آرش جان 4 جی رو اطراف سی متری و طالقانی تست نکردی ببینی پوشش میده یا نه ؟ تا این طرح های نامحدود شبانه رو گذاشته باید استفاده کرد
Printable View
آرش جان 4 جی رو اطراف سی متری و طالقانی تست نکردی ببینی پوشش میده یا نه ؟ تا این طرح های نامحدود شبانه رو گذاشته باید استفاده کرد
تست نکردم ولی فکر کنم اونجا هم باید باشه فکر کنم روز افتتاح نسل 4 اونجا رو تست گرفته بودننقل قول:
بنظرم اگه وجود داشته باشه سرعت شبانه اش باید خیلی خوب باشه
با همین نسل سوم جند شب پیش سرعت فلکه فرودگاه خیلی خوب بود. من دانلود زیادی ندارم وگرنه می تونستم تا 20 گیگ هم دانلود کنم
لطفا به سوالم پاسخ بدید،
من فرهنگشهرم، نزدیکترین اینترنت وایرلس به من رو کدوم شرکت ارائه میده؟ واسه گیم میخوام.
قیمتهای مودم وایرلس تغییر نکرده؟ مدلاش عوض نشده؟ همون سیصد هزارتومن هست؟ کلا چقد هزینه داره الان؟ (قبلا اینو پرسیده بودم گفتم شاید عوض شده باشن)
با مودم مبیننت نمیشه از ایرانسل اینترنت گرفت؟
والله کلافه شدم دیگه، هیچ بازی آنلاینی نمیشه با این مبیننت کرد. وسط کلشآفکلن هم دی سی میشم:n14:
راصد پینگش خوبهنقل قول:
قیمت ها همون قیمت های قبلی هستن
بنظر من کلا وایمکس رو بیخیال شو
منم کلش میزنم و تا حالا حتی موقع دانلود قطع نشده
آپارتمانید یا ویلایی؟
طبقه همکف یه چهارواحده دوطبقه. یعنی ارتفاع زیادی خونه نداره. فقط یه جای خونه آنتن وایمکس میده اونم نهایتا سه خط. مشکل اصلیم اینه که موقع رسیو کردن پینگ میره رو چندهزار و تایماوت که نمیشه هیچکاری کرد. صبحها خوب میشه سرعت دانلود، پینگ هم یکم ثابت میشه ولی باز از ساعت ۱۰ ۱۱ داغون میشه تا جایی که سرعت دانلود از ۱۵ بالاتر نمیره. همین الان هفت هشتبار کوبیدم به دیوار تا تونستم یه نقلگل بگیرم ازت:n30: با هزارتا امید و آرزو وایمکس گرفتیم بشینیم دوتا۲ بازی کنیم، زهی خیال خام:n30:نقل قول:
مودم وایرلس همون نانواستیشن۵ بگیرم؟
قبل از خرید بخوام سیگنال رو تست کنم باید چیکار کنم؟ پینگ وایرلس به سیگنال ربط داره؟
با کابل چهل پنجاه متری پینگ بهتر میده یا با وایرلس وصل بشم؟
ارتفاعتون که خوبه روی همون پشت بوم آپارتمان بزاریدش
من بارها گفتم وایمکس چه ایرانسل چه موبین نت آشغالی بیش نیست.
وایمکس اون اوایلش خوب بود که تازه اومده بود.
بهترین و پاکترین پینگ توی وایرلس هست
فقط خرجش بالاست
تا الانم به چند نفری که توصیه کردم بگیرن هیچ کدومشون پشیمون نشدن حتی بچه های همین تاپیک
نانو 5 یا ام 5 خوبه
بستگی به بودجه داره
چقدر میتونید واسه رادیو خرج کنید ؟
من اگر جای شما بودم
این رادیو رو به شرط سلامت میخریدم:
سعی کنید یکم تخفیف بگیرید و بخریدشکد:http://ahvaz.divar.ir/v/EXKQuJne0
یه روتر هم بخرید و سیم هم تهیه کنید.
والا اونموقع که گفتن خطت pcm من دیگه دسترسی به اینترنت نداشتم رفتم یه کافینتی گفت من کارشناسم و فلان بیسار بیا برو مبیننت بگیر:n08:نقل قول:
نانو۵ با ام۵ چه فرقی داره؟ کیفیت کدوم بهتره؟
بودجهام یکم عجیبه، بودجه نهاییم به این ربط داره که خرجه نهایی راهاندازیش چقد میشه. یعنی باید اول بفهمم چقد میشه در کل. ولی از اونجایی که تقریبا یکسال چندتا سکته ناقص زدم پا مبیننت مطمئنا مودم بهتر رو میگیرم. شما رو کیفیت بگو کدوم بهتره؟
فقط این روتری که گفتی نگرانم کرد. لطفا یه توضیح بده روتر چیه؟ مگه از رادیو سیم وصل نمیشه به کیس؟ یه سیم لن چهلمتری دارم. سیم رو به رادیو وصل میکنن بعدش چی؟ روتر همون مودم adsl هست؟ اگه یهچیز دیگست قیمتش چنده؟
در مورد کدوم بهتره :
دانو استیشن ام 5 آنتن 16 دی بی داره نانو استیشن 5 آنتن 14 دی بی داره
نانو استیشن ام 5 یه سری تنظیمات اضافه تر نسبت به نانو 5 داره
من میگم نانو ام 5 بگیر گیرت نیومد همین نانو 5 رو بگیر .
توی گیرندگی میشه گفت جفتشون برابر هستن
اگر میخواید فقط با کامپیوتر استفاده کنید روتر نیاز ندارید اما اگر میخواید گوشی ها هم استفاده کنن روتر نیاز داری تا امواج رو توی خونه پخش کنه.
با فرض اینکه بتونید همین نانو دست دوم رو بگیرید به قیمت 170 تومان و روتر هم 65 تومان و سیم هم حدودا 30 تومان کلا خرجتون 260 تومان میشه
تازه مودم مبین نت رو هم میتونید 150 تومان توی سایت دیوار بفروشید
یعنی 260 -150= 110
یعنی کلا به 110.000 تومان پول نیاز دارید.
اگر جای شما بودم سریعا اقدام میکردم
با اجازه ایمان جان بنظر من بین نانو 5 و ام 5 تفاوت زیاد هست
تجربه کار با چندتا ام 5 دارم. هرچی می گیری ام5 نگیر
مرسی برادرنقل قول:
این دستدومه که لینک دادی نانو ام۵ هست؟ اگه نه، نانو ام۵ قیمتش چقدره؟ توو گوگل یه سرچ کردم چیزه خاصی از قیمتش پیدا نکردم. اینو دیدم که فک کنم اصن یه چیز دیگست چون زده ۲۵ دی پی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۶ دی پی با ۱۴ دی پی چه فرقی داره؟
اون سیم هم گفتید، سیمه لن رو میگید؟ من سیم لن دارم! اگه نه تا برم بگیرم یه چی دیگه
مغزم پاچید.نقل قول:
ام۵ نگیرم یا نانو۵ نگیرم؟
چرا ام۵ بده؟:n30: یعنی مدل ام۵ بهتره ولی در عمل بدتره؟:n13: من خودم گیجم، گیجتر شدم:n29:
این لینکی که شما گذاشتی نانو بریج هست که گرونهنقل قول:
البته اینم بگم من با نانو 5 کار کردم و ام 5 هیچ وقت نداشتم تنها روی کاغذ که مشخصاتشون رو نگاه میکنن میبینم یه چیزای اضافه داره
======================
شما همون نانو 5 رو بگیر که آرش میگه لینکش رو هم گذاشتم تا نفروختش بهش زنگ بزن
اون سیم هم همون سیم لن هست که میگی یعنی شما از تو خونه تا روی پشت بوم سیم لن موجود دارید ! اگر دارید که دیگه نمیخواد بگیرید
اون دست دومه هم نانو 5 هست که آرش جان میگه.
آرش اینجا تجربش از همه توی استفاده از اینترنت وایرلس بیشتره.
بنظرم همون نانو 5 رو بگیرید
وقتی خواستم ازش بگیرم از کجا بفهمم سالمه؟ کلا تا حالا کار نکردم.نقل قول:
بیشترین تفاوت ام ۵ با ۵ اینه که اکثر تنظیماتش اتوماتیک شده و خود رادیو تصمیم میگیره بخاطر همین یمقدار تو دریافت سیگنال ضعیفتر عمل می کنه
نانو ۵ هم دیگه خیلی قدیمی شده ولی خوب کارت رو راه میندازه
بقول ایمان جان اگه میتونی سعی کن بیشتر خرج کنی و مدل های بالاتری بخری
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولله این موردش رو باید خودتون بلد باشیدنقل قول:
بگید واستون تستش کنه یا اینکه 24 ساعت مهلت تست ازش بگیرید و بدید یکی که کار کرده واستون تستش کنه
سلامنقل قول:
این مدلهای بالاتر رو بگید چی هستن که قیمت بگیرم یا برم بخرم. یا اگه قیمتی، راهنمایی، چیزی دارید دریغ نکنید:n03:
اگر پول داری نانو بیم 400 بگیر که قیمتش 380 تومانه و شکلش شبیه به دیشهنقل قول:
خودم نانو بیم 400 دارم
اگرم میخوای SXT مدل ماله آرش بگیر ولی کار کردن با SXT واسه شما سخته.
نانو بیم 400 طبق تحقیقاتی که من کردم توی این رنج قیمت از همه قوی تره.
اگرم واست نمیصرفه اینقدر هزینه کنی همون نانو استیشن 5 دست دوم رو بگیر که کارت رو راه میندازه
نظر شخصی... کلا اگر برای وایرلس هزینه کنی هیچی را از دست ندادی اینترنت بی سیم هر روز در حال گسترش هست و هیج وقت از بین نمیره پس سعی کن بهترین و مناسب ترین گزینه را بر اساس جیبت انتخاب کنی...
یک نکته یک سری محصول جدید UBiquiti وارد بازار شده که حتی مارک روش هم فرق میکنه اگر قصد خرید اک داشتی قطعا سری جدید بگیر توی سایت خودش هم موجود هست
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا در مورد این مودم یه توضیح میدید؟ ماله کدوم شرکته؟ اصن ماله وایرلسه؟
خروجی، یعنی چی؟ منظورم اینه که میگن خروجی فلان مدل بالاست، یان خروجی رو چی تاثیر داره؟
با سلام به بچه های خوب این تایپیک
اقا چند روزه وضع اینترنت ما داغونه و سرعت روی 50 تا 100 میچرخه
و نزدیکای 4 صبح به بعد سرعت 250 میشه
خواستم بپرسم اینترنت شما هم اینجوریه یا فقط مال ما اینگونه است
و ایا ممکنه از رادیو باشه در ضمن سرعت اینترنت من 2 مگ هستش از شرکت راصد طرح الماس.
ممنون
برند یوبی کوییتی هست برای شرایط آب و هوایی سخت مناسبه مخصوصا خوزستان فرکانس 5 گیگاهرتز و توان خروجی 23dbi ... هر چه توان خروجی یک انتن بیشتر باشه تابش انرژی توسط آنتن متمرکزتر صورت میگیره...نقل قول:
نکته: این رادیو برای فاصله های بیشتر از 30کیلومتر مناسب هست حتی در شرایط مستقیم و بدون نویز و مانع تا 50کیلومتر هم لینک زده شده.
رادیوی خوبیه اگر میتونی بخرشنقل قول:
قیمتش هم اگر بتونی زیر 300 بخری خوبه
یکی از نقاط ضعفی که ازوایرلس میگیرن افت سیگنال تو شرایط جوی نامناسب مثل برف و بارونه
الان کسی هست تو این خاک مشکل سیگنال داشته باشه؟
سلام
آرش همراه اول هنوز همونطوریه که بدون خرید بسته نمیشه فهمید 3 جی چند خط انتن میده یا درستش کردن ؟ برای من شبکه رو پیدا کرد اما رجیستر نشد .نمیدونم انتن ضعیفه یا به خاطر اون قضیه هست ؟
میگن که درست شده و میتونید بصورت ازاد استفاده کنیدنقل قول:
کلا چند روزه هر دو اپراتور افت کیفیت دارن مشکل هم سراسریه البته نه اینقدر که نشه وب گردی کرد
برای من که مثل همیشس سیگنال -69 و سی سی کیو هم 99 درصد .پینگ و سرعت هم از همیشه بهتره .اما دفعه ی قبل که خاک بود (همون دو هفته پیش ) سیگنال کم نشد ولی ccq افت کرده بود و به 70 رسیده بود.نقل قول:
نه اخه میخام ببینم چند خط انتن میده ؟ روی wcdma کحه میزارم همراه اول رو پیدا میکنه اما نمیتونه به شبکه نسل سه کانکت بشه .حالا اینترنتش مهم نیست فقط میخام ببینم انتن دهی چه جوره ؟نقل قول:
اگر بخوایم نقاط ضعف حساب کنیم واقعا ناآگاهی به حساب میاد... ریزگرد هایی با این اندازه در شهر خوزستان قطعا روی سرویس های بیسیم تاثیر داره و باعث ناپایداری میشه مخصوصا که همراه با اورانیوم ضعیف شده باشد...نقل قول:
بالاخره چون جسم خارجی هستند تاثیر دارند ولی برای من تو ۶ـ۷ سال اخیر هیچوقت تاثیرشون محصوص نبودهنقل قول:
هیچ تاثیری روی سیگنال من نزاشته
تازه ظهر که خاک شدید بود سیگنالم به عدد پایینتر بود الان که خاک خیلی کمتر شده یه عدد بالاتر رفته :)
تایید میشه دوستان تاثیری نمیزاره
فرکانس 5 گیگاهرتز اونقدر قوی هست که تات تاثیر این چیزا قرار نگیره توی بارون شدید هم هیچ تاثیری نداشت درست مثل امواج وایمکس
از همینه فرکانس 5 خوشم میاد :)
هی رفقا.
خوبین؟
میخوام پارس رو عوض کنم.حجم رایگان نداشتنش خیلی هزینه ها رو افزایش داده واسم.
اوضاع مخابرات چطوره؟
ما رو که یادتونه؟خخخخ.
اینترنت 5مگ نامحدود مخابرات:n33:
منم نه تنها رو سیگنالم هیچ تاثیری نذاشته گرد و خاک تازه بهنر هم شده :n02: منم از موقعی که وایرلس گرفتم چه بارون بوده چه خاک چه گرمای بیش از حد هیچ مشکلی نداشتم :n01:الان هم نمیدونم سیستمشون قاطی کرده یا خودشون سرعت رو بردن بالا . 256 نامحدود فارا همین الان :
مگه مخابرات دوباره نامحدود رو برقرار کرده ؟نقل قول:
گفته بودن مخابرات دیگه نامحدود نمیده
256 نامحدود فارا - بهتر از این نمیشه :n02::n01:
خیر نامحدود نداره این یه داستانی دارهنقل قول:
2مگ نامحدود
سلام
دوستان این فروش ویژه صبانت رو بگیرم بتظرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOJ
این فارانت چش شده خدا میدونه :n02: 256 نامحدود :
نقل قول:
سلام خوبین؟ آقا شما کجای اهواز هستین؟ من کوی نفتم. فارانت واسه کوی نفت آنتن داره؟