بچه ها بجز ir remot برنامه خوب و كاربردي ديگه براي 5700 چيه؟
بازي خوب چي؟!!
يا حق (:
Printable View
بچه ها بجز ir remot برنامه خوب و كاربردي ديگه براي 5700 چيه؟
بازي خوب چي؟!!
يا حق (:
ايولنقل قول:
اره درسته....منم همین مشکلو دارم...
يعني آره مصيبته!!!
من كه آهنگ هاي گوشي رو پاك كردم فقط ترانه گزاشتم داخلش!
يا حق (:
با اینکه هنوز واسه ورژن 9.2 ویروسی نیموده ولی چشم خدمت شما :نقل قول:
کد:http://------------/Softwares/Software.aspx?software=486
ببین یاسین جان برنامه هایی زیادی هست خودتت برو ببین این سایت برنامه های جالبی داره :نقل قول:
جای ------ بزن g s m a r i a . comکد:http://------------/Softwares/Model.aspx?model=1794
نقل قول:
اره ئرسته...اصلا نباید گولشون رو خورد...
امروز كه گوشيمو زدم به شارژ روش نوشت charging بعد باتريشم شروع به بالا پايين رفتن كرد... يني خير سرش داره شارژ ميشه، ولي شارژ نشد!! بعد چند ساعت كه شارژرو كندم يه دونه خط باطريش بيشتر پر نشده بود همش هم اخطار كم بودن باتري ميداد.اول فكر كردم شايد شارژ شده ولي درست نشون نميده اما بعد از يه ربع كار كردن اون يه خط باتريشم تموم شد. هر كاري به ذهنم ميرسيد كردم ولي نشد.
ممكنه يه شبه باتريش خراب بشه... ( تا ديروز عالي كار مي كرد)
به نظر شما مشكل چيه و چكار كنم؟
ممنون
به نظر من باطری نیست.یا شارژره یا آی سی شارژ گوشیت خراب شده.نقل قول:
بابا هر وقت اومدیم این تاپیک 5700 که بالاست ..
آقا من چند تا سوال دارم و راهنمایی میخوام ...اگه تکراریه ببخشین 1 خورده محدودیت وقتی دارم .
1- من از این قاب پلاستیکیاست چیه از اونا گرفتم ولی عرض 1 هفته خورد و خاک شیر شد البته تو این تاپیک دیده بودم که بچه ها گفتن خوب نیست ولی خوب تا سرم نمیو مد باور نمی کردم ...حالا بهترین قاب چیه واسه این گوشی که هم ظریف باشه هم مقاوم .
2- این sign کردن رو من 1 چیزایی دستم اومده لطفا اگه آموزش کامل و در حد ابتداییش هست لینکشو برام بزارین ...
3- 1 برنامه گرفتم که تو توضیحش نوشته که با نصب این فایل رو گوشی هاتون براحتی برنامه ها رو sign کنید فعلا تست نکردم البته ، به نظرتون کار میکنه ؟ میترسم ویروس میروس باشه اعصاب مصاب ندارم
4- این فلاشش رفته رو اعصابم ... اقا من اصلا نمیخوام فلاش روشن شه میرم off میکنم باز خودش میاد میره رو اتوماتیک ...راه حلش چیه؟
5- این صدای فلاشش رو چطوری قطع کنم یا حالا هر صدایی که مربوط به start گرفتن فیلم یا عکس میشه؟
6- فقط و فقط و فقط 5700 ... تو این چند روزه خیلی باهاش حال کردم ...واقعا حرف نداره
حميدرضا جان قربون دستت
حال دادي داداش
يا حق (:
نقل قول:
1- من از این قاب پلاستیکیاست چیه از اونا گرفتم ولی عرض 1 هفته خورد و خاک شیر شد البته تو این تاپیک دیده بودم که بچه ها گفتن خوب نیست ولی خوب تا سرم نمیو مد باور نمی کردم ...حالا بهترین قاب چیه واسه این گوشی که هم ظریف باشه هم مقاوم .
ايول سوال منم هست ها!!!نقل قول:
اره ئرسته...اصلا نباید گولشون رو خورد...
يا حق (:
بچه ها شرمنده
من چنتا برنامه توپ دانلود كردم براي گوشي
ولي نميدونم كجا بايد بريزم برنامه ها رو
و اصلا چه جوري بريزم؟!!!
(از حالت فشرده خارج كردم و توي قسمت هاي مختلف كپي كردم ولي تو گوشي نيومد)
همونطور كه از قبل هم گفتم با pc suite مشكل دارم و گوشي رو نميشناسه و از طريق data transfer ريختم تو گوشي
يه توضيحي بدين بي زحمت
شرمنده تازه كارم و چيزي بارم نيس
يا حق (: