دادا شما كدوم شهر ميشيني ؟ كاشاني ؟نقل قول:
يعني بعد از پرداخت پول ; بدش بايد حتما بري مخابرات ؟؟ يا تو شهر شما اينجوريه ؟مخابرات شهر من كاشان كه هيچ كس جوابگو نيست ....
Printable View
دادا شما كدوم شهر ميشيني ؟ كاشاني ؟نقل قول:
يعني بعد از پرداخت پول ; بدش بايد حتما بري مخابرات ؟؟ يا تو شهر شما اينجوريه ؟مخابرات شهر من كاشان كه هيچ كس جوابگو نيست ....
من کاشان را نمی دونم می خوای شما اول زنگ بزن 2030 ببین چی می گن.نقل قول:
سلام رفیق. منم کاشون هستم. حضوری خواستی باید بری شعبه 2030 توی خیابون بهشتی - بین خیابون زیارتی و شاهدنقل قول:
اونجا بین حد فاصل اون 2 تا خیابون یه ساختمون بیمه هست طبقه بالاش شعبه فروش 2030 ـــه. تابلو هم داره! :دی به نظرم تلفنی اگه کاری از پیش نبری حتما حضوری یه سر بزن.
منم کاشون هستم مشکل این هست که منطقه ما فیبر نوری هست و فقط خود اینا اینترنت میدن طرح های مخابرات هم به کار من که میخوام دانلود کنم نمیاد
الان طرح زرین رو دارم ولی واقعا هیچی نمیشه دانلود کنم مثلا از بایت یه هر جای دیگه بگیرم حداقل شبی یه گیگ دانلود رایگان دارم اگه مخابرات شبی یه گیگ دانلود کنم قبض تلفن منفجر میشه
هر جا هم شکایت کردم فایده نداشت
علتش هم دو تا مورد هست یکی اینکه همه پیگیر نمیشن (یه دست صدا نداره)
یکی اینکه حکایت شکایت من شکایت دزد پیش دزد هست
ولی با همه این احوالات یادمه اوایل بچه ها اصفهان همت کردن دسته جمعی رفتن مخابرات پیگیر شدن و شبانه رو گذاشتن ولی وقتی تکی بری جواب سر بالا میدن
چطوری هست همه استان ها مخابراتش نامحدود میده ولی اینا براشون نمیصرفه؟
حتی با مقایسه شرکت های خصوصی هم همه چیز دست ادم میاد
نمیدونم بچه های کاشان جمع بشیم بریم مخابرات فایده داره یا نه ولی بعید میدم صدا از کاشان فایده داشت هباشه یه مشت مسئول مفت خور و ترسو هستن که جرعت هیچ کاری ندارن باز اصفهان چون مرکز هست اگه اعتراضی بشه زودتر به نتیجه میرسن
الان شما با طرح جدید می تونید با 24 تومن 30 گیگ دانلود داشته باشید که میشه تقریبا همون طرح قبلی (قبل از اینکه خطها را بدند دست 2030) اینجا تو شهر ما فقط یه شرکت دیگه adsl می ده که مخابرات پیش اون دله دزد هم حساب نمیشه.نقل قول:
ممنون دادانقل قول:
ميگم اول بايد طرح رو از پنل انتخاب كنيم و بعد از اينكه پول رو پرداخت كرديم بدش بايد بريم شركت 2030 ش تا بهش بگيم طرح رو فعال كنن يا اين كار رو هم ميتونيم انجام بديم اينكه بريم شركتشون هر دو كار رو انجام بديم يعني ميشه رفت طرح رو انتخاب كرد و پول رو همونجا داد بهشون و همونجا برام طرح برنا رو فعال كنن ؟؟؟ اين كار رو هم ميشه كرد ؟؟؟
شما طرح برنا داريد يا مهارت ؟؟نقل قول:
از ساعت 2 تا7 كه رايگانه چقدر ميشه حجم گرفت و بدش قيمتش چند ميشه با 80 درصد تخفيف ؟؟؟؟/
فدات.. به نظر من حتما اول برو اونجا کاملش واسشون توضیح بده...نقل قول:
بهتر از اینه که پول بدی و بعدش بازی در بیارن... برو بگو میخوام طرحم رو عوض کنم باید چیکار کنم...
البته اگه حوصله اش رو نداری شمارشون رو بگیر از پشت تل ازشون بپرس... من 2 ماه پیش واسه مغازه یکی از بچه ها
همین مخابرات ردیف کردم موقع ثبت نام زنگ زدم پرسیدم شرایطش رو... خوب جواب دادن... شماره شون
رو بگیر: 5552030 البته شاید امروز جمعه ست جواب ندن ولی شما یه زنگی بزن احتمالا پشتیبانیش ج بده... بگو میخوام
طرح عوض کنم باید چیکار کنم؟
داداش من پایه ام. هر موقع خواستی یه جا قرار بذار یه 10 نفر جمع شیم بریم... البته به قول خودت اگه فایده داشته باشه!!نقل قول:
حرف کاملا درسته... تماممم شهرها مخابرات نامحدود داره بهشون میده مثلا 1 مگ با 30 یا 40 تومن!! امیدوارم واقعا اینجا هم
نامحدودش رو ردیف کنن... والا ما که مردیم از بس ترافیک تموم کردیم.. ولی کلا رو من حساب کن
دادا دمت گرم با خوب جواب دادنت ....:n16:نقل قول:
شما خ امير كبيري يا خطت DLC نيست ؟ ميگم شما طرح برنا يا مهارت چيزي داري؟ ... ميشه بگي شبانه س خوبه يا نه ؟ اگه تا صبح دانلود كني با 80 درصد چقدر برات كم ميكنه , شبانه ترفيك كم مصرف ميكنه يا فقط قيمتش 80 درصد كمتره ؟؟؟؟/
:n12: ما امیرکبیر چهار راه سلمان هستیم... والا خودم خونه پارس آنلاین دارم... واسه یکی از بچه ها که نزدیک همون چهار راه سلمانهنقل قول:
نت مخابرات گرفیتم طرح 1 مگ که از قبل بود... اون توی مغازست و راستش شبانه اصلا نمیزنه چیزی دانلود بشه... زیاد اطلاعی ندارم
ولی در کل خودم خونه از پارس دارم 128 نامحدود ماهی 30 تومن میدم تا 20 گیگ سرعت دانلودش روی 1 مگ (=حدودای 120) میده
و بعدش میاد روی 16 سرعت! ... واسه من که مصرف توی روز زیاد خوبه... راستش من فرا داشتم... بایت داشتم... صبانت داشتم... پارس آنلاین هم که دارم... شاتل هم یکی از فامیلا داره... از بین اینا راسیتش فقط از شبانه صبانت راضی بودم... یعنی سرویس 1 مگ میگیرفتم
توی شب کمتر از 120 نمیومد... ببین اگه خطت فیبر نوری نیست و حتما شبانه میخوای من صبانت رو پیشنهاد میکنم
بایت که 1 مگش شبانه رایگان نداره... نهایت سرعتت توی شب با 512 تا 60 میره... شاتل هم !! پارس آنلاین رو راستش باید 1 مگ
بگیری تا به زور سرعت 120 بده... راستی گفتم صبا نت... آقا اینا پدر ما رو در آوردن تا خط رو رانژه کنن
راستش یه آدم ناوارد گذاشت توی شرکتش پدر در میاره... در کل یه چیزی بگم...
اگه سرعت دانلود توی روز برات مهمه و البه پشتیبانی فقط بایت(البته فقط توی روزانه)
اگه سرعت دانلود شبانه برات مهمه اول صبانت(اینم توجه کن که پشتیبانیش زیر صفره... یعنی مثلا اگه بری ثبت نام کنی 15 روز بعد خطط رانژه میشه!!!!)
در کل من خودمم توش موندم از کجا باید اینترنت گرفت ولی اینو میدونم شبانه توی کاشان بی معنیه!