کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه
ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................
Printable View
کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه
ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................
دوست عزیز طبق تست هایی که من انجام دادم قدرت گیرندگی کتابیا و لیوانیا یکیه فقط قدرت وای فای کتابیا بیشتره یکمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من فقط یک مدل مودم (اونی که توی سایت مبین نت هست) رو دیدمنقل قول:
سرعت 14 مگابیت مبین تقریبا اندازه adsl هست.البته فکر کنم به صورت تک کانکشن 14 مگ سرعت داده.اگه بخوای فایل دانلود کنی سرعت بیشتری میده
کیفیت مبین نت در منطقه ایی که من هستم خوبه،ولی متاسفانه اصلا از حجم هایی بالایی که شرکت های adsl دادن خبری نیست.
مودم های استوانه ای مبین نت که ساخت کره س رو دیذن؟
TD مبین نت افتصاح شده.سرعت دانلود در بهترین حالت 2 مگابایت وگرنه اکثر مواقع بین 1 تا 1.5 مگابایت.
شبانه بهترین سرویسشون یعنی 100 گیگ ماهیانه 70 تومان هم محدود شد به 10 گیگ که تازه اونم وقتی 2 به بعد دانلود می کنید از حجم روزانه کم میکنه:n38:
من که فقط به خاطر سرعت TD این سرویس رو خریدم و اوایل به راحتی سرعت دانلود 3.5 مگابایت هم داشتم الان با توجه به سرعت پایینشون و سرویسهای غیر حجمی ADSL
و قیمتهای ارزانتر و کلی حجم بیشتر که ADSL داره و سرعتش که اونم به راحتی 1 تا 1.5 مگابایت هست دارم مبین نت رو کنار میزارم و سرویس ADSL می گیرم.
باز هم اگر سرعتشون مثل اون اوایل بود حجم و قیمت رو تحمل می کردم.
بیاید همه با هم با پشتیبانی مبین نت تماس بگیریم، بگیم چرا شب ها از حجم روزانه کم می کنید:n13::n34:
الان ۱۰۰۰ گیگ شبانه حذف شده قیمتها تغییری نداشته خیلی ها برای همین شبانه مجبور شدن حجم بیشتر از مصرف ماهیانه خریداری کنن حالا هم که اینطوری باید شبانه به حالت قبل برگرده در صفحه اینستاگرام حتما اعتراض کنید.
عین برق و باد حجم مبین نت کم میشه. شبانشم که برداشت. سرعتشم که افتضاح شده 10 مگابیت
این مدم مبین نت بدرد دیگه ای می خوره؟
آقا ی سر برید دوباره تعرفهها رو ببینید, دانلود شبانه از ۱ ترا اومده زیر ۱۰۰ گیک
جای 1000گیگ یا همون 300گیگ در عمل کلا شده 10گیگنقل قول:
طرح ماهیانه دیگه به درد نمیخوره مگه اینکه کسی adsl نتونه بگیره
ی طرح 60 تومنی با دانلود شبانه با سرعت بالا حذف شده
من برنامه نویسم ی adsl هم دارم ولی اصلا برای من کافی نیست!
طرحش برای من 70 تومان 100 گیگ بودنقل قول:
به شما 10 تومان تخفیف داده بود؟:n02:
منظور دوستمون یه طرح دیگه هستش که ۱۰ گیگ شبانه داشت طرح ۱۰۰ گیگ یکماهه هم حذف شده.نقل قول:
سرعت 1تا 4 مگ 30گیگ ماهیانه 60 گیگ شبانه 50هزار تومن!!!!!
سرعت 4تا 40 مگ 30گیگ ماهیانه 60 گیگ شبانه 50هزار تومن!!!!!
چجوریاست؟ چرا اینا قیمتشون یکیه؟
100گیگ ماهیانه هم که حذف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. راهی هست که بشه برد وایرلس مودم TD مبین نت رو بیشتر کرد؟ من سرعتم خوبه ولی توی اتاق خواب علامت وایرلس گوشیم هی میره و میاد. باید به مودم نزدیک باشم که قطع نشم. راهی نداره که بردش بیشتر بشه؟
من از همین جا به این شرکت دزد و نفهم اعلام میکنم که اگر طرح ۱ ماه ۱۰۰ گیگ رو برنگردونه بعد از اتمام طرحم دیگه به هیچ وجه تمدید نمیکنم و هردو مودمم رو میندازم گوشه انباری خاک بخورن. مسخره کرده ملت رو. تازه طرح ۱۰۰ گیگ رو تغییر داده بود شبانه اش رو حذف کرده بود هیچی نشده اینم برداشت. نه سرعتش ثبات داره نه پینگش. دائم قطع و وصل. تنها نقطه قوتش همین ۱۰۰ گیگ ۷۶ تومن بود که به خاطر همین ازشون سرویس گرفتم. آش دهن سوزی هم نبود. طرح برنگرده دیگه نمیگیرم. خوشبختانه ADSL امو جمع نکردم و هنوز هست.نقل قول:
هر دم از اين باغ بري ميرسد
طرح 100 گیگ هم برداشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها طرح به درد بخور این شرکت فقط این طرح 100 گیگ بود که با اینکار احتمال زیاد مشتریهای زیادی رو از دست میدن
خود من که رفتم مودم ایدیاسال رو در آوردم و پارسآنلاین ثبتنام کردم
گور باباشون من که از اول دی تمدید نکردم . سرعتش از ADSL هم کمتر بود ماهی 70 تومن میگرفت، حالا هم که همون طرح آبدوغ خیاری رو حذفش کرد. واقعا تو مغز اینا چی میگذره؟ همون 70 رو به زور میدادیم 20 تومن دیگه کشیدن روش. شد عین همون وایمکس آشغالش.
ای دوستانی که مبین نت را کنار گذاشتید، به نظرتون بهترین شرکت adsl از لحاظ کیفیت اینترنت-پشتیبانی-مدت انتظار برای رانژه(غیر مخابرات) کدومه؟
شاتل.نقل قول:
اگر هم حجم بیشتر و شبانه رایگان میخواهی داشته باشه فن آوا.
اما کیفیت و پشتیبانی عالی و ثبات اینترنت فقط شاتل
شاتل،سراغ این شرکتای کوچیک نرید مثل فن آوا که هزار و یک مشکل دارن. هایوب هم ترکیده جدیدا. پیشگامان هم هست خبر ندارم چطوریه. پارس هم خوبه اگر بعد عید بلایی سرش نیاد. من میرم شاتلنقل قول:
اگه خطتت کشش داره تقریبا سرعت همه یکیه بجز فن آوا که اصلا سراغش نرو بدجور گرفتار میشه بخوای جمع آوریش هم بکنی بیچارت میکنننقل قول:
باز همه اینها بستگی به خط و مرکز مخابرات و فاصله شما از مرکز مخابرات داره ولی پارس آنلاین و های وب و آسیا تک که داشتم هر چقدر خطتت کشش داشته باشه باز میزارن البته توی این طرح جدید نمیدونم
ظاهرا اعتراضات نتیجه داد
با این حساب من بازم تمدید نمی کنم. اینا سابقه سیاهی تو اذیت کردن مشتری دارن و اصلا بعید نیست 2 ماه دیگه دوباره حذفش کنن. با توجه به کیفیت فعلی اش به کار من نمیاد، شاید برای دوستانی که سرعت و کیفیت پایدار از مبین نت دیدن تمدیدش توجیه داشته باشه. من فعلا سرویس 16 مگ مخابرات با ماهی 65 تومن رو به این ترجیح میدم.نقل قول:
این مدت محدودش دل آدم رو میلرزونه
از بالا رفتن سرعت معلوم بود خیلیا ترکش کردن و شبکه خالی شده. من اون طرح شبانه غیر رایگان با سرعت بالا رو ترجیح میدادم. منم فکر میکنم بهتره دیگه تمدید نکنیم تا این مدت محدود رو برداره.نقل قول:
فعلا دارم از ایرانسل و ای دی اس ال استفاده میکنم. مودم مبین نتم هم مرتب قطعی داره زنگ زدم پشتیبانی ارجاع دادن الان ۲ روزه هیچی به هیچی. این چند گیگ باقی مونده رو هم تا بایت آخرش استفاده میکنم و بعد مودم رو به خاطره ها میسپارم. فعلا ثبات ایرانسل خیلی بهتره با وجود اینکه تحت پوشش نیستیم.
به نظرم هیچکس نباید تمدید کنه، تا مبین نت دست از این مسخره بازی ها برداره و مثل شرکت های adslحجم های بالای 200 - 300 گیگ ارائه بده ،هر هفته یه چیزی رو حدف می کنه،بعد دوباره میاره،اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده.
دوستان مودم من دچار مشکل شده و قراره با airmaster 3100 تعویض بشه. کسی میدونه این ۳۱۰۰ چجور مودمیه؟؟
زدن اینترنت بین الملل رو پکوندن
فردا در اخبار سراسری ایران:نقل قول:
لنگر یک کشتی به سیم اینترنت گیر کرده و دیشب اینترنت کشور دچار مشکل شد
فکر میکنم اینه
اگر اینه نگیرش. مودمش خرابه. برای من آورد، هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه. انگار ریست میشه. سرعت و آنتن دهیش عالی بود ولی دقیقا هر نیم ساعت قطع و وصل میشد. پدرم در اومد تا بردم عوضش کردن. بعد اونجا دیدم چند نفر دیگه هم دقیقا با همین مودم اومده بودن همین مشکل رو داشتن. کارشناسشون هم که اومده بود خونه گفت این سری مودم هاش خوبه ولی فقط این مشکل ریست رو داره صبر کن آپدیت بیاد شاید درست شد!!!
فقط یک هفته آدم رو تلفنی سر می دوئنن در حالی که خودشون میدونن مشکل چیه، میخوان یه کاری کنن خسته شی بگی حالا هر نیم ساعت قطع میشه وصل میشه دیگه! بیخیال!!
آخرشم مجبورم کردن از غرب تهران تا تخت طاووس برم که برام تعویض کنن. الان مدل 3000 دارم. بردش کمه ولی حداقل قطع نمیشه هی. :n35:
فقط همینو داشت برای تعویضنقل قول:
فعلا عوضش کردم
قبلیم ۳۰۰۰ بود که قطع و وصلیش دقیقه ای شده بود
پرش انتن داشت از ۱۳ میشد ۵ بعد میشد ۱۵
ایم گیرندگی و ثباتش بهتره به نظرم
حالا ببینیم قطعی داره یا نه چون ورژنش رو اپدیت کردن خراب باشه میزنم تو سرشون مودم رو
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1- مودم TDLTE رو میشه بریج گذاشت و به یه روتر وصل کرد؟ 4 بار زنگ زدم پشتیبانی هر بار یه چیزی میگن
2- سرعت دانلود شبانه الان چقدره حدودا
3 - اگه حجم شبانه یا روزانه تموم بشه قطع میشه یا کند میشه
4- الان مودم فقط استوانه ای موجوده .. یه بار هم یه پشتیبانی گفت یه مدل جدید اوردیم هنوز توزیع نشده کسی اطلاعی داری استوانه ای ها خوبن؟ بریج میشن ؟
پیشاپیش تشکر از پاسخگویی شما
1- نمیدونمنقل قول:
2- حدوداً زیر 4 مگابیت (زیر 500 کیلوبایت) گاهی خیلی کمتر
3- با این سرعت حجم شبانه تموم نمیشه
4- من AirMaster 3000M دارم نمیدونم الآن چی موجوده ولی قبل از پرداخت هزینه برای تست رایگان میان تو محل شما و اگر راضی بودید نصب میکنن و هزینه رو میگیرن.
درود
در قسمت جزییات کارکرد اینترنت فقط تا یک ماه اخر با توجه به تاریخ روز را بهم میده ،چطور میتونم ماه های قبل تر را چک کنم ؟؟
در قسمت از تاریخ امکان تغییر تاریخ وجود نداره
ممنون میشم بهم بگین.
فقط امکان این هست که مودم را جابجا کنم ،مثلا از خونه به سر کار ببرم ؟؟
چون توی دفترچه راهنما گفته این خاصیت وجود نداره .
1-"از تاریخ" رو نمیشه تغییر داد ولی "تا تاریخ" را میشهنقل قول:
-2بله،اگر آن منطقه تحت پوشش مبین نت باشه،امکان جابه جایی وجود داره.
درودنقل قول:
مثلا امروز 11/10/96 هست و تاریخ از 11/9/96 میده مثلا برای ماه مهر یا ابان را نمیشه گزارش گرفت