دوستانی که آپدیت کردن به اندروید 8 تغییر خاصی احساس کردند ؟!
سرعت وصل شدن وای فای ، هنگ و ...
تغییراتی که تو سایت زده زیاد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستانی که آپدیت کردن به اندروید 8 تغییر خاصی احساس کردند ؟!
سرعت وصل شدن وای فای ، هنگ و ...
تغییراتی که تو سایت زده زیاد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود اندروید ۸ بعد از آپدیت تغییرات اساسی مشاهده میگردد.
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود اندروید ۸ بعد از آپدیت تغییرات اساسی مشاهده میگردد.
فایل پس از اکسترکت ریختم رو فلش وصل کردم به تلویزیون آپ نشد ، فعلا دارم باهاش ور میرم ببینم چه مرگشه ، یه بار دیگه فلش فرمت کنم اگر نشد فک کنم مجدد باید دانلود کنم .نقل قول:
پ ن :
Ok شد.
دوستان کسی راجب خرید از گناوه اطلاعاتی داره؟می خوام چند قلم جنس بخرم تلویزیون هم سونی مد نظرمه با مدیر این سایت حرف زدم سره قیمت توافق کردیم ولی نمی دونم چطور باید اعتماد کنم hamechi.org
نماد اعتماد و نماد کسب و کار الکترونیک نداره . به هیچ عنوان اعتماد نکنید .نقل قول:
به نظرم از سایت های بانه ای بخرید مثل دیجی بانه و سلام بابا و .... :»
سلام دوستان
تلویزیون 50w800c دارم قبل از آخرین آپدیت با نرم افزارهای مختلف مثل all Screen و TCL و... خیلی راحت به تلویزیون کانکت میشدم ولی بعد از آپدیت آخر با هیچ برنامه ای نمی توانم به تی وی وصل شوم. هم تی وی و هم گوشی به به مودم وصل هستند. بارها تی وی و گوشی را ری استارت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست. هر کدام از دوستان که آپدیت کردند و یا اطلاعی دارند لطفا راهنمایی:rolleye::rolleye:
سلامنقل قول:
منم مشکل مشابه شما رو دارم، بعد از آپدیت به ورژن 6.827 دسترسی تمام برنامه ها به نت قطع شده(play store, Myket, Chrome و ساعت تی وی) ، نکته عجیب اینه که فقط نماوا وصل میشه.
و دائم پیغام Wifi has no internet access رو میده.
حالا میخوام فکتوری ریست انجام بدم ، نتیجه رو اطلاع میدم
تنظیمات ساعت بزارید روی broadcast و منطقه ساعت بزارید روی gmt +00:00نقل قول:
و بعدش یکی از کانال شبکه داخلی باز کنید ساعت اتومات ست میشه و مشکل حل میشه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
مدل تلویزیون من 43W805C هست. میتونم از این آپدیت استفاده کنم؟نقل قول:
باتوجه به اطلاعات اول صفحه این آپدیت برای تلویزیون شما مناسب نیست.نقل قول:
سلام دوستان.من مشکلی که با تلویزیون دارم اینه که بعضی از کانالهای تلویزیون جابجا میشن. بعد از اینکه کانالها رو گلچین یا favمیکنم بعد از مدتی این کانال های مرتب شده هم میپرن.لطفا راهنمایی بفرمایید. آخرین ورژن اندروید رو هم روش نصب کردم
سلام دوستان من اپدیت جدید رو دانلود کردم اندرویدم ۷ هستش ولی به هشت ارتقا پیدا نمیکنه در حالی که اپدیت میشه تی وی میشه بگید مشکل کجاست
امکان دانگرید وجود داره ؟
سلام من برند سونی و خیلی دوست دارم و با این نوع جدیدی که داده یعنی c غوغا کرده چون کیفیت تصویرشون خیلی بالا و عالیه.
دوست عزیزنقل قول:
در قسمت تنظیم کانالها یه تیکی داره که کانالها رو بصورت اتوماتیک آپدیت میکنه، باید اون تیک رو بردارید.
یکبار یوزرنیم و پسوورد مودمتون رو عوض کنید. احتمالا مشکلتون حل بشهنقل قول:
سلام دوستان
تلویزیون 50w800c دارم قبل از آخرین آپدیت با نرم افزارهای مختلف مثل all Screen و TCL و... خیلی راحت به تلویزیون کانکت میشدم ولی بعد از آپدیت آخر با هیچ برنامه ای نمی توانم به تی وی وصل شوم. هم تی وی و هم گوشی به به مودم وصل هستند. بارها تی وی و گوشی را ری استارت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست. هر کدام از دوستان که آپدیت کردند و یا اطلاعی دارند لطفا راهنمایی:rolleye::rolleye:
با اسمارت ویو گوشی هم نمی توانم صفحه موبایل را بر روی تی وی داشته باشم
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککک
دوستان سلام
مدتی هست که تلویزیون صبحها روشن نمیشه و حتی led هم روشن نمیشه. مجبور میشیم کلا از برق بکشیمش، چند دقیقه بعدش بع برق وصل می کنیم و روشن میشه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
نقل قول:
احتمال زیاد مشکل از برد تغذیه باشه
یه حالتی هست که بصورت اتوماتیک کانالها رو آپدیت میکنهنقل قول:
باید اون تیک رو بردارید
دوستان دقت کنند همونطور که تو راهنمای فایل نوشته...پس از اپدیت قابلیت اسکرین میرور یا همون صفحه اینه موبایل به تی وی ازکار میوفته. مث من بدبخت میشین.به ورزن قبلی هم برگشت پذیر نیست.ا/هی کردم ردش کنم
با نصب برنامه my nscreen روی گوشی و اتصال به wifi تلویزیون قابلیت نمایش صوتی تصویری برقرار میگردد.نقل قول:
سلام دوستان
با کابل شبکه اینترنت رو وصل کردم به tv اما مدام خطا میده: اینترنت در دسترس نیست
راهی هست که مشکل برطرف شه؟
از وقتی آپدیت کردم اینجوری شده..
برای منم وقتی اپدیت کردم همین توری شد یک بار مودم را خاموش بعد از 5د دوبار روشن کردم درست شد ولی این مشکل وقتی برق قطع میشه همین طوری میشه که بعد چند دقیقه وصل میشه
در زمانی که نیاز به اتصال اینترنت دارید حتماً قبل از آن یکبار وارد نمایش شبکههای تلویزیون شوید و اطلاعات شبکه ها را مشاهده نمایید در گوشه سمت راست حتماً زمان وساعت باید صحیح باشد در صورت درست بودن اتصال اینترنتی بر قرار میگردد
تمام اینکار هاروکردم بارم همین خطا وجود داره
در ضمن ساعت بهطور خودکار آپدیت نمیشه و باید دستی تنظیم کنم
امیدوارم در آپدیت بعدی این باگ برطرف شه
دوستان آپدیت جدیدی نیومده ؟
دوستان من با این مدل مشکلی که دارم دسرسی به برکشت بکارخانه ندارم وارد حافظه نمیشه کلیک میکنم میاد از تنظیمات بیرون لطفا کسی میداند راهنمای کند با تشکر
دوستان من با این مدل مشکلی که دارم دسرسی به برکشت بکارخانه ندارم وارد حافظه نمیشه کلیک میکنم میاد از تنظیمات بیرون لطفا کسی میداند راهنمای کند با تشکر
یکی از راههایی که جواب داده، تغییر حالت ساعت از خودکار به دستی هست. معمولا مشکل حل میشهنقل قول:
سلام وقت بخیر
من 55x9000E دارم
وقتی که گوشیمو با کابل به تلویزیون وصل میکنم،گوشی به عنوام یک فلاش یا درایو به تلویزیون اضافه نمیشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام وقت بخیر
من 55x9000E دارم
وقتی که گوشیمو با کابل به تلویزیون وصل میکنم،گوشی به عنوان یک فلاش یا درایو به تلویزیون اضافه نمیشه.
ممنون
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
من 55x9000E دارم
وقتی که گوشیمو با کابل به تلویزیون وصل میکنم،گوشی به عنوان یک فلش یا درایو به تلویزیون اضافه نمیشه.
ممنون