ممنونم. بحث پولش نيست بهتر بودن هست آخه هر كي يه چيزي ميگه يه سري ميگن شاتل يه سري ميگن مبين نت. تست سرعت مردادماه فناوري رو ديدم مبين نت هم خوب بود. الان داخل خود تاپيكش هم يه سري راضي هستن و ميگن پوشش بيشتري از ايرنسل داره وگرنه ايرانسل عالي باشه كه همين رو ميگيرم.
من لپ تاپ ندارم خواهرم داره كه جايي بريم از اون استفاده ميكنم خودم ميخوام بخرم ولي صبر كردم تا ويندوز 8 رسما اعلام بشه و روي لپ تاپ ها بيادش و يه لپ تاپ بخرم. لپ تاپ هم كه سوني و دل و ايسوس نميدونم كدوم رو بخرم چون ايسوس خوب پيشرفت كردهو خوبه ولي پسرخاله ام برنامه نويس هست تو شركت پرورش داده ها هست ميگه الان همه دل دارن قيافه نداره ولي كارايي داره داغ نميكنه ولي سوني زود داغ ميكنه ولي كيفيت ال سي ديش عاليه. دوست خودم كه لپ تاپ فروش هست تو علاء الدين ميگه ايسوس هم خوبه خود من باشم ايسوس بر ميدارم كه يدونه براي دوستم خريدم. در كل براي خريدن هر چيزي مصيبتي داريم.
از طرفي هم ميخوام يه كتاب خوان الكترونيكي بخرم كتابهايي كه ميخوام دانلود كنم داخلش بريزم از طرفي هم ميگم برم كتاب بخرم نميدونم ئولي كتابخوان كه موزيلا زده از 190 هزار هست تا 500 هزار نميدونم بخرم خوبه يا نه چون اينها هم شبكه واي فاي يا 3 جي داره ميشه با وايمكس ايرانسل استفاده كرد.