[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایرن جان با این عکسات ر..ی به پست مانقل قول:
یکی نیست یه توضیحه در مورد بازی به ما بده
اگه ما ذوب آهن رو بزنيم ديگه قهرمانيم.
ولي اگه بازي با ذوب اينجوري بازي كنيم...
سلامنقل قول:
خلاصه برات بگم یه چیزی بین متوسط و افتضاح بودیم
نیمه اول=== متوسط
نیمه دوم=== افتضاح
کلآ برای حفظ نتیجه تلاش کردیم و نتیجه روهم بدست اوردیم
الان فقط امتیاز مهمه نه خوب بازی کردن
بچه ها بعضیا اون موقع که استقلال همه رو رسما سوراخ سوراخ میکرد زبونشون کوتاه بود صداشونم در نمیومد. اونوقت استقلال دو تا بازی یه کم افت کرده همه تکنسین فوتبال شدن واسه ما از تاکتیک حرف میزنن... بیخیال من که دیگه تو تاپیکشون نمیرم. استقلال این فصل قهرمانه شک نکنید. مربی تیمشونم اینو گفته... ذوب آهن رو هم میبریم نگران نباشید. ذوب از داماش باخته... تیم نیست که... فقط خدا کنه این مصدومیت و محرومیت دردسر ساز نشه واسه تیم.
خسرو حیدری 2 کارتس یا 3 کارته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
اقا راستی رینالدو و روانخواه امروز بازی کردن؟
نميدونم والا چي بايد بگم....نقل قول:
قبلا در مورد صحبت با پرسپوليسي ها بهتون تذكر نداده بودن؟؟
نقل قول:
خیلی جالب بود...
نشون میده محیط اینجا هم علاوه بر قانون نوشته شده یه قانون نا نوشته هم داره که فقط به نفع بعضی هاس
نقل قول:
خداييش به اين ميگن نامرديه كامل. :2:
مریم تاتوباشی پاتو توتاپیک اونانذاری
:10:
سه شنبه 29 / 11/ 87
من این استقلال را می خواهم
تمرین دیروز (یکشنبه) فوق العاده خوب بود.
بچه ها نشان دادند 48 ساعت پس از دربی دوباره انگیزه های خاصی را برای موفقیت در ادامه مسابقات به دست آورده اند.
این مهمترین چیزی است که از آنها می خواهم.
شاید برخی برمن خرده می گرفتند که چرا پس از بردهای پیاپی استقلال در هفته های اخیر مرتبا می گفتم
که نباید از قهرمانی حرف بزنیم. الان فکر می کنم موضوع تا حد زیادی روشن شده باشد.
اینکه ما در مسابقات باقیمانده با تمام توان به فکر کسب سه امتیاز باشیم
شک و تردید ندارم که بازی های باقیمانده خیلی دشوار تر از مسابقات اول فصل است
و همه تیم ها با انگیزه بالا مقابل ما می ایستند پس باید مراقب بود.
سعی کردم در این چند روز خیلی باآنها حرف بزنم.
دوستان دیشب از دبی تماس گرفتند و پرسیدند چرا من اینقدر باید از مساوی دردربی ناراحت باشم،
یاد سال 84 افتادم که پس از مساوی مقابل پرسپولیس دربازی برگشت رضا عنایتی وسیاوش و چند تای دیگر
بعد از بازی به سونای پشت رختکن رفتند تا باهم چشم تو چشم نشویم.
واقعیت همین است
نمی خواهم حاشیه بروم ودوباره به دربی برگردم.
در یک جمله متاسفم که دربی اینطوری تمام شد.
از دستمان در رفتند .
ضمن اینکه با وجود حمایت از داور دربی معتقدم او دو اشتباه داشت که یکی از آنها به پنالتی پرسپولیس مربوط می شد.
چهارشنبه 30 / 11 / 87
دینم را به هواداران ادا می کنم
صبح استقلال جوان را در فرودگاه دیدم. نمی دانم این اخبار چگونه به شما می رسد
اما باید این را بگویم که در حال حاضر تمام فکر وذکرم فقط استقلال است و بس.
من به هواداران استقلال مدیون هستم و باید دین خود را به آنها ادا کنم .
تا زمانی که با استقلال تعهد قلبی و اخلاقی دارم به هیچ تیم دیگری و جدایی فکر نخواهم کرد.
اما درباره بازی فردا ( چهارشنبه) باید بگویم که به نظر من بازی برابر مقاومت
چه در تهران باشد و چه در شیراز بسیار سخت و حساس است.
مقاومت از مربی کارکشته ای چون غلام پیروانی سود می برد که با ریزه کاری های فوتبال بسیار آشناست.
این مربی، جوانان با انگیزه ای را در شیراز پرورش داده که بازی مقابل آنها برای هر تیمی سخت و دشوار است.
تیم جوان مقاومت سپاسی زمانی که مقابل تیم های بزرگ قرار می گیرد با هیجان خاصی بازی می کند
و بازیکنان این تیم تا دقیقه آخر بازی بسیار پرتوان حاضر می شوند.
امروز صبح هم در تمرین به بچه ها گفتم که بازی دربی برای ما به تاریخ پیوسته وفراموش شده است.
من و آنها دیگر به آن بازی فکر نمی کنیم و در حال حاضر تمام فکر خود را معطوف به بازی برابر مقاومت کرده ایم.
امیدوارم با تمرینات مستمری که طی این چند روز داشته ایم
و آرامشی که بر تیم حکمفرماست بتوانیم نتیجه این دیدار را از آن خود کنیم.
امیدوارم با یک بازی تهاجمی به سه امتیاز این بازی دست پیدا کرده و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شوند.
امروز صبح دوباره با علیزاده حرف زدم. فکر می کنم بهتر است. گفتم حتما برو مشهد دلت را صاف کن و برگرد.
بچه صاف و خوبی است.
عملکرد امیر قلعه نوعی
هنوز که شما با تاپیک تیم رقیب مشکل دارین ؟
مریم (!) بکش بیرون بابا از این تاپیک رقیب !!!!
بچه ها علی زاده دیروز تو نیمکت ها نبود ولی یه خبر خوندم که تو تمرین روز قبل بازی شرکت کرده بود
کسی خبر جدید نداره از علی زاده ؟
اتفاقا این حرفش نشون دهنده حرفه ای بودنشه... وقتی بازی بازیکنای خودشو دید فهمید که با این وضعیت عمرا قهرمان بشن... بنده خدا یه حرف راست زد ببین چه قدر بعضیا جوش میزنن. چیه مثل افشین پیروانی بیاد چرند بگه سوژه خنده بشه خوبه ؟نقل قول:
بله... تایید میشه : دینقل قول:
سال بعد امیدوارم علاوه بر غلامرضا رضایی وتفنگچی و حاج صفی ما بتونیم محسن مسلمان راهم جذب کنیم واقعا ارزش بالایی داره یه چیزی تومایه های زلاتان ابراهیمویچه :4: البته اگربشه این بازیکن خط حمله ذوب آهن که خوب می جنگه توتیم ملی و شاخصه اصلیش گل زدن به پیروزیه رابگیریم هم عالی میشه .
نه ازاین خبرها نیست امسال ذوب آهن و فولادمبارکه جیبشون خالیه . ضمن اینکه اگرقیمت جهانی مس رواین قیمتها بمونه شرکت ملی مس هم ورشکسته میشه می ره پی کارش .ما می تونیم حاج صفی ومسلمان رابخریم البته اگر مثل حمید شفیعی نکنند که 280میلیون ازما بابت رضایتنامه اش گرفتند وبا اون پول رفتند حسین کاظمی راخریدند یعنی با ناشی بازیهای ناصر کراک پوست ماراغلفتی کندند.
دوستان این قضیه بازی با پیکان چی شد بازی تو قزوینه یا تهران ؟
به نظرمن توقزوین باشه برامون بهتره چون ظاهرا پیکانیها توقزوین تیمشون زیادخوب نیست :4:
تفنگچی یا فشنگچی ؟! :دینقل قول:
سال بعد امیدوارم علاوه بر غلامرضا رضایی وتفنگچی
آقا کسی بازیهای بعدی ذوب آهن تا آخر فصل رو به ترتیب داره ؟
قبلا بازی هرسه تاتیم تواینجا گذاشته شده بود. کلا ذوب آهن غیرازمابازی سختی نداره وهمش باته جدولیا بازی داره.
شنبه 03/ 12/ 87
هنوز هم باخت ماله منه!
دیروز(پنجشنبه) صبح چند ساعتی باشگاه بودم، دوتا فیلم تماشا کردم،اول بازی خودمان درشیراز را و بعد مسابقه پاس - سایپا درباره بازی با مقاومت حرف هایم را پس از بازی همانجا زدم.
الان هم روی همان حرف ها اصرار دارم که ما ده درصد ازآنچه باید باشیم هم نبودیم.
صلاح نبود تا بعد از بازی در شیراز با بچه ها حرف بزنم اما در تمرین پنجشنبه نیم ساعتی صحبت کردم.
یادتان هست گفتم هر مسابقه ما تاپایان فصل یک فینال محسوب می شود؟ این موضوع را به بچه ها یاد آور شدم.
یعنی صددرصد اطمینان دارم که بازی به بازی شرایط خاص تری داریم و باید مقابل هرحریف برنامه و تدبیر ویژه ای داشته باشیم.
هرچند همین حالا باید روی این مساله تاکید کنم که باخت تیم مال منه ، آن مقطع اول فصل هم گفتم برد اول خواست خداست و تلاش بچه ها و باخت از اشتباهات منه، ممکن است درکارم اشتباه داشته باشم.
هیچ وقت منکر اشتباه نمی شوم بلکه باید در شرایط سخت ایرادات را به حداقل رساند.
من هم باید بیشترکار کنم و دراین شرایط دشوار و حساس کاری کنم که از این پس لطمه ای به تیم وارد نشود.
به هر حال بزرگترین تیم های دنیا می بازند اما آنچه اهمیت دارد رویکرد تیم ها پس از این شکست هاست.
خیلی امیدوارم از باری مقابل پاس دوباره به شرایط آرمانی و ایده آل برگردیم و می دانم با تلاش بچه ها این مساله دور از دسترس نیست.
منظورت فشنگچي نيست؟(بازيكن صبا):31:نقل قول:
حالامن یه اشتباه کردم شما پشت سرهم بزنید توسرمن :31:نقل قول:
پارازیت الان نشون داد فیروز کریمی تومصاحبه اش کولاک کرد :10:بعیده که 90نشون بده امام چندبار گفت که قانون اشتباه داوری جزیی ازبازیه انقدر گفت که داودعابدی هم ناچارشد بگه برنامه ما اینقدرزمان نداره که تمام صحبتهای فیروز رانشون بده به خاطرهمین یک جمله :5:
ساعت دو شب دارم از خنده میترکم. فیروز کریمی عجب آدم باحالیه ها... مخصوصا اون آخرش که گفت یه عرضی دارم : دی
آخ ديشب خدا مردم از حرفاي فيروز كريمي.
خودشو زده بود به خواب و هر چي فردوسي پور ميگفت، اونم هي ميگفت شما در مورد چي صحبت ميكنيد.
خدايا اين فيروز كريمي رو از ما نگير. تنها خوشيه زندگيمون همينه:31:
youtube mizare [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jo0n.
manam nadidam.
donbalesh migardam age peyda kardam mizaram inja
میدونی براچی عادل خندید؟نقل قول:
به خاطراینکه منظور فیروزکریمی ارزهایی بود که ازخونه عادل فردوسی پوردزدیده بودند دلارویورو :27:
حیف منم ندیدم خوابم میومد هر کی همون تیکه فیروز کریمی رو گیر آورد بزاره تا با این اینترنت زغالی دان کنیم
ببینیم و تعریف کنیم! با توجه به این که کریمیشون به این بازیم نمیرسه.نقل قول:
تو سایت تاپ گل میذاره.نقل قول:
البته الان که دارم این پست رو میزنم هنوز آپلود نکردن.
بعدن یه سر به این لینک بزن:
کد:http://topgoal.ir/showthread.php?t=7094
من فقط از رک بودنش خوشم میاد. به زبون طنز همه چیزو میگه. مثل بعضی از مربی ها مصلحت اندیش و آب زیرکاه نیست. مثلا همین حرف دیشبش یعنی قانون اشتباهات داوری جزئی از داوریه واقعا یه حرف احمقانه ای که تو فوتبال ما مد شده...نقل قول:
راستی اولشو دیدید ؟ فردوسی پور بهش گفته در مورد اون اتفاق صحبت کنید. فیروز گفت چه اتفاقی ؟ اونجا اتفاقی افتاده ؟ من از خنده داشتم میمردم...
من تو یه روزنامه خوندم اسمش یادم نیست نوشته بود مسئولین سپاهان گفتن تاکتیک پرسپولیس لو رفته. هم کریمی هست و هم پتروویچ...
سلام به همگی..
با کلی تأخیر برد مقابل پاس رو تبریک میگم..
مهم این بود که بردیم و 3 امتیاز رو گرفتیم. چرا بازی ما شنبست و بقیه بازی ها جمعه ؟!
این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم !نقل قول:
من تو یه روزنامه خوندم اسمش یادم نیست نوشته بود مسئولین سپاهان گفتن تاکتیک پرسپولیس لو رفته. هم کریمی هست و هم پتروویچ...
حواشی جالب و دیدنی در مورد پنالتی دقیقه 94 بازی صبا و راه آهن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت KB 700 | فرمت AVI | زمان 3:15 | حجم: 19 MB
مصاحبه ی تاریخی فیروز کریمی در مورد همون پنالتی دقیقه 94 ...کد:http://rapidshare.com/files/201905534/Havashie_Penalty_min94_bazi_saba-rah_ahan_..._90__5_Esfand_87__By_Mohsen_Bar3lona_NEW.avi
(قاعده ی اشتباه داوری بخشی از داوری است...)
کیفیت KB 800 | فرمت AVI | زمان 3:30 | حجم: 20.6 MB
مکالمه تلفنی بسیار جالب فیروز کریمی و یاوریکد:http://rapidshare.com/files/201905542/Mosahebe_Tarikhi_firooz_karimi_.eshtebahate_davari_jozii_az_davari_..._90__5_Esfand_87__By_Mohsen_Ba
کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 6:02 | حجم: 25.3 MB
کد:http://rapidshare.com/files/201905540/Mokaleme_TEL_Jaleb_firooz___yavari_..._arz_..._90__5_Esfand_87__By_Mohsen_Bar3lona_NEW.avi
یکشنبه 4 / 12 / 87
بحران یعنی چه؟
دیروز (جمعه) دوستان از برنامه ورزش از شبکه دو آمده بودند سرتمرین. خیلی برایم عجیب بود که از من می پرسیدند: تیم کی از بحران در می آید؟ گفتم که چه بحرانی؟ مگرچه اتفاقی رخ داده؟ کجای کار ما مگر دچار مشکل شده؟ تیم صدرنشین است. اختلاف امتیاز هم داریم،این یعنی بحران؟
من البته از عزیزان تشکر میکنم که سوال هایشان را مطرح می کنند اما واقعا در عجبم که منظورشان از بحران چیست.
البته حتما این شکست اخیر تلنگر خوبی برای ما بوده تا به خودمان بیاییم.
نکته مهم این است که در روز بازی شیراز همانطور که بارها گفتم نیمی از شایستگی هایمان را هم نشان ندادیم به اضافه یکسری اتفاقات استثنائی که کمتر در فوتبال رخ می دهد باعث شد به آن شکل مغلوب شویم.
این در ذات فوتبال است و نمی شود کاری با آن کرد.
اما بازی مقابل پاس. حضور حاج کاظم اولیایی ، منصورخان پورحیدری و چند دوست عزیز دیگر در تیم مقابل، شرایط خاصی را برای این مسابقه فراهم می کند.
من از سالیان گذشته ارادت ویژه ای به این بزرگواران داشته ام و خوشحالم تیم خوبی را در همدان ساخته اند.
امروز صبح تماس گرفتم و گفتم اگر در تهران کاری دارند در خدمت شان هستیم. هرچند آنها خودشان میزبان هستند.
امیدوارم یکشنبه آنهایی که به استادیوم می آیند بازی خوبی را شاهد باشند.
نقل قول:
مطمئني سيا 12 گل زده؟
ديشب تو نود خودش ميگفت 8تا زده؟:13: