اجب زبونی داره چیه این:31:نقل قول:
نقل قول:
اینترنت چیه؟ با چند دنلود میکنی
Printable View
اجب زبونی داره چیه این:31:نقل قول:
نقل قول:
اینترنت چیه؟ با چند دنلود میکنی
گفتم که دایال اپ
با دیا لا پ دو نفره می تو نید بازی کنیدنقل قول:
آموزش مدسازی برای جنرال زرو
دو ستان از امروز آموزش ها رو شر و ع می کنم هر کس می خواد بیاد این ادرس بعدا هیچ گلگی نکنید چون پاسخ گویی به هر درس تنها چهار روز بیشتر نیست و بعد از او ن دیگه به درس دیگه میریم و پاسخ سو الات داده نمیشه پس هر کی می خواد بیاد این ادرس اعلا م آما دگی کنه تا بهش فضا بدم برای آپلود کارهاش ....
من میایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی سرعت پایین نمیاد؟نقل قول:
منم میام.:10::10:نقل قول:
اقای فلاح من بخاطر رفتارم ازشما معذرت میخوام.
سلام به همه اساتید .
دوستان من مد شماره 5 را بر روی زیرو نثب کردم اما متاسفانه در حین بازی یا با کند شدن سیستم یا ارور دادن و خروج از برنامه مواجه میشوم .
فکر می کنید مشکل از چیه ؟
در ضمن سیستم من از لحاظ رم و سی پی یو و کارت گرافیک و هارد مشکلی نداره که بخواد نکشه یا پایین باشه
اگه منظور شما ریبو ن 5 هست بله این مد در بازی های آنلاین هم ارور می ده اشکال از مد هنقل قول:
با تشکر از شما !
خوب پیشنهاد می کنید چه مدی را نصب کنم که کم نقص تر باشه ؟
6 از همشون بهتر اما من خودم 4 رو تست کردم و اروری ندادهنقل قول:
البته مد های کنترا هم بد نیستن سبک بازی رو یکم تغییر میدن
سلام.بچه ها چندروز که جنرال من سرعتش خیلی کم شده واصلا نمیشه بازی کرد.پکم ریبورن v5 نمیدونید از چیه.:41:
سلام من ریبورن 6 داشتم اونم میندازه بیرون مد کنترا از همشون بهتره.نقل قول:
رایانه رو دیفرگ کن نرم افزار گیم بوستر هم خوبهنقل قول:
کسی ترفند تازه ای بلد نیست
راستی آقای منصوری میخواست با DDS Converter 2 فرمت عکس ها رو عوض کنم ولی ارور میده میشه بگید باید چیکار کننم؟؟؟؟
اگه منظور شما اینکه وقی کانورت می کنید می پره بیرون این ارور نیست او ن بر نامه این کار رو انجام داده برید همون فایل رو با دقت ببینید کار انجام شدهنقل قول:
شما برای تعقییر فر مت می تو نید از بر نامه:ACDSee Photo Manager 2009 هم استفا ده کنید ... و همچنین از بر نامه: Right Click Image Converter استفا ده کنید ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلو د:
کد:http://rs96.rapidshare.com/files/245464756/Right.Click.Image.Converter.rar
لینک های کمکی:
کد:http://w15.easy-share.com/10316081.html
کد:http://rapidshare.com/files/70075744/right-click-convertor-www.p30soft.com.zip
pass:کد:www.p30soft.com
دوستان من مد ریبورن 4 را هم نصب کردم اما متاسفانه همانند 5 بعد از گذشت مدت کوتاهی از شروع بازی با ارور مواجه میشم و همه جی . . .
الان دارم مد کنترا را دانلود می کنم اما فکر می کنید این مورد از چی ناشی میشه ؟
باسپاس
اگه چند تا پچ باهم نصب کنی ارور میده یا همون لحظه خونت میترکه و می بازی یا میندازه بیرون.برای راه حل جنرال پاک کن ودوباره نصب کن.نقل قول:
اقای منصوری هم اکنون در انتظار ریپلی گذاشتن شما هستیم.:41:
نقل قول:
ممنون ولی من میخوام فرمتش رو تبدیل به ddsتبدیل کنم ولی ارور میدهد هر عکسی رو میخوام فرمتش رو عوض کنم اینجوریه
نقل قول:
من که هنوز سر از این که این ارور برای چیه در نیاوردم؟؟؟
راستی آقای منصوری پچ ایران که از این ارور ها نداره ؟؟؟؟
سلام من هم گیم بوستر دارم و هم کامپیوترم دیفرگ کردم ولی درست بشو نیست.:41:نقل قول:
نقل قول:
خب ویندوز عوض کن
درست میشه؟نقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
اقای ufo چند وقت ازت خبری نیست؟
100 درصد جواب میده :10::10:
:11:
مگر اینکه رم یا گرافیک خیلی پایین باشه><><><><><><><><><><><><><><><
نظرتون درباره جنرال 3 چیه؟بازی خوبیه؟
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
بیشترین مدی که اومده چیه؟
اگه منظورت تایبر یمه مزخرف فقط گرافیکش خوبه ولی و اقعا جذابیت جنرالها رو نداره البته این تنها نظر منه..نقل قول:
:31:
بچه ها من کامپیوترم یه ویروس گرفته اسمش کزم قیز است.توی جنرال که میرم به جای اینکه جنرال بیاد یه صفحه باز میشه بزرگ مینویسه کزم قیز.
بچه ها یه ترفند تازه وقتی بازی شروع نشده وعکس جنرال میاد ومیخوای بری توی بازی 5بار کلید d رو بزنید حالا 5 لودر قبل از این که بازی شروع بشه دارید <><><><><><><>
به نظر من بهترین تانک اورلرد و بهترین هواپیما اهورا است
راستی میدونستید اهورا تا بمبش رو نندازه نمیترکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اين رو هم من اضافه كنم كه اگر A بزنيد رادار شما در ارتش چين هم ساخته مي شود.نقل قول:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
سلام به نظر من هم افتزاه استنقل قول:
NEWBS!!!!!!!
بهترین تانک دور زنای جی ال ای وبهترین هواپیما SU_F4 در چین است.به نظر من.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
اقا کسی ترینر جدید برای جنرال 2 نداره؟
من 10 ثانيه از بازيم كه ميگذره توي multiplayer همه چيزم خراب ميشه و بازي تموم ميشه توي single player هم يه مرحله بيشتر جلو نميتونم برم.كسي ميدونه مشكلش چيه؟
احتمالا چند تا پچ با هم نصب کردی.نقل قول:
نه واللا اصلا پچ نصب نكردم.نقل قول:
دوباره امروز ريختم بازي رو يه پچ v104 هم نصب كردم بازم همونجوريه.پچي چيزي نيست اينو fix كنه يا بازيم ناقصه؟
بچه ها من مد ريبورن 5 رو دارم اما بعد از چند ثانيه(يا دقيقه!)از بازي مياد بيرون و همون پيام اعصاب خوردكنو ميده چيكار كنم؟كنترا رو بريزم درست ميشه؟
من همین ریبورن 5 رو دارم ولی به مشکلی برنمیخورم شاید ایراد از رم وگرا فیکتهنقل قول:
راسته توی این پچ اگر تیم
USA super weapons
روبرداری ارور میدهد بعد از یه مدتی ؟
نقل قول:
شاید ایراد از سریال است با یه سریال دیگه نصب کن پچ 1.4 رو هم بریز مطمءن شو بازی رو کامل حذف کردی