نقل قول:
لطفا 4 رقم پیش شمارتون اعلام کنید تا بیشتر کمکتون کنم
Printable View
نقل قول:
لطفا 4 رقم پیش شمارتون اعلام کنید تا بیشتر کمکتون کنم
امروز زنگ زدم آسیاتک دیدم سرعت 512 داره 40000 میده هوس کردم این چند ماه 512 بگیرم.فرقش با 256 -16000 تومان
من داتك 128 رو بهتون پيشنهاد ميكنم ولي اگه ميتوني تا 30 تومن بدي سپنتاي 128نقل قول:
آسيا تك 512 تو منطقه ما 70 كيلوبايت هم دانلود داره اما اگه اينترنت رو براي دانلود ميخايد به نظر گول امتيازاتشو نخور خيليها پشيمون شدن چون عملا نميتونيد دانلود كنيد همه دست و بال آدم رو ميبنده بيشتر اونايي كه داشتن حتي پارس آنلاينو به آسياتك ترجيح ميدننقل قول:
علتش اينه كه انتظارات از سپنتا بالاس يه جوري كه اگه تو سه چهار ماه 5 دقيقه قطع بشه همه شاكي ميشن و فرومها پر از اعتراض ميشه شايد يه مقداريش هم به خاطره قيمت بالاشه ه همه انتظار دارن هيچ اشكالي نداشته باشهنقل قول:
سلام شما بالاخره برگشتينقل قول:
بابا ايول!!!!
همين جور كه دارين سر اينكه كدوم شركت بهتره كودوم ارزون تره ... بحث ميكنيد و براي 128 و 256 كيلوبايت تو سر همديگه ميزنيد يه سري به اين تاپيك بزنيد بد نيست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2281738#post2281738
جدید نیست. از این اخبار تو همین جا و خیلی جاهای دیگه موجود است . این اخبار بدرد ایران نمی خوره چون هیچ برنامه ای برای این کار از شواهد موجود نیست.نقل قول:
آره عزيزم هم قديميه و هم بدرد نميخوره ولي تكرارش باعث ميشه يادمون نره كه ما كجا هستيم و حتي يه كشوري مثل مالزي ... :41: ولي راستي اگه اين جور خبرها رو دنبال ميكني رقمش يه ذره سرسام آوره اونم براي كاربراي خانگي. در ضمن قيمتش هم خيلي پايين تره بهترين اينترنتهاي توي ژاپن و اروپا با سرعت خيلي كمتر از اين حداقل ماهي 15 تا 20 دلار شارژ دارن ولي اين فقط تا يك دلار و نيم در ماهنقل قول:
بله اینجا ایرانهنقل قول:
اونا با چه قیمتی به چه سرعتی دسترسی دارن
و ما اینجا با چه قیمتی و چه سرعتی:19: