6300 گوشیه خوبی هست ولی قیمتش یه مقدار بیشتر از K750 هست.نقل قول:
اینم ریویوش:
اینم عکسش:کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Printable View
6300 گوشیه خوبی هست ولی قیمتش یه مقدار بیشتر از K750 هست.نقل قول:
اینم ریویوش:
اینم عکسش:کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام خدمت دوستان عزيز
من برنامه كنترل تلوزيون رو از اين آدرس دانلود كردم
ولي نميتونم با هاش كار كنمکد:http://boy-ofpersian.persiangig.com/other/TV-Control(Walkman)%20www.parsclubs.com.jar
منوش انگليسي نيست
كسي از دوستان اگه با اين نرم افزار كار كرده ميشه يك راهنمايي بكنه و طرز كار اون رو بگه
با تشكر
ببین دوست عزیز من بیشتر از 10 برنامه به عنوان کنترل تلویزیون دانلود کردم ولی اکثرشون برنامه ای هستند که باهاش میشه از طریق Gprs کانالهای تلویزیونی رو دید و همه شون هم روشی بودند.
فقط یک برنامه بود که ادعا میکرد میتونه از طریق پورت مادون قرمز سیگنال بفرسته زبونش هم فکر کنم پرتغالی بود.ولی من نتونستم ازش جواب بگیرم. تو سایتی هم که معرفی شده بود به جز یکی دونفر هیچ کس جواب نگرفته بود.
فكر كنم هموني است كه من دارم
صفحه اولش نوشته tv contorol
حالا كسي پرتغالي بلد نيست:42:
TV Control فکر کنم مثل برنامه های روسی باشه.چون من 2تا برنامه دارم که اولشون مینویسهTv Control.
اونی پرتغالیه اسمش IRFC هست.میتونی از سایت getjar.com بگیریش.
اینم ترجمه منوهای اصلیش به انگلیسی:
Menu Principal - Main menu
Detectar puertos - Port detect
Configurar puerto - Port configuration
Probar conexión - Check connexion
Send Command - ?
سلام من یه مشکل دارم اینه که دکمه کنار گوشیم کار نمیکنه پلی اون کار نمیکه میگه هندز فری را وارد کنید من میخوام بدوم گوشی پلی بشه راهی نداره
help my
باید پچشو نصب کنی تا بدون هندزفری هم کار کنه.برای نصب پچ هم برو به کلوپ پچ.نقل قول:
خيلي ممنون.
اما تو مشخصات K750 نوشته مدت مكالمه 9 ساعت، در حالي كه تقريباً 4-5 ساعت مكالمه بيشتر نميشه باهاش كرد. حالا تو مشخصات 6300 نوشته مدت مكاله 3.5 ساعت، پس باطري زياد قوي نداره، من يه چيزي ميخوام كه خوب شارژ نگه داره. اگه موردي سراغ داريد ممنون ميشم بگيد.
با سپاس
مرسي دوست عزيز ولي انگار سايتش بسته شده:13:نقل قول:
تو این لینک برات آپلود کردم.امتحان کن ببین میتونی ازش جواب بگیری؟نقل قول:
کد:http://shimanelou.persiangig.com/Mobile/Java/IRFC.rar
سلام
آقا گوشی من همین جوری بعضی وقتها ریست میشه . مخصوصا" وقتی که دارم با Sms هاش ور میرم . کمکم کنین .
شايد ويروسي شده!نقل قول:
گوشی رو فلش کن درست میشهنقل قول:
گوشیهای جاوا ویروس نمیگیرند.:42::42::42::9:نقل قول:
اره گوشیم K750 هست . چی جوری فلشش کنم ؟نقل قول:
تو این تاپیک فلش رو توضیح دادم:نقل قول:
یک سر هم به تاپیک آوزش برنامه Setool2lite بزن و فایل Pdf آموزشی رو بخون.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
من گوشیمو به w800i تبدیل کردم حالا تو لیست میانبرهاش عکس میانبر را کنارش نمیذاره! این راه حلی نداره؟ میدونم دکمه ی اصلی میانبرها به کلید واکمن تبدیل شده.
میشه کسی بگه چرا گوشی های جاوا ویروس نمیگیره.
ایا به خاطر اینه که کسی ویرو س نمینویسه یا چیزه دیگه ای هست
نقل قول:
علت ويروسي نشدن گوشي هاي جاوا اين هست كه برنامه هاي تحت جاوا، نمي تونند سيستم عامل رو دستكاري كنند.
اما اين كه گفتم شايد ويروسي شده، منظورم اين بود كه شايد كارت حافظه گوشي، از طريق PC ويروس گرفته. ولي نمي دونم ويروس گرفتن از اين راه، مي تونه باعث ريست شدن بي دليل گوشي بشه يا نه؟!
براي امتحان اين موضوع، ميشه كارت حافظه رو از گوشي خارج كرد تا ببينيم باز هم ريست ميشه يا نه؟
فکر میکنم تنها عیب گوشی K750 تبدیل شده به w800 از بین رفتن شورتکاتها باشه.منم اوایل کار بدون میانبرها برام راحت نبود ولی الان عادت کردم.نقل قول:
ایمان جان راحی سراغ نداری که بدون باکس بشه سریال گوشی رو تغییر داد؟
شنیدم یک نرافزار هست این کا رو انجام میده ولی اطلاعات کافی در رابطه با اون رو ندارم.
اگر محبت کنید ممنون میشم.
دوستان این درسته که میگن مموری 1 گیگ تو k750 باعث میشه مصرف باتری زیاد بشه ؟؟؟؟
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد k750 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه توی گوشی k750 کپی و پیست کرد
البته select کردن رو می تونم با دکمه های صدا میشه این کار کرد ولی کپی و پیست کردن به چه شکلیه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان این درسته که میگن مموری 1 گیگ تو k750 باعث میشه مصرف باتری زیاد بشه ؟؟؟؟
سلام دوست من ...
شما رم 4 گیگ هم میتونی برای K750 استفاده کنی چه برسه به 1گیگ ...
نه سرعت پایین نمیاد دوست من ولی سعی کن رم با مارک Sandisk خریداری کنی چون بافر بیشتری نسبت به سونی ها دارن و باعث میشن سرعتتون حتی زمانی که 90% رمتون پر هست به هیچ عنوان پایین نیاد .
این انتخاب یعنی کپی و پیست کردن در K750 وجود نداره ... و در گوشی های W810 و... موجود هست اما K750 از این نعمت برخوردار نیست ...نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد k750 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه توی گوشی k750 کپی و پیست کرد
البته select کردن رو می تونم با دکمه های صدا میشه این کار کرد ولی کپی و پیست کردن به چه شکلیه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
موفق باشید
با سلام .
مدتی است که عکسهایم درون گوشی گاهی اوقات دچار شکستگی می شوند ( یعنی نمی تواند آنها را نشان دهد) . که با خاموش و روشن کردن حل میشود . این مشکل با انجام سه کار زیر زودتر نمایان می شود :
1-هنگامی که عکسهای داخل گوشی زیاد هستند و مرتب به سراغ آنها می روم .
2-هنکامی که در حال دیدن فیلمها بدون دیدن آنها فقط 12 تا از فیلم ها را سریع مرور می کنم .
3-هنگامی که پس از هک کردن گوشی اسکینهای مدیا پلیر را عوض میکنم ( خیلی سریعتر) .
با اینکه چندین بار فریمور گوشی را عوض کرده ام و تنظیمات را ریست کلی و جزیی کرده ام و حتی روی مموری اصلی گوشی هم امتحان کرده ام ولی جوابی نگرفته ام .
کسی می تواند به من کمکم کند ؟
با تشکر .
قطعا مهمترین دلیلش اسکین مدیا پلیر هست . پیشنهاد می کنم هرگز ازشون استفاده نکنی . چه اون نوع که فایلها رو مستقیما تو پوشه سیستمی کپی می کنه و چه از اون نوعی که از نصب پچ استفاده می کنه.نقل قول:
من از هر دو شون استفاده کردم و بخاطر همین دلیل از استفاده شون صرف نظر کردم. حتی روی گوشی من وقتی دیگه عکس ها رو نمتونست نشون بده و گوشی رو خاموش می کردم ، صفحه نمایش خیلی سریع خاموش می شد و اون عکسی که موقع خاموش شدن نشون میداد دیگه نمایش داده نمی شد.
الان هم دیگه مشکلی ندارم
احتمالش زیاده .نقل قول:
همین کار را میکنم .
ممنون از لطف شما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این انتخاب یعنی کپی و پیست کردن در K750 وجود نداره ... و در گوشی های W810 و... موجود هست اما K750 از این نعمت برخوردار نیست ...
مگه میشه یعنی توی گوشی K750 نمیشه عمل کپی و پیست رو انجام داد
ولی توی گوشی k510 که از k750 پایین تره این کارو میشه کرد
حالا نمیشه برنامه ای چیزی نصب کرد که بشه توی k750 هم بشه عمل کپی و پیست رو
روی متن انجام بدیم
آيا راهي هست كه بشه با K750 همزمان از دو سيم كارت استفاده كرد؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز:10:
براي اين كار بايد بعد از اينكه عكس طرف مقابل رو SAVE كردي (براي افتادن عكس هنگام تماس) بري تو قسمت settings>general>new events>pop-up وقتي رو اين حالت باشه وقتي طرف sms ميده عكسشم ميافته:46:.
شاد باشي:40:.
به اینکار نیاز نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
شما برو تو همون قسمت بذار روي حالت Activity menu اونوقت ببين نياز هست يا نه!:21:
شاد باشي:40:
نقل قول:
مگه میشه یعنی توی گوشی K750 نمیشه عمل کپی و پیست رو انجام داد
ولی توی گوشی k510 که از k750 پایین تره این کارو میشه کرد
حالا نمیشه برنامه ای چیزی نصب کرد که بشه توی k750 هم بشه عمل کپی و پیست رو
روی متن انجام بدیم
ممنون میشم یکی هم جواب مارو بده
آخه مگه یه کپی پیست چیه دیگه که توی این گوشی نیست
این جوری خیلی ضایس آخه نشه یه کپی پیست کرد
حالا میشه با یه برنامه ای یه کاری کرد که بشه روی متن کپی و پیست کرد
فکر کنم با Two Sim بشه. من خودم امتحان نکردم ولی شنیدم با اینکار درب باتری خوب بسته نمیشه.نقل قول:
اینکار نشدنی هست.تا بحال که پچی براش نیومده.فکر نکنم دیگه فریمورهای این گوشی آپدیت بشند.نقل قول:
با سلام
در گوشي كا750 دكمه select و دكمه وسطي جوي استيك كار نميكنه
همچنين Calls و menu در بالاي صفحه نمايش داده ميشه
بعد از Master Reset اينجوري شده
فكر ميكنيد با ريختن فايل لايوت مشكل حل بشه يا نياز به فلش هست ؟
سلام دوست من گوشیت رو یکبار دیگه مستر ریست کن . اگر درست نشد فلشش کن ... راستی میتونی تبدیلش کنی به w800 خیلی بهتر میشه الان همه کارو کردن گوشیت میشه یه چی دیگه حال میکنی باهاش....(با یک تیر دو نشون بزن)
اگه گوشي رو تبديل به w800 كنيم آيا امكان اين هست كه :نقل قول:
فايل هاي ضبط شده با خود گوشي را هنگام پخش، عقب و جلو هم بكنيم؟
(چون در K750 اين امكان نيست).
متشكرم
من يه لايوت ريختم و مشكل حل شدنقل قول:
اما مشكل ديگه اي كه وجود داره اينه كه گوشي خود بخود ريستارت ميكنه
شما فكر ميكنيد با تبدلش به w800 اين مشكل حل ميشه يا نه بايد فلش خودش را بريزم ؟
نه نمیشه:41:نقل قول:
فرقی نمیکنه که کدوم رو روش فلش کنی.ولی اگه خاستی فلش کنی حتما w800 رو روش بریز.والکمنش خیلی باحالتره:27:نقل قول:
خاموش شدنش بخاطر سرما نباشه آخه گوشیهای سونی اریکسون توی سرما هر عدایی بگی درمیارن.
امروز مال من صداش درنمیومد گذاشتم رو بخاری درست شد:18:
با سلام .نقل قول:
اگر سراغ لینک زیر بروید ممکن خواهد بود . ( با نصب برنامه )
( پس از انتخاب فایل فقط در هنگام پخش با شماره 6 و 4 حالت پرش به جلو و عقب خواهید داشت ) .