کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .:46:نقل قول:
کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .:46:نقل قول:
سلام
توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
خيلي خيلي ممنون ميشم
منتظر هستم
برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!نقل قول:
چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
------------
ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه
نقل قول:
فكر كنم بايد اسم اين تاپيك رو به ايرانسل دوست من سلام تغيير داد... !:41:
1-ادب رو رعايت كن ...
2-اينجا كلوپ طرفداران ايرانسل نيست كه همين جوري از سرو كول ايرانسل ميريند بالا:13:
3-شما رو ايرانسل با تبليغاتش BrainWashed كرده و در كارش موفق بوده ...:27:
لازم به سايت زدن نيست همين كه ازش استفاده نكنيند و سيم كارتشو بفروشيند بيشتر ضرر ميكنه :31:نقل قول:
من از چند نفر ديگه هم اينها رو شنيدم 100%درسته ..:19:
من همون اولش گفتم كه اينها با سرويسهاي مجانيشون دارند دوووووووووووووووووووووون ميپاشند:39:
بسياري از مشتركان تلفن همراه ايرانسل از بروز اختلال در مكالمات و عدم ارسال پيام كوتاه طي روزهاي گذشته گلهمند هستند.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار ميدهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نميتوان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعيهاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس ميگويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نميشود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفههاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعدههاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمهها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است.
:5:
پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارتهاي ايرانسل، قيمت سيم كارتهاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.
به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارتهاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري ميشد در بازار امروز تهران با كاهش چشمگيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري ميشود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارتها ميدهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارتهاي اعتباري استفاده ميكردند براي پس دادن سيم كارتها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارتهاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگيهاي پس از فروش پس گرفته نميشود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارتهاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارتهاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش ميشود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارتهاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه ميشود.
اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارتهاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه ميشود.
:10: :27:
با اینکه خودم طرفدار ایرانسلم و سیم کارت دایمی شو دارم:20:نقل قول:
ولی به نظرم مردم خیلی کاره خوبی میکنن:10:
شاید با این کار ایرانسل بفهمه که چه قوهه بزرگی خورده با این افزایش تعرفه ی مسخره اش:8: .
الان بازار داغه اعتباری دولتی ها صد در صد گرم میشه:5: .
خاک ایرانسل:2: خاککککککککککککککککککککککک کککککککککککک:27:
نقل قول:
فكر كنم ميخواهند به دكلها دخيل ببندند تا بهتر آنتن بده:33: ...:18::thumbsdow
البته این مشکل یه کمی هم به فروشنده بر میگرده، من خودم 20 بهمن سیم کارت دائم ایرانسل رو گرفتم که فروشنده قول فعال شدن در هفته آینده رو داد اماااا تا به امروز هیچ خبری از شبکه ایرانسل در خوزستان نیست... :41:نقل قول:
آقا من يه سئوالي داشتم البته يكي دو بار قبلآ مطرح كردم ولي كسي جواب درست و حسابي نداده مي خواستم از اساتيد بپرسم چجوري ميشه با سوني اريكسون به خصوص k750 ام ام اس بيشتر از 100kb فرستاد اصلا شدني هست اگر دوستان جواب بدن ممنون ميشم
نقل قول:
من شنیدم اعتباریاش تا 80000 هزار هم مشتری داره...
راستی کسی نگرفته ببینه چطورین؟؟
یعنی ایرانسل گرون کرده؟
نه عزیز هنوز نه اما توی بازار قیمت سیم کارتش پایین کشیده زیر 120 البته صفرش...نقل قول:
از کمکت خیلی ممنوننقل قول:
ولی از کجا باید بفهمم که ماله سونی اریکسون هست یا نوکیا
ممنون
این کارا اخر ایرانسل رو خسته میکنه و کنار میکشه اونوقت مجبوریم دوباره تی سی ای استفاده کنیمنقل قول:
این خبرها بر ضد ایرانسل هست در صورتی که تعرفه 499 ریال ایرانسل هنوز پا بر جاست میگن افزایش تعرفه.
این کار طبق گفته علیرضا رییس شرکت ایرانسل مجبور شدن این کارو انجام بدن
از استادان این تاپیک کسی نمیدونه سیم های اعتباری دولتی ،محدودیت زمانی داره یا نه؟
تا اونجايي كه تو اخبار شنيدم ميگن دور جديد محدوديت زماني نداره!نقل قول:
عالی شد(با لحن ارژنگ امیر فضلی در اخراجی ها):27:نقل قول:
عالی شد(با لحن ارژنگ امیر فضلی در اخراجی ها):27:نقل قول:
نوکیا دو تا کابینت به اندازه یخچال قهوه ای رنگ داره که بالای سرشون سفید رنگه , یک کابینت سفید رنگ بلند تر هم کنارشون هست ( مال تغذیه برقه ) در مجموع سه تا کابینتنقل قول:
اریکسون نه سونی اریکسون یکی یا دوتا کابینت سفید رنگ و پهنه ( یه ذره خپل به نظر میاد ) ابعاد خیلی بزرگتری داره , متاسفانه عکسی توی اینترنت از اینها پیدا نکردم ولی عکس نوکیا رو قبلا گذاشته بودم
در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .
آقا جی پی آر اس من خود به خود بدون اینکه چیزی دانلود کنم کیلوبایت میندازه.وقتی تووی سایت هستم هم همینطور.ماله شما هم اینجوریه؟
گوشیتون چیه ؟ برنامه ای که از اینترنت استفاده میکنه رو باز نذارید !نقل قول:
حتما کنترل نامحسوس گذاشتن !نقل قول:
در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .
تهران ، امروز ظهر که اصلا انگار تعطیل بود شبکه ولی الان درست شده !
دفتر ایرانسل توی چهار باغ عباسی هم اگهی استخدام حسابدار زده بود.مث اینکه تا اواخر اردیبهشت رسمی افتتاح میشه:31:نقل قول:
تاکسی خطی داشتن بهتر از ...... است. تاپیکو به گند نکش خوب بلدم جوابتو بدم. تا چشمت کور شه از ایرانسل استفاده میکنم.نقل قول:
نقل قول:
دور جديد يعني چي؟ تا الان كه يه دوره بيشتر ثبت نام نكردن همون رو هم هنوز واگذار نكردن؟
راستي كسي اطلاع نداره واگذاري سيم اعتباري دولتي از كي شروع ميشه و كجا بايد بريم بگيريم سيم رو؟؟؟؟؟
يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.
مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.
احتمالا آقا مسعود شما بودی !!!!!!!!!!!
بله دقیقا خود من بودم ... درست از وقتی این نامه را فرستادم این جایی که من هستم آنتن ایرانسل فول شده و ایراد آنتن دهی برطرف شده .نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مشهد هم به تعهداتشون عمل نکردن
آقا مسعود کجا فول شده؟
بهارستان در طرح نیست ؟
به خدا راس میگم منم وقتی این خبر و تو سایت تالیا خوندم حدس زدم که حتما یا آقا مسعود یا یکی از ناراضیهای ایرانسله تو تاپیک بود.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نا انصافی نکن مشهد و تبریز که حرف نداره تو کل شهرهای ایران تبریز که از اولش پوشش کامل بود و مشهد بعدش شد . الان همه مشهدیهای تو تاپیک راضین . تبریز هم همه راضین . فقط علت نارضایتی همه مشترکه اونم تعرفه هاشه.:5:نقل قول:
من خیابان بزرگمهر هستم و بهتر شده فعلا . مثل اینکه دارند شبکه را درست می کنند کم کم . بهارستان و سپاهان شهر را فعلا فکر نکنم در طرح آنتن دهی باشه تا بعدا ولی شاید هم سپاهان شهر ضعیف آنتن بده ولی بهارستان را فکر نکنم . البته همچنان تماس ار تلفن ثابت مشکل داره .نقل قول:
چرا؟
مرکز شهر هم میشه زنگ زد به ثابت هم بهت زنگ بزنن ولی با موبایل بهتر خط میده !
جدی ؟ ایول ....:20:نقل قول:
سلام به همه ايرانسليهاي عزيز :20:
ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي :2:
هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .
ebrahim جان من هم موافقم ، خودشو ناراحت نكن . :46:نقل قول:
اونايي كه بايد بفهمه حتما مي فهمن و قضيه رو درك مي كنن ، اين جو سازي ها هم ايرانسل رو مايوس نمي كنه .
only MTNirancell
من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .
1و2 رو واقعا نمي دونم ولي فكر كنم كه 100 در صد درست هم نگفته باشي.نقل قول:
3 رو كه سوتي دادي ارتفاع سكتور 18 تا 26 متر:18: (فكر كنم منظورت ارتفاع دكل بوده :46: ) ارتفاع سكتوراش 1 تا 1.5 متره
4 رو هم اشتباه گفتي خودم تو خيلي جاها تقريبا 30-40 تا دكل رو تو فضاهاي مختلف به جز پشت بوما ديدم اون مشكل شهرداري ماله 3-4 ماهه پيش بود، خود دزفولي مدير ايرانسل هم اخيرا گفت كه مشكلمون با شهرداري حل شده و مجوز ها رو يكي يكي داريم مي گيريم ، :46: