نقل قول:
دوست عزیز من به اینجا رفتم ولی اینجا نیست!!:18:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من به اینجا رفتم ولی اینجا نیست!!:18:
control panel/backup & restore centerنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اصلا همچین چیزی در کنترل پنل نیست!:18:
البته کنترل پنل باید رو classic view باشهنقل قول:
اگه نبود پس یه مشکلی پیش اومده.
کلمه backup رو تو کادر search بنویس ببین بازم نمیاره
برو به C:\Windows\System32 و فایل rstrui.exe رو اجرا کن. اگر نبود ویندوزت مشکل داره.نقل قول:
من gadget ای رو از خود سایت مربوطه دانلود کردم به نام app luncher که کارش این هست که میتونی آیکونهای نرم افزارها رو به جای صفحه دسکتاپ به اون منتقل کنی ولی بعد از نصب و اجرا و کلی تنظیمات بعد از یکبار ریستارت کردن ویندوز به حالت دیفالت خودش برمیگرده و تمام آیکونهایی که اضافه کردم پاک میشه و چهار تا ایکون خودش میمونه
مشکل من چیه؟
اینهم آدرس اون gadget
کد:http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=4ccdc564-3d94-48a5-82f6-4693940e4ab6
سلام
کارت صوت من cmi9880 است.
درایور اون رو در ویستا نصب کردم ولی حجم و کیفیت صداش در مقایسه با ایکس پی خیلی کمتره!!!چه کار کنم؟
با تشکر...
سلام . من تا حالا 5 تا dvd vista خریدم از 5 شرکت مختلف اما همشون بعد از اینکه نصبشون می کنم و وارد ویندوز می شم بعد از چند دقیقه ویندوز ارور میده و خاموش می شه بعدش هم که روشن میکنم دوباره بعد چند دقیقه خاموش میشه یعنی یه صفحه ابی میاد و باید خاموش کنم. اگه کسی میدونه مشکل کجاست لطفا جواب بده . ممنون
سلام.نقل قول:
دوست عزیز به احتمال زیاد شما مشکل سخت افزاری داری.
من خودم 6 ماه پیش یه رم کینگ استون 512 ddr2 داشتم ویستا رو که نصب کردم بعضی از وقتا همین صفحه ی آبی که شما میگین رو برام ظاهر میشد.اما بعد(یعنی الان)یه رم umax 1 gig ddr2 خریدم و تا حالا دیگه ای صفحه ی آبی رو ندیدم.
در ضمن dvd ویستای من ماله سرزمینه.
سلام
من ویستا رو نصب کردم حالا که نصبش کردم میگه پاسوورد میخواد ومیگه میتونه فلاپی بذاری تا بهت بگیم ولی من حوصله ندارم اگه امکان داره رمزشو بگید ممنون میشم.
ram 2 * 512 pny 667
7600 gt palit 256
asus m2n-e
am2 3500
سلام من می خوام روی ویندوز ویستای لپ تاپم سکوریتی بذارم یعنی یه پسوردی که هر کسی نتونه باهاش کار کنه ...
ولی بلد نیستم می شه راهنماییم کنید لطفا ...
ممنونم ...
دوست من مسیر زیر رو طی کن :نقل قول:
سلام من می خوام روی ویندوز ویستای لپ تاپم سکوریتی بذارم یعنی یه پسوردی که هر کسی نتونه باهاش کار کنه ...
ممنونم ...
Start > Control Panel > User Setting
بعد روی یوزر خودت کلیک میکنی و Set Password رو میزنی .
دیگه هرکسی بخواد وارد ویندوز بشه پسورد میخواد .....
دوست من مسیر زیر رو طی کن :نقل قول:
ممنونم ...
Start > Control Panel > User Setting
بعد روی یوزر خودت کلیک میکنی و Set Password رو میزنی .
دیگه هرکسی بخواد وارد ویندوز بشه پسورد میخواد .....
نقل قول:
ممنونم از لطفتون دوست عزیز ...
راستی یه سوال دیگه...
من فتوشاپ 8 رو روی ویستا نصب کردم (لپ تاپ) ولی وقتی نصبش تموم می شه و می خوام بازش کنم ارور می ده و می گه با زبونش مشکل داره languege
می شه بگید باید چیکار کنم....
ممنون...
سلام.کامل ترین نسخه ی ویستا کدومه؟ RTM , Retale ,OEM .باید با Build چند باشه؟ و به راحتی اکتیو بشه؟
دوست من فوتوشاپ 8 فکر نکنم روی ویستا جواب بده .نقل قول:
راستی یه سوال دیگه...
من فتوشاپ 8 رو روی ویستا نصب کردم (لپ تاپ) ولی وقتی نصبش تموم می شه و می خوام بازش کنم ارور می ده و می گه با زبونش مشکل داره languege
می شه بگید باید چیکار کنم....
ممنون...
شما اول بگو کدوم نسخه ی ویستا رو نصب کردی ؟
بعدشم یه عکسی از ارور بزار .
به نظر من Retail از همشون بهتره . چون کرک آپدیت داره .نقل قول:
سلام.کامل ترین نسخه ی ویستا کدومه؟ RTM , Retale ,OEM .باید با Build چند باشه؟ و به راحتی اکتیو بشه؟
سلام.شما با نصب این آپدیت میتونید این برنامه ها رو در ویستا نصب کنید:11:.
Absolute Poker Version 5.7
ACDSee 8
Adobe Create Suite CS2
Adobe Photoshop CS 8.0
Adobe Photoshop Elements Version 4.0
Age of Empires III
Age of Empires III : The WarChiefs Expansion Pack
AOL 9.0 - x64
AOL Safety and Security Center 2.5.4.1
Arcsoft Photo Impression 5
Auslogics Disk 1.0.3
AVG Anti-Spyware 7.5.0.47
Azureus 1.0
Battlefield 2 Deluxe
BeatJam 2006 SE
BitLord 1.1.5.6
BitVise Tunnelier 4.20
ColdFusion MX 7 Enterprise Edition
Crystal Player Professional 1.97
Cyber link Power Cinema 4.0
Delphi 7 Professional
DevStudio 9.0
Digital Image Suite 2006
Digital Zenkoku Map Townpage Database 7
Doranet Kids Nyugaku Jyunbi Taikenban
Doranet Shogaku Ichinensei Taikenban
Dungeon Siege II
Dungeon Siege: Legends of Aranna
EasyRecovery Professional Version 6.04
Fable: The Lost Chapters
Family Feud Online
Fireworks MX2004 7.0.2.295
Flight Simulator X
Google desktop 4.2006.1008
HD Tach 3
HD Tune 2.5.1
کد:http://www.softwarepatch.com/windows-vista/windows-vista-software-compatibility.html
تنظیمات پیش فرض گزینه BootScreen در ویندوز ویستا بسیار مشابه با ویندوز سرور 2003 است، صفحه ای که به اعتقاد بسیاری کسل کننده و بدون هرگونه جذبه ای برای کاربران است.
اما آیا می دانید ویندوز ویستا دارای یک صفحه BootScreen بسیار زیباتر از آنچه اکنون است می باشد؟ آیا می دانید فعال کردن این قابلیت تا چه اندازه در ویندوز ویستا آسان است؟ اگر نمی دانید ترفند زیر را بخوانید.
شاید یکی از دلایلی که مایکروسافت این گزینه را بصورت پیش فرض فعال نکرده است، نگرانی از بابت عدم توانایی سخت افزارهای کاربران نسبت به پشتیبانی از این قابلیت باشد. اما این امر به نظر غیر منطقی می رسد زیرا اگر کارت گرافیکی بتواند ویندوز ویستا با آن حجم گرافیکی اجرا کند پس باید بتواند این صفحه BootScreen را نیز به آسانی اجرا کند.
اما چگونه می توان این صفحه بوت بسیار زیبا که دارای نمای "Aurora" است را فعال کرد؟
1- ابتدا فایل msconfig را اجرا کنید (یا با استفاده از گزینه RUN و یا از طریق منوی Start و گزینه Search)
2- بر روی Tab مربوط به Boot کلیک کنید و سپس گزینه "No GUI boot" را تیک بزنید.
3- دکمه ی OK را کلیک کنید و اکنون سیستم خود را بوت نمایید.
:31::11::5:
سلام دوستان سیستم من اینه آیا براحتی می تونم با ویستا کار کنم
main:asus m2n-x
vga:ati 2400xt
ram:1gig
hd:160 maxstor
cpu:amd4800:13:
سلام.نقل قول:
بله شما میتونید.البته اگه رم 2 گیگ داشتید خیلی عالی میشد.
سیستم من هم تقریبآ مثل شماست و از ویندوز ویستا استفاده میکنم.مشکلی هم ندارم.:46:
سلام
اقا من وقتی ویندوز ویستا هوم بایسیک رو میریزم اون نواری که سمت چپ باید باشه نیست .
ولی وقتی همون ویندوز رو رو کامپیوتر دوستم میریزم همه چی درسته .
به نظر شما علت چیه ؟
درودنقل قول:
ممنون واقعا جالب بود :46:
پیروز باشید
پدرام
درودنقل قول:
از داخل Control Panel قسمت Sidebar رو رو فعال کنید :46:
موفق باشید
سلام.نقل قول:
علتش اینه که کامپیوتر دوست شما قدرتش بالاست ولی از شما نه.یا رمت 512 است یا گرافیکت 128.
ماله من هم قبلآ همین جوری بود.
مرسی از کمک شما .نقل قول:
حق با شما بود درست شد .مرسی :11:
سلام . من چند وقتیه که ویستا نصب کردم و پرینتر من + epson lq-300 هست اما درایورش رو برای ویندوز ویستا پیدا نمیکنم اما برای xp پیدا کردم ولی رو ویستا نصب نمیشه خیلی هم مهمه تو خود سایت epson رفتم اما برای ویندوز ویستا نبود . اطفا مشکا منو حل کنید.
سلام ....
یه سوال داشتم
اگر بخوام بدونم دوربین لپ تاپم چند مگا پیکسل هست از کجا باید بفهمم؟؟؟
ممنونم...
معذرت می خوام تاپیک رو اشتباه اومدم ...
دوست من شما میتونی توی کاتالوگ رو نگاه کنی .نقل قول:
سلام ....
یه سوال داشتم
اگر بخوام بدونم دوربین لپ تاپم چند مگا پیکسل هست از کجا باید بفهمم؟؟؟
ممنونم...
یا وقتی درایورشو نصب میکنی فکر کنم توی Help > About نوشته باشه .
دوست من شما در تاپیک مخصوص درخواست بدی واست درایور مخصوص ویستا میزارند ...نقل قول:
سلام . من چند وقتیه که ویستا نصب کردم و پرینتر من + epson lq-300 هست اما درایورش رو برای ویندوز ویستا پیدا نمیکنم اما برای xp پیدا کردم ولی رو ویستا نصب نمیشه خیلی هم مهمه تو خود سایت epson رفتم اما برای ویندوز ویستا نبود . اطفا مشکا منو حل کنید.
سلام .عزیزان این ایکون با این عنوان وپنچرش یعنی چی ؟ با فایل های توش چکار کنم ؟ممنون میشم که منو راهنمایی کنید blocked startup programs
:11:
سلام آقا يكي من رو راهنمايي كنه من 10000000000000 تا دي وي دي خريدم كه توي همش درايور هاي ويندور ويستا هستش ولي وقتي اين ويندوز رو روي دستگاه خودم نصب ميكنم با هيچ كدوم از اون دي وي دي ها نميتونم مودم و كارت گرافيك و... رو پيدا و نصب كنم يكي بهم گفت بايد از اينترنت دانلود كني ميخواستم ببينم شما سايتي ميشناسيد كه من بتونم درايور هاي خودم براي ويندوز ويستا رو دانلود كنم ممنون ميشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم تاپیک برای درخواست درایور داشته باشیم(مطمئن نیستم)ولی شما باید ببینی که مدل مثلا کارت گرافیکت چیه؟یا هر قطعه دیگه؟مثلا کارت گرافیکت NVIDIA هست میری و در سایت Nvidia.com درایور مورد نظرت رو پیدا کنی!:20:
سلام دوستان
راستش من در ویندوز وستا اینترنتم خیلی خیلی خیلی خیلی کند هستش!!
جوری که برای اومدن به فروم حتی تا 5 دقیقه هم شاید طول بکشه اما در Xp اینترنتم خیلی سرعت بهتری داره!!
دلیل چیه؟
تو رو خدا راهنماییم کنید!!
اقایون با این سیستم جواب میدهد ویستا
cpu 3000 full cash 2mb ht
vga 8600 gt 512mb
ram 2gb
hard 160gb free drive c 40gb
امید جان 100% جواب میده
دوست عزیز این زیاد مهم نیست .نقل قول:
سلام .عزیزان این ایکون با این عنوان وپنچرش یعنی چی ؟ با فایل های توش چکار کنم ؟ممنون میشم که منو راهنمایی کنید blocked startup programs
این پیغام میگه که خود ویندوز یه سری از برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز میخوان اجرا بشن ، خود ویندوز جلوگیری میکنه . برای افزایش سرعت بالا اومدن کامپیوتر ......
عزیزم شما باید درایور مخصوص کارت گرافیک خودتو از توی اونا پیدا کنی .نقل قول:
سلام آقا يكي من رو راهنمايي كنه من 10000000000000 تا دي وي دي خريدم كه توي همش درايور هاي ويندور ويستا هستش ولي وقتي اين ويندوز رو روي دستگاه خودم نصب ميكنم با هيچ كدوم از اون دي وي دي ها نميتونم مودم و كارت گرافيك و... رو پيدا و نصب كنم يكي بهم گفت بايد از اينترنت دانلود كني ميخواستم ببينم شما سايتي ميشناسيد كه من بتونم درايور هاي خودم براي ويندوز ويستا رو دانلود كنم ممنون ميشم
مدل دقیقش رو پیدا کن .
فکر کنم از اون پک بزرگ ها گرفتی . ( رنگش سیاه و 1 دی وی دی 9 گیگ هست )
جواب که میده هیچی ، میتونی با گرافیکت با Direct X 10 !!!! بازی کنی .......نقل قول:
اقایون با این سیستم جواب میدهد ویستا
cpu 3000 full cash 2mb ht
vga 8600 gt 512mb
ram 2gb
hard 160gb free drive c 40gb
بچه ها خداييش ويستا با رم 2 گيگ خيلي حال ميده
مخصوصا اگه گرافيك Directx10 را هم ساپورت كنه