حدودشو اگه بخوای ۴۵ گیگ از سرور خارجی میتونی دان کنی و کلا ۸۰ گیگ هم داخلی . از ۸۰ تا به بعد ، شبانه رایگان یا آرت سرعتت میشه ۱۰ (محدووود)نقل قول:
Printable View
حدودشو اگه بخوای ۴۵ گیگ از سرور خارجی میتونی دان کنی و کلا ۸۰ گیگ هم داخلی . از ۸۰ تا به بعد ، شبانه رایگان یا آرت سرعتت میشه ۱۰ (محدووود)نقل قول:
شما راضی هستید بحثی نیست اما دوستان دیگه که قصد دارن بیان این شرکت فقط یه نگاه به نظر سنجی بالا بندازن مشخص میکنه وضع چیه....نقل قول:
بعد از 6 سال میخواهم مهاجرت کنم از شاتل...
من تقریبا ماهی 70 گیگ مصرف دارم .
art5 به نظرتون جوابگو هست ؟
سلام !
دوستان کسی سرویس نامحدود ART 2 یا ART 3 داره ؟؟؟
من ماهی 15-20 گیگ با سرعت 200 تا 300 برام کافیه ... پینگش هم خوب باشه و قطعی هم کم داشته باشه !
کسی هست که یکی ازین دو سرویس را داشته باشه و راضی باشه ؟
بعد از دانلود 100 گیگ تو 1 ماه با آرت 1 , محدود شدم .
ماه اول اینطوریه فک کنم منم آرت 1 داشتم ماه اول تا 80 گیگ دانلود کردم ماه بعدش دانود از 13 گیگ بیشتر شد سرعت لینک خارجی شد 50 و همینطوری پلکانی محدود شد.نقل قول:
نقل قول:
یا حتی ART 1 ... کسی نبووووووووووووود؟
اره تا این حجم جوابگو هست سرعتش هم 320 بود واسه من.نقل قول:
ارت 2 نداشتم من اما ارت 4 سرعتش 250 بود واسه من که خب فک میکنم 3 سرعتش 200 باشه تا این حجم هم جوابگو هست قطعا.نقل قول:
دوستان یک پورت شاتل مرکز حکمت شعار خریدارم چون تو این مرکز محدودیت پورت هست
دوستان شاتلی برای art3 چه سرعت دانلودی میده ؟ art 4 چقدر؟
با پشتیبانی حرف زدم میگن هیچ عددی برای محدود کردن شما نیست که مثلا بعد 5 گیگ محدودت میکنیم اینا...
شما باید مصرف خودتون مدیریت کنید مثلا 15 گیگ پشت هم نزنید در غیر اینصورت با افرادی که انداره خودت استفاده میکنن شیر میشی ...
من الان روزی 3-4 گیگ اگه بخوام دانلود داشته باشم چه سرویسی باید بگیرم بدون اینکه محدود بشم؟
سرعتاشون تو سایت نوشته شده...نقل قول:
شما کاری که باید بکنی ، اینه که از آرت 1 شروع کنی و هر وقت محدود شدی ، در ازای پرداخت مابه تفاوت دو سرویس ، سرویستو ارتقا بدی ( آرت 2 ) و اگه بازم محدود شدی ، دوباره همین روند ارتقا رو ادامه بدی.
1 ساله تو صفم منم حکمت شعارم تازه این ماه گفتن شاید پورت بدن برو خودتو آماده کن واسه 1 ساله دیگه اگه تازه سفارش دادی یه اینترنت وایمکسی چیزی بگیرنقل قول:
مگه در این مرکز فقط شاتل ارائه میده؟نقل قول:
دوستان کسی ART 1 یا ART 3و ART 2نداره ؟ سرعت دانلود و پینگ و قطعی چطوره وضعیتش ؟ ممنون از همه
الان دو سال هست تو صف هستمنقل قول:
نه فقط این نیست / به خاطر سرویس شبانش که از ساعت 1 هست میخوامنقل قول:
سرویس های ART شاتل مقدار حداقل و حداکثر دارد.نقل قول:
همان طور که میدانید یعنی اگر پهنای باند مرکز خالی باشد به شما حداکثر داده میشه
این عزیزانی کهی میگن با ارت1 مثلا 80 گیگ دانلود زدیم.. راست میگن ..چون مرکزشون کل ی پهنای باند خالی داره...
اما مرکزی که نوبت ی هست.. خیر..
تو سایت زده دیگه :نقل قول:
آرت 1 = 1024
آرت 2 = 1280
آرت 3 = 1536
پینگ شاتل که یه پینگ متوسطه ، نه عالیه و نه بد ؛ در مورد قطعی هم ، اینکه اصن شاتل قطعی نداره مگر اینکه مرکز مخابراتیت مشکل داشته باشه و از طرف مرکز قطع شده باشه...
دوست عزیز شما خودت کدوم سرویسو داری ؟ راضی ؟ و سرعت دانلودت چنده ؟ سرور خارجی و داخلی و تفاوتش بین شب و روز ، ممنوننقل قول:
من چند وقته ، دیگه از شاتل سرویس ندارم ، چون بابت محدود کردن سرعت اعصابه آدمو خورد میکنن و از طرفی از کاربر باج میگیرن که من دوست نداشتم به این شارلاتانای دزد باج بدم بابت سرعت...نقل قول:
ولی چه قبلا و چه الان که تعدادی از دوستانم شاتل دارن ، آرت 1 رو در تهران بین 20 تا 30 گیگ محدود میکنه ( معمولا تا 2 برابر اون مقداری که در سایت زده ، مشکلی پیش نمیاد ) و بهترین راه برای استفاده از نامحدودای شاتل اینه که شما از آرت 1 شروع کنی و وقتی محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت دو سرویس ، به آرت 2 ارتقا بدی و اگه بازم محدود شدی ، همین روند رو ادامه بدی.
سرعت هم در صورتی که محدودت نکنن ، روز و شب یکیه و مشکلی نیست. ( داخلی و خارجی )
داداش میتونی یه آمار بگیری ببینی ازین دوستات ببینی سرعتو بالاتره 1024 مگابیت نمیبندن؟ من مثلا واسم 200 تا 300 کیلو کافیه ، ماهی 15-20 گیگ هم بیشتر مصرف ندارمنقل قول:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
دوست من ، آرت 4 تا 6 سرعتاش بین 200 تا 300 عه و آرت 1 ، 128 کیلوبایت و آرت 2 ، 160 کیلو و آرت 3 ، 192 کیلو هستش ( حالا ممکنه چند ثانیه سرعت بیشتر از این مقدار ها هم بشه ولی اصولا رو همین مقدار بسته میشه ) و اینکه 100 کیلوبایت اختلاف سرعت زیاد محسوس نیست و تفاوت آن چنانی ایجاد نمیکنه...نقل قول:
در نهایت به نظر من با توجه به مقدار دانلودت از آرت 1 شروع کن و اگر احیانا محدود شدی ، سرویستو با پرداخت مبلغی ، به آرت 2 ارتقا بده :n06:
سلام
ی راهنمایی میخوام
اگه ارت 1 بگیرم و اگه سرعتم محدود بشه از همون سایتی که زیاد دانلود کردم محدود میشم یا از همه سایتها ؟؟؟
همه سایت هانقل قول:
سلام دوستان نت شاتل شما هم قطع وصل میشه؟
دهن منو سرویس کرده دم به دقیقه قطع میشه
یه وقتایی خوبه گاهی کلا قطع و وصله
اصلا پایداری نداری
پشتیبانی هم کاری نمیتونه بکنه
به نظرتون مشکل از چیه؟
دوستان حداکثر دانلود آرت 3 و 4 چقدره؟
من الان با پشتیبانیش صحبت کردم میگه مشخص نیست!!!!
به مودمت هم شک کن!نقل قول:
شاتل اتفاقا تنها مزیت خوبش همینه که قطعی زیاد نداره.نقل قول:
مشکل شما احتمال داره از نویز خط و یا مودمت باشه.
در ضمن سیم کشی داخلی، اسپلیتر، پریز که مودم وصل هست رو چک کن.
خب مودمو چطور چک کنم؟ بیینم مشکل از اون نیست؟نقل قول:
یه بار ریستش کن دوباره تنظیماتش انجام بده. یا مودم ببر جای دیگه که ADSL دارن تست کن.نقل قول:
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم. بین سرویسهای اکو 4096 ، 6144 و 8192 کدوم بهتره؟ بعد اینکه سرعت شب و روز این سرویسها چقدر تفاوت داره؟ شاتل شبانه رو محدود میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه جوون مردی میشه قضیه محدود کردن شاتل رو کامل به من توضیح بده؟
مثلا توی سرویس ART5 و ART 4 چطوری اعمال میشه و بعد از چقدر دانلود؟
در مورد ECO 512 و ECO 256 هم خواشها توضیح بدید
شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره چقد میشه دانلود کرد
یه جوون مرد پیدا نمیشه کمک کنه؟ آیا؟!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
خب 100% سرعته 8 مگ بهتره و موقع محدودیت با سرعته بالاتری می تونی دانلود کنی...
شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، بعد 3-4 روز سرور خارجیت محدود میشه و اگه با ترفند وی پی ان داخلی دانلود رو ادامه بدی ، 3-4 روز بعدش ، جفت سرور داخلی و خارجیت محدود میشه.
سرعت سرویس ها قبل از محدودیت ، در روز و شب یکیه.
قطعی و .... هم نداره.
پینگشم متوسطه ؛ نه عالیه و نه بد.
این نکته رو هم بگم که همه ی موارد بالا به شهر و مرکز مخابراتی خیلی ربط داره و ممکنه شما دیرتر محدود شی یا اینکه وضعیتت بد باشه و سریع محدودت کنن...
ای بابا. جدیدا همه شرکتها محدود میکنن. الان من های وب دارم محدود شده سرعت شبانم رو 60. نمیدونم برم چه شرکتی که شبانه رو محدود نکنه.نقل قول:
در مورد سرویس های eco که در پست قبلی توضیح دادم...نقل قول:
در مورد آرت ها ، معمولا تا 2 برابر اون مقدار حجمی که در سایت نوشته مشکلی پیش نمیاد ؛ منتها باید حواست باشه که برای یک روز ، حجم بالایی رو نذاری واسه دانلود و کم کم دانلود کنی.
آرت 4 و 5 رو من تا حالا تجربه نکردم ، ولی چیزی که از بقیه گیرم اومد ( در این فروم و سایتای دیگه ) ، آرت 4 رو مثه اینکه میتونی تا 50 گیگ اینا دانلود کنی و آرت 5 رو هم تا 60-70 گیگ؛ منتها گفتم که مطمئن نیستم و بازم از اونایی که داشتن بپرس.
حالا دانلودت چقدر هست؟!