سلام لطفا کسی از مودم e3372 سر در میاره بیاد تلگرامم با مودم به مشکل بر خوردم @mr_zr206
Printable View
سلام لطفا کسی از مودم e3372 سر در میاره بیاد تلگرامم با مودم به مشکل بر خوردم @mr_zr206
کسی هست کمکم کنه ایا؟؟؟
مشکلتو همینجا بگو کاربرای زیادی این مودم رو دارن حتما مشکلت حل میشهنقل قول:
راستین بازار چه اشتباهی کرده رفته مدل Huawei E5186-61a 3G/4G CAT6 LTE CPE رو اورده برای فروش. این مدل اصلا پلاس ایرانسل رو ساپرت نمی کنه. خودم داشتم و همه چیزش رو تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه اینه که خودشونم یه بار نوشتن 22 یه بار 61 اما همون 61 درسته
گفتن با نرم افزار پلاسشو درست می کنن اما عمرا بتونن همچین کاری کنن. بحث سخت افزاریه نه نرم افزاری
سلام من با این مودم e3372-153 ماله ایرانسل
مشکل قطع شدن داشتم هر5دیقه ی بار قطع میشد و داغ هم بود مودم (اینطور که من شنیدم میگفتن بخاطر بسته های 2تا8 صبحش که میگیری اینطوریه)و من ورژن اصلی این شرکتو به این ورژن اپدیت کردم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal زدم مودم اومد بالا و هر کاری میکردم مودم failed میزد ولی داخل این ای پی 192.168.8.1 میشد و این webui Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK رو زدم درست ولی قابلیت های ussd و only 4g/3g از بین رفت و ی ورژن زدم به کلی مودم الان تعطیل شده و وصل
میکنم به کامپیوتر اینطوریه پورتشو هر ورژنی بهش میزنم ارور کد 19 download failed میده لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه چیکار کنم
کد:img.upload724.com/images/38111376746744829246.png
از بعضی ورژن ها امکان برگشت نیستنقل قول:
اینجا ورژن های دیگر را ببنید امیدوارم مشکلتان حل شود
کد:https://www.lteforum.at/mobilfunk/firmware-versionen-hi-non-hi-link-e3372s-inkl-mod.2484/
جواب نمیده
گارانتی داره اگه ببرم گارانتی درستش میکنن
سلام آقایون
من یه مودم z6000 ایرانسل دارم چجوری میشه آنلاکش کرده؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید:n01:
یعنی چی آنلاک کنی؟ می خواهی سیم کارت کدوم اپراتوری که تی دی ال تی ای روی باند 42 داره بندازی؟ اگر سوال دارید یه خورده شفاف تر بپرسید.نقل قول:
با سلام دوستان
من مودم هواووی e5577-s321 دارم . از کجا میتونم قدرت سیگنال دهی رو ببینم ؟ تو device information نیست . webui و firmware رو هم آپدیت کردم به ورژن های 21.316.01.00.00 و 17.100.12.00.03 البته ورژن 13 رو هم امتحان کردم بازم نداشت .
Huawei toolbox و
lte watch
هم نصب کردم ولی همه مشخصات رو میارن به جز مشخصات سیگنال .
سلام
دوستان کسی می دونی چرا نمی تونم از باند 2600 ایرانسل استفاده کنم وچرا این ارور و می ده؟؟؟
روی باند LTE وضعیتم اینه :
سلام
از دوستان کسی مودم هواوی E8372h رو اپدیت کرده؟!
راهنمایی لطفا
تست های پلاس اون سایت مسخره که مودم 5186 رو برای فروش گذاشته واقعا احمقانه و خنده داره . تست سرعت +4g گذاشته 7 مگابیت افتخار هم میکنه .
کسی نمیدونه؟؟؟
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد این مودمای مثلا 3372 یا 8372 ممنون میشم راهنمایی کنید:
میشه با یه سیم کارت یک پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟ اگه میشه زمان تعویض سیمکارت و آماده شدن دستگاه چقد طول میکشه؟
اون مدل 61 اصلا روی اف دی دی پلاس نمیشه مطمئنمنقل قول:
سواله منو کسی نمیدونه جوابمو بده؟؟؟
سلام دوستان ! کسی نظری نداره ؟نقل قول:
اینا روی موبایلت تست کن شاید اون e3372 چیزی نشون داد
من دارم روی مودم استفاده می کنم . Huawei e5577s-321 هست و میخوام مشخصات سیگنال رو روی مودم ببینم . گوشیم هم آیفون هست .
اون نرم افزار های روی اندروید نصب میشه و سیگنال بعضی مودمهای هواوی رو نشون میده. از اپل اطلاعی ندارم
سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون
دوستان يه سوال . كانكتور Ts 9 رو چه مغازه هايي دارن؟ من تبريز هستم اگه جايي ميشناسيد راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگرنقل قول:
ca mode =yes
نوشته بود تجمیع می کنه و الا نه
ممنونم.تو تستی که شما تو آپارات گذاشتین دیدم ca mod yes رو.خوبه اطلاع رسانی کردین وگرنه من الان پونصد و نود میدادم آخر پشیمون میشدم.من نمیدونم چرا سایتایی مثه دیجی کالا که ی قدم جلوتر از بقیه س مودم cat6 نمیاره.نقل قول:
یعنی راستین بازار 61a اورده؟!نقل قول:
جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد ، جالبه قیمت بالاست گارانتی یکسالست و انلاک اپراتور استرالیاست یعنی انلاک فکتوری نبوده و مستقیم از شرکت هواوی خریداری نشده .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
بله خودشون میگن ادغام میکنه دوتا فرکانسو.خودشونم زحمت میکش بالاخره میرن میارن خب عزیز نسخه کاملشو بیار.اگه قرار باشه عادی باشه با دویست تومنم میشه مودم خرید.نقل قول:
کسی اگه میدونه لطفا جواب بده جوابش برام مهمه :n16:نقل قول:
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید.
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
Click here to view the original image of 698x635px.
انجام شد ولی نتیجه نداد کدوم قسمت باید رفت و این مشخصات رو دید ؟نقل قول:
توی همون قسمت اطلاعات سیستم
حتما inst_add_par باید اجرا بشه و ارور هم نده در ویندوز 10 به شکل معمولی و بدون run as administrator اجرا بشه. نهایتا باید توی همون ص سیاه اینتر رو بزنی تا مودم ری بوت بشه
ظاهرا" رو همه مدلهاش جواب نمیده.نقل قول:
توی همون پست وب یو آی فعلی خودم رو هم گذاشتم. اول اونو نصب کنید شاید جواب بدهنقل قول:
داداش برای من اجرا شد دستت درد نکنه فقط چطوری باید باند رو تغییر دادمن الان باند3 هست؟نقل قول:
ظاهرا" بجای وب یو آی، فریمور رو گذاشتین.نقل قول:
بله ظاهرا حق با شماست این وب یو ای رو نصب کنید
با وب یو آی جدید اوکی شد.
ممنون
ببخشید از دوستان کسی اطلاع داره کجا انتن مودم میفروشن؟منظورم تو مغازه هاست..چندتا مغازه کامپیوتری رفتم اصلا ندونست چیه هنگ کرده بود بیچاره..راستین بازار هم نداره تا چند وقت دیگه موجودش میکنه.