منظورت موقعی که ازش استفاده نمیکنی هست؟نقل قول:
به نظرم نباید موقعی که ازش استفاده نمیشه داغ بشه!!
مال ما که داغ نیست ولی فکر کنم وقتی که ازش استفده میکنی داغ میشه اونم نمیدونم در حد لالیگا بود یا نه ! دی
Printable View
منظورت موقعی که ازش استفاده نمیکنی هست؟نقل قول:
به نظرم نباید موقعی که ازش استفاده نمیشه داغ بشه!!
مال ما که داغ نیست ولی فکر کنم وقتی که ازش استفده میکنی داغ میشه اونم نمیدونم در حد لالیگا بود یا نه ! دی
من قبلا" 2100 داشتم . مگه چقدر با usb تلویزیون تماشا میکنی که اینجوری داغ میکنه و میگی دستت ممکنه بسوزه؟!!! در یه حد معمولش طبیعیه ولی مال من اصلا" اینجوری داغ نمیکرد .
فروش مستقیم یکم گرون ترهنقل قول:
بری مغازه یا نمایندگی ارزون تره
نماینده ها رو هم با تماس با وبلاگشون می تونی در بیاری
maadiran.mihanblog.com
د وستان شبکه های دیجیتال تهران هنوز EPG nhvkn؟؟
قبلا آی فیلم داشت فکر کنم!
چون محل زندگی من EPG نداره.
والا واس من که هیچ نظمی نداره.نقل قول:
هر روز کانال هایی که EPG دارن تغییر میکنه.
از اون گذشته واس من که زمان بندی برنامه ها کاملا بی ربطه و اصلا اون چیزی رو که نوشته نشون نمیده!
نقل قول:
ممنون . من خودم نمایندگیشون رو دارم.:31:
به انتن های برقی وصل کردی؟نقل قول:
خیلی ممنون از اطلاعات همه شما عزیزان.
بعضی از شبکه های دیجیتال معمولا" همیشه EPG دارن . مثل شبکه قرآن ، شبکه نمایش . بقیه شبکه ها مثل شبکه 4 و 5 هم معمولا" EPGشون فعاله .نقل قول:
اگه دستگاهت EPG رو نمایش نمیده و آنتن دستگاهت مشکلی نداره احتمالا" تنظیمات دستگاهت بهم خورده . برای اینکه مشکل برطرف بشه از روی setting دستگاه ، تنظیمات رو به حالت پیش فرض (همون تنظیمات اولیه کارخونه ) برگردون و دوباره کانال یابی کن . بعد از پیداکردن کانالها باید دستگاهت EPG این کانالهایی که بهت گفتم رو نمایش بده .
اپراتور آنتن شهرستان ما(کاشان )کلا تو آفسایده!نقل قول:
همین که شبکه ها پخش می شه باید ازش تشکر کرد!!!
نصف جام ملت های اروپا گذشته بود هنوز گیرنده آپدیت نشده بود و شبکه سه قفل بود!!
چند شب پیش هم که تمامی کانال ها قطع بود. مشکل از گیرنده من نیست بلکه توی کاشان همه تی وی ها،EPG ندارند!!!!