دوست عزیز هر چه باشد از ای دی اس ال بهتر است. تن دادن به محدودیت های ای دی اس ال بنوعی شکنجه دادن خود است. من جای شما بودم لحطه ای درنگ نمی کردم.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز هر چه باشد از ای دی اس ال بهتر است. تن دادن به محدودیت های ای دی اس ال بنوعی شکنجه دادن خود است. من جای شما بودم لحطه ای درنگ نمی کردم.نقل قول:
ستاره ۱۰۰ ستاره ۳ ستاره ۳ ستاره ۲ ستاره ۳ مربعنقل قول:
من اگه جاتون بودم انجام میدادم چون الآن مثلا شرکت پارس آنلاین 16 مگ رو کرده 135 تومن در حالی که مخابرات با 130 تومن 30 مگ میدهنقل قول:
ولی یه بدی داره برعکس ftth که پینگ خیلی خوبی داره، پینگ vdsl مخابرات تفاوت چندانی با adsl اش نداره. کافوتون فیبر نوری هست؟
حواستون باشه به اسم مودم رایگان حجمتون رو کم نکنن
اینها رو چه حسابی میان یک ناحیه و محله رو فیبر کشی میکنن؟ یعنی اولویت چیه (تبریز)
قاعدتاً باید میزان تقاضا و داشتن صرفه اقتصادی باشه، اما تو ایران ممکنه شانس بیارید یکی از آقازادهها تو محل شما زندگی کنه!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
والا من با اینکه خطم فیبره و جز مخابرات از جایی نمیتونم سرویس بگیرم ! چند بار سراغ تانوما رفتم ولی هر بار گفتن تحت پوشش نیستی :|
بهر حال باید پیگیر بود ولو انقدر بری که اخرش از اداره بندازنت بیرون. متاسفانه تجربه ثابت کرده که اگه چیزی نگی اصلا خیالشون نیست.نقل قول:
محله ای که من هستم خطوط تلفن اش افتضاحه و همه جا پر PCM شده و همه شاکی هستند از طرفی محله خوبی هم هست ولی هیچ کاری نمی کنننقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم فیبر کشی به مناطق جدید تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان ندارن و فقط مناطقی که تجهیزات موجود هست رو خدمات میدن نه فقط تبریز کل کشور به اینصورت هست پس اگه تو منطقه شما فیبر اومده پیگیر بشید و خدمات بگیرید در غیر اینصورت تا زمانی که تجهیزات نیاوردن باید منتظر بمونید.ظاهرا به خاطر برخی مشکلات که احتمالا مربوط به تحریم و عدم امکان تامین تجهیزات باشه امکان گسترش مناطق تحت پوشش رو ندارننقل قول:
اینم سیستم اداره این مملکت هست که توسعه کشور تو هر زمینه ای منقطع و دوره ای شده ...همین امارات بالای 90 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو به فیبر تجهیز کرده...
دیروز برای بار سوم رفتم پیگیری...
بهم گفتن سمت جنوب کوچه شما مثبت هستش و امکان ارائه داریم ولی سمت شمال نه!
اما "ممکنه" تا هفته های آینده اوکی بشه. شایدم بشه از عرض کوچه کابل کشید که نمی کنه پیمانکار این کارو!
حالا سوال من اینه که من از کجا بفهمم دقیقا قیبر تا کجای کوچه اومده؟ این باکس های ONU رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
سلام بر همگی
بعد 2 سال پیگیری و اومدن و رفتن به مخابرات بالاخره امروز بهم زنگ زدن بیاین سر کوچه کار باهاتون داریم
رفتم دیدم 3 تا آقا و یه خانوم هستن ک میگفتن میخوایم فیبر کشی کنیم خونتون کجاست و اینا
گفتن ک تا هفته دیگه 3 تا کوچه از منطقه شمارو میخوایم فیبر کنیم چون ساختمان پزشکان و اینا ازمون فیبر خواستن
بعد اومدن خونه رو دیدن و گفتن هفته دیگه میان
البته خدا کنه پشیمون نشن اگه کاری هم کردن عکس میگیرم میزارم واستون
شماها هم تبریزین؟نقل قول:
کرمانشاه هستمنقل قول:
باکس دیوار سمت خونه شما باشه اوکی هست ولی سمت مقابل کوچه باشه فیبر کشی نمی کنننقل قول:
چند صفحه قبل عکس یکی از باکس هایی که دوستان گرفته بودنو دیدم ولی هیچ کدوم از اینایی که تو کوچه ماست شبیه به اون نیستن!نقل قول:
دو سال؟!نقل قول:
بوی قرارداد ترکمانچای میده :دی
تصویر باکس رو خود بنده هم گذاشتم چند صفحه قبل باید یه باکس شبیه اون دیوار سمت خونه شما باشهنقل قول:
کدام محله هستید؟نقل قول:
فعلا ک کارشناس فرستادن قراره تا 10 روز آینده بکشن ولی فعلا خبری نشدهنقل قول:
بلوار طاقبستان
برای من پیش فاکتور دادن 450 هزینه کابل داخلی و مودم با یه دونه پچ کورد و کانفیگ 900، قرار شده تو همین چند روزه کار رو انجام بدن که البته بعد از اتمام به معنی راه افتادن اینترنت نیست هنوز.
آها. من شهرک نجفی هستم. امروز زنگ زدم 2020 برای تانوما و VDSL یه شماره ازم گرفت کفت همکارمون زنگ میزنه. ولی جایی که ما هستیم فیبر نداره. فعلاً هم که فیبر نوری انحصارش دست مخابرات هست و شرکت های خصوصی نمیتونن روش اینترنت ارائه کنن. مخابرات هم که اینترنتش افتضاح هست. :puke:نقل قول:
من مشهد هستم کسی در جریان هست که بالاخره تکلیف چیه فیبر میدن نمیدن چجوریاس؟
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
تمام isp های ایران از زیرساخت اینترنت میگیرند پس اینکه بیای بگی فلان شرکت خوبه یا بده اشتباهه چون همشون یه نت رو دارن و مسیر هاشون از زیرساخت تعیین میشهنقل قول:
مخابرات هم به شخصه تست کردم از تمام isp های خصوصی بهتره از لحاظ پایداری و سرعت
مشهد پروژه کنسله انگارینقل قول:
دوستان این مقدار VLAN که در زمان ساخت پروفایل باید وارد کرد ، دقیقا کدوم VLAN هست ؟ به من 3 تا VLAN متفاوت دادن
یعنی چی 3 تا VLAN ؟!نقل قول:
VLAN ID فقط یه عدد میدن مثلا 70
برای محلی که هنوز فیبر نیومده کار خاصی میشه کرد؟
برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
باید توی اون محل یه 20-30 نفر جمع کنی درخواست بدن در غیراینصورت هیچ..نقل قول:
کدوم شهر و چه محله ای. و هزینه هایی که دادی چیا بودهنقل قول:
چه شهر و محله ای و هزینه هایی که شد رو میگیننقل قول:
داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.نقل قول:
فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
براتون پریز میزنن.
زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.
دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.نقل قول:
شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟نقل قول:
تهران - رفته بودم مرکز برای VDSL سوال کنم گفتن تانوما داریم فرم پر کن درخواست بده من فکر کردم سر کاری باشه پر کردم تازه با طرف هم بحث کردم که از هیچی خبر نداری و... فردا اومدن دم خونه بازدید پیمانکار و گفت موردی نداری میتونیم بدیم برو ثبت نام کن !!! تا الان البته دو ماه و نیم گذشته.نقل قول:
کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار :sad:
چی کار میشه کرد ؟
فیبر چیزی روش نویز نمیندازه اگه داکت پر نباشه و روش فشار نیاد و تا نخوره هیچ موردی نداره حتی کنار برق .. کابل منو از بیرون از رو دیوار همسایه روبرو هوایی رد کردن رو دستک برق دیوار خودمون رو کابل برق آوردن تو خونه .. فقط مورد تمیزی کار و سلیقه هست داخل لوله برق داخلی هم پیمانکار میترسید که فنر کابل برق رو زخمی کنه مجبور بشه خسارت بده وگرنه بازم موردی نداره اگه راه بده ...نقل قول:
دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟
درود تست پینگ بزاریدنقل قول:
زنگ بزنید 2020 بعد اگه پیچوندن 195 شکایت کنید
یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارید لطفا.نقل قول: