ممنونات فراواننقل قول:
Printable View
ممنونات فراواننقل قول:
به نظر من بیشتر گوشی های نوکیا همین هستن قابشون زود شل میشهنقل قول:
سلام
میگم این برنامه های چراغ قوه که در صد کمی از نور فلاشو استفاده میکنه .
هیچ برنامهای نیست که از کل توان نور فلش استفاده کنه
ممنون میشم جوابمو بدین.
من که ندیدم چنین برنامه ای رو...
اصلا همچین برنامه ای وجود نداره چون یه سری دیودی که نور اصلی فلاشنقل قول:
رو تغذیه می کنن
به صورت پالسی کار می کنن
واگه چند ثانیه روشن بمانند حتما می سوزن
با سلام
من یه n73 گرفتم ولی بر خلاف نوشته دفترچه اون وقتی دکمه منو رو میزنم ایکون سزچ رو نمیبینم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید وبگیدایا این قضیه جدیه و تو باقی n73ها هم وجود داره و ایا میتونه دلیلی بر اصل نبودن گوشی باشه
با تشکر
متاسفانه وقتی گوشی رو اپدیت میکنیم ایکون Search از بین میره ...
ولی این ایکون بصورت پیش فرض و فابریک روی همه گوشیهای N73 چه معمولی و چه موزیک هست و تا وقتی که اپدیت نشه از بین نمیره ....
با سلام خدمت شما من چندمورد سوال در مورد n73دارم که میخواستم بدونم مگه نه تعداد برنامه های قابل اجرا در یک زمان به گفته دفترچه گوشی 5 تا است(حداکثر) ولی من تا حالا نتونستم بیش از 2 برنامه روی اون اجرا کنم(اول موزیک پلیر رو روشن کردم و در همین حین یه بازی هم اجرا کردم) که تازه با اونم خیلی مشکل دارم مثلا امروز وقتی اول موزیک پلیرو فعال کردم وبعد رفتم سراغ اجرای بازی یه مرتبه پلیر قطع شد و مجبور به خروج از بازی وفعال سازی مجدد اون شدم ولی باز به دفعات این قضیه اتفاق افتاد حتی با سایر بازیها هم همین مشکل داشت.درکل نمیدونم گوشیم چشه یه روز مشکلی با اجری همزمان این برنامه ها نداره وولی روز دیگه دوباره همون مشکلات(نمیدونم چرا حالتی)
اینم بگم که گوشیم تازه گرفتم و دیروز هم چند تا برنامه از جمله برنامه مدیریت فایل قفل انتی ویروس وچند تا بازی نصب کردم
اگه امکان داره راهنماییم کنید وبگین که علت این موارد عجیب چیه
با تشکر
من بعضی وقتها task manager رو فعال میکنم 7 8 تا برنامه در حال اجرا هستن. ببین اینکه چه تعداد برنامه میتونن اجرا بشن به فضای خالی رم و حجم برنامه بستگی داره نمیشه گفت حتما یا فقط 5 برنامه میتونن اجرا بشن. حافظه داخلی n73 یه حافظه اشتراکیه یعنی به عنوان رم گوشی هم ازش استفاده میشه. پس شما باید تا جایی که ممکنه حافظه داخلی گوشی رو خالی نگه داری... مشکل شما بخاطر اینه که فضای رم شما کمه و دلیل اون هم پر بودن حافظه داخلیه...
یه سوال ساده:
این گوشی چقدر رم ساپورت میکنه ؟
آقا با چه ریستی شماره ها و تنظیمات بهم نمی خوره و یا حداقل شماره ها و تماسها و اس ام اس ها از بین نره؟
برنامه ptp کارش چطوریه؟
ضمناً من چند بازی نصب کردم که سرعت گوشیم را کم کرده اگر بازی ها را حذف کنم دوباره سرعت خوب می شه یا نه؟
ممنونم
N73 معمولی تا 1 گیگ و موزیک تا 2 گیگ ...نقل قول:
دوست من با هر کدی که بخوای ریست کنی تماسها sms ها از بین میره مگه اینکه قبلش با pc Suite ازشون بک اپ بگیری ... در ضمن شماره هاتو میتونی توی سیم کارت بریزی که دیگه نگران پاک شدنشون نباشی ...نقل قول:
برنامه ptp تو ایران جواب نمیده ... یه نوع ارتباط بی سیم هست ....
مطمین باش نصب هر گونه بازی و تم و برنامه هر چقدر هم که حجمش پایین باشه روی سرعت گوشی تاثیر میزاره ...
سلام
میخواستم بدونم که cpuاین گوشی چند مگا هرتزه؟
208 الی 220 مگاهرتز از نوع arm ...
من الان یک هفته که مجبور شدم گوشیم رو ریست کنم و الان همون نرم افزارها و بازیهایی که قبلا نصب می کردم رو نمی تونم دیگه نصب کنم! خطای سرتیفیکیت میده.
Certificate Error!
Contact the application manager
لطفا راهنمایی کنید. در ضمن توی app.mangr قسمت option ، اون تنظیماتش رو درست کردم بازم نمی شه.
installation = all
check online certification = off
دوست من ... من بارها درباره این مشکل توضیح دادم ...نقل قول:
ببین دوست من وقتی شما یه بازی یا تم رو نصب میکنید این برنامه یا بازی عبلوه بر مموری کارت بر روی مموری گوشی هم نصب میشه ... و وقتی شما مموری کارت یا گوشی فورمت میکنی بازم اجزایی از بازی نصب شده وجو داره که هنوز Remove نشده ... و برای همین موقع نصب مجدد Error میده ... شما باید هم مموری کارت و هم مموری گوشی رو فورمت کنی تا بتونی دوباره اون برنامه یا بازی رو نصب کنی ...
سلام
گوشی من الان 2 روزه هر کاری میکنم رممو نمیشناسه چه کار کنم ؟
چی کار کردی که این جوری شده ؟نقل قول:
من این مشکلو داشتم
فرمتش کردم با کامپیوتر درست شد
میخواستم بدونم مدت زمانی که گوشی n73 باید تو برق باشه برای شارژ چه مقداره . چون شنیدم اگه کمتر از زمان استاندارد تو شارژ باشه باعث تنبل شدن یا همون زود تموم شدن شارژ بشه و اگه بیشتر باشه هم باعث خورده شدن باطری میشه..............
ببین دوست من مدت زمان شارژ هر گوشی متغییر هست ...
برای بار اول که گوشی رو خریداری میکنی باید حدود 8 تا 10 ساعت توی شارژ باشه ...
ولی برای دفعات بعد با توجه به شارژ باقی مونده بازم متغیر هست ... اما اگه فرض کنیم که گوشی خاموش بشه باید حدودا 1.45 دقیقه توی شارژ باشه ...
دوستان وقتی من دکمه # رو نگه میدارم سایلنت نمیشه چه جوریه میشه فعالش کرد؟
گوشیتو فورمت کن ... من الان 5 بار زدم مشکلی نداشت ...
چند تا مشکل اساسی....کمکککککککککک..(گوشی اتصالاته و آپدیت شده)
1: گوشیم خیلی کنده ...داره خفم میکنه....آخه مگه یه sms چیه که برای باز کردنش تعلل میکنه...حتی با رم 128.....میفروشمش:19:
2: اگه مثلا احمد 5 تا miss call برام گذاشته باشه فقط تایم آخریشو نشون میده ...اینجوری: ahmad(5) 3:08
من تایم همشو میخوام....بابا 6610 که داشتم این مشکلو نداشت
3: از همه مهمتر اینکه فقط تایم دریافت sms رو بهم نشون میده نه تایمی رو که یارو برام sms فرستاده....مثلا وقتایی که گوشیم خاموش بوده و بعدش sms میاد نمیدونم اون بابا کی برام sms رو فرستاده!!!!!:41:
تورو خدا اگه من اسکلم و نتونستم از امکاناتش استفاده کنم راهنمایی بفرمایید یا اینکه چند تا نرم افزار برای رفع این مشکلات تابلو معرفی کنید
خیلی ممنون:40:
سلام
n73 me بهتر ار گوشي بلوتوث كره اي هست درسته؟ چون يكي از دوستان ميگه قطعات بلوتوث گير نمياد.
تم آث میلان برای n73 می خواستم
تم آث میلان برای n73 می خواستم
سلام میشه یه عکس از یه گوشی چینی بذارین من گوشیم طرف سمت چپش یه مثلث ابی رنگ کوچیکه و در ضمن شماره سریالش تو سایت نامبرینگ پلنس درست بود
نقل قول:کد:www.zedge.net
کد:www.mobile9.com
1هفته داده بودم دست دوستم نمیدونم چه بلایی سرش اورده از گوشی که فرمت نمیشهنقل قول:
از تو کامپوتر چه طور فرمتش کنم
نقل قول:
خب با مموری ریدر یا
حالتmass storage
که گوشیتو وصل pcکردی
برو روی ایکونی ک نشانده ی
درایو مموری کارتته
راست کلیک کن
بعد فرمت رو انتخاب کن :46:
عزیز جان من هم می دونم روی سرعت گوشی تاثیر می ذاره ولی سوال من اینجاست که وقتی آنها را پاک کنم آیا سرعت گوشی دوباره خوب میشه یا نه؟باید چه کرد؟نقل قول:
سلام بچه ها
در مورد سرعت گوشی بگم اکه اگه روی گوشیتون آنتی ویروس F-Secure فعاله اون رو اجرا کنید وارد settings بشید و در قسمت virus protection گذینه manual رو انتخاب کنید
واقعا روی سرعت خیلی تاثیر داره
البته گوشی من موزیکال هستش ولی فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشه.
دوست من این انتی ویروس نیاز به اپدیت داره ....
سلام
بهترین آنتی ویروس برای ان73 چیه ؟
لینک دانلود میذارین ؟
سلامنقل قول:
خوب منم خوب منم آپدیتش کردم دیگه
برای همین هم گفتم اگه روی گوشیتون فعاله
در ضمن من با gprs ایرانسل آپدیتش کردم
موفق باشید
:20::11:
انتی ویروس Netqin هست که فکر کنم لینک دانلودشو توی برنامه کاربردی میتونی پیدا کنی ...نقل قول:
نه دوست من، بعد از نصب یک نرم افزار اگر با کاهش سرعت روبرو بشید با پاک کردن اوون نمی توونید کمبود سرعت رو جبران کنید، چون کاهش سرعت شما به دلیل مثلا حجم اوون برنامه نیست بلکه تاثیر روی فایلهای C: شما داره، در کل اگر نظر من رو بخواهید گوشی سیمبین رو باید هر ۴-۵ ماه یکبار یک مستر ریست با #7370#* کرد.نقل قول:
ولی در کل بهتر از نصب نرم افزارهایی که کاربرد ندارند خودداری کنید.
البته میتونینقل قول:
این کارو با یه برنامه ی فایل منجر هم انجام بدی
ومستر ریست لازم نیست
یه نکته ای رو گوشزد کنم. N73 نیازی به آنتی ویروس نداره. چون ویروسی براش نیومده و نمیاد. چون میدونید همه برنامه هایی که بخوان رو N73 و کلا گوشی های این سری نصب بشن نیاز به ساین کردن دارن.