سلام ، من امروز نتم وصل شد ، از شعبه ی عفیف رایانه ی شیراز گرفتم ، وقتی با کانکشن کانکت می کنم ، کانکت میشه ، اما وقتی کانکشن رو ورمی دارم ، میگه پسوردت اشتباست !! در صورتی که درست میزنم ، و فقط سایت eramnet.ir باز میشه
مودمم هم استارنت هست
Printable View
سلام ، من امروز نتم وصل شد ، از شعبه ی عفیف رایانه ی شیراز گرفتم ، وقتی با کانکشن کانکت می کنم ، کانکت میشه ، اما وقتی کانکشن رو ورمی دارم ، میگه پسوردت اشتباست !! در صورتی که درست میزنم ، و فقط سایت eramnet.ir باز میشه
مودمم هم استارنت هست
آخی از شر آسیاتک راحت شدم بی شرف ها پول 2 مگ می گرفتند شبانش می شد 10 کیلو
جالب بود که می گفتند به خاطر ماه رمضان هست حالا لابد مشکل از شعبان هست
البته اون دوستانی که می خواند جمع کنند 3 هفته زود تر زنگ بزنن چون یک 3 هفته ای طول می دن
از یک شرکت دیگه 512 گرفتم صبح داشت 280 تا دانلود می کرد:31:
کدوم شرکت ؟لتنسی پینگش چطوره؟سرعتت شب و روز ثابته؟ماهی چقدر پول میدی؟نقل قول:
اگه می شه بگو که خیلی وقته هوای رفتن ازاسیا تک تو سرمه
لعنت به اسیا تک
سرعت و پینگ شبانه شرکت محترم و معظم دزد بزرگ اسیاتک
سرعت 2 مگ
پینگ = 1300
دانلود = 20
اپلود = 40
با ای پی استاتیک
دوستانی که شبانه دانلود ندارن اسیا تک خوبه
ولی شبانه در حد دایل اپ هستش
من یک مگ دارم.شبا اگه یه لینک برای دانلود بذارم بیشتر از 30 نمیره ولی وقتی سه تا باهم میذارم سرعت هرسه با هم جمعشون میشه 140.......شما هم این کارو بکنید شاید درست بشه......اسیاتک اوا برای من خیلی سرعت توپ بود ولی الان همش روی 130 میچرخه
یکی از دوستان طرفداری میکرد از این شرکت کوشش بیاد پاسخ این دزدیها رو بده.
پینگ روز و شب ــش آشغاله....
تو روحشون...
کلا سرعت شبانه خطای یک مگ و ۲ مگ دیگه بالای ۳۰ نمیره مگر اینکه چنتا لینک باهم بذاری حالا مثلا من دارم از یه سایتی دانلود میکنم اجازه نمیده دو تا فایل همزمان ازش دانلود بشه بیچاره ام رسما!
برای من که با سرویس 2 مگ در طول روز هم همینطوره و باید چندتالینک بذارم واسه دانلودنقل قول: