متاسفانه خروجی آنالوگ نداره.تنها از طریق HDMI هستش که فعلا TV شما ورودیش رو نداره.نقل قول:
Printable View
متاسفانه خروجی آنالوگ نداره.تنها از طریق HDMI هستش که فعلا TV شما ورودیش رو نداره.نقل قول:
خب مطمئنا شما اگر جامو 606 با یک آمپ خوب تهیه کنید بهتره ولی اینطوری باید 2 تومن هزینه کنید.نقل قول:
درسته من حواسم نبودنقل قول:
متاسفانه خروجی آنالوگ نداره.تنها از طریق HDMI هستش که فعلا TV شما ورودیش رو نداره.
خروجی کامپوننت ولی داره. اگه سیستمت کامپوننت داره ازون استفاده کن
اگه میشه این سوال رو هم پاسخ بدیدنقل قول:
یه سوال
من تو ذهنم این بود که مثلا برای گرفتن صدای 5 کاناله به غیر از 4 تا HDMI یه روش دیگه هم هست که میشه انجام داد.
من فکر می کردم که اگه مثلا همه سیستم هات رو بزنی به TV توسط HDMI و سیستم هات همه صدای 5 کاناله داشته باشن بعد توسط پورت اپتیکال خروجی tv یه سیم بکشی به پورت اپتیکال داخلی آمپ میشه صدای رو از سینما به شکل 5 کاناله گرفت. بعد اگه مثلا خواستی از یه سیستم دیگت استفاده کنی کافیه که سورس رو از طریق tv تعویض کنی و بعد خود به خود صدا سورس جدید از سینما پخش میشه. دقیقا همون کاری که قبلش با این فیش های معمولی استریو 3.5 انجام میدادم و فیش اسپیکر رو میزدم به پورت هدفون tv و هر موقع که سورس رو از tv تعویض می کردم صدا هم مثل تصویر سویچ میشد روی اون یکی سیستم. ولی امشب هر چی تست کردم نشد. این کار اصلا شدنی هست یا نه؟ اصلا این پورت خروجی اپتیک که روی تی وی ها هست مربوط به فقط سورس tv هست یا نه سورس های دیگه ای مثل HDMI ها و کامپوننت و کامپوزیت رو هم ساپورت می کنه و صدای اون سورس ها رو هم منتقل می کنه؟
برام خیلی اهمیت داره این موضوع خواهشا اگر آشنایی دارید جواب بدید
اونکیو در حال حاضر چیزی تو بازار نیست.یاماها هست ولی مدل یاماها تو این سبک پکیج خوبی نداره.اگر هدفت این باشه که جمع و جور باشه و خوب فعلا فقط 1311 هست.نقل قول:
مدل های دیگه هم هست که هم بهتر هستند و صد البته هم گرونتر.
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
من منظورم خروجی آنالوگ صدا بود چون پونل با صدا مشکل داره.نقل قول:
در مورد مشکلت متاسفانه من تجربه ای ندارم و نمی دونم و تلویزیونم هم خروجی اپتیکال نداره که امتحان کنم.
جناب رایان پکیج مثل همین 1311 دنون گرونتر وبهتر میشه معرفی کنید؟ تا حد 2 میلیون تومان پکیج باشه نه اینکه خودم بخوام ست کنم ممنون میشم بفرمایید کجا دارن؟
بين اسپيكر هاي لاجيتك 5500 و دنون 1311 كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد.از نظر بلندي صدا و كيفيت تفكيك و ...
نقل قول:
سلام
اگر آمپتون منوی تنظیمات ورودی داره (Input Setup) تنظیمات ورودی TV رو چک کنید که گزینه صدا بر روی فایبر(OPT) باشه.
من هم از خروجی فایبر TV استفاده میکنم و هرچه به TV متصل باشه میتونم صداشو از آمپ بشنوم.
سلامنقل قول:
اگر از پشت ----- و تلویزیون عکس بزارین که اتصالاتشون مشخص باشه شاید راهی پیدا بشه.
شاید جواب سؤالتون رو بتونین در صفحات ۱۳ و ۱۴ راهنمای دستگاهتون پیدا کنید.
نقل قول:
از هر نظر حساب کنی دنون سرتره . شماا آمپ دنون با اون امکانات و ورودی خروجی های بسیار و ساپورت صداهای HD رو اصلا نمیتونی با این لاجیتک با امکانات محدودش مقایسه کنید
همون جور که دوستمون گفت اصلا قابل مقایسه نیستن!نقل قول:
بين اسپيكر هاي لاجيتك 5500 و دنون 1311 كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد.از نظر بلندي صدا و كيفيت تفكيك و ...
البته از نظر کیفیت صدا من تست نکردم ولی از لحاظ پورت های اون فقط می تونه یه اسپیکر برات باشه و بزور میشه اسمش رو یه مینی سینما گذاشت
یه مثال ساده اینکه روی دنون شما می تونید 5 تا سیستم 5.1 استفاده کنی ولی روی اون اسپیکر فقط یدونه
5500 برای PC به نظرم بهترین انتخاب ممکن هست ولی به عنوان یه سینما اصلا انتخاب خوبی نیست
خدا رو شکر من این اشتباه رو نکردم و دنون گرفتم چون من سیستم هام زیاده و نیاز هم داشتم به یه سینما مثل دنون و اگه 5500 می گرفتم هیچ کاری نمی تونستم بکنم و مجبور بودم همون موقع زیر قیمت ردش کنم چون اون روشی که من توی ذهنم بود و صفحه قبل ازش سوال کردم اصلا شدنی نیست
دیشب تا ساعت 5 صبح داشتم با این سیستم ور می رفتم که کامل با همه قابلیت هاش آشنا بشم.یکی کشفیاتم در مورد این موضوع بود :دی
خروجی اپتیک تی وی صدای 2.1 بیرون میده و اصلا صدای 5.1 نداره. تنها روش گرفتن صدای 5.1 استفاده از HDMI هست که باید از سینما رد بشه و بعد به تی وی برسه. تنها با این روش می شه صدای 5 کاناله از این سیستم گرفت. از ورودی اپتیکش هم میشه برای یه سیستم 5.1 استفاده کرد که با 4 تا HDMI میشه 5 تا ورودی مخصوص این کار.
زیاد نشد امتحانش کنم چون دمه صبح بود و سکوت مرگ آوری توی خونه حاکم بود!:دی
فقط یه زره باهاش آنچارتد رفتم ولی خیلی عالی بود. کاملا با این سیستم می شد حدس زد که کی داره از کجا بهت شلیک می کنه
از دوستانی که اینجا کمک کردن به من واقعا ممنون و متشکرم بخصوص mr_rayan عزیز
در ضمن من خیلی از خریدم از فروشگاه آکوستیک راضی هستم و با اینکه حضوری خرید نکردم ولی ایشون هیچی کم نزاشته بودن و به بهترین شکل ممکن بسته بندی کرده و برای من ارسال کرده بودن