سونی ex35 و ex52 ، کدوم بهتره ؟ اصلا از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
Printable View
سونی ex35 و ex52 ، کدوم بهتره ؟ اصلا از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
100% حرف شما تایید میشه متاسفانه هزینه گمرک ، سود وارد کننده ، سود بازار یاب و سود مغازه دار با اون همه مالیات و هزینه های سنگین و اجاره ها وحشتناک فقط میشه جنس تقلبی وارد کرد الان اگه یکی هم جنس اصل بیاره چون نمیتونه با قیمتها رقابت کنه بدبخت میشه در مورد iaudio-tecnicalنقل قول:
اگه موزیک بازید من هم توصیه میکنم ، شده دو برابر پول بدید ولی جنس رو از اونور بخرید و از جای مطمئن
ببخشید یه سوال ، کجای پایتخت هدفون ها رو میذاره تست کنیم ؟؟نقل قول:
این مارک klipsch چجوریه؟ خوبه؟ من الان توی سایت cnet و pcmagazine دیدم توی لیست بهترینها اول زده :Klipsch Image S4i
اگه حدود 140 دلار بتونی هزینه کنی بی برو برگرد Phonak Audeo PFE ساخت سوئیس فکر کنم اولین نفر تو ایران خودم باشم که دارم اینو میخرم این هدفون الان 20 ماه هست اومده بقدری کیفیت عالی داشته که حتی 1 دلار هم قیمتش پایین نیومده برای فروش،نقل قول:
من تا 2 و 3 هفته دیگه این مدل میرسه دستم براتون میگم چیه ولی چون خودم موزیک راک گوش میدم و هدفون باید دقیقا صدا رو تفکیک کنه و شفافیت صدا خیلی مهمه برام این رو انتخاب کردم البته تمام ریویو های مربوط بهش رو خوندم اگه اون چیزی باشه که میگن واقعا عالیه صدایی نیست که نتونه پخش کنه تمام جزئیات موزیک را برات پخش میکنه و با ولوم کم کیفیت خیلی خوبی رو میده
خیلی وقت پیش درباره این برند اینجا یه چیز هایی گفته بودم خیلی خوشحال میشم یه ایرانی دربارش رویو بنویسه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4688046&postcount=1004
این مدل برند klipsch بخواطر صدای بییار بم وکیفیت بیش از محدوده قیمت تعیین شده مشهور هست ولی خب خیلی گل نکرد و افراد عموما دنبال چیز های حرفه ایی تر میگردند راستی مدلی که i داره میکروفن داره گفتم یه دفعه یه چیز اشتباه نگیری از یکی از دارندگان این هدفون همین سوال رو کردم که در جواب گفته بود:نقل قول:کد:Hey Peaceful1(nice screen name),
ilounge.com has a pretty solid review of the Klipsch S4 and I'd have to say I pretty much agree with everything said there. I bought these as an emergency backup from Best Buy in early July and it was the review there that I had vaguely remembered which ultimately shaped my buying decision.
The bass may be a little overwhelming for some and it is exaggerated. There are a lot of earphones where this exaggeration may be a turn off because it's poorly done or just overkill but I don't get these with the S4's. Works extremely well for most if not all "bass" heavy genres but what's amazing about the S4's is the distinction and response you get with the various types of bass. Most earphones and headphones I've listened to in this price range often have difficulty separating the various bass lines especially if 2-3 types of bass were used in the composition.
For example, when listening to low-end theory mixes, particularly Gas Lamp Killer, Take, No Can Do and many others I hear the bass folding in layers and can hear clear distinctions in wobble drops and the lower lows. Bass on the S4's doesn't just arrive and collapse in to one massive mess of sound, there's distinction and separation and though I can't say these would be ideal for any actual long term production work they're good enough that I could see someone getting away with using these for a few hours or a day with a mobile setup especially if the music they produce is bass intensive.
They handle bass response on various levels very very well and to me perform like a $120-$160 pair of earphones. I've heard some say it sounds better than some $200+earphones and the only thing I've had in that arena thus far to compare are the Jays Q-Jays and I have to say from what I can remember I prefer the Klipsch S4's. The Q-Jays also had a horrible build quality for their asking price and I believe they lasted a month.
Here's the kicker though. With heavy bass response you're saying the mids and lows must sound drowned or muffled but they're not! Not sure how Klipsch did this in a $80 pair of earphones and yes there are much clearer earphones for more but for the price these are extremely clear in those two ranges. Could they be clearer? Most definitely but then they'd cost more than they are and you wouldn't be as surprised by the sound for their small asking price.
Warmth-
These sound surprisingly warm for their price range but could always have had a little more warmth on the vocal high end.
Brightness-
As with the warmth I was also surprised at the brightness and overall clarity of these given the massive attention placed on bass detail. However, it's very clear one you listen to the S4's that Klipsch didn't just exaggerate the bass, tune these and leave them alone. I think they spent quality time and made sure the bass was not drowning the mids and highs and then maybe slightly adjusted those to give an overall brightness and sound that is pretty darn good.
What more can I say beyond these are one of my favorite pairs of backup earphones at the moment and I simply wish the cables had a better build quality and design. They are displaying no build issues but you can tell that it would take extreme amounts of care to have these last past a year or two and they simply are not $200, $300 or $400 earphones with detachable cables and a higher, more durable build.
Hope that helps - be well!
تو هر طبقه یکی دوتا مقازه همچین اجازه ایی رو میدند. مشخصا چون خیلی خوب نگفتم اسم مغازه ها رو نمیارم. کمی بگردی حتما دستت میاد.نقل قول:
خوب پس قبول دارید که توی این محدوده ($100) بهترین انتخاب هست؟نقل قول:
در ضمن راجع به گل نکردنش هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم! من که هرجا رفتم ، تو لیست پرفروشترین ها بود!
نه چون از یه حد متوسطی که کیفیت بالاتر بره یه شاخصه ایی که خیلی مهم میشه حالت صدا هست که برای چه سبکی منسب تر هست و چیز های دیگه مثل سازگاری هدفون مثلا Phonak Audeo PFE یه هدفونی هست که با سورس های زیادی سازگار هست یا نحوه قرار گرفتن طراحی جنس و......
که تو انتخاب نهایی خیلی تاثیر گذار میشه هر کی خواست از خوارج هدفون بگیره بهتر تو فرم زیر نیازش رو مطرح کنه یا کمی تو آرشوش جستجو کنه
heaf-fi.org
حرفه ای ترین رفرنس صدا
برای نیاز شما لینک زیر مربوط هست:
یا سایت های دیگه مثل:کد:http://www.head-fi.org/forum/list/105
یه چیز مهم دیگه این هست که شما از چه وسیله ایی برای گوش دادن به آهنگ استفاده میکنید.کد:http://anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=22
سلام به دوستان! میخواستم کمکم کنید!من می خوام یه هدست بخرم! مشخصاتش اینا باشه!
1. دالبی باشه. 5.1 یا 7.1. حتما!
2. کیفیت صدای عالیییی!
3. می خوام برای بازی و موزیک ازش استفاده کنم! طوری که حال کنم! صداش آدمو بگیره! رو گوش خوب کیپ شه!
4. قیمتش بالا باشه و مقاوم باشه!
5. مارک معتبر
6.من یک هدست a4tech HU-510 داشتم! 25 تومن خریدم! خیلی هواسم بش بود! اما بعد 3 ماه سیمش قطع شد! وقتی به سیمش دست میزدم صدا درست میشد! دستمو که ور میداشتم صدا کم میشد! خیلی هم هواسم بهش بود! اما قبول کنید گاهی یه شرایطی پیش میاد که ممکنه سیم یکم کش بیاد یا دستت بش بخوره! بعد بازش کردم دیدم چقدر زشت ساختن!× همینطوریییییییی سیم ریخته شلوغ و بی نظم و گره خورده بهم! واسه همین یه هدست با کیفیت می خوام! قیمت هم مهم نیست!
7.اگر سیم داره طوری باشه که مقاوم باشه و قطع نشه به این سادگیا! در غیر این صورت بیسیم
ipod touchنقل قول:
بیشتر bass برام مهمه چون من موقع ورزش آهنگ گوش میدم.
امروز گشتم اما پیدا نکردم :31:، نمیشه پ خ کنید ؟؟نقل قول:
خوب این مدل که گفتید به نیازتون میخوره ولی اگه تو سایت های معتبر خارجی مشورت بخواهید به خیلی گذینه های بهتری میرسید.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده!!!!!؟؟؟!!!!
من تقریبا بیشتر تاپیکهای این دو سایت رو تو یکسال اخیر خوندم خب زودتر میگفتی عشق بیس هستی Hippo VB تو انتخابش شک نکن بیس فوق العاده ای دارهنقل قول:
جناب mohsenslr فرروم مشهورکه برای یوزر های apple هست هم میتونه کمک کنهکد:http://www.ilounge.com/
نه کمی بیشتر بگردی حتما میبینی.نقل قول:
نقل قول:1 معنیش رو نمیفهممنقل قول:
2 کریتیو لاجیتک مدل های خوبی دارند
3 همون کریتیو بگیری بهتره fatility فکر کنم خوب باشه.
4 مورد سوم
5کریتیو
6 a4tech مارک متفرقه با کیفیت هست(به درد نمیخوره)
دوست عزیز هدفون 5.1 یا 7.1 چندان بدرد موزیک نمیخوره اگه اولویت اولت موزیکه میتونی از هدفونی مثل Sennheiser HD-555 یا Pioneer SE-A1000 که صدای فراگیر دارن استفاده کنی اگرم میخوای بیشتر خرج کنی هدفونهای بیسیم SONY واگرم باز چیز بهتری میخوای هدفونهای بیسیم Pioneer حدود 300 تا 400 برات آب میخوره ولی آخرشه البته این مواردی که گفتم غیر وایرلسها نسبت به اولویت موزیک هست ولی اگه اولویتت گیم هست همون کریتیوی که جناب peaceful1 گفتن مناسبترهنقل قول:
شاید Pioneer تو صنف صدا خیلی مطرح باشه ولی تو بخش هدفون خیلی نه!!نقل قول:
تو بین این همه برند معتبر گمه
خیلی از این برند ها از Pioneer مطرح تر هستند و کلی بیشتر از اسم های تو اون لینک ها باز هم هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4963416&postcount=7
حرف شما رو قبول دارم ولی این مدل Pioneer-SE-DIR800 کلا پوز مدلهای دیگه رو زده من خودم فکر نمیکردم ولی چندجا با هدفونهای 5.1 سونی مقایسه کرده بودن که پایونیر رو انتخاب خیلی بهتری میدونستن حتی یکی میگفت در حد اسپیکرهای یاماها 1200 دلاری که دارم صدا رو پخش میکنهنقل قول:
مرسی! من اول واسه گیمینگ می خوام بعد واسه موزیک!
این هدست خوبه؟ کسی استفاده کرده ازش؟
Creative Headset Surround Arena Gaming - White
قبلا این کار رو کردم:10:نقل قول:
البته خوب اونجا نمایندگی بود و کلی مدل هم واسه تست داشت ولی دوست داشتم صدای مدل HD800 رو بشنوم که گفت امکان تستش نیست ،توی فروشگاه یه مارک دیگه هم بود به نام نیومان برلین که از پارتنر های سنهایزر بود و کارش میکروفون و باند و... بود.
فوق العادست،من خودم یدونه HD555 هم دارم که این Ie8 واقعا کیفیت و جزییات صدای بالاتری رو ارائه میده...نقل قول:
اینم بگم که من Shure ep530 رو هم تست کردم که بنظر من IE8 خیلی بهتر بود...
درود
انگار اینجا جواب تازه وارد ها رو نمیدن! در مورد aurvana in ear 2 سوال داشتم. قبلاً aurvana in ear داشتم. الان 2 چنده؟ میارزه بخری؟ اگه نوع بهتری هست بگید. لطفاً. تا 80 تومن باشه مشکلی نیس.
سپاس
iPod classic for ever
این IE8 رو همه سبک ها جواب میده ؟ هم ترنس و دنس هم راک و متال . البته احتمال زیاد میده چون از اطلاعاتش معلوم هست و احتمالا جزئیات بالایی رو هم پخش میکنه!
کسی قیمتی داره الان ؟
راستی کسی HD595 تو ایران دیده ؟:31:
خب من فکر کنم همون حرفم درست بود هدفون گیم بدرد موزیک نمیخوره البته همه چیزش برای گیم عالیه ولینقل قول:
شما یک دردسری که با این هدفون داری اینه که با پورت usb به کامپیوترت باید وصل کنی
بنابرین به کارت صدا نمیتونی وصل کنی که بتونی صدای بهتری رو بگیری
دوما روی هیچ وسیله دیگه ای غیر کامپیوتر نمیتونی استفاده کنی ودردسر این رو هم داری
کلا صدای موزیک هم خوب پخش نمیکنن مگر اینکه بیای بری سراغ برندهای بیسیمی که گفتم
یا اینکه دوتا هدفون بگیری یکی برای گیم یکی هم برای موزیک
درودنقل قول:
جواب شما رو دادم من نمیدونم چرا کاربرای جدید زحمت نمیدن بخودشون صفحات قبلی رو بخونن :41:
بازم میگم تو ایران نیست باشه هم بیشتر از 100 تومان هست و ارزش نداره بخرید
گفتم فقط یک کیف اضافه شده و ایزولیتینگ بهتر شده توش تو ایرانم من که چیزی نمیشناسم بخوام جاش معرفی کنم
درود/نقل قول:
سلام. ممنونم دوست عزیز که جواب دادید. در رینج 70-80 تومن چی پیشنهاد میکنی؟!
وقت خوش./././././././././././.
iPod classic for ever:46:
درودنقل قول:
در این رنج قیمتی که خواستید اگر میتونی از خارج از ایران تهیه کنی Klipsch Image S4 بیس ، شفافیت و صدای دلنشین تری داره نسبت به این مدل کرایتیو . داخل ایرانم فعلا نمیتونم چیزی معرفی کنم شاید دوستان دیگه بهتر بتونن به شما کمک کنن
نقل قول:
توی ایران چی پیشنهاد می کنید؟
درود/نقل قول:
سلام رفیق. فعلا که نمی تونم جوابتو بدم. تازه خریدمش:20: اما خوب روی چشم. حتماً..
میگم iTunes چه فرمت ویدئویی رو ساپورت میکنه؟!:13:
این هدفون تو ایران گیر میاد ؟ و چنده واسه چه سبک هایی بهتره ؟
cowon ce1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دنبال یه هدفون واسه وصل کردن به آمپلیفایر گیتار میخام که شب ها ازش استفاده کنم..
خیلی بودجه واسش ندارم در حد 40-50 تومن
ترجیحا in ear نباشه
حداقل 1-2 ساعت مداوم بشه تحملش کرد (به گوش خیلی فشار فیزیکی نیاره)
مرسی
سلام.....یه هدفون خوب میخوام برای گوش کردن اهنگ های راک و متال و ترنس توی خیابون......میخوام هیچ صدایی جز اهنگ نشنوم.....زیر 40 تومن ، مرسی
ep-830
فکر کنم تنها گزینه ایی هست که به سختی به بوجه شما میخوره.
از این هایی که دوره گوش رو میگیره چی؟ چقدر میشه پولش؟ من یکی دارم ، سونی ، ولی خیلی بزرگ هست ، نمیشه برد بیرون خونه :دی ، ادم خجالت میکشه :دی
عموما زیر 20 تومن هستند فقط یکی دو مدل بیشتر هست اگه منظورت رو درست متوجه شدم باشم منظورت از اینها هست:
نه عزیز :دی
از اینا :
(ماله خودمه)
خوب بگو mdr-200 خوب آره من هم خجالت میگشم از اینها رو گوشم بزارم برم تو خیابون
خوب چرا همون 830 رو نمیگیری.
خوب هنوز با mp3 کنار نیومدیم معضل هدفون هم اضافه شد :31:
زیر 30 دلار چی پیشنهاد میدیدن ؟
خودم به skullcandy titan رسیدم
سایت خوبم برا مقایسه هدفون میشناسین محبت کنید این cnet و.. فقط یه چیز کلی مینویسه یه سایت حرفه این میخوام
:11:
اخه از اینایی هست که توی گوش میره.....یادمه اون موقع که سوی اریکسون داشتم از این نوع هدفون ها داشت .....مشکل اینه که بعد از مدتی سرم درد میگیره و اینا :دی.....ولی mdr رو اینا خوبن :دینقل قول:
نقل قول:کد:http://www.head-fi.org/forum/list/103
کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-115-iems-compared-monster-miles-davis-tribute-added-10-17
کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=22
این خوبه؟!:نقل قول:
یا اینکد:http://www.akg.com/personal/K%20450,pcp_id,173,pid,107,_psmand,1.html:K%20450
یا باز روت نمیشه استفاده کنی؟!کد:http://www.akg.com/personal/K%20518%20DJ,pcp_id,163,pid,16,_psmand,1.html:K%20518%20DJ
این چطور:
کد:http://reviews.cnet.com/headphones/sennheiser-pxc-250/4505-7877_7-21258924.html
نقل قول:
به طور کلی in ear ها چون تو گوش میره و بسته هست صدا رو ایزوله میکنه به همین دلیل هست که ممکنه بعضی ها مشکل داشته باشن ولی اگه استفاده درست ازشون بشه به هیچ وجه مشکلی ایجاد نمیکنه.
خیلی ها رو دیدم تا حدممکن صدارو بالا میبرن یا به طور ناگهانی صدا رو بالامیبرن که این موارد میتونه مشکل و اسیب ایجاد بکنه .
من خودم با in ear صدا رو از نصف بالا تر نمیبرم و چندساعت هم بدون هیچ مشکلی و سر درد و ... موزیک گوش میدم.
کلا خیلی ها این رو نمیدونن که با صدای بلند گوش کردن هنر نیست خوب گوش کردن مهمه!
این سومی اندازش خوبه....نقل قول:
میدونی ، یکی دیده بودم ، قطرش خیلی خیلی کم بود...........واقعا خیلی نازک بود و شیک .....اتصال بین دو گوشی هم خیلی ظریف بود ......
اگه بتونید یکی مثل اون واسم پیدا کنید ممنون میشم .....
بعد ، یه چیزه دیگه این که ، میشه این هدفونی که دارم هم بفروشم ؟ یعنی میخرن ؟ اگه بخرن میتونم پول بیشتری برای هدفون بدم:46:
ممنوننقل قول:
ولی این لیسته بیشتر گیجم کرد مارک هایی که داده تو اروپا خیلی کمه یا اگر هست اون مدل نیست :31:
خیلی سخت شد
نمیشه یه نسخه پیچید که مارک معروفی هم باشه
مثلا sen رو خودم دارم باسش کمه ولی دیتیل داره