هر هكري هم هرچي توانا باشه نميتونهنقل قول:
Printable View
هر هكري هم هرچي توانا باشه نميتونهنقل قول:
سلام. من دیشب داشتم توی یاهو چت می کردم با یه نفر توی pm هر دوتامونم invidible بودیم
من به اون شخص وب کم دادم بعد از مدتی یه پیغام از طرف اون اومد که نوشته بود "اگه فیلترشکن می خوای به این آدرس برو...." که اون طرف نفرستاده بود.
من حالا شک دارم که کسی می تونه تصویر وب کم منو دیده باشه. ضمنا هر دو ما هیچکس رو توی Add list نداشتیم و توی چت روم هم نرفته بودیم.
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
خواهش :10:نقل قول:
با سلام
من وقتی که چت میکنم به جای ایدی اسم خودم رو که در اول وارد کردم نشون میده چگار کنم تا اسم من رو نشون نده و ایدی رو بنویسه
عزيزجاننقل قول:
شما از گزينه My Account Info از منوي messenger و صفحه بازشده قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه
قسمت Address/Contact Information و لينك Edit
دو تا احتمال ميدم يكي اينكه سيستم طرف مقابلت ويروس داشته و اين پيام از طرف ويروس اومده و ديگري اينكه شخص ديگهاي اي دي شما رو داشته و براتون آفلاين گذاشتهنقل قول:
خب اگه شما استارتش رو بزني بد نيست حداقل توضيحات اوليه رو شما بدين كه چه جوري ازش استفاده ميكنندنقل قول:
یاهو مسنجر دارای سرویسی است که افراد بدین وسیله می توانند به صورت مخفی با ID خود آنلاین شده و تنها با دوستان مورد نظر خود چت کنند و حضور خود را از دید دیگران مخفی نگه دارند
مدتی پیش با طراحی یک روبات هوشمند و معرفی یک ID در یاهو مسنجر که به Sivarobot معروف بود امکان شناسایی افراد Invisible در مسنجر فراهم گردید ولی پس از مدتی به علت ترافیک زیاد و افزایش Request های ارسالی به سمت روبات ID ذکر شده توسط یاهو مسدود شد. پس از این اتفاق با اعمال تغییراتی، اقدام به طراحی وب سایتی برای ارائه این سرویس گردید نام این وب سایت***xeeber***ست و تنها وب سایتی است که در زمینه ارائه سرویس شناسایی Invisible در یاهو مسنجر فعالیت می کند این وب سایت توسط شخصی ایرانی ساخته شده است و امنیت آن را گروه آشیانه به عهده دارد.
در حال حاضر نرم افزارهایی مانند Buddy Spy به علت تغییر پروتکل یاهو مسنجر دچار اختلال شده و به طور صحیح کار نمی کنند.
اما برای پی بردن به Invisible بودن افراد در یاهو مسنجر کافی است به سایت اینترنتی زیر بروید.
[html]www.xeeber.com[/html]
پس از ورود به این سایت به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کرده و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید.
پس از چند ثانیه مشخص می شود که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین.
منبع:[html]http://infostar.blogfa.com[/html]
عزيزجان اين سايت و اين خبر كه خيلي قديمي هستش و الان هم فعلا سايت لود نميشه و علتش هم مشخص نيستنقل قول:
مرسی از توجهت علی جان دوستان دیگه ظاهرا اطلاعی ندارن...نقل قول:
1- گزینه اول که گفتین احتمالش بسیار بالاست ولی اگر ویروس باشه چرا یه پیغام فارسی داده؟؟؟
2- در مورد احتمال دوم هم این پیغام با اسم آیدی من برای اون شخص و با اسم آیدی اون شخص برای من فرستاده شد پس فکر کنم آفلاین دیگه نباشه.
منتظر نظرت هستم.
با تشکر