مر30 بخاطر راهنمایی کاملتون اما فکر نمیکنید همه زحماتتون با جمله اخرتون خراب شد؟راستی چرا ما فکر میکنیم اگه به یکی یه چیزی یاد دادیم باید یه دنیا منت سرش بذاریم :sad::angry:نقل قول:
Printable View
مر30 بخاطر راهنمایی کاملتون اما فکر نمیکنید همه زحماتتون با جمله اخرتون خراب شد؟راستی چرا ما فکر میکنیم اگه به یکی یه چیزی یاد دادیم باید یه دنیا منت سرش بذاریم :sad::angry:نقل قول:
فکر نکنم باید اینجا سوالات خیلی پیچیده تر رو پرسید این تاپیک مخصوص همین سوالاست چه از نظر شما چیز ساده باشن چه پیچیدهنقل قول:
ما اشکالامون همینه دوست عزیز:angry:
نقل قول:با سلام ...نقل قول:
حالا شما چرا این همه عصبانی هستید :31: :31: خودتون باهاش ور برید متوجه میشید چه جوری هست . :20:
نقل قول:
نه تو این قسمت نبود من اینو فعال کردم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همین الان عضوشدم ونمیدونم چه جوری باید دربحثها وارد بشم راهنماییم میکنین؟
کار مشکلی نیستنقل قول:
برای شروع برین به لینک پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای آشنایی و امتحان امکانات ، بر روی دکمهی تاپیک جدید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کلیک کرده و با تنظیمات و امکانات مختلف در دسترس کار کنید
خواهش میکنم . حق با شماس . منظورمو بد رسوندم . منت چیه عزیز من !نقل قول:
منظورم این بود که خودت اگه یه کم منو ها رو امتحان کنی ، زودتر به نتیجه میرسی . عصبانی هم نباش :31:.
سلامنقل قول:
هر قسمتی که دوست دارین مطالب تازه ای یاد بگیرین وارد بشین و اگه سوالی داشتین با استفاده از کادر پایین صفحه بپرسین و با استفاده از دکمه سمت چپ QUTEبه سوالات دوستان جواب بدید
موفق باشی:11::11:
سلام پیشاپیش از دوستان به خاطر ساده بودن سوالم معذرت میخوام!!!!!!! اصلا دیگه عصبانی نیستم دیگه اینقد نگین اما سوالم اینه که چرا من وقتی در تاپیک یاهو میل
سوالی یا جوابی میگم به پستهام اضافه میشه اما اینجا اینطور نیست چرا؟؟؟
توی بعضی تاپیکها مثل این تاپیک ، پستها ، حساب نمیشن (یعنی تعدادشون اضافه نمیشه) .نقل قول:
حتی قبلا دکمه ی تشکر هم توی این تاپیک بسته بود .
قبلا یادمه تاپیکهای مثل این در بالای صفحه یه جایی نوشته بود که پستها اضافه نمیشه ولی الان پیداش نکردم .