دیگه مطمئن شدم کارمند ایرانسلی، چون cat هیچ ربطی به یه باند نداره و روی همین باند پر ظرفیت میشه ده تا کریر ایجاد کرد و شبکه بشه cat16.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
دیگه مطمئن شدم کارمند ایرانسلی، چون cat هیچ ربطی به یه باند نداره و روی همین باند پر ظرفیت میشه ده تا کریر ایجاد کرد و شبکه بشه cat16.نقل قول:
یعنی تا حالا این ایرانسل داشته مودم cat 3 می فروخته ؟ یا حالا به خاطر توجیح مدل
B-5142
باید فرض کنیم اون قبلی ها هم cat 3 بودن
اما مثلا
GP-2101که cat 4 هست که !
ایرانسل فقط بچاپ هست البته اون یکی هم سابقه خوبی نداشته قبلا اما الان قیمت هاش مناسب تره و سرویس تست داره که ایرانسل نداره !نقل قول:
کلا اصلا به صرفه نیست ایرانسل اگه می خاید پول کمتر بدید برید مبین نت
مودم هاش بهتره مبین نت و کلاهبردار مثل ایرانسل نیست مودم مزخرف بده دست مردم
بله داخل جعبه بودهنقل قول:
اخه من تا قبل از حذف بسته های پرحجم FDD ، از 4G ایرانسل برای نت خونه استفاده میکردم و الان هم اگه مودم TD بگیرم میتونم بسته ترکیبی FDD و TD بگیرم که واسم میوفته گیگی ۱۶۳۵ تومن در حالی که مبین نت ، طرحی که مناسب مصرف من باشه یبار دیدم بیشتر از این میوفتاد . البته بازم مطمئن نیستم .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
خب B5142 رو چرا تستش رو نمی زارید عزیزان ؟
الان فقط بحث دفترچش رو می کنید که اصلا مهم نیست:n02:
سلام دوستان دیگه اسم b5142 تو سبد خرید نمیزنه فقط نوشته مودم td lte !!!!!!!!
واقعا پدرسوخته هست این ایرانسل :)))) عجب نامردیه! راحت کرد خودشو!نقل قول:
البته به طرفدارای ۲آتیشه اش یه وقت بر نخوره...
دوستانی که ۵۱۴۲ گرفتن هنوز فعال نشده سیمکارتشون نه؟ چرا اینقد کشش میده مگه یه سیم کارت فعال کردن چقدر طول میکشه؟! مبین نت ۱۲ ساعته فعال شد! (تحویلش هم ۱ روز طول کشید)
الان من ۵ روزه درخواست دادم پولشو هم پیش پیش گرفتن هنوز هیچ خبری نیست! دزدی که فقط دیوار مردم بالا رفتن نیست...
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خودم جزو اولین نفرایی بودم که وایمکس ایرانسل گرفتم ! ولی اینکه روز اول یک مودم باشه بعد بیان اینجوری تغییرش بدن قدرت انتخابم نزارن کار درستی نیست !!! من مودم gp2101 رو میخواستم . استفاده هم قرار نبود بکنم فقط خواستم تعویضش کنم ولی دیدم مودم تغییر کرد !!!!!! نمیدونم چرا اصلا با مودم جدیده حال نمیکنم خخخخخنقل قول:
بهترین راه رفتن به نمایندگی اصلیشونه و تعویض مودمه !!!! ارسالش همونجوری که زده تو مرحله ی ارسال. 7 روز کاریه !!!!! هنوز چند روز مونده تا بیارن صبوری کن :n09::n02:
منم دیشب پرداخت نکردم، الآن اومدم اینجوری شده!نقل قول:
برم نمایندگی همون موقع تعویض میکنن؟
قیمتهای TD-LTE خیلی مسخرست، هیچ جوری نمیصرفه و خودشون هم خیلی زود متوجه شدن که 4G ارزون با حجم بالا که باشه هیچ کسی خر نیست TD-LTE بخره چون همه با hotspot راحت share میکنن و برای همین زدن بسته های عالی 4G رو پرپر کردن
من مودم مبین نت دارم چند وقته تو کمد خاک میخوره، مبین نت آشغال ترین اینترنت پرووایدر کل دنیاستنقل قول:
كسي نبود جواب بده؟؟نقل قول:
سلام یکی از دوستانم که تست کرده بود سرعت دانلودش رو 3 مگابایت بود با آنتن دهی weak . پینگشم با 146.66.155.1 رو 140 بود !!! باید ببینین نیازتون چیه بر اساس اون تصمیم بگیرین .نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من تجربهٔ که از تاره تعویض مودم وایمکس با TD-LTEداشتم رو در اختیارتون بذارم
چهارشنبه تلفنی ثبت درخواست کردم چون در سایت اطلاعات من وجود نداشت بعد از واریز مبلغ بسته و هزینه پیک که کلا شد ۵۹۰۰۰ و تایید توسط اپراتور گفتن واسم فردا ارسال میشه پنجشنبه ظهر تماس گرفتن که عکس کارت ملی رو واسشون بفرسم تا مودم رو ارسال کنن بعد از ارسال عکس گفتن ارسال میشه حدودای ساعت ۸ مودم بدستم رسید که در کامل تعجب دیدیم GP2101 نیست ولی خوب مجبور بودم تحویل بگیریم منطقه ما فقط مخابرات سرویس میده و مرکز مخابراتی بیشتر از 2 mb/s ساپورت نمیکنه ولی خوب از طرفی هم مودم وایمکس هم ۳-۴ سال داشت خاک میخورد و حالا تونسته بودم یه مودم نو بجاش بگیرم البته با هزینه زوری بسته البته خود مودم وایمکس هم هدیه تلویزیون بود به هر حال مودم رو تحویل گرفتم همونطور که میدونید مودم B-5142 هست ساخت شرکت Gemtek البته از سازنده مودم هیچ نشانی روی جعبه نیست برخلاف نظر دوستان مودم CAT 4 هست درون جعبه مودم و آداپتور و 1 کابل شبکه و دفترچه راهنما و سیم کارت بود چون پنجشنبه بود گفتن شنبه سیم کارت فعال میشه که فعال شد ولی هنوز بسته اینترنت فعال نشده من خودم یه سیم کارت ۴G دیگه دارم که اونو گذشتم توش که عکس تست سرعتش رو میزارم در کّل بنظرم مودم بدی نیست پوشش wifi هم خوبه واسه فضای 150 متری مودم توی سالن هست 4 چراغ از 5 چراغ روشن هست جالب اینه که وقتی مودم رو میبرم پشت پنجره ۳ چراغش روشن میشه در آخر هم توجهه شما رو به عکسهایی از مودم جلب میکنم هر سوالی که باشه در خدمتم. ارادت متاسفانه نمی تونم عکس بزارم لینکشو میذارم
قاعدتا اگه مودم و کارت ملی و کپی کارت ملی و قبضی که کد پستی داشته باشه ببرین باید تعویض کنن ! فعلا بحث ما اینه این مودم جدیده خوبه یا نه !!!! ارزش داره با این تعویض کنیم یا صبر کنیم شاید gp2101 رو گذاشتن :n03:نقل قول:
دوستان کسی میدونه این مودم b5142 با سیم کارتهای عادی ایزانسل هم کار می کنه یا نه ؟
قاعدتا نباید بد باشه،اگرهمراه بود عالی بود.نقل قول:
اتفاقا به نظر من خوب و بد داره ! از لحاظ قدرت دریافت سیگنال و .... :n03: وقتی قرار یک اتفاقی بیفته ( همه میدونن کل این ماجراها به نفع ایرانسل ) یک مودم خوب میزارن برای شروع و تو سایتای خوب پوشش خبری میدن تا استقیال زیاد بشه ولی بعد یهو تغییر میکنه مودم جای سوال داره !!! برای همراه هم که 4g موبایل هست دیگه !!!!نقل قول:
آره تو سایتا عکس مدل Z6000 رو زده بعد عوضش کرده!
شک برانگیزه
به نظر نمیرسه مدل بدی باشه:نقل قول:
لینک کاتالوگ تو سایت yello هست
برداشته عکس هر ۳تا مودمو گذاشته. حالا سفارش بدیم معلوم نیست کدومو بدن :| z6000 بدن ک فاجعس!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
الآنsms هم دادن که بیاین عوض کنید.نقل قول:
من زنگ زدم بهشون گفتن b5142 میدن !نقل قول:
کمک برای تعویض رایگان مودم های 130- WIMMAXFMM و Uroad-8000 با مودم های TD-LTE
موقع تعویض فقط مک مودم 130- WIMMAXFMM رو می شناسه مک Uroad-8000 نمی شناسه
مشخصات هر دو مودم رو کنترل حساب اینترنتی دارم
بجای مودم ما چی مودمی میده کسی اطلاع داره ؟
برای بسته هم پول میگرن ؟
نمیشه بسته نخریم ؟
سه ماهه
10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح)46,870 تومان(با احتساب مالیات بر ارزش افزوده)
سلام در حال حاضر فقط با یک مودم تعویض دارن b5142 ! حالا بعدا شاید تغییر کنهنقل قول:
کوچیک بزرگی حروف مک مودم رو چک کن :n19:
نه نمیشه حتما باید این بسته خریداری بشه :n03:
منم اسمم تو لیست نبود زنگ زدم مک ادرس دادم گفتن درستش میکنم.نقل قول:
تو sms زده تحویل رایگان کسی ثبت نام کرده سایت ایرانسل هزینه حمل نزده؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
رایگان زدهنقل قول:
می بینی وقتی میارن میگین هزینه نصب [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بعضیا انقدر نادان هستن که حرفای خنده دار میزنن و دیگران رو به چرند گویی متهم میکنن
آخه یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره بچه جان دخالت میکنی ( ارزش نقل گرفتن نداری و دیگه هم جوابت رو نمیدم )
چیکاره ایرانسلی خودتو انداختی وسط بحث
4 تا اصطلاح از ویکی پدیا میخونن فکر میکنن خیلی حالیشونه میان بگن منم هستم
تو که تمام اطلاعاتت به 4 تا تعریف از اصطلاحاتیه که خوندی خلاصه میشه اظهار نظر نکن لطفا
هر وقت کتاب پروکیس رو خوندی و بحثای مخابراتیشو فهمیدی اونوقت تازه میشه گفت چیزی میفهمی وگرنه این اطلاعات و اصطلاحات معمولی تو نت زیاده هرچند هنور فرقشونم بلد نیستی
اگه خوشبینانه نگاه کنم که واستون کلاس lte گذاشته باشن درساتو خوب نخوندی برو جزوتو یه نگاهی بنداز
حالا در مورد اطلاعات حقوقیش
ایرانسل این حقو نداره لااقل برای کسایی که روزای اول مودم gp-2101 رو خریدن یکطرفه بخواد تغییری توی قرارداد بده و مشترک رو مطلع نکنه
توی قوانین خودش ذکر شده هرگونه تغییر در شرایط باید به اطلاع مشترک برسه
72 ساعت گذشته هنوز سیمکارت منو فعال نکرده فقط دنبال دریافت پوله و خبری هم شکایت من نشد ...
اپراتورهای ایرانسل هم جدیدا بی ادبانه جواب میدن ...رویکرد ایرانسل دیگه طلبکارانه شده و خبری از مشتری مداری نیست
سایتش دیمی هست.نقل قول:
منم اون اوایل یک مودم USB Dongle گرفتم که خراب شد و بعدش یک مودم همراه Uroad-ss10 به همون اکانت اضافه کردم
تو سایت اول مک مودم usb و بعد دکمه بررسی زدم و واجد شرایط دونست.بعد از اون مک مودم همراه رو زدم و قبول نکرد.بعد از چندبار رفرش حالا usb رو قبول نمیکنه و همراه رو قبول میکنه
کاش یه فرقی بین مودمهای معمولی و همراه بزاره و به همه یک نوع مودم نده.حداقل به مودمهای همراه مودم 2101 بده:n33:
کاملا قبول دارم و این چند وقته برای من هم این مشکلات پیش اومدهنقل قول:
اپراتورهای ایرانسل هم جدیدا بی ادبانه جواب میدن ...رویکرد ایرانسل دیگه طلبکارانه شده و خبری از مشتری مداری نیست
وقتی ایمیل نام کاربری و پسوورد بیاد، یعنی سیم کارت فعال شده؟
تو ایرانسل من هم حجم بسته رو نشون میده، فعاله؟
الان این ایرانسل این همه یوزر td-lte رو میتونه جواب بده ؟
با این ترفند برداشتن بسته موبایل و مودم فروشی یوزر هاش 10 برابر میشه
بله فعال شده ، با همون رمز و نام کاربری میتونی تو ایرانسل من قسمت ecare لوگین کنینقل قول:
ایرانسل تو مدت جشنواره 15 اسفند تا 15 فروردین که جشنواره مودم td گذاشت تارگت فروشش پر شد . امسال برنامش روی مودمای cat6 td lte هستش . و از نیمه دوم امسال میخواد از دو کریر استفاده کنه ، این موضوع رو به نماینده های برتر اعلام کردننقل قول:
سفارش مودمای greenpacket توراه هستند
یعنی td روی دوتا نسل جدید ارائه بده؟ متاسفانه ایرانسل بسته های td خیلی تنوع نداره و اینترنت ثابت باید ترافیک اضافه داشته باشه که کسی اگر حجمتموم کرد حجم بخره . الان حتمنباید بشته ۴ گیگ بخری ۱۵ تومن اگه تمومش کنیماهانهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
گرین پکت خوبه . الان محله خودمون رو روی دکل نگاه کردمنقل قول:
تجهیزات tdlte نداره اصلا . اما توی نقشه پوشش هست ... اگه cat 6 نصب کنه هوبه ...
نسل جدید روی td میخوان بدن ، من خودمم بسته td استفاده نمیکنم ، فقط حساب چند کاربره کار میکنم .نقل قول:
30 گیگ سه ماهه 90 تومن ، بهترین سولوشن دانلود هم که 2-8 صبح دانلود میکنم با سرعت فیکس 4 مگ افت هم ندارد
123.داخلی TD Cat6
4.خارجی TD Cat6
سرعت بجای محدودیت 110 به 220Mbps میرسه که تقریبا بجای ۳۰ ۴۰ الان حدود ۸۰ ۹۰ تا ۱۰۰ راحت میده.
GreenPacket [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]