سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
آیا راهی وجود داره ؟؟
ممنون
Printable View
سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
آیا راهی وجود داره ؟؟
ممنون
پرینتر من HP Laserjet CP1215 هست. چند مدت پیش شارژ کارتریج زرد و بنفشش نصف بود. بعد بدون اینکه هیچ استفاده ای ازش بکنم یهو 8% شد! دلیلش چیه؟ فراموش نکنید که هیچ استفاده ای نکردم. خودش یهو کم کرد.
مهم نیست.بالاخره یه روزی به صفر باید برسه دیگه.حالا یا جهشی برسه یا با مردودی مهم نیست.بالاخره میرسه.نقل قول:
سلام دوستان من يه چاپگر 5510 all in one دارم متاسفانه زماني كه ميخوام باهاش پرينت بگيرم به هيچ وجه بوردر پايين صفحه رو پرينت نميگيره اگه كاغذ landscape باشه سمت راست صفحه رو چاپ نيكنه در ضمن تمام تنضيمات هم درسته كاغذ a4 هر چقدر هم با مارجين ها ور بري درست نميشه كه نميشه با اينكه پايين صفحه هم كلي جا هست!!
مشکل با اپسون c91 من تازه این پرینتر گرفتم وقتی دستگاه روشن میکنم و درایورو نصب میکنم چراغ روی دستگاه قرمز در صورتی که تو توضیحات میگه باید سبز باشه؟
ممنون میشم کمک کنید
salam age mitoonid dar morede vozohe behtare printere CLP315 komak konid be man mail bezanid. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار این تاپیک خوابیده .... با با یکی یه چیزی بگه مردیم بسکه هی اومدیم دیدیم خبری نیست :13::13::13:نقل قول:
سلام. من یک Brother DCP-560N دارم، اینکی هست و رنگی هم هست. مشکل اینه که این نامردا یک کاری کردن که وقتی جوحر رنگیش تمام میشه اجازه ی هیچ پرینتی نمیده.میگه باید جوهر رنگی بزاری. نمیزاره سیاه سفید پرینت کنی.
راهی هست که این مشکل را حل کرد؟
یه چاپگر رنگی خوب برای کار توی مغازه می خواهم کمک کنید چی بخرم با تا 500 تومان
دوستان راه حلی برای این مشکل به نظرتون نمیرسه . .. . ؟:23:نقل قول:
سلام دوستان
من درباره ی کاغذهای پرنت زیاد اطلاعاتی ندارم. و الانم کارم یه خورده گیره.
مشکل من اینه که من روی کاغذهای عکس و A4 معمولی به خوبی و با کیفیت عالی پرینت می گیرم. ولی زمانی که روی کاغذهای نیم گلاسه و برچسب DVD پرینت می گیرم. بعد از پرینت رنگ ها خوب به کاعذ نمی چسبه و زمانی که رنگ خشک می شه عکس مات در میاد و کیفیت نداره.
ضمنا من دنبال کاغذی برای چاپ کاور DVD که براق هم باشه و برچسب هستم که این مشکل رو نداشته باشه.
حالا از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند.
پرینتر R290 اپسون
ضمنا از منوی انتخاب کاغذ در نرم افزار پرینتر زیاد سر در نمی یارم، و همه ی گزینه ها رو امتحان کردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم.
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممک
کسی جوا
یه چاپگر رنگی خوب برای کار توی مغازه می خواهم کمک کنید چی بخرم با تا 500 تومان
__________________ب منو نمی دهد
روی برگ a5 امتحان کننقل قول:
سلام دوستان من يه چاپگر 5510 all in one دارم متاسفانه زماني كه ميخوام باهاش پرينت بگيرم به هيچ وجه بوردر پايين صفحه رو پرينت نميگيره اگه كاغذ landscape باشه سمت راست صفحه رو چاپ نيكنه در ضمن تمام تنضيمات هم درسته كاغذ a4 هر چقدر هم با مارجين ها ور بري درست نميشه كه نميشه با اينكه پايين صفحه هم كلي جا هست
آقا من همچنان منتظرما. دوستان و اساتید محترم لطفا کمک کنید و تجربیات خودتونو در زمینه انواع کاغذ بیان کنید.نقل قول:
Please
دیگه تصمیم گرفتم همون p1006 رو بخرم . کسی از آخرین قیمتش خبر داره؟ شنیدم گرون شده ؟!
salam man ye printere samsung CLP 315 kharidam vali vozohe chapesh paeene to tanzimat ham har chi dasht o nadash ziro bala kardam age momkene yeki behem dar in zamine komak kone mamnoon misham
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lotf konid behem mail bezanid mamnoon
سلام من يه پرينتر CLP 315 Samsung خريدم وضوح چاپش اصلن خوب نيست يكي بهم كمك كنه كه به وضوح بهتري برسم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم...به جواب نرسیدم...............ممنون میشم یکی..رسیدگی کنه..........بازم ممنون
یعنی واقعا کسی نیست بدونه من باید چکار کنم.نقل قول:
ای بابا.
خیلی منتظرما
نقل قول:
اصلا تا بحال کسی برای پرینتر hp هر مدلی(سری جدید ) همچین کاری کرده ؟
سلام
تا چند روز آینده می خوام یه رینتر لیزری بگیرم
تا 100 تومن هم بودجه
اساتید چه پیشنهادی دارند برای ما
ممنون
تو قسمت تنظیمات تو کامپیوتر که می خوای پرینت کنی نوع کاغذت رو عوض کننقل قول:
آقا جواب ما چی شد. کسی نیست به من مشاوره بده؟
سلام من 1 روز پرينتر hp 4483 خريدم هيچ چيز رنگي هم باهاش چاپ نكردم فقط حدود 10 برگ A4 متن مشكي چاپ كردم اما كارتريج رنگيش نصف شده سياهش هم فقط يكم كم شده. آيا مشكلي تو تنظيماتش هست؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
من یک پرینتر 4 کاره (پرینتر اسکنر به همراه فاکس ) میخام بگیرم با کیفیت خوب و بدون دردسر
چه مارک و مدلی بهتر از بقیه است ؟؟؟
از دوستان و اعضا اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم. با ذکر مارک و مدل و قیمت . مرسی
اگه لیزری سیاه و سفید میخای یه سری به ghahremanimehdI PM بزن ، بعد یه PM به من بزن ...:46:نقل قول:
دوستان نظر رتون راجع به HP LaserJet 2055D چیه؟
سلام دوستان
یک تاپیک زدم نمی دونم چی شد !!! تایید نشده هنوز !
مشکلم رو اینجا می گم
یه مدل hp 1006 دارم که واقعا ازش راضی هستم . یکبار پودرش ( ببخشید خیلی ابتدایی می گم ) تموم شد و دادم برام شارژش کردن . بعد از اون هم خوب بود و پررنگ و بدون مشکل چاپ می کرد و حدود 100-150 صفحه رو بدون مشکل برام چاپ کرد . ولی حالا متاسفانه روی صفحه ای که چاپ می کنم خطهایی ایجاد می شه ( اطراف صفحه ) . این هم عکس که خطها در سمت چپ کاغذ معلوم هستن : ( ممنون می شم کمکی بکنید ، تشکر )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این شرایط اصلا از پرینترتون استفاده نکنین.ممکنه کل کارتریج از بین بره.حتما بدین همون کسی که شارژش کرده یه نگاهی بهش بندازه.نقل قول:
اقا یه برنامه ای چیزی نمیشناسین که نشون بده که داخل کارتریج هنوز جوهز هست یا نه مدل پرینتر epson r290
زاستیتش مشکل اینجاس که میگه کارتریج سیاه تموم شده ولی من 10 صفحه هم پرینت نکردم حالا میخوام ببینم مشکل از اینه یا پرینتر خرابه بعد قیمت کارتریج هاشون چنده اینم مدلش T0821
عجب ! 1006 هم توزرد ازآب دراومد!:13:نقل قول:
امروز تو بازار قیمت نوش و بدون گارانتی 98 تومن و با گارانتی 100 بود.
همچين برنامه اي، همون درايور پرينتر است كه داره ميگه كارتريج تموم شده. چيپ كارتريج شما سوخته و 0 نشون ميده، برو يه كارتريج نو يا يه چيپ ديگه بخر، دوباره درصد نشون ميده.
سلام
من یه پرینتر می خوام حدود 150-170 تومن که چهار کارخ باشه
اسکن کپی فکس پرینت!!!!
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه این مشکل گاهی بعد از شارژکردن کارتریج پیش میاد یا مقدار جوهر رو نشون نمیده یا میزان جوهر رو صفر نشون میده من یهHP5550 داشتم همینجوری بود در ضمن بهت پیشنهاد میدم اگه چاپگرت اپسون هستش یه کارتریج نو بخر شارژ نکن مال اپسون فکر کنم ارزونه...نقل قول:
پرینترت میخوای Laser jet باشه یا Ink jet؟نقل قول:
Inkjetنقل قول:
نهایتا 170
یعنی تو این قیمت بهترین میخوام
یه سر به این سایت بزن
[HTML]http://www.rayansaba.com/[/HTML]
از بین کنون و سامسونگ و اچ پی و برادر هم در تاپیک و هم در بازار به این نتیجه رسیدم که :
HP چند وقته گارانتی و خدمات پس از فروش رو قطع کرده و به تازگی هم دستگاه هاش از کیفیت قدیم پایین آمدن و خرابی زیاد شده
سامسونگ شرکتیه که جوراب هم میزنه و ....پرینتر هم میزنه تخصصی کار نمیکنه ولی بدک نیست با گارانتی سام سرویس
کنون که اصلش وجود نداره و الان چینیه و از دو گزینه بالا بهتر ولی قطعاتش از اچ پی کمتره و گرونتر!
برادر HL-2140 دستگاهی بود که هم دوستان معرفی کردند و هم بازار دارای محل تونر بزرگ تا 12000 برگ میزنه و دقت 2400*600:
یکسال گارانتی هم داره و نمایندگی معتبر (البته اگه برادر همون برادر قدیم باشه همه بهش ایمان داردند ولی این الان چینیه)کد:http://www.brother-usa.com/Printer/modeldetail.aspx?PRODUCTID=hl2140
حالا کسی از این پرینتر آخریرو داره واسه ما یکم روضه بخونه ؟؟؟؟
يعني شما فكر ميكني پرينتر 120 تومني، 12000 برگ ميزنه؟! كجا همچين چيزي نوشته؟ اگه نوشته هم باشه، شما خودت فكر ميكني درست نوشته؟
كارتريجش 1500 برگ ميزنه با پوشش 5% و درامش 12000. كارتريج روش Starter هست و 1000 برگ ميزنه.
حالا اوم عمر درام هست یا نیست و چند پرینت میگیره به کنار منم که نگفتم با یبار شارژ اینقدر میزنه!!!
پاسختون درباره سوالم چیه؟ آیا شما این پرینتر رو دارید ؟ چگونه است؟؟؟