دوستان مي شه فارسي رو به زبان گوشي k800i اضافه كرد(همه چيزش فارسي بشه ) بدون اينكه فلش كنيم؟
مثلا من ديروز نوكيا خودم رو آپگريد كردم فارسي بهش اضافه شد.
واسه k800i هم چنين امكاني وجود دارد؟
Printable View
دوستان مي شه فارسي رو به زبان گوشي k800i اضافه كرد(همه چيزش فارسي بشه ) بدون اينكه فلش كنيم؟
مثلا من ديروز نوكيا خودم رو آپگريد كردم فارسي بهش اضافه شد.
واسه k800i هم چنين امكاني وجود دارد؟
بايد فلش بشهنقل قول:
EDIT
نقل قول:
دوستان كا 800 دار
بگيد ميشه قسمتي از فايل متني txt كه از رو كامپيوتر گذاشتيم رو گوشي رو كپي كرد يا نه ؟
فکر کنم بشه چون اس ام اس ها رو کپی پیست میکنه ولی txt رو امتحان نکردم.فکر کنم بشه
سلام
من یه گوشی سونی اریکسون K800 خریدم اما چند تا سئوال در موردش دارم:
1- فایلهای MP4 و بعضی از فایلهای 3GP در اون اجرا نمی شوند
2- وقتی اونو به کامپیوتر وصل می کنم و آهنگ می ریزم، بعضی آهنگها خراب ریخته می شوند، یعنی مثلاً مجموعه ای از ده آهنگ دیگه به صورت تیکه تیکه هستند. دوباره هم ریختم ولی باز هم همون مشکل بود.
3- اگه بخوام به آنتی ویروس بریزم چی کار باید بکنم؟
4- چه طور می تونم کاری کنم که گوشیم پیام گیر داشته باشه؟
5- کلاً برای نصب یک برنامه (مثلاً دیکشنری یا ماشین حساب) چه کار کنم؟
چند تا سئوال دیگه هم دارم که می ذارم برای بعد.
ممنون
سلام دوستان من یک سوال داشتم:کیفیت وبلندی صدای k800 بهتره یا w850
[QUOTE=b2never;1673983]سلام دوستان
یه مشکل خیلی ریز پیش اومده
من منو رو عوض کردم
اما حالا عکس که میگیرم اون سه مگا پیکسل وسط عکس نشون داده میشه :18:
برای رفعش باید چکار کنم
ضمنا Layout.xml رو هم Replace کردم اما باز نشد .:41:
منوشم قشنگه نمیخوام برگردونم اول:13:
اگه کسی میدونه کمک کنه:19:
مرسی
-------------------------------------
دوستان به نظرم Splash رو عوض کردم چیز جالبی نداشت
منوی Vista هم که موقع خاموش کردن طول میکشه !
موقع فلش کرن منو هم حتما یادتون باشه اریجینالشو داشته باشین !!!
-----------------------------------------
هنوز كسي راه حلي سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا دوستان كهته كار بعد از فلش منو گوشيشونو مستر ريست كنن تا ببينن قاط زدن گوشي :18:يعني چي :31::31::31::31::31::31:
منو رو عوض كردم بعد منوي اصلي رو ريختم بعد ديدم صفحه ام نصف شد:13:
يعني همه چي توئ نصف بالاي گوشي ديده ميشد
ديگه دوباره همون تم رو ريختم درست شد :27:
هم کیفیت هم بلندیه w850 بیشتره.نقل قول:
سلام دوستان من یک سوال داشتم:کیفیت وبلندی صدای k800 بهتره یا w850
سلام من گوشیه کا 800 خودمو نمیدونم چه جوری به برنامه
my phon explorer وصل کرد رو کدوم گزینه ها برم با بلوتوس هم میشه وصل شد یا فقط با کابل میشه اگه میشه کاملا توضیح بدین ممنون
تا جایی که من کار کردم با کابلهنقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلیم راحته کار باهاش:27:
گوشی رو اول باید نصب کرده باشی درایوراشو یا نوکیا پی سی سوئیت رو:20:
بعد خودش وصل میشه میتونی کار کنی
مثلا کنتکت هات رو ویرایش کنی بک اپ بگیری
مسیجاتو ببینی
و خیلی کارای دیگه
اما برای اپلود فایل به گوشی قسمت سمت چپ فایل رو بزن بعد برو به مموری یا حافظه گوشی
بعد کلیک راست کن و Upload file رو بزن :8::8::8:
به بقیه دوستان:40::40: توصیه میشه یه بارم شده از این برنامه استفاده کنن ضرر نمیکنن:10::10::10::10::10:
سلام یه سوال در رابطه با Flight Mode
نمیشه این کار وقتی گوشی روشن انجام داد و On یا Off کرد
اخه تا روشن خاموش نکنی نمیشه این کار کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی شه
برو تو قسمت settings >general>flight mode
دادش منم فكر ميكنم بشه ميخوام مطمئن بشم.نقل قول:
p990 or K800??? why?
اگه عکاسی برات مهمه k800
اگه سیمبین و صفحه لمسی برات مهمه p990
اگه صدا برات مهمه k800
اگه فیلمبرداری برات مهمه p990
سلام
1.بیت ریت سایز رزولوشون و بقیه مشخصات رو چک کنید یقینا کا 800 همه نوع رو نمیخونه
2.این مشکل رو منم دارم دبلیو 810 خواهرم هم گاهی اوقات اینطوریه اما نمیدونم چرا...
3.دوست عزیز گوشی کا 800 جاواست و چون جاوا یه محیط مجازی سازی شده هست ویروسی نمیشه
4.گوشی کا 800 پیام گیر داره
5.شما برنامه رو که از اینترنت گرفتی با فرمت jar یا jad هست کپی کن تو گوشی و گزینه install رو بزن به همین راحتی
چطوري مسيج هارو رو كامپيوتر ذخيره كنم؟
نقل قول:
كسي نيست جواب بده ؟
ضمنا منظور اينه كه گوشي رو بدون خاموش كردن توي فلايت مود ببريم
ممنون از جواب
فقط اگه ممکنه یکم توضیح بدید که چه طور اون فایلهای صوتی یا تصویری رو اجرا اجرا کنم؟ آخه توی Z550 اجرا شد اما توی گوشی من اجرا نمیشه...
ممنون
settings>general>flight mode>on
سلام: من تازگی یه K800 گرفتم ولی نمیدونم چرا وقتی اسم کسی رو فارسی در دفترچه تلفن سیو میکنم وقتی از اون شخص برام Sms میاد اسم شخص رو جدا جدا میزنه در ضمن هر کاری مکنم با ایرانسل به اینترنت وصل نمیشه!! ورژن نرم افزار گوشی R1kg001 هستش آیا جدیده!!!
نقل قول:
سلام ولی تو این قسمتی شما گفتید On یا off نداره نوشته وقتی گوشیتونو روشن میکنید پرامت انتخاب بیاد یا نه
ممنون
حتما باید گوشیتو خاموش روشن کنی
اقایان کسی نمیدونه چجوری میشه نوشته زیر اپراتور اورد قبلا رو k300 سالارم بود الان رو 800 نیست . نکنه نمتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)
آقایون مهندسین جون بچه گیهاتون کمکم کنین بگید چه جوری مسشه تم کا 800 رو عوض کرد اگه میشه کامل توضیح بدبد آخه من یکم مشکل Iq دارم:8:
چه جالب دقت نکرده بودم:20:نقل قول:
شما برید در قسمت مدیریت فایل (file manager) بعد روی تم ها (themes) بعد روی یکی از تم هایی که باز میشه بزنید خودش تم رو عوض میکنهنقل قول:
اي بابا اينهمه ملت كا 800 دارن يكي نيس جواب مارو بده ؟
نقل قول:
دوستان كا 800 دار
بگيد ميشه قسمتي از فايل متني txt كه از رو كامپيوتر گذاشتيم رو گوشي رو كپي كرد يا نه ؟
خیر دوست عزیز نمیشـــــــــه.
سلام گوشی کا800 من موقعی که اس ام اس میاد اگه اسم مخاطبمو فارسی نوشته باشم از چپ به راست مینویسه مثلا اگه اسم مخاطبم (حسین) باشه موقعی که اس ام اس بیاد مینویسه ( ن ی س ح ) واسه شما هم همینجوریه چی کار کنم درست بشه
ببینم تنظیم کردی یا نهنقل قول:
گوشی من که اینطوری نیستنقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من tpa.zip رو ساختم با نرم افزار setool2lt ver 1.07 توی miskfile فایل زیپ رو اد میکنم گوشیمو انتخاب میکنم (کا800) بعد flash رو میزنم بعد c رو میچسبم کابل رو میزنم ولی اون خط (progress) هی پر میشه تا چند بار مگه باید پر بشه بعد ready بده تا بتونم گوشی رو بکنم اگه کسی کامل میتونه بهم توضیح بده ممنون میشم...
ممنون دمت گرم جواب مارو دادينقل قول:
پس بي خيالش شدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری باید ایکون های K800 رو عوض کرد البته تو چند تا سایت مراحل رو برای گوشی K750 توضیح داده ولی از K800 چیزی نگفته .
اگر میشه روش نصب درایور برای K800 رو که با اون کیفیت عکس و فیلم برداری هم خیلی افزایش پیدا میکنه مثلآ از 12 فریم به 35 فریم میرسه رو توضیح بدید .
راستی من گوشیمو با نرم افزار Sony Ericsson Update Service به روز کردم خیلی عالی شد زبان فارسی داره و هم از کلی فایل مثل TXT و ... پشتیبانی میکنه + یکسری قابلیت هایی که اگر ببینید کف میکنین .
سلام دوستان
سئوالی از خدمتتون دارم که ممنون میشم اگه پاسخ بدید...
ببینید دوستان، من نمیتونم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده کنم چون مثل اینکه کامپیوترم اصلا گوشی رو نمیشناسه و میگه که باید درایورش رو نصب کنم (توی Device manager کامپیوتر هم در کنار Sony Ericsson K800 یه علامت سئوال زرد گذاشته که یعنی نمیشناسه!).
حالا باید چی کار کنم؟ درایورش رو از کجا باید بگیرم؟ (لازم میدونم بگم که فروشنده کلاه بردار، سی دی رو تو جعبه نذاشته و نوشته که برنامه را از سایت سونی دانلود کنید!!!!)
خواهش میکنم کمکم کنید. از کجا دانلود کنم؟ یا اینکه سی دی رو از کجا میتونم بگیرم؟
شاید نسخه فریمور گوشیت جدیده این مشکل را نمی شه حل کرد مگر اینکه نسخه جدید معرفی بشه بری دوباره update کنی:20:نقل قول:
مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیهنقل قول:
حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم
MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.نقل قول:
نقل قول:
حالا چیا اضافه شده ؟:46:
بگو دل ما هم اب بشه :27::27::27::27:
تونستی عکس بگیر بزار
یا بگو برا ما
سلام دوستان
دیشب بالاخره با یکی از دوستان رفتیم و از 15-20 تا موبایل فروشی و تعمیرگاه موبایل سئوال کردیم که سی دی کا800 رو دارید یا نه؟ هیچ کدوم نداشتن به جز دو مغازه!. یکیشون که آخر نامرد بود، میدونست من لازم دارم گفت 8000 تومن!!!!!!! ولی یه جا دیگه رفتم ارزونتر بهم داد و برام رایت کرد...
برنامه هاش رو نصب کردم و کلی بیشتر از کا 800 عزیز لذت بردم!
درسته... نامرد سی دی رو برداشته بود. فکر میکنم نامرد تر از موبایل فروشی ها پیدا نمیشه! دیروز که به مغازه ها سر میزدم چیزهایی رو دیدم که بیشتر به این موضوع پی بردم...نقل قول:
مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیه
حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم
بابت لطفت هم ممنون... کارم راه افتاد.
لطفت رو فراموش نمیکنم عزیز
PC Suit رو که نصب کردم همه چی اوکی شد و این نرم افزار هم کار کرد.نقل قول:
MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.