نشد نشدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نشد نشدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قدیما من راه حلشو در تایپک ترفندهای ویستا گفته بودم
دوست عزیز من گفتم گزینه allow hybrid sleep رو off کن نه sleep afterنقل قول:
با این نشونه هایی که شما دادی دوست عزیزم باید بگم که تنها موردی که به فکر من می رسه اینه که اکانت شما علی رغم اینکه نشون میده که ادمین هست در حقیقت نیست!!! چون تمام اینایی که گفتی دلیل می تونه ادمین نبودن باشه؛نقل قول:
شاید هم کرک ویندوز ناقصه... شاید هم ویندوز دچار تغییراتی شده که این جوری شده!... بالاخره نگفتی از اول این جوری بود یا اخیراً این جوری شده؟
شما همه ی مراحل رو درست رفتی؟ نوع ایترنت شما چیه؟ Dail-up یا ADSL ؟نقل قول:
بیشتر توضیح بده...
با سلام
من ویستا نصب کردم اما برنامه هایی که قبلا باز میشد حالا حتی با نصب مجدد ویندوز و برنامه باز نمیشه مثلا
mobila web camera v 3
SmarThru 4
البته دومی برای اسکنر هست مهم تره
تا حالا چند بار ویستا را پاک و از اول نصب کردم
fdisk هم کردم
اما نشد که ...
دوست عزیز باز هم همون حرف تکراری که به خیلی ها گفتم به شما هم می گم؛ اول این کارا رو بکن بعدش باز هم اگر مشکلی بود اون وقت بیا بگو:نقل قول:
اول از هر چیز این که ویستا کلاً با اسکنر ها یه جورایی مشکل داشته که با اومدن درایور های جدید از طرف سازنده های اسکنر و آپدیت های جدید برطرف شده،
پس اول آخرین درایور ارائه شده از طرف شرکت سازنده ی اسکنر و وب کم کامپیوترتون رو برید دانلود کنید (درایور مخصوص ویستا رو) و ویندوز تون رو Update کنید.
ترجیحاً بهتره که آخرین سرویس پک ویندوز رو نصب کرده باشید...
حالا بعد از انجام این کارا باز هم اگر مشکلی بود اون وقت این جا یا بهترش توی انجمن سخت افزار مطرح کنید
با عرض سلام من ویندوز vista32 را از روی king2008 نصب میکنم .ولی پس از تمام شدن تمامی مراحل نصب بعد از restart سیستم بالا نمیاد
لطفا راهنمائی کنید
درود.نقل قول:
مشکل خودتون رو کاملتر توضیح بدین.
در چه جایی بوت سیستم شما متوقف میشه؟
پیغامی داده میشه یا نه؟
منم بپرسم؟
بار اول که ویستا نصب کردم، وقتی آیکن switch between windows رو میزدم، پنجره های باز رو بصورت سه یعدی و کنار هم نشون میداد که یکی رو انتخاب کنم
همینطور پنجره ها که تقریبا فضای پشتشون معلوم بود و حالت شیشه ای داشت.
اما امروز که دوباره نصب کردم هیچکدوم از این قابلیت ها رو نداره!
از روی همون dvd قبلی هم نصب کردم! دلیلش چیه؟!
پس از مرحله اخر نصب کامپیوتر restart میشود وبعداز گذشتن از مرحله پست بهطور متوالی سیستم restartمیشود و اصلا به مرحله بوت ویندوز نمیرسد.البته من با ویستای 30 روزه dell به این مشکل بر نخوردم