باعث پيشرفت قفل ميشه ديگه !
Printable View
باعث پيشرفت قفل ميشه ديگه !
بچه ها من copy killer v 4.0 را گرفتمش هلپشم خوندم و دقيقا همون طور كه گفته بود عمل كردم.البته از روش auto run اون استفاده نكردم.از روشي كه خودش گفته بود تمام فولدر CopyKillerV4_CD را بندازين تو root سي دي استفاده كردم.نتجشم اين شد كه كولون كه خوبه نرو هم مپل باقلوا ازش ايميج ميگرفت. هر كي از ورژناي قبلي اون نتيجه كرفته لطفا بگه از كدوم ورژنش بوده.درضمن من با اون سريال داده شده برنامه رو رجيسترم كرده بودم............اين 1 موضوع
.................................................. .................................................. ....
دوم اينكه كي ميدونه چه رايتري الان تو بازار است که با step4 goest file تو tzcp1.5.5سازگاری داره و میتونه رایتش کنه
هدس میزنم PLEXTOR بتونه ولی میخواهم 45 تومنو نلاخم لطفا هر کی تجربه عملی داشته بگه رایترش چه مارکیه تا برو بخرم...
مرسی دارین همتون............ :thumbsup: :thumbsup:
سلام
SILWESTER جان اين step4 را من تا حالا فقط ديدم كه با cdrwin جواب مي ده.بنابراين رايتر تو بايد حتمآ مورد ساپورت اين نرم افزار باشه.شما مي توانيد ليست رايترهاي سازگار با اين نرم افزار را از آدرس زير دريافت كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از همين سايت مي توانيد آخرين ورژن اين نرم افزار را دانلود كنيد.اين قفل را در سيدي هاي شركت پويش مشاهده كردم و به گفته ي يكي از كاركنان اين شركت آن ها از cdrwin براي رايت سيدي هاشون استفاده مي كنند.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
دوستان سعي مي كنم يه ايميج كه با كلون رايت بشه و البته كم حجم به زودي آپلود مي كنم تا اگه وقت داشتيد يه امتحانيش بكنيد.
متشكرم
كسي لينك دانلود CD protector 3.0 رو نداره........
h++p://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml
سلام
302c جان اگر توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني مي توني اين برنامه و ضد آن را پيدا كني.
ايساك جان. من ورژن جديد wtm رو دانلود کردم همون جوری که گفته بود فایهای با پسوند imp هم 7-8 تایی ریختم داخل سی دی و بقیه مراحلم دنبال کردم{همون جوری که تو help برتتامه گفته بود} در آخر هم protect رو زدم و برنامه شروع به کار کرد. در آخر هم پیغامی مبتنی بر پایان موفقیت امیز کار داد. ولی نرو و 10 تا برنامه دیکه هم میتونن اون سی دی رو رایت کنن....
یه لطفی بکن و اون آموزشی رو که قبلا قولشو داده بودی بزار. نمیخات خیلی هم مته به خشخاش بزاری اصول و مراحل کارو بگی بقیشو میرم..ممنون
سلام
Silwester جان شما اگر درست مراحل را انجام داده باشيد هنگام گرفتن ايميج از سيدي بايد با كلي بد سكتور مواجه بشي.در ضمن شما از كدام ورژن استفاده مي كنيد؟
منون که جواب دادای lucky
من از آخرين ورژنش استفاده كردم {wtm v1.97.3 shareware} کد رجیسترم رو گیر نیوردم بزم. اگه کسی داره لیبکشو بزاره...
تا اوبجایی هم که شد help برنامرو که همراه با تصویر بود خوندم و درست عمل کردم حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوری میشه و کار نمیده :sad: .........................اما به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که نتونستم معماشو حل کنم. مربوط میشه به iso و joliet
حالت 1: من یه ایمیج رو که حاوی حاوی یک فایل 20M بود باTZ کردم 800M و بعد رایتش کردم ..تو mycomputer حجم سی دی رو میزد 20M ولی محتوایت سی دی 800M رو نشون میداد
حالت2: همون ایمیج رو بردم به حالت iso ی خالی بدون joliet . و دوباره رایتش کردم ..mycomputer مقدار 800M رونشون میداد
محتویات سی دی هم 800M رو ....تا اینجاش درست!!!!!حالا..
در هر دو حالت 1 و 2 ایمیجهای 20 مگی به من تحویل میداد ..با 3 تا پسوند برنامه متفاوت امتحان کردم. ولی همون شد...
حالا می خواستم ببینم چجوری میشه کاری کرد که ایمیجهای گرفته شده هم همون 800 مگ بشه
فکر کنم باید مقادیر در ISO , joliet با هم دست کاری بشن
باز نگری مقاله ایساک هم نتونست کمکی به من بکنه
از دوستان و اساتید محترم این تاپیک خاهشمندم که لطف کنن و روش کارو به من بگن. ممنون از همتون
آقا من واقعا نمی تونم 189 صفحه رو بخونم لطفا یکی بگه آخرش باید چی کار کنیم؟
اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
من پنج هزار تومن ميگيرم به جاي شما 189 صفحه رو ميخونم. :)نقل قول:
نوشته شده توسط siavash_ahmadpour
چي رو بايد چكار كرد ؟
ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان :sad:
آقا هيچ كي تو اين تاپيك نميدونه تو اين مورد بايد چكار كرد من هنوزم نتونستم مشكلش رو حل كنمنقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
خدا بيامرزه روح نازنينتو 7070 عزيز كه اگه نباشي اين تاپيكو بايد درشو گل گرفت. خدا كنه زودتر به اين دنيا برگردي و ما رو دريابي
WTM تقریبا همون کار Step5 در TZ Copy Protection را انجام می دهد .
و استفاده از WTM بدون استفاده از تراک صفر چیز زیاد جالبی نمی شود هر چند با تراک صفر هم چیز جالبی نمی شود .
به فرض هم که چند صد مگ بد سکتور داشته باشیم Alcohol 120 تو سه صوت ایمیج می گیره .
پس هر گز نشه فراموش --> تراک صفر
چون تعداد کمتری از نرم افزار ها قادر به خواندن تراک صفر هستند .
خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .
آخه من كه اين كار رو كردم كلون كه اصلا نتونست ايميج بگيره البته با نسخه ي 5.2.8.1نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
متوجه نشدمنقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
با سلام به دوستان خوبم
مدتي بود كه بدليل مشغله كاري نتونستم به انجمن سر بزنم خوب خدا رو شكر يكم بيكار شدم و به تمام انجمن ها سر زدم و يه سري چيز بدرد بخور پيدا كردم اميدوارم به دردتون بخوره ؟؟؟؟!!!
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
مقالات از سايت هاي Pcseven و unreal و غيره ... ؟ جمع شده (لطفاً حق كپي رايت رعايت بشه؟؟؟؟!!!)
بيشتر كار دوست عزيزمون keyvanriko0 است %
=================================================
اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
لينك دانلود
پسورد
اين رو ندارم چون فقط بعضي از كاربران داده شده من هم درخواست دادم به محض دريافت اعلام مي كنم
راستي اگه پسورد ريكاوري داريد بزاريد پيداش مي كنه بدون دردسر ؟؟؟
================================================
آموزش تصويري شكستن قفل هاي شركت نگهبان
لينك دانلود
پسورد
password: pcseven.com
===============================================
آموزش تصويري نرم افزار CD Secure كه مربوط به سي دي آموزشي سيم خاردار است ؟؟
لينك دانلود
پسورد
================================================
آموزش قفل گذاري سي دي ها شامل 3 آموزش مي باشد
خوب آموزش اول:
------------------------------------------------------------
آموزش دوم
-----------------------------------------------------------
آموزش سوم
-----------------------------------------------------------
دوستان خوش باشيد با لحضه هايتان
دوستدار شما پيمان
سلام
peyman khatar جان دستت درد نكنه.حالا هر كسي كه مي خواهد قفل بشكنه يا بگذاره يه نگاهي به اينها بندازه.مخصوصآ آنهايي كه نمي خواهند 190 صفحه را بخوانند.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
SILWESTER جان خواستم wtm 1.96 را با لودرش واسط آپلود كنم ولي سرعتم خيلي پايين بود.عوضش كاري را كه Isaaaac جان گفتند را من هم توضيح مي دهم(البته با اجازه جناب Isaaaac ) هر دو تقريبآ با دستكاري بخش raw باعث مي شوند كه فايل مورد نظر(و همچنين مكاني كه آن فايل روي سيدي داره) بعد از رايت شدن قابل تشخيص و خواندن نشه.حالا كافيه كه شما فرمت يه فايل مثلآ zip را به tzd تغيير بدي و آن را داخل ايميج بندازي.بعد داخل tzcopy از step 5 استفاده كني.توجه داشته باش كه نبايد step 2,3 را بر روي اين فايل به كار ببري.اگر كه اين فايل را قبل از اتوران بگذاري حجم اتوران را به دو برابر مجموع دو فايل اتوران و tzd افزايش بدي (توسط step3 ).در ضمن step1 يادتون نره.
راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.
آقا ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط luckylock
پس به نظرت اين سي دي هايي كه حجم ايميجشون ميشه 5 گیگ را با چه روشی میسازن؟ :ohno:
چیزی سراغ داری روش کار کنیم شاید نتیجه بده :)
.................................
پیمان جان فکر کنم اون سه تا آموزش آخری هم پس ورد میخاد اولیشو من گرفتم پس ورد خواست؟؟
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
پسورد چي شد ما همه رو دانلود كرديم ديدم پسورد مي خواد
SILWESTER
یه image با فرمت iso بساز و مانند تصاویر زیر تغییرات لازم را اعمال کن
ايسك جان!نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
دستت درد نكنه.من دقيقا توي همون 2 سطري كه مد نظر بود مقادير رو دستكاري كردم و درست بود ولي
بازم ايميج ها يي كه گرفته ميشه به انداره حجم واقعي سي دي است
مثلا تو my copmuter 1.5 گیگا با بایته ولی ایمیجش همون 250 مگه :ohno:
کم کم دارم به مرز جنون میرسم :blink: . اخه 10 روزه که دارم در جا میزنم و هیچ پیش رفتی تو این مورد به دست نیوردم.
تو رو به خدا کمک کن ...!
بچه ها دستم به دامنتون شما هم اگه راه حل این موردو بلدین بگین...
میدونم که یه روشی داره چون تا حالا بیشتر از ده ها بار دیدم که ایمیجای گرفته شده از یه سی دی
میشه یی دو گیگ یا بیشتر. پیشاپیش از بچه های این فروم تشکر میکنم
يك جايي داريم كه ميگه آدرس شروع يك تراك كدام بلاك هست. بعدش يك اندازه به تعداد بلاك براي اون تراك وجود داره . يك روشي كه من يادم مياد اينه كه مقدار آدرس شروع رو برابر با شماره بلاك پايان تراك قرار ميدهند و سايز رو به صورت منفي محاسبه مي كنند و به جاي سايز قبلي قرار ميدهند. اينجوري با اينكه سي دي رام خوب ميفهمه چي به چيه , اما برنامه هاي ايجاد ايميج خوب نمي فهمند و ميرن كه يا بد سكتور بخونند يا به اندازه اون سايز منفي شده ديتا توي ايميج بنويسند ( چون منفي نمي فهمند ( سايز كه منفي نميشه ) اون عدد رو مثبت فرض ميكنند و خوب نتيجه اش هم معلومه ). همون قضيه كار ميده .. كار نميده است . اميدوارم زياد پيچيده نباشه.نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
من برنامه ام رو به صورت تفريحي شروع كردم ... مونده كه يك دوميني براش ثبت كنم و يك خورده هاست لينوكس و بعد هم اولين نمونه هاش ... برميگردم.
سلام به گربه دوست داشتني! :)
راستش من در كار با كدهاي hex کاملا اماتورم. خیلی ممنون میشم اگه بتونی کمی مسیر رو برام مشخص کنی :)
اگه یه دو تا عکسم داشته باشی بزاری که دیگه معرکن
........................... راستی
من نتونستم برنامه file size convertor را که تو مقاله ایساک بود ازاین آدرس "cdhat.00cd.com" دانلود کنم. لینکش باز نمیشد. تو گوگلم سرچ کردم نتیجه نداشت.
لطفا اگر کسی لینک این برنامه رو داره بده.خیلی بهش احتیاج دارم. :blush:
SILWESTER
از ماشین حساب ویندوز استفاده کن --< تبدیل Dec به Hex
مثلا اندازه یه فایل 123456789 بایت هست که وقتی تبدیلش کنی به هگز اینجوری میشه 75BCD15
اینم بار بیست و یکم " CCD-LOCK "
یه ایمیج بساز با چند تا تراک که تراک های آخری صوتی باشه
بعد ایمیج رو به خورد CCD-LOCK بده همون کاری که می خوای انجام می شه
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_gh
من هم گرفتم کسی میتونه کمک کنه
براي ساخت دايركتوري هايي كه گفتي: aux- nul- con - lpt1 و ...
بايد از داخل داس دستور زير را اجرا كنيد:
mkdir \\.\your path:\aux دقت شود كه مسير را بايد بديد.
در ضمن براي شناسايي نوع قفل سيدي هم مي تونيد از برنامه clony X استفاده كنيد. دقت كنيد اين برنامه همون كلون نيست!!
بلكه اسمش شبيه به اونه. براي كار قفل سيدي را تشخيص ميده و بعد همرا كلون ازش ايميج ميگيره ولي با كلون 4 كار مي كنه.
باسلام به همگي كسي اينجا هست كه اهل كرك كردن باشه
يه سيدي دارم به اسم ديكشنري تكتاز نسخه 2006 هستش ميخواستم ببينم كسي ميتونه كركش كنه يا براش يه كيجن بسازه اگه هستش لطف كنه برام پيغام خصوصي بگزاره تا براش فايلهاي مورد نياز را آپلود كنم
به خدا خيلي نياز دارم كمكم كنيد!!!!!!!!!!!!!!!
اينم فايلهاي مورد نياز براي كرك كردن نرم افزار
آقا من ازصفحه دوم اين تاپيك كه CCD-LOCK را معرفي كرده بودند"خدا بيمامرز نستا " ;) اونو رو دانلود كردم برنامه جالبي نيست به نظر مياد خيلي هم باگ داره ايميجايي را كه قفل ميزاره خراب ميكنه. مشكله ديگش اينه كه فقط پسوند CCD رو باز میکنه و ایزو نمیخونه نمیدونم چطوری میشه ایمیجو باهاش حجمی کرد. به صورت دستی عدد میگیره یا خودش مقداری رو اختصاص میده؟ ممنون میشم کمی در باره روش کارش بگی!نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
...............
در مورد ماشین حسابم درست بود فقط فکر کنم عدد رو در مبنای هگز آینه ای میده.درست میگم؟
اگه روش تغییر حجم ایمیجو به صورت کلاسیک و دستکاری اون بلدی جون هر چی لوتیه برام بنویس. گربمون یه راهنما ییهایی کرده بود ولی من که چیزی سر در نیووردم. ممنون! :)
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
پسورد آموزش نسل جوان:
nop
سلام دوستان
بنده آموزش شكستن قفل نسل جوان كه يكي از اعضاي پي سي سون داده بودن رو گرفتم كه ايشون با استفاده از نرم افزار ايزو
باستر براي اكسترك كردن فايلها استفاده كردن و همچيني زمان استرك واقعا زياد بود و همچيني گفته دوست عزيزم آقا مهدي
رو كه ايشون به صورت pdf آموزششو داده بودن رو رد كردن كه من مطمئنم ايشون مقاله آقا مهدي رو نخودندن و واسه همين
اين حرفو ميزنن براي همين بنده قصد دارم آموزشش رو به صورت فيلم بزارم كه هم براي ايشون اثبات بشه و هم شما به راحتي
هر چه تمام تر فايلها رو اكسترك كنيد
منتظر باشيد
حق نگهدارتون
نقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي
كسي پست من را ديده يا نه؟؟؟؟ :evil:
ميشه بشتر بگي يعني چي قبل از اتورن بذارينقل قول:
نوشته شده توسط luckylock
سلام دوستان گفته بودم كه فيلم آموزشي كپي كردن php nuke رو كه محصول شركت نسل جوان هستش رو
براتون ميزارم يكي از دوستان اينو قبلا گذاشته بودن
اين فيلم رو كه دوست عزيزمون كه از اعضاي سايت pcseven هستن آموزش رو دادن كه ايشون گفته بودن نميشهکد:اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
لينك دانلود كه حجمش 13 مگابايته !!!!
http://www.filefactory.com/?7de216
پسورد : nop
فيلم ها رو با tz كپي كردو ايشون با isobuster كپي كردن كه خيلي طول ميكشه (اين فيلم چگونگي كپي كردن فيلم
ها را در عرض چند ثانيه بهتون آموزش ميده كهو دوستاني كه آموزش شكستن قفل نسل جو.ان 3 رو كه دوست عزيزمون mehdi7070 تهيه كرده بودن رو اگه ديده باشن متوجه ميشن به هر حال اين فيلم رو به اون دسته از عزيزاني كه ميخوان
تمامي محصولات نسل جوان رو بدون كرك كردن آن تو هاردشونكپي كنن واز فيلم هاش استفاده كنن درست كردم
كه ارزش دانلود كردنشو رو داره پس حتما دانلودش كنيد ;)
خوب اينم لينك دانلود فيلم آموزشي
حجمش 4.15 مگابايته
پسورد براي باز كردن فايل : mehdidll
اميدوارم استفاده لازم رو ازش ببرين ;)
موفق باشيد حق نگهدارتون
----------------------------------------------------------------
پسورد : mehdidll
مهدي جان! تو اين تاپيك كركر فقط سودا رو داريم. بهش پي ام بزن اگه وقت داشته باشه جواب ميده و كارت رو راه ميندازه. بچه كار درستيه ;) ... ولي اگه من جاي تو بودم ميرفتم تو انجمن كرك تقاضا ميدادم. خيلي بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي
آموزش تصويري شكستن قفل هاي شركت نگهبان
لينك دانلود
پسورد
password: pcseven.com
peyman khatar جان لطفا يجاي ديگه آپلود كنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
دوست عزیز:
اگر سرعت اینترنت بالای داری دانلود کن د رضمن روشش هم برای همه نوع قفل نگهبان جواب نمی دهد!!
silwester جان به سودا هم گفتم يعني اول سراغ اون رفتم ولي متاسفانه به دليل مشكلاتش نتونست يا بهتر بگم وقت نداشت كه كركش كنهنقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
در انجمن كرك هم تقاضا دادم ولي جوابي نگرفتم نميدونم كه ديگه بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟