پس چرا هیچکدام از دوستان پیداشون نیست؟:13:
این مهاجم پرتقالی هم با استقلال به توافق رسید من که فکر نمیکنم به دردمان بخوره!
یعنی وقتی صحبتهای فتح الله زاده در موردش را شنیدم که اصلا نمی دونست تو کدوم باشگاه بازی میکنه ناامید شدم!
پس چرا هیچکدام از دوستان پیداشون نیست؟:13:
این مهاجم پرتقالی هم با استقلال به توافق رسید من که فکر نمیکنم به دردمان بخوره!
یعنی وقتی صحبتهای فتح الله زاده در موردش را شنیدم که اصلا نمی دونست تو کدوم باشگاه بازی میکنه ناامید شدم!
تنهابازیکنی که یادمه به نسبت قیمتی که براش پرداختند خوب برای استقلال بازی کرد اولین بازیکن خارجیش بود (رافت قلی اف آذربایجانی) که اونو هم منصورپورحیدری گرفته بود:41:نقل قول:
معلوم شد مبلغ قراردادش چقدر بوده؟
فک کنم 350 هزار دلار ..... ولی واقعا اگه داده باشن اشتباه کردن اگه میخواستن اینقدر بدن به توره می دادن نه به اینکه نمی شناسیم تازه 33 سالم سن داره......:13::41:نقل قول:
هاشم بیک زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
منتقدان بدانند در آمادگی کامل قرار دارم// صبا را در قم شکست می دهیم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم استقلال تهران گفت: منتقدان بدانند در آمادگی کامل قرار دارم و نمی توانند با ساختن حاشیه مرا از آمادگی دور کنند.
هاشم بیک زاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه در آمادگی کامل قرار دارم و بر خلاف شایعات اخیر قلعه نویی نیز از آمادگی ام رضایت دارد.
وی افزود: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا با آمادگی کامل به استقلال کمک کنم و فکر می کنم هر زمانی که کادر فن صلاح بداند بتوانم در ترکیب تیم قرار بگیرم.
بازیکن تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیت تیم استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه بازیکنان در شرایط بسیار خوبی قرار دارند و تمامی تیم آماده دیدار مقابل صبا است. مطمئننا دیدار بسیار زیبایی را در مقابل صبا برگزار خواهیم کرد و بازیکنان ما برای این بازی از انگیزه بالایی برخوردارند.
وی تصریح کرد: مطمئن هستم می توانیم صبا را در قم شکست دهیم و دوباره به روزهای اوج خود بازگردیم.
بیک زاده گفت: با برد در این بازی نشان خواهیم داد مدعی اصلی قهرمانی لیگ هستیم و منتقدان بدانند هیچ تیمی در لیگ قدرت استقلال را ندارد
دکتر نوروزی در گفتگو با ایسکانیوز:
جواب زرینه را نخواهم داد// زرینه باید بداند خودش هم پیراپزشک است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: پزشک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: دیگر لزومی نمی بینم جواب زرینه را بدهم زیرا دنبال حاشیه سازی نیستم.
نوروزی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: دیگر دلیلی نمی بینم جواب زرینه را بدهم زیرا قصد حاشیه سازی و مطرح کردن خود را ندارم.
وی افزود: زرینه مرا پیراپزشک خطاب کرده است که باید بداند خودش نیز همکار من است. دلیل موضع گیری های زرینه را نمی دانم اما شخصا خصومتی با او ندارم.
پزشک تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص اختلافش با زرینه به ایسکانیوز گفت: در مورد مصدومیت الونگ فقط به خاطر وظیفه ام به زرینه هشدار دادم و انتظار نداشتم او در مقابل توصیه من به این شکل جبهه بگیرد.
نوروزی تصریح کرد: بازیکنان زیادی از باشگاه پرسپولیس به کلینیک من می آیند اما این موضوع نباید دلیلی شود تا زرینه در مقابل من جبهه گیری کند.
پزشک تیم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: به عنوان یک همکار از زرینه می خواهم به این حاشیه ها پایان دهد زیرا ادامه این حاشیه سازی به ضرر دو طرف خواهد بود
كريم ملاحي: بهترين ميزباني را از استقلال خواهيم داشت
مدير عامل باشگاه صبا باتري قم كه تيمش نتوانسته از ابتداي ليگ نتايج مطلوبي كسب كند با قاطعيت اعلام كرد كه بهترين ميزباني را از تيم استقلال تهران خواهند داشت.
كريم ملاحي مدير عامل باشگاه صبا باتري قم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: براي ميزباني از تيم استقلال تهران كاملاً آماده هستيم و هيچ مشكلي در قم وجود ندارد و تلاش خواهيم كرد تا بهترين ميزباني را از تيم صبا باتري قم شاهد باشيم.
وي ادامه داد: صبا باتري قم با نتايجی كه در هفته هاي ابتدايي ليگ كسب كرده است با قاطعيت از تيم و كادر فني خود حمايت خواهيم كرد و مطمئن باشيد كه در هفته هاي باقي مانده از ليگ نتايج مورد نظر از سوي تيم بدست خواهد آمد.
مدير عامل باشگاه صبا باتري قم خاطر نشان كرد: بازيكنان صبا باتري قم براي شكست استقلال بسيار با انگيزه هستند و با تلاش بيشتر اين تيم را شكست مي دهند.
محسن بیاتی نیا:
برای گلزنی مقابل استقلال انگیزه بالایی دارم
مهاجم تیم فوتبال صباباتری قم در خصوص دیدار مقابل استقلال تهران بسیار امیدوار است که موفق به گلزنی شود.
محسن بیاتی نیا مهاجم تیم فوتبال صباباتری قم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به دیدار حساسی که مقابل تیم فصل گذشته خود دارم بسیار باانگیزه هستم در این دیدار نشان خواهم داد چه مقدار آماده هستم.
وی ادامه داد: تیم فوتبال صباباتری قم به نسبت چند دیدار گذشته بسیار آماده تر شده و به لحاظ هماهنگی نیز شرایط بسیار خوبی داریم و با ملحق شدن ملی پوشان با تمام قوا به مصاف استقلال تهران خواهیم رفت.
مهاجم تیم فوتبال صباباتری قم خاطرنشان کرد: استقلال تیم بزرگ و پرمهره ای در این فصل نشان داده اما مطمئن باشید که این تیم را با تمام مهره هایی که در اختیار دارند در قم شکست خواهیم داد و سه امتیاز دیدار را کسب را برای هواداران قمی بدست می آوریم
تقي پور: صبا را با اختلاف شکست مي دهيم
مدافع باتجربه تيم فوتبال استقلال تهران درخصوص ديدار روز جمعه اين تيم مقابل صبا باتري قم گفت: بازي مقابل صبا باتري ديدار سختي است اما به طور حتم اين تيم را روز جمعه با اختلاف شکست خواهيم داد.
"ابراهيم تقي پور" روز چهارشنبه ضمن بيان اين مطلب به ايرنا، افزود: در تعطيلات اجباري، تمرينات منظمي را پشت سرگذاشتيم و هم اکنون آماده ايم تيم صبا را باشکست بدرقه کنيم.
به اعتقاد وي تعطيلات اجباري در هفته پنجم براي تيم استقلال بسيار سودمند بود چرا که کادر فني به خوبي بر روي نقاط قوت و ضعف تيم تمرکز کرده است.
وي نتايج تمرينات را در طي اين مدت بسيار مطلوب ارزيابي کرد و افزود: تيم استقلال تا به امروز امتيازات زيادي را از دست داده است برهمين اساس ديگر فرصت سوزي نخواهيم کرد.
وي که در اين فصل به تيم استقلال اضافه شده در خصوص قرار گرفتن در ترکيب ثابت تيم نيز اظهار داشت: در سال هاي اول حضورم در ليگ برتر ايران تلاش زيادي براي قرار گرفتن در ترکيب ثابت از خود نشان مي دادم اما امروز با توجه به سابقه حضور بيش از 12 سال در ليگ هاي معتبر داخلي تنها به پيروزي تيم فکر مي کنم.
به گفته وي تنها کسب نتيجه است که اهميت دارد و هيچ فرقي نمي کند که در ترکيب ثابت قرار گرفته باشد يا خير.
مدافع استقلال در ادامه به جذب علي کريمي در تيم پرسپوليس اشاره کرد و افزود: تجربه ثابت کرده در ليگ برتر هر تيمي که بازيکنان بنام تر را جذب مي کند قهرمان نمي شود از اينرو تاکيد مي کنم استقلال قهرمان ليگ برتر است.
مدافع تيم استقلال تهران همچنين عملکرد خط دفاعي تيم ملي فوتبال ايران را در ديدار مقابل تيم ملي عربستان مثبت ارزيابي کرد و افزود: درمجموع دفاع تيم ملي عملکردش مثبت بود البته معتقدم دفاع تيم ملي در دفاع فردي خوب عمل کرد اما در دفاع تيمي مشکل داشتيم که اميدواريم با درايت کادر فني و علي دايي اين مشکل نيز هرچه زودتربرطرف شود.
"تقي پور" ادامه داد: اين در حالي است که تيم ملي عربستان نيز روز خوبي را پشت سر گذاشت، عربها به خصوص در نيمه نخست فوق العاده بازي کردند به طوريکه به جرات مي توان گفت اين نوع بازي فوتبال را در چند سال اخير از تيم ملي عربستان مشاهده نکرده بوديم.
تيم فوتبال استقلال روز جمعه در چارچوب ليگ برتر باشگاههاي ايران به ديدار تيم صبا باتري قم مي رود.
ملاحی در گفتگو با مهر:
صباباتری و استقلال به دنبال پیروزی هستند/ مربیان تیم ملی باشگاهها را درک کنند
مدیرعامل باشگاه صباباتری قم از بازی این تیم مقابل استقلال به عنوان یکی از جذاب ترین دیدارهای هفته ششم لیگ برتر یاد کرد و گفت: هر دو تیم استقلال و صباباتری برای کسب پیروزی در مسابقه حضور می یابند.
کریم ملاحی درگفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال و صباباتری از تیمهای بزرگ لیگ برتر هستند که به دلایل مختلف در جدول رده بندی جایگاه مناسبی ندارند. هر دو تیم صرفنظر از نتایجی که در دیدارهای اخیر به دست آورده اند به شدت به امتیازهای بازی روز جمعه نیاز دارند و همین مسئله می تواند به جذابیت این مسابقه بیافزاید.
مدیرعامل باشگاه صباباتری ادامه داد: تعطیلی مسابقات لیگ برتر به تیم ما کمک کرد تا بازیکنان خلای که در آغاز تمرینات پیش فصل با آن مواجه شده بودند را جبران کنند. امیدوارم از این هفته صباباتری به آنچه استحقاق آن را دارد دست یابد و در لیگ برتر به نخستین پیروزی دست یابد.
وی در ادامه از آمادگی شهر قم برای میزبانی از تیم استقلال تهران در هفته ششم لیگ برتر یاد کرد و گفت: شهر قم و ورزشگاه یادگار امام (ره) از هر نظر مهیای میزبانی از تیم استقلال هستند. امیدوارم روز جمعه بتوانیم ثابت کنیم که قم یکی از بهترین میزبانان لیگ برتر است.
مدیرعامل باشگاه صباباتری در ادامه از هواداران این تیم خواست در دیدار روز جمعه با حضور پررنگ در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم دیگر رنگها را کنار گذاشته و تنها به تشویق تیم شهر خود بپردازند.
ملاحی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار مهر همکاری باشگاهها با مربیان تیم ملی را ضروری خواند و گفت: زمانی که باشگاهها با فدراسیون فوتبال همکاری می کنند، انتظار دارند که تیم ملی هم با آنها همکاری لازم را داشته باشد و به حقوق آنها توجه کند. دو بازیکن تاثیرگذار تیم صباباتری روز شنبه تیم ملی را در بازی با عربستان همراهی کردند. بر اساس عرف باید تا روز دوشنبه به تیم ما ملحق می شدند اما با کمال تعجب تا روز گذشته آنها هنوز با تیم تمرین نکرده بودند.
وی تصریح کرد: در شرایطی که تیم ها به وجود بازیکنان خود نیاز دارند شایسته است که تیم ملی با باشگاهها همراهی کند. همکاری متقابل تیم ملی با باشگاهها قطعا نتیجه بخش خواهد بود.