سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمتنقل قول:
Printable View
سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمتنقل قول:
سلام،
زمان نا محدود سرویس های حجمی مگه 2 تا 7 نیست؟ چند صفحه پیش در مورد 5 تا 8 نوشته بودن بچه ها
سرعت تو بازه نامحدود سرویس حجمی چقدره؟ رابطه با سرویس داره؟ مثلا تبدیل میشه به سرعت اسمی؟
ممنونم.
سلامنقل قول:
سرویس های جشنواره تایم رایگان 5-8 هست و بقیه سرویس های عادی 2-7 صبح هست
من سرویس جشنواره 5-8 صبح رایگان دارم بدون محدودیت سرویس و خط من 16 مگ بازه و تو سه ساعت حدود 18 گیگ در روز میگیرم :n05:
سرویس من وصل شده من که راضی هستم سرعت تا ۶۰۰ کیلوبایت هستش.. فقط ۱۲۰ گیگ محدودیتش بده نمیشه اینطوری راحت فیلم دانلود کردنقل قول:
ممنونم از پاسختون. لطف میکنید بگید دقیقا کدوم سرویس رو گرفتین؟نقل قول:
سلام.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چطوریه؟.
سرعت دانلود در ساعات شبانه (رایگان) چطور هست؟.
سلامنقل قول:
سرویس 3 ماهه 60 گیگ 45 هزار تومان خط اگه کشش داشته باشه تا 16 مگ باز میذارن حالت نرمال پارس آنلاین 9 مگ هست
فکر کنم یکی از بهترین و اقتصادی ترین سرویس هست ( سرویس 16 مگی که ماهی 20 گیگ حجم داری و ماهی 15 هزار تومان )
شبانه رایگان داره نامحدود ولی باید خطم کشش داشته باشه که برات روچندمگ بذارنوسرویسی که میگیری هرچقدربالاترباشه توشبانه تاثیردارهنقل قول:
کد سرویس رو لطف میکنین بگین؟ پیداش نمیکنم.نقل قول:
والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون میتونم شبی 20-10 گیگ باهاش دانلود کنم؟...