نقل قول:
بله...درسته...من قصدم فقط پیشنهاد یه کواکسیال بهتر بود
:46:
نقل قول:
بله...درسته...من قصدم فقط پیشنهاد یه کواکسیال بهتر بود
:46:
مگنت یعنی آهن ربانقل قول:
اینجا منظور ابعاد پشت ساب هستش
باکس به صورت پورتد هم درست کردنش آسون نیست و ممکنه کیفیت کار بد دربیاد
پیشنهاد میکنم یا بدین بسازن براتون ، یا در معیت یه استاد درستش کنید :11:
مرسی،اقا حمید لطف کردن و این اندازه ها رو بهم دادهنقل قول:
اگر باكس پورتد ميخواهيد بسازيد حجم خالص رو 58 ليتر و پورت اون رو هم از پوليكا يا PVC به قطر 7.5 و به طول 7.5 سانتيمتر.ضمنا حجم پورت رو هم علاوه بر حجم مگنت كه در بالا خدمتتون عرض كردم ،بايد به حجم خالص باكس اضافه نمائيد.60.49=2.16+0.33+58
الان من باید باکسی بسازم که 60.49 لیتر باشه دیگه؟؟فقط حجمه دقیقشو نمیدووووووونم:37:
تو شهر ما اصلا کسی نمیدونه ساب باکس چیه؟همه میزارن رو تاقچه.نصابا هم فقط باکس اماده دارن.به خاطر همین مجبورم خودم بسازم:41:
از دوستان کسی میدونه برند mtx مال کدوم کشوره؟
اصلش آلمان هنقل قول:
سلامنقل قول:
ببين كلا براي درايو كردن ليميتدها بايد از دو امپلي فاير استفاده بشه.يه دو كانال قوي براي ووفرها و يه دو كانل معمولي براي تيوترها.بعد تنظيم كردن اينها مشكله.در نهايت كيفيت ليميتدهاي موجود پائين اومده و ديگه كمتر كسي ميره سراغشون.
با اين شماره تماس بگير و بگو قيمت Fhase Evolution مدل csx6.9 چنده.به من بگو ببينم ميتونم پائينتر بگيرم برات.خودت چونه بزن و بچلون قيمت روها.همونهائي هستند كه تاپيكش رو قبلا باز كرده بودم.
22712804
نقل قول:بله بايد حجم ناخالص باكس 60.49 بشه.نقل قول:
اين يه نقشه هست كه براي امير حسين كشيدم. (واقعا فرصت ندارم وگرنه براتون ميكشيدم. همين الان هم شرمنده دوست خوبم سعيد خان هم هستمكه خيلي وقته به من دستور دادن ولي من شرمندش شدم(همينجا ازش پوزش ميخوام به خاطر تاخير در طراحي و تهيه نقشه:11:)
شما همين نقشه رو الگو قرار بده و عدد ها رو تغيير بده.واقعا شرمنده دوستان هستم.همينقدر هم كه فرصت ميكنم ميام تو سايت خودش كليه:11:
مرسی از جوابتون در حد 400تومن زیاد رو ساب نمیخوام ببندم فقط باندای قوی می خوام این آمپی که فرمودین چند کاناله ست؟نقل قول:
یعنی برم همینو ببندم؟؟:دی
اگه زیاد امپ مشکلی پیش نمیاره.نترکه باندا تو ولوم بالانقل قول:
4 کاناله هستنقل قول:
من اینو پیشنهاد دادم...نری ببندی رو ماشینت پشیمون شی!!!! اول تست صدا بگیر اگه میخوای مطمعن شی
هدیونیت:180
کواکسیال:90
کامپ:85
آمپ:120
پک سیم + پول نصب :40
جمع:515 هزار تومان
مرسی اقا حمید،فقط یه سوال دیگه دارم،اینم جواب بگیرم رفتم سراغ ساختنش.این نقشه ای که دادین پورتش لوله پولیکا نیست.چرا؟؟ماله منم باید اینجوری باشه یا من از لوله استفاده کنم؟اینجور که الان میفهمم باید یه باکس سیلد مانند بسازم و طرفی که ساب رو نصب میکنم یه دایره به قطر 7.5 در بیارم و لوله پویکا به طول 7.5 رو بزارم.اگه درسته چه مقدار از لوله باید بیرون باکس باشه؟؟چه جوری باید گیرش کنم؟؟؟شرمنده حمید جون این همه سوال میکنم.اخه تازه و:9:اردمنقل قول: