ایشالا که اونی که می خوای قبولی.:10:همیشه باید 20 30 تا ی اولو ارزوهامون بزنیم عمو توکلی نوئل ببینه شاید ما به ارزومون رسیدیم!:31:نقل قول:
Printable View
ایشالا که اونی که می خوای قبولی.:10:همیشه باید 20 30 تا ی اولو ارزوهامون بزنیم عمو توکلی نوئل ببینه شاید ما به ارزومون رسیدیم!:31:نقل قول:
بچه ها یه سوال ... اگه زبان رو هم انتخاب رشته کنیم و قبول شیم اما نریم چی میشه ؟! محرومیت اینا نداره ؟!
ترمای اول که درس اختصاصی نداری حدود 180 - 200 هست . به تدریج که درسای تخصصی و عملی بیشتر میشه شهریه هم بیشتر میشه تا ترمای آخر که به 300 می رسه . اما دیگه از 300 بالاتر نمیشهنقل قول:
همه عشق it هستن چرا؟؟؟؟
اگه در مورد دانشگاه شیراز سوالی داشتین من در خدمتم
بله اگه روزانه باشه سال بعد محرومی . در ضمن انتخاب رشته زبان و ریاضی و ... یکی هست . یعنی اگه چن تا گروه شرکت کرده باشید فقط یه فرم انتخاب رشته دارین. یعنی اگه مثلا به آی تی و زبان علاقه دارید 2 تاشو توی یه فرم انتخاب رشته می کنید و هر کدوم که بالاتر بود و نمرشو آوردین همونو قبول میشیننقل قول:
اگه روزانه باشه دیگه تا 2 سال کنکور سراسری نمی تونی بدی.بعدشم به شما برای هم ریاضی و هم زبان یک انتخاب صدتایی نمی دن.یکی 100 تایی میدن توش از جفتش توش انتخاب کنید بنویسید!اگه رشته ای رو اصلا نمی خواهید نزنید که محروم نشید.نقل قول:
بله دوست من به احتمال خیلی زیاد می تونین ولی درصدای شرکت کننده دیگه هم مهمهنقل قول:
اگه منطقه 1 باشین حدود رتبتون 2500 تا 3500 هست احتمالا:10:
بچه هایی که تخمین رتبه می تونن از جایی بزنن برای من زبانم بزنن به خدا صواب داره ها !راه دوری نمی ره!
زبان اختصاصی 47
دینی 35
عربی 0
زبان عمومی 75
فارسی 15
با اینا تهران چی قبول میشم؟می تونم مترجمی زبان انگلیسی قبول شم؟
اره... اما میگن سر عمو توکلی رو تو سازمان چپوندن:8:نقل قول:
بچه ها یه سوال دیگه...........
چرا پارسال دانشگاه شیراز شبانه نگرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پولدار شدن؟؟؟؟ امسال به نظرتون میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیارز خالی خالی بهتر از صنعتی شیرازه؟؟؟؟ هر دوتاشون it دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امسال شبانه بگیره به نظر شما تا چند میگیره it و معماری(منطقه 2)
دانشگاه شیراز احتمالا دیگه شبانه نمی گیره حالا دلیلشو نمی دونم احتمالا پولدار شدن :27:نقل قول:
الان 2 سالی می شه که شبانه نگرفتهشیراز خالی هم بهتر از صنعتی شیرازه
it هم تا پریسال فقط صنعتیش داشت الانو نمی دونم