Printable View
حرف شما متین ولی یه سری این وسط مثل همراه اول به این سودهای کلان هم راضی نمی شوند و باز هم قصد بالاتر بردن تعرفه های گران خودشونو دارند...نقل قول:
اون سرویس شبانه که 24 گیگ 10 تومان ؟!! واقعا؟!
راستی خبر اومد چون تو تبریز مصرف یکی زیاد بالا بوده میخوان تجدید نظر کنن :n09:
درسته تومصرف پهنای باند سود اوره ولی بدلیل همین سرعت بالا تو زمینه های دیگه مثل تماس و پیغام کوتاه ضرر های بزرگی واسشون دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این سایته الکی قیمت داده همه اینا تعرفه های قدیمی هست
بله همین الان هم فعال هست.نقل قول:
ارزشی نداره آخه 2تا8 صبح!... البته خوب یه سری افراد استفاده می کنند بنا بر نیازشون
درسته تعرفه های سابق هست ولی مطلب این سایت هم برای هیمن امروز هست... باز باید منتظر تایید رسمی ایرانس موندنقل قول:
ولی به نظر من دور از ذهن هم نیست چون ایرانسل هم بسته های جدیدی که تعریف کرده قیمتهاش بر همین پایه و اساسه
اولا باید از طریق ایرنسل تایید بشه من خودم این قیمت ها رو برای ایرانسل تو صفحه اجتماعیش فرستادم هر وقت پاسخش اومد اعلام می کنم
تعرفه خدمات نسلهای بالاتر همراه اول پس از اخذپروانه سرویس اعلام میشود
پیرو انتشار خبری در برخی رسانه ها مبنی بر اعلام تعرفه های ۳G همراه اول، این اپراتور توضیحاتی ارائه کرد.
اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: همراه اول بسترهای فنی را برای ارائه نسل های بالاتر تلفن همراه آماده کرده است و ارائه اینترنت پرسرعت این اپراتور با نام تجاری «نوترینو»، تنها پس از دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امکان پذیر است.
این اطلاعیه می افزاید: اخیراً برخی رسانه ها در خصوص ارائه خدمات نسل ۳ همراه اول و تعرفه های آن اخباری منتشر کرده اند که اعلام می شود هر نوع اعلام تعرفه و ارائه سرویس جدید، تنها پس از دریافت مجوزهای لازم، بصورت رسمی توسط شركت ارتباطات سيار ايران، انجام می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه خدمات نسلهای بالاتر همراه اول پس از اخذپروانه سرویس اعلام میشود
پیرو انتشار خبری در برخی رسانه ها مبنی بر اعلام تعرفه های ۳G همراه اول، این اپراتور توضیحاتی ارائه کرد.
اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: همراه اول بسترهای فنی را برای ارائه نسل های بالاتر تلفن همراه آماده کرده است و ارائه اینترنت پرسرعت این اپراتور با نام تجاری «نوترینو»، تنها پس از دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امکان پذیر است.
این اطلاعیه می افزاید: اخیراً برخی رسانه ها در خصوص ارائه خدمات نسل ۳ همراه اول و تعرفه های آن اخباری منتشر کرده اند که اعلام می شود هر نوع اعلام تعرفه و ارائه سرویس جدید، تنها پس از دریافت مجوزهای لازم، بصورت رسمی توسط شركت ارتباطات سيار ايران، انجام می شود.
نقل قول:
برخی رسانه ها نبوده و سایت رسمی خودش بوده همونطور که شما هم در جریان ستی تعرفه هاشم 100% همونه بدون 1ریال تغییر...
اولا خبرتون رو باید تو تاپیک خودش مزدید
درثانی خبرگذاری کیلو چنده تعرفه ها رو که تو سایت خودشون زده بودن
خدمت دوستان محترمی که شرکتهایی مثل ایرانسل و شرکتهای pap رو به سودهای کلان و غیر منصفانه در زمینه فروش اینترنت متهم میکنن عرض کنم با محاسباتی که کردم هزینه تمام شده هر گیگ ترافیک اینترنت برای اینها معادل 850 تومن هست! البته این هزینه، هزینه خام هست و در ایده آل ترین حالت که همه پهنای باند شبکه در طول 24 ساعت مصرف بشه هست در حالیکه هیچوقت این امر اتفاق نمیوفته(به دلیل وجود ساعات پیک و غیر پیک). بنابراین هزینه تمام شده پهنای باند شرکتهای اینترنت بر اساس کیفیتی که به مشتری ارائه میدن ممکنه بسیار بیشتر از این باشه. شاید تا چند برابر!
فعلا بحث در مورد ایرانسل هست، توی اینستاگرام هم که رسما اعلام کرن تعرفه ها همونه.نقل قول:
این قضیه اجتناب ناپذیره پس باید سیاست هاشون رو جوری تغییر بدن که سود اینترنت بیشتر از پیامک و تماس بشه، البته در هر صورت سود تماسشون همچنان بالا خواهد بود چون همه که نمیان با وایبر زنگ بزنن وسط خیابون!نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما با چه فرمولی به این رقم رسیدین؟ آیا از هزینه نگهداری و تجهیزات شبکه ایرانسل خبر دارین؟نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نیازی به محاسبه نبود کافیه گزارش چند ماه پیش مجلس از وضعیت اینترنت و قیمت گذاری اون رو بخونی تا ببینی اینترنت تو ایران با بیش از ۲۰۰ برابر قیمت اولیه بدست کاربر میرسهنقل قول:
فایل pdf گزارش هنوز تو انجمن هست
دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریهنقل قول:
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
لطفا یه نگاه به این صفحه بندازید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمیکنم محاسبه کردنش برای اساتید اینجا چندان کار سختی باشه!نقل قول:
هزینه تجهیزات و کارمندان و مکان و غیره هم که جای خود... فقط هزینه خرید از مخابرات رو عرض کردم.
بله کاملا درسته. البته روی سخن مجلس بیشتر خطاب به شرکت مخابرات و زیرساخت بوده که در واقع دارن از انحصارشون سوء استفاده میکنن. نه شرکتهای papنقل قول:
دوست عزیز گوشی ایشون آیفون هست و سیستم عامل آیفون IOS !!بعد شما میگی نسخه اندروید اینجوریه !! در حالیکه برا خود من کاملا درسته (ورپزن 4 نسخه بتا)نقل قول:
==============
کسی خبر نداره باند 900 کی از صدا سیما جمع میشه و در اختیار ایرانسل قرار میگیره تا پوشش دهی نسل 3 خیلی بهتر بشه ؟
ماشالا سرعت تاپیک خیلی بالاست.
پست تکراری شد.
دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریهنقل قول:
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
تعرفه ها بسیار خوب چیده شده .
دم ایرانسل گرم . جالبه که برای دانلودر ها هم تعرفه گذاشته و از 2 شب تا 7 صبح . با 24 گیگابایت ترافیک :)
ایرانسل اگر همین زرنگی رو بکنه و حرفی از سرعت نزنه ، همه چی حل میشه. یعنی مثل قبل فقط تعرفه را بر حسب ترافیک مشخص کرده و تمام...
به نظر شما ایرانسل شهرهای که تحت پوشش وایمکس هست LTE ارائه میده ؟؟! یا اینکه وایمکس رو LTE ارتقا میده؟؟!
من امروز میدان شریعتی (بهار - احمد آباد) امام خمینی و .... (مشهد) رو تست کردم ولی نه تنها هیچ اثری از نسل ۳ نبود بلکه اج هم قطع بود.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
Sent from my lumia using Tapatalk
دوستان توجه کنن هر وقت که 3G و EDGE باهم قطع میشه به این معنیه که اون BTS نیار به آپگرید اساسی داره و برای همین نسل 2 و 3 رو باهم باید به روز رسانی کنن که در این حالت فقط GPRS در دسترس خواهد بود !!
متوجه هستم، از امضای ایشون معلوم بود.نقل قول:
برای همین تاکید کردم اندروید.
چون نرم افزار یکسان هست گفتم شاید مشکلشون حل بشه.
من امروز جای پارک ملت رو تست میکنم خبر میدم +فرامرز عباسی+سجاد و...نقل قول:
دوست من شما ستاره ۵۵۵ مربع رو بزن دیگه اثری از اون طرح ۲۴ گیگ نیست اگه بود که خیلی خوب بود کلی کار می شد باش انجام دادنقل قول:
حکایت پشتیبانی ایرانسل واسه من شده مثله پشتیبانی پارس آنلاین یه مشت آدم بیسواد شدن کارشناس
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا تو کرج منطقه ما شاهین ویلا و بنیاد اثری از تری جی نیست کی قراره تحت پوشش قرار بگیره طرف با یه لحن بد میگه هر وقت علامت تری جی اومد رو گوشیت یعنی اون منطقه تحت پوشش قرار گرفته!!!! منم با همون لحن خودش گفتم زنیکه یعنی خودم اینو نمیدونستم منتظر بودم تو به من بگی!!طرف کپ کرد گفت بی ادب قطع کرد''' فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم خخخخ
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
با عرض پوزش شما محاسباتتون کشکه!نقل قول:
اینترانت که برای شرکت ها زیر گیگی 1000ریال در میاد
اینترنت هم که خودشو ن دارن میگن گیگی 3700 که مخابرات میده 23 برابر قیمت اولیه است
شما احتمالا تو محاسباتت یه صفر گذاشتی جلوش
شما هر تعرفه ای رو که تو لیست هست رو شماره گیری کن برات فعال میشه !! اگر تعرفه ای تو لیست 555 نبود به این معنی نیست که دیگه اون پلن وجود ندارهنقل قول:
بهترین لیست تعرفه همون سایت ایرانسله و باقی سایت ها رو ولش کنید :
مثلا یه تعرفه هست 1 ماهه 4.5 گیگ 20 هزار تومن !! عالیه همین سرویس!!
جناب شما که ریاضی دانی خودت محاسبه کن ببینم بدون صفر به اون رقم میرسی یا نه! وقتی که یه جمع و تفریق نزدی چطور پست یه نفر دیگه رو کشک میدونی؟ در ضمن بحث ما مخابرات نیست بحث ما شرکتهای pap هستند. خواهشا آقای گودرزی رو به خانم شقایق ربط ندید!نقل قول:
این همه یک شهریور یک شهریور کردن ،هیچ اتفاق خاصی نیفتاد وضعیت همونه که تا دیروز بود .بعضی جاها سرعت زیر 1 مگه .اگه به خاطر شلوق بودن دکله پس چرا بهش پهنای باند اضافه نمیکنن ؟
میگم این بسته های gprs با بسته های edge سرعتشون فرق میکنه ؟ کدومشون رو میشه برای نسل سوم استفاده کرد ؟
ایرانول از صبح 20 بار گوشیم رو ریست کرده :| معلوم نیست چه بلایی سر دکل میارن!
از همه بسته ها با همون قیمت نسل 2 میشه تو نسل 3 استفاده کرد.نقل قول:
خب راست میگن دوست عزیز منبع حرف های شما چیه؟اگر اطلاعات به خصوصی دارید بگید که بقیه هم استفاده کنند.نقل قول:
ممنون دوست من'' بنده این تعرفه ها رو ندیده بودم مچکرنقل قول:
فقط یه نکته شما ۴ و نیم گیگ رو میگید عالیه ۲۰ تومن که تو همین لینک هم مشخصه ولی با کد ستاره ۵۵۵ مربع یکی از تعرفه های جدید اینترنتش ۵ گیگ رو میده ۲۰ تومن
سایت ایرانسل با این کد ستاره ۵۵۵ مربع خیلی تناقض داره !!! به نظر شما به کدوم باید اطمینان کرد سایت یا کد??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
اطلاعات خصوصی نمیخواد عزیز یه دو دو تا چهارتای ساده!نقل قول:
منبع سایت شرکت مخابرات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه خرید هر STM1 معادل 42 میلیون تومان!
wcdma چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
والا از اولین روزی که ایرانسل EDGE رو بیرون داد من ازش استفاده میکنم تا الان !! و این تناقض بین سایت و کد های USSD همیشه بوده !! ولی من همیشه مبنا رو تعرفه های توی سایت در نظر میگرفتم !!
همون UTMS یا HSPA و و همشون نسل 3 محسوب میشن (کلی گفتم)نقل قول: