اهواز - شهرك نفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
اهواز - شهرك نفت
در مشهد لازم نیست برای اتصال به 3g همراه اول حتما بسته بخری.دوست عزیز جناب king tanha شما گوشیتون رو روی اپراتور 3g همراه اول گذاشتید؟ یا اینکه نوع شبکتون رو روی wcdma گذاشتید؟نقل قول:
شما از بسته ماهانه یا هفتگی استفاده میکنید ؟ (چون در غیر اینصورت علامت 3G رو به هیچ عنوان روی همراه اول نخواهید دید)
من خوزستان هستم
بدون بسته هم وصل می شم
بین رایتل همراه اول و ایرانسل کروم یکی شبانه رایگان دارن؟
شبانه رایگان؟! هیچکدوم! باید بابت خرید بسته پول بپردازی که که انم بعضی بسته ها شبانه دارند که محدود هم هست حجمشون.نقل قول:
سلام من دیشب بسته ی روزانه رو فعال کردم و دقیق 150 مگ دانلود کردم ولی الان که چک کردم اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته حجم باقیمانده 150 مگابایت!! یعنی حساب نکرده؟ تمدید خودکار هم روشن نکردم. آیا اگر بسته تموم شه پیام میده؟
ممنونم. به غير از اينكه علامت 4 جي بزنه تست كنيم ليست ندارن كدوم منطقه ها 3 جي دارن و كدوم 4 جي؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز من توی شهر شما زندگی نمیکنمکه بدونم کدوم منطقه 4g داره وگرنه بهتون خودم میگفتم ولی منطقه رو نمیگن فقط میگن فلان شهر تحت پوشس هست یا خیر.نقل قول:
همراه اول همین هفته ۳جی راه اندازی کرد تو شهرمون البته انتظار داشتم ایرانسل زودتر بزنه.
این بهترین اسپیدتستی هست که داشتم. با سرور پارس آنلاین
محتوای مخفی: test
من دیشب متوجه شدم :
همراه اول سیستم پیامکیاش که حجم و زمان باقی مانده را اعلام میکنه مشکل داره (عمداً یا سهواً) و کاربر ممکنه چند ساعتی باشه که اینترنت بستهاش تمام شده باشه اما هنوز حجم قبلی را اعلام میکنه!!!
ضمناً بسته شبانه یک هفتهایی هم که در سایت نوشته بصورت خودکار تمدید نمیشه را بصورت خودکار برای کاربر دوباره تمدید میکنند!
اگه بسته تمام شده باشه و مشترک دایمی باشید براتون پیامک میاد حتی اگه سیستم بروز نباشهنقل قول:
برای تمدید نشدن بسته قبل از اتمام اون باید درخواست بدید نه وقتی تمام شد:n27:
نه برای من دیشب پیامک نیامد و هر چی هم با پیامک در ساعتهای مختلف چک کردم حجم را 682 مگابایت نشان میدادنقل قول:
بعد صبح برایم پیامک زده که حجمات فلان تاریخ تمام شده و ما خودکار بسته ات را تمدید کردیم! در صورتیکه من میخواستم بسته دیشب تمام بشه تا بتوانم یک بسته روزانه را فعال کنم!
که هیچ راهی نداره و باید این حجم را تمام کنم و بعد دوباره برای بسته اقدام کنم اگر دوباره خودکار تمدید نکنه! با اینکه تمدید خودکار را هم غیرفعال کردم
از این اتفاق ها توی همراه اول زیاد میوفته.نقل قول:
تازه وقتی بسته می خرید ، در پیامک نوشته که به صورت خودکار تمدید نمیشود ولی اگر شما 8 رو نفرستی می بینی که خودش خودکار تمدید می کنه :n04:
معمولا اگه قبل از اتمام تاریخ بسته ات تمام بشه تمدید می کنه ولی اگه تاریخ تمام بشه و تو حسابتون هنوز حجمی باقی مانده باشه تمدید نمی کنهنقل قول:
من در مورد بسته یک روزه عرض کردم که وقتی می خرید در پیامک می نویسه که خودکار تمدید نحواهد شد ولی دقیقا 24 ساعت بعد تمدیدش می کنهنقل قول:
گفته من در مورد بسته یک روزه هم صدق می کنه
خوب ، برای من این تمدید با شرحی که عرض کردم میوفتاد. یعنی وقتی مدت (تاریخ) بسته تموم میشه ولی حجم چه مانده باشه و چه نمانده باشه تمدید می کرد مگر اینکه قبلش من 8 رو بفرستم و بگم که تمدید نکنه!نقل قول:
وقتی یکبار 8 رو می فرستم برای بسته های بعدی که می خرم هم تمدید خودکار انجام نمیشه ولی اگر یک مدت بسته نخرم و پس از مدتی دوباره بسته بخرم دوباره همین روال ادامه پیدا می کنه!
اگه اولین بار بسته بگیرید و اونم تمام نشه تمدید نمی کنه ولی کافیه یه بسته رو دوبار تمدید کنی دیگه همراه اول تصور می کنه میخوای تا اخر عمرت هربار تمدیدش کنی مگه اینکه عدد ۸ رو واسش بفرستید
بنده هم با این مشکل عدم باقیمانده بسته از طریق پیامک مواجه شدمنقل قول:
اینترنت همراه اول دو تا مشکل مهم داره :
1. گاهی اوقات (و برای من چندین بار) پیش آمد که با فرستادن 0 به 8080 اعلام نمیکنه که حجم مصرف شدهات تا اون لحظه چقدره و یک حجم تکراری را اعلام میکنه! و بعد از چند ساعت اعلام میکنه که چند ساعت قبل حجمات تمام شده! و البته بقیه ترافیک مصرف شده را آزاد پایات حساب می کنه!
راه حل : یک قسمت در گوشی هست که تعیین میکنی که تا چه حجمی میخواهی مصرف کنی و بعد وقتی که به حجم تعیین شده رسید آلارم میدهد و یا حتی اینترنت را قطع میکند! اگر این قسمت در گوشیتان هست فعالاش کنید (data usage) یا به دنبال نرم افزاری بگردید که این کار را برایتان انجام بدهد
2. همه بسته های همراه اول حتی آنهایی که در سایتشان اعلام کرده بصورت خودکار تمدید نمیشود، بصورت خودکار تمدید میشود!
اگر فکر میکنید با فرستادن 8 به 8088 تمدید خودکار قطع میشود بدانید که نمیشود!
(همین طور که برای من دو بار بسته اینترنت را تمدید کردند و وقتی 8 را به 8088 میفرستادم اعلام میکرد که بسته شما بصورت اتوماتیک تمدید نخواهد شد اما وقتی بسته تمام میشد اعلام میکرد که بسته شما در این ساعت تمام شد و مجدداً تمدید شد!)
تنها راه برای قطع کردن تمدید خودکار این است که بروید مخابرات (نه دفتر خدمات ارتباطی) و شکایت کتبی کنید (کاری که من امروز کردم)
و با شکایت قطعی بالاخره تمدید خودکار بسته قطع شد و پیامکش برایم آمد که بسته شما غیرفعال شد!
البته پول آخرین بستهایی که بصورت خودکار تمدید کرده بودند و استفاده نکرده بودم در قبض میان دورهام آمده!
سلام دوست عزیز
در مورد تاخیر در اعلام مانده بسته متاسفانه کاملا درسته
اما در مورد عدم تمدید همگانی نبست
من یک بسته اینترنت یک ماهه خرید و بعد از خرید عدم تمدید را هم زدم و بعد از پایان بسته تمدید هم نشد
بعد از اون یک بسته قیمتی خریدم که اون هم با زدن عدم تمدید و دریافت پیام تاییدش بعد از تمام شدن تاریخ بسته اتوماتیک تمدید نشد. و خودم مجدد اقدام به خرید کردم
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
از طریق # 111 * هم گویا میشه تمدید خودکار رو متوقف کردنقل قول:
کاش با اونم یه بار امتحان میکردید...
دیروز با اون هم امتحان کردم اما فقط میشه کل اینترنت را قطع کرد و عملکردی روی بسته ها ندارهنقل قول:
اهواز ـ داخل منزل
مشهدیها کجا هستین؟
کدوم مناطق شهر الان 3G شده؟
فعلا طرفای سیمتری طلاب و عدل خمینی و خودم دیدم رو صفحه اما طرفای هاشمیه و اونورا خبری نیست.........نقل قول:
من اکثر جاها 3g رو دیدم ولی با آنتن دهی بسیار ضعیف و در حد یک خانه !!!نقل قول:
ولی ایرانسل خیلی پیشرفت کرده تو پوشش
من اکثر جاها 3g رو دیدم ولی با آنتن دهی بسیار ضعیف و در حد یک خانه !!!نقل قول:
ولی ایرانسل خیلی پیشرفت کرده تو پوشش
آقا این بسته همراه اول رو تمدید کردم
یه ماهه ده تومنی
باز شده دو و نیم گیگ که
ای بابا
دو ماه پشت سر هم پنج گیگ میداد بهمون :n03:
٥ گيگ تبليغاتي بود و مثل اينكه دوره اش تموم شده
این همراه اول قرار نیست یه تکونی به خودش بده؟
6ماهه که داره 3G ارائه میده ولی نه بسته هاشو متنوع میکنه و نه پنل کاربری جهت مشاهده ریز مصرف برای اعتباری ها قرار میده و...
از 4Gــش هم که خبری نیست.امسال هم تموم شد.....
تو نسل سومش مونده.... همون 48شهری که تو سایتش زده نسل سه شده هنوز پوشش درست نداده... :n27::n15:نقل قول:
پوشش اهواز كه چند ماهي هست كامله برعكس ايرانسل
فعلا همراه اول پوشش شهر های سمت شما را خوب کار کرده و خوب کامل کرده ، احتمالا به خاطر اینکه چندماه دیگه اونطرف های خیلی گرم هست و سخته کار کنند!نقل قول:
البته بخاطر مشكلات ديگه وضع اينترنت خوب نيستنقل قول:
خودشون ميگن استقبال مردم خوزستان از نسل ٣ هر دو اپراتور تو كشور اوله
تا الان چندبار پهنای باند استان رو دوبرابر کردن ولی باز کم اومده
آزه ، یه بنده خدایی می گفت این خوزستانی ها کولرهاشونم با اینترنت کار می کنه :n02: و هر چی پهنای باندشون رو زیاد می کنیم بازم کم میارن!نقل قول:
دیشب پارک 3 دختر بودمنقل قول:
اصلا 3جی نمیگرفت
پارک 3 دختر پیشه پل سفید (کابلی)
شما کله کشور که بری همه فکر میکنن خوزستانیا پولدارن :دی
البته پولدار نیستیم ولی لارژیم ( ول خرجیم ) :دی
واسه همینه که تو خوزستان از همه جا بیشتر استقبال میشه :n07:
من تقریبا همه جا رو چک کردم و نسل ۳ داشته احتمالا اونموقع مشکلی بودهنقل قول:
هفته گذشته از کوروش تا کوت عبداله گوشیم روشن بود و همه جا سیگنال داشت (از شمال تا جنوب شهر) حتی تا اوایل جاده ابادان هم هنوز سیگنال بود
تو ابادان و خرمشهر هم ۱۰۰ درصد نبود ولی باز خوب و قابل قبول بود
علاوه بر مواردی که گفتید ضعیف بودن زیرساخت مخابرات تو خوزستان مهمترین عاملی هست که استقبال مردم رو در برداشته در مورد وایمکس هم همینطور بود
سلام آقا من اومدم یک بسته یک روزه همراه اول برای تست گرفتم بعد از اینکه بسته رو گرفتم و تایید شد تمدید بسته رو هم با کد مربوطه لغو کردم بسته امروز صبح تموم شد ولی باز دیدم برای فردا تمدید کرده چیکار کنم تمدید نشه بخواد همینطور تمدید کنه یک عالمه پولش میشه