بهزاد جان چن تا عکس تو یه پست نمیتونم بذارم؟
Printable View
بهزاد جان چن تا عکس تو یه پست نمیتونم بذارم؟
مهم نیست چنتا باشن . مهم اینه که حجمشون معقول باشه تا کاربرا هم تو حجم سرویسشون صرفه جویی بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
عکس بسیار زیباییه،نور،رنگها استفاده خوب از تکنیک،اصلا عالی !
فقط خط افق یک مقدار کجه،اگه تراز بود عالی میشد و به نظرم اگه سمت چپ کادر این طوری سنگ ها رو قطع نمی کرد بهتر میشد
ممنونم از نظرت بابت سنگها خیلی سعی کردم که کمتر این اتفاق بیوفته ولی دیگه از این بهتر نشد ..:n18:نقل قول:
سلام سلام سلام
خدمت شریف سربازی را به جناب spak تبریک می گم :n09: سپاه یا ارتش؟ راستی اینم بگم عکس پیانو که گذاشتین خیلی خیلی زیباست فقط یه کم بی روحه. من یه ادیت ( البته من شاگرد شمام) زدم. ببینید بهتر نشد؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس از پنجره اتاقم...
سلام سارا خانوم، حالتون چطوره ؟ شما هم مدتی تشریف نداشتید !نقل قول:
ممنونم از پیشنهادتون،درست میگید یکم رنگ لازم داره، فکر کنم بین عکس من و شما نقطه تعادل باشه :n01:
----------
منظره بیرون اتاقتونم قشنگه ها ..!
سلام . آره منم درگیر بودم. خیلی وقته فعالیت نداشتم.نقل قول:
آره منم موافقم یه نقطه تعادل بین عکس من و شما هست. :n01:
منظره بیرون پنجره هم یه نعمتی است که خدا بهم داده:n12: امکان نداره من صبح های زود حدود 5 دقیقه به بیرون خیره نشم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این عکسو نمی دونم قبلا گذاشتم یا نه،الآن که پستامو سرچ کردم ندیدمش
دریاچه نمک سیرجان بعد از بارون با گوشی گالاکسی اس
این عکسم توی گالری سایت عکاسی متنخب شد ولی توی انجمنش برای مشاهده تایید نشد !
سلام
به قول یکی از رفیقام: " خوش به حال ما شمالی ها که تعطیلات تا سر کوچه هم بریم ، رفتیم شمال" :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم نور بودن عکس اختیاری بود*
نظرات شما باعث ارتقای عکاسی است:n01:
جناب hosseinf722 اگه بجای آفتابه یه گلدون گل می بود بهتر نبود؟
ممنون که نظر دادیننقل قول:
100% بهتر میشد ، ولی فرصت نداشتم برش دارم یا چیزی بذارم جلوش
خیلی بچه ی اکتیوی بود
فرصت نمیداد کاری که میخوامو بکنم
عکاسی از بچه ها هم یه جور سخته :n02:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
لیسار(یکی از شهرای گیلان)
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
حسین جان (s.hossein45) این عکس آخرتون کجاست؟
__________________________________________________ __________________________________________________ ___
ببخشید دوستان من نمیتونم چیزی رو تو اسپویلر بذارم میشه یه توضیح بدین؟
دستمال کاغذی بدجور اور اکسپوز شده و عکس رو تخریب کرده :(....نقل قول:
کلا داشبورد اور اکسپوز شده و عکس رو تخریب کرده...
این دو مسئله رو ندید بگیریم، عکس خیلی زیبا کار شده...
حسین جان (s.hossein45) این عکس آخرتون کجاست؟ مرزن اباد - مسیر دریاچه ولشت .
ممنون بابت نظرتون. اوراکسپوز یعنی چی؟نقل قول:
منظورتون نور شدیده؟ فلاش نباید می زدم درسته؟
ماه دیشب . . .
فوکال 1200
فوق العاده....نقل قول:
ماه دیشب . . .
فوکال 1200
در خصوص لنز و مدل دوربین توضیح میفرمایید؟
میزان نور دهی و غیره و ذلک ( به قولی اگزیف رو اگر ممکنه بدید و همچنین مدل لنز رو و اینکه با چه ابزاری این فوکال رو گرفتید؟
بله...نقل قول:
ممنون بابت نظرتون. اوراکسپوز یعنی چی؟
اور اکسپوز یعنی یه قسمتی از تصویر به دلیل گرفتن نور زیاد از فلاش یا داشتن نور طبیعی زیاد، زیادی روشن شد باشه و تخریب شده باشه....
اندر اکسپوز هم یعنی قسمتی که به دلیل نداشتن نور کافی، تاریک شده باشه...
تا جایی که یادم میاد دوربین شما امکان تنظیم قدرت فلاش رو نداشت درسته؟نقل قول:
منظورتون نور شدیده؟ فلاش نباید می زدم درسته؟
به نظرم نباید از فلاش استفاده میکردید... البته در اون حالت، عکس کمی زیادی تاریک میشد!! بنابراین مجبور میشدید دیاف رو باز تر(اف نامبر نزدیک تر به 0) و ISO رو کمی بالاتر ببرید که عکس کمی روشن تر باشه که اندر اکسپوز نشه...
در کل، ایراد چندانی نمیشه به عکس گرفت با توجه به ابزار در دست، میشه گفت بهترین حالت ممکن بوده این تصویر که جای تبریک داره! :) شخصا هرچی از این دست عکس ها گرفتم، همش اندر اکسپوز شده! :)))
ممنوننقل قول:
فوق العاده....
در خصوص لنز و مدل دوربین توضیح میفرمایید؟
میزان نور دهی و غیره و ذلک ( به قولی اگزیف رو اگر ممکنه بدید و همچنین مدل لنز رو و اینکه با چه ابزاری این فوکال رو گرفتید؟
اقا بریدجه . . . canon sx50 hs من هرچی دارم رو بفروشم نمیتونم لنزی با این فوکال بخرم البته اگر لوله های سامیانگ رو کنار بگذاریم : دی
در هر صورت
f6/5
exposure time 1/200 sec
iso 100
میتونستن یه کار دیگه هم بکنننقل قول:
یه چیزی مثل یه ورقه سفید یا یه دونه دستمال کاغذی بگیرن جلوی فلاششون
دوربین من فقط عکس می گیره :n02: کلا تنظیمات فلش نداره.
بله اگه دستمال کاغدی می گرفتم جلوی فلش شاید بهتر می شد. آخه ظلمات شب بود:n03:
با سلام خدمت دوستان.
عزیزان طریقه عکاسی از رودخانه در روز با سرعت پایین چگونه است؟ من هر چقدر سرعت شاتر را کم میکنم و ایزو را پایین می آورم و دیافراگم را بسته تر میکنم باز هم برای نشان دادن آب به صورت پیوسته سرعت مناسب نیست. حتی با بالا بردن EV و به نسبت آن کاهش بیشتر سرعت شاتر مشکل من حل نمیشود. ضمنا در این دوربین (FZ40) بیشترین عدد دیافراگم تا 8 است. اصلا با این لنز میشه از این دست عکسها ثبت کرد؟
یک عکس میذارم که این پست با توجه به موضوع تاپیک اسپم نباشه :n06:
سلامنقل قول:
میتونین از فیلتر ND استفاده کنین
با توجه به قطر لنزتون که 52 میلی متره یه فیلتر ان دی 52 میلی متری بخرین
یه کار دیگه هم میتونین بکنین، غروب ، صبح زود و ساعاتی از شبانه روز که هوا تاریکتره هم امتحان کنین شاید اینجوری بشه عکسای بهتری انداخت
دگمهی تشکر اصلا کافی نیست.....
فوقالعاده عالی... فوقالعاده عالی.... تبریک میگم....
کاش اون یه زره اور اکسپوز راست نبود تا عکس واقعا بینقص میشد...
مرسیییییییییییییییی
:n20::n20::n20:
اینم ادیت شدش:
اواخر زمستان پارسال. نمای روبروی خونمون:n01:
محتوای مخفی: مخفی