يكي جواب نميده؟
سلام دوستان
خوش به حالتون من هنوز مشكل تو اجراي بازي دارم همه چيزو از رو Help ميرم جلو ، پري شب نصب كردم بالا اومد بازي ولي فردايش اومدم بالا بيارم نيومد كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟؟؟؟
Printable View
يكي جواب نميده؟
سلام دوستان
خوش به حالتون من هنوز مشكل تو اجراي بازي دارم همه چيزو از رو Help ميرم جلو ، پري شب نصب كردم بالا اومد بازي ولي فردايش اومدم بالا بيارم نيومد كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟؟؟؟
اینجای که ماشیم پلیس می دزدی وارد کامپیوترش می شی باید قسمت سرچ اسم ام کیو بنویسم؟؟؟؟ تا مامورین ok بشه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Oracle_Eldorado;3287135]برو تو قسمت تنظیمات گرافیک بازی ، گزینه ی Shadow رو کم کنی ، سایه ها هم کم میشن . :46:
چه طوری میشه سایه ها رو کلا حذف کرد؟؟؟؟؟
نه که کم کنیم.
اسمشو تو مرحلهه بهت میده
اقا یه جا هست که میریم دموشم اینه که یه یارو داره با چند نفر میرقصه بعد فیلم برداری میکنن از نیکو نیکو میزنه دوربین رو میشکنه
باید چیکار کنی تو مرحلش
دنباله ماشینه که میری وقتی بهش میزنی مرحله تموم میشه تعقیبش هم میکنی مرحله تموم میشه اعصابم خرد شده
چیکار باید بکنیم
اسمه مرحلش هم تو نقشه m هست که این اولین مرحلشه
[QUOTE=mt17770;3289024]خوب شما تا آخر سایه ها رو کم کن حذف میشه دیگه . :31:نقل قول:
اسمی نداده بهم یکی بگه چی بنویسم فوری
[QUOTE=Oracle_Eldorado;3289043]منظورت همون Shadow Density یه ؟نقل قول:
من تا آخر کم می کنم ولی بازم تمام سایه ها هستش.
lyle rivas یکم به زیر نویس ها توجه کننقل قول:
این مرحله اوسگوله اسم نداره؟؟؟:31::31:نقل قول:
اسم مرحله رو بگو بهت میگم:10:
اقا یه جا هست که میریم دموشم اینه که یه یارو داره با چند نفر میرقصه بعد فیلم برداری میکنن از نیکو نیکو میزنه دوربین رو میشکنه
باید چیکار کنی تو مرحلش
دنباله ماشینه که میری وقتی بهش میزنی مرحله تموم میشه تعقیبش هم میکنی مرحله تموم میشه اعصابم خرد شده
چیکار باید بکنیم
اسمه مرحلش هم تو نقشه m هست که این اولین مرحلشه