علی جان یادمه گفتی سیداکشن این بلک رو هم تست کردی از باندراس بوش چطوری بود منودگاری به نظرت داشت قیمت 68 تومن شده
بچه ها یه ادکلن میخوام که واقعا ارزش خرید داشته باشه با پخش بوی خوب تو گروه وودی اسپایسی راهنمایی کنین
Printable View
علی جان یادمه گفتی سیداکشن این بلک رو هم تست کردی از باندراس بوش چطوری بود منودگاری به نظرت داشت قیمت 68 تومن شده
بچه ها یه ادکلن میخوام که واقعا ارزش خرید داشته باشه با پخش بوی خوب تو گروه وودی اسپایسی راهنمایی کنین
آقا شما به ما بگو با تجربه و تست چطور فهمدی زن ها چه نوع عطری دوست دارن؟نقل قول:
شریف عطّار
راستی فرید جان یه پیشنهاد دارم من سایت خانم فرزین نیا رو دیدم اونجا هم عده زیادی هستن که اطلاعات درمورد ادکلن دارن اونجا نمیشه اینجور با هم اطلاعات رو رد وبدل کرد کاش میشد بیان اینجا هم تایپیک پربارتر میشه هم اطلاعاتمون بیشتر
گروه چوبی-ادویه ایی با موندگاری خوب و پخش خوب:نقل قول:
blv
کنزو جانگل
جی اف فور هیم
اگویست چنل
سولو از لوو
ادونچر از دیویدوف
آرتیزان بلک از جان وارواتوس
وتیور چوپراد
از اونجایی که یبار سرنزدن این اکوا بولگاری با خانم:31: دعوام شد ناراحت شد چرا نزدم:31: خب اینا شوخی هست ببینید من موقع خرید معمولا تنها نیستم ضمن اینکه هر خانومی توی مغازه باشه هم باید نظرشو بگه:27: به طوری که در مورد واندروود 12 نفر نظر دادن همگی هم مثبت طبق تجربه ای که من داشتم خانوما بیشت به رایحه هایی تو گروه وودی جواب میدن که گرم باشه نه زیاد البته بوی زیادی تند هم دوست ندارن البته این در مورد خانومایی با روحیه مهربون و درسخون :31: بود (نظر منه) وقتی این رایحه چوبی که استوار بودن مرد رو واسشون میرسونه مثل یه درخت و مثل جنگل با شکوه و طراوت اگه این رایحه یکم حالت مرطوب داشته باشه و نت AMBER یا لاوندر کمی هم مشک قاطیش باشه غوغا میکنه عود اگه قرار باشه بیشتر با بوهای یکم خنکتر حال کنن نت برگاموت فکر کنم خوششون میاد خیلی با چرم حال نمیکنن با اینکه شیکه . این نظر شخص خودم هست مطمعنا اشتباه هم داره
پیشنهاد خوبیه ولی نمیشه تبلیغ اینجا رو توی وبلاگ دیگران کرد چون دور از انصاف هست:31:نقل قول:
وتیور شوپارد رو دارم از ادونچر خوشم نیومد اگویست رو باید بتستم اون سولو هم باید چیز خوبی باشه اگه ادویه ای نباشه چی پیشنهاد میکنی فرید جان؟نقل قول:
حامد جان والا من خودم نداشتمش.ولی دوستم داشت خیلی پخش بو داشت.نقل قول:
یه بویه شیرینه با حالی داره.باید تست کنی
بحث تبلیغ نیست ما که فروشنده نیستیم بیشتر دوست دارم همین بحثا و شناخت ادکلن ها باشه مثلا چنتا تو تست کردی چنتا من یا علی و بقیه که تجربه هست که به هم منتقل میکنیم کاش خودش یه انجمن گفتگو راه میانداختنقل قول:
شریف عزیز این سوال شما مربوط به من نمیشه ولی میتونم تا حدودی پاسخ گو باشمنقل قول:
به نظر من دلیل اصلی این که به وضوح میشه فهمید که زنها از چه ادکلنهایی خوششون میاد بحث تعریف و تمجید هست.
اوصولا باید دید چرا صلایق در نقات متفاوت مختلف هست؟
به نظر بنده مهمترین عامل شرایط اقلیمی هست و محدودیتها. شرایط اقلیمی شامل آب و هوا و از همه مهمتر خاک میباشد
برای همین بود که گروه بویایی به نام شرقی نامگذاری شد. چون تاثیر بسیار جالبی رو به همراه داشت.
طبع زنان شرقی بسیار پر حرارت هست
شاید هم این گفته من نادرست باشه ولی محدودیت رو یکی از عامل ترویج این گروه بویایی در این سرزمین میدونم.
برای همین ادکلنی مثل 212 س.ک.س.ی و لایک اینقدر تو ایران پر طرفدار میشه ولی در آنسوی مرزها ادکلنی مثل پولو اسپرت که بسیار خنک و فرش هست یک استوره امریکایی میشه.