 شب پشت هم زنگ زدم ولی کسی جواب نداد
کسی این مشکلو داره؟
بنده پورت مخابرات دارم از اندیشه . بعدشم 2020 مگه همون ضحی کیش نبود که یک ماهه اولش خوب بود و بعد همه رو بیچاره کرد و الان هم کلا نامحدود نداره . اگه مخابرات پشتیبانی داره پس این اندیشه چی میگه من مسئول فروش و پشتیبانی پورت مخابرات هستم ؟نقل قول:
شاتل داخل شرکت کانفیگ مودم انجام میده ؟
ضحی کیش که داستانش جداستنقل قول:
الان جای همین ضحی کیش یه شرکت اومده به نام آشنای اول اگه اشتباه نکنم
اصولا همه شرکت ها انجام میدننقل قول:
ولی با 10 تومان پول زوری که میگیرن بزار بیاد منزل واسه نصب
10 توامن پول زور که میگرن
حداقل بیاد یه ذره کار کنه !! :n23:
از کجا باید گرفت ؟؟؟؟نقل قول:
اندیشه سبز خزرنقل قول:
سرعت دانلود 256 نامحدودش 50 KB/s
هیچ محدودیتی ام نداره
ولی مشکلات زیادی داره، دیتا بدون دلیل قطع میشه، آی پی های خاصی بیوفتی پینگ بالا میره و سرعت کم میشه و ...
سیستمش مثل همون ضحی کیش یا طریق خوده شماره 2020 باید زنگ بزنید و ثبت نام کنید یا دفاتر خدمات ارتباطی یا خوده مراکز مخابراتی ثبت نام می کنننقل قول:
دوستان اینجا کسی خط 5 رشت از شاتل سرویس میگیره
میدونه چقد طول میده تا خط فعال بشه
اگه زود راه میفته این 300 مگ حجمم تمام شد برم شاتل :n13:
اندیشه دیگه حالم داره بهم میزنه 256 نامحدود افتضاح بود سرعتش اینم 512 -3 گیگش بعضی اوقات سرعتش در روز میرسه به زیر 30:n21:
منم پورت 5 هستم شاتل میگه پورت خالی نداریم اگه ثبت نام هم بکنید حداقل باید 3-4 ماه صبر کنیدنقل قول:
اندیشه هم من 1 مگ محدود دارم بدرد نمیخوره چه برسه به سرویس های پایینتر
به نظر من درحال حاظر بهترین گزینه اینترنت مخابرات آشنای اول هستش 2 مگ بگیره بزاره فقط شبا دانلود
این اینترنت مخابرات بخوام برم سرویس بگیرم زود راه میفته یا بازم چون خط 5هستیم گرفتاری داره تا وصل بشهنقل قول:
لیست تعرفه هاش چجوریه _سایتی قیمت سرویس هاش زده در ماه باید چقد شارژ بدیم
اندیشه دیگه مفتش گرونه:n21:
سلام
کسی از دوستان این سرویس های اینترانت اندیشه رو امتحان کرده ... از سرورهای ایران ماکزیمم سرعت چند رو میده ؟
شاتل فعلا به مرکز 5 سرویس نمیده، من رفتم گفتن دستور اومده ثبت نام نکنید!نقل قول:
هر جا خواستی سرویس بگیری بگو مام بیایم اندیشه دیگه گند زده تو همه چی! :n29:
الان 4 شبه از ساعت 10 به اون ور نت بنده قطع میشه . البته در 4 ماهه اخیر اینجوری بوده که در این یک هفته ی اخیر بیشتر شده و به احتمال زیاد میگم عمدیه. چون طرف به من میگه محدود بردار. همچین مشکلاتی نداره.
می خوان کاری کنن کاربرا محدود وردار تا سر حجم و غیره راحت تر کاربرا رو سر کیسه کنن :n21:
اندیشه - پورت مخابرات 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد نت مخابرات چیه؟با این شرایط پیش اومده تصمیم گرفتم از مخابرات نت بگیرم.
اندیشه که دوزار نمیارزه و شاتل هم ۱ ماه تو نوبتم امروز زنگیدم گفتن پورت خالی نداریم و فکر نکنم قبل عید آماده شه پارس آنلاین هم به کل میگه اصلا ثبت نام نداریم! . مجبورم از مخابرات بگیرم.
دوستان 3 تا نکته در مورد آشنای اول
1 -
مطمعا هستید آشنای اول تو گیلان خدمات میده ؟؟
تو وبسایتش که اصلا گیلان نمایندگی نداره !!!!!!!
و نکته دوم
شمارش 2020 هست
این مثل همون ضحی کیش نباشه بعد 1 ماه بشه آشغال !!!!! :n27::n02:
3-
تعرفه قیمت ها هم نامحدود کاملا شبیه همون ضحی کیش هست !!!!!
همون نباشه ؟!!!!!!
بعد از رفتن پشیمون بشیم !!!!!:n02:
نقل قول:محتوای مخفی: تعرفه
حالا سرعتاش چطوره ؟ من زنگ زدم طرف یه جورایی دنبال (تنها) جذب یوزر بود نه ثبات در خدمات . بوی شکار و شکارچی می اومد:n10:
می گفت ضحی کیش به تعهدات عمل نکرد و دیگه باهاش همکاری نداریم.
این الان نامحدود هم داره ، پس چی می گفتن نامحدود مخابرات نداریم .
مطمعا هستی این لیست قیمتش هست ؟؟
این آشنای اول که میگن لیست قیمتش اینه
دوستان یکی جواب منو بده .
از مخابرات نت بگیرم یا نه؟
سرعت دانلود 512 نامحدود چقدره؟
نقل قول:
من زنگ زدم 2020 این آدرس و سایتو بهم گفت . شما از کدوم سایت گرفتی لیست تعرفه رو؟ داخل آدرسی که دادم نگاه کنی اونجا هم نوشته تنهای اول :n08:
تو گوگل سرچ کن آشنای اول میاد :n02:نقل قول:
عجب وضع جالبی شد :n02:
اینا سر و ته ندارن -- قیمتاشون یکی نیست :n02:
دوستان اینا همه پیمانکار هستن بستگی به قراردادی که با مخابرات دارن متغیر هست همین ضحی کیش هم پیمانکار بود بعد یه مدت جدا شدنقل قول:
الانم بحث همینه آشنای اول :دی
این مشکل ظاهرا فقط تو گیلان هست که پیمانکاری وگرنه تهران وقتی 2020 بزنگید مستقیم خوده مخابرات درگیر فروش هست هم نامحدود داره هم محدود
ولی تو گیلان اینقدر که بلانسبت مخابرات تنبل هست میرن پیمانکار میگیرن ...
رشت - اندیشه - مرکز 4 - 128 محدود :n27:
اوضاع اس..الی همیشگی :n21:
خب الان بحث اینجاست اینا 2 تا شرکت جدا هستننقل قول:
تو لیست قیمت هایی که من و دوست عزیز Time Warp گذاشتیم شما نگاه کنید تفاوت قیمت میبینید
این یعنی از یه ریشه نیستن
خب کدوم بهتره ؟؟ :n02:
سلام دوست عزیزم wooooowلیستی ک شما گذاشتی قیمت و تعرفه های جدیده ک به زودی جایگزین تعرفه های فعلی میشه
اگه سرعت شبانت هم همین باشه سرعتت بد نیست خوبه.نقل قول:
ی سوال سرعت دانلدو مخابرات محدود و نامحدودش یکیه؟
مخابرات محدود داشت دیگه
این کجاش خوبه عزیزه من !! روز به روز داره بد تر و بدتر میشه !! 128 محدود سرعت 100 بود تا همین 2.3 ماه پیش !!:n21:نقل قول:
حالا چون اینا نمیفهمن دارن چیکار میکنن یهو پهنای باند ول میدن دلیل نمیشه که سرعت استانداردتون 100 باشه :n02: به قول یارو اون ممه رو لولو برد! منم 128 اندیشه دارم الان دانلودم 15 پینگم 200!!نقل قول:
مخابرات اصلا سرویس نامحدودشو ارائه نمیده.!
والا نمیدونم کدوم بهتره :دی یه خر تو خریه اساسینقل قول:
ولی ما که همین ضحی کیش موندیم :n28::n30:
هرچی هست دور محدود باید خط کشید یکی سرعتش پایینه یکی سرعتش خوبه ثبات نداره یکی محدودیت حجمی داره ..... داستان زیاده :n23::n22:
این گیلان درپیت اینجوریه به خاطر مخابرات و اندیشه . تو کرج پر isp هست . طرف سراغ دارم ماهی 100 تومن میده پول نت اما سرعت دانلودش (نامحدود) روز و شب 700 کیلوبایته (شرکتش خصوصیه) . این یکی نشد میره یه شرکت دیگه . تو مشهد سرعت دانلود طرف 900 کیلوبایت بود . ماهی 80 تومن خرج نتش میکرد (اینو با چشمای خودم دیدم) :n04:نقل قول:
اینجا چی . 30 تومن میدیم با هزار تا قطعی و ..... آخرش سرعت دانلود 20 کیلو . هزار تا منتم رومون میذارن. کلا نه نت بلکه همه چیز این استان فاجعه هست :n21: اگر بگم فکر کنم یه کتاب بشه :n02:
نوسان برق که پدر دستگاها رو در میاره (بلانسبت جمع) و ....:n21: