صد در صد موافقم.نقل قول:
اصولا گوشی های سیمبین آدم رو به ... میده!البته میبخشید ها ولی باید داشته باشی تا بدونی یعنی چی.
الان با این وضعیت فقط جاوا.
کی میگه برنامش گیر نمیاد.این همه بچه ها دارن تو سایتای مختلف ارائه میدن!
عزت مزید
Printable View
صد در صد موافقم.نقل قول:
اصولا گوشی های سیمبین آدم رو به ... میده!البته میبخشید ها ولی باید داشته باشی تا بدونی یعنی چی.
الان با این وضعیت فقط جاوا.
کی میگه برنامش گیر نمیاد.این همه بچه ها دارن تو سایتای مختلف ارائه میدن!
عزت مزید
سلام
یکی دو روزه که گوشیم پیغام می ده حافظه ی مسیج پر شده
و وادارم کرد که تعدادی شون رو پاک کنم
نمی شه کاری کرد که روی مموری استیک ذخیره شوند؟
حتی به طور خودکار
آخه پسرخاله ام می گه 450 تا مسیج رو گوشیش داره
مدلش نوکیای6630 هست
سپاس
ترو به خدا هر کسی این پست رو خوند جواب من رو بده وسطه بلا تکلیفی موندم.
من یه w810i دارم به مشخصات زیر :
1- ساخت مالزی . 2- نسخه نرم افزار: cxc 1250316 - r4ea031
3- باتریش هم made in china finished in china هستش. ضمنا تم orbit هم تمام وکمال روش جواب میده .
من از همه چیز این گوشی راضیم حتی با این که روزی یه ساعت والکمن استفاده می کنم 4 روز باتریش جواب
میده . حتی طی این 4 ماه یه بارم هنک نکرده . جدید ترین بازی ها رو هم بالا میاره .
فقط یه مشکل دارم که می خوام به من جواباتون رو بگید. لطفا این کارو رو گوشیتون انجام بدید :
هندزفری بزنید تو گوشتون بعد یه آهنگ dj انتخاب کنید صدا رو هم تا آخر ببرید . اکولایزر هم بزارید روی bass .
بعد در حین گوش دادن به آهنگ اکولایزر رو بزارید روی mega bass ببینید که آیا اصلا فرقی احساس می کنید یا نه .
مشکل من همینه mega bass گوشی من کار نمیکنه. یعنی رو ولوم های بالا کار نمیکنه ولی رو ولوم های پایین یه
کم فرق داره.
من همین کارو رو گوشی w700i دوستم انجام دادم وقتی میری رو mega bass انگاری که دارن یه چیزی تو مخت
میکنن . خیلی صدا bass میگیره . ضمنا در حالت عادی هم صدای هدفونش از گوشی من بیشتر بود.
اینم بگم که این تست رو با هندزفری گوشی خودم انجام دادم رو هر دوتا گوشی .
جون من صادقانه به سوال من جواب بدید . تا ببینم کجای کار میلنگه .
حتما تو جوابتون کشور سازنده و نسخه نرم افزار گوشیتون رو ذکر کنید.
البته منظورت حتما هک کردنه نه فلشنقل قول:
صدا یه مقدار بیشتر میشه ولی چنگی به دل نمیزنه:evil:
من امروز تصادفا یه 810 هم دستم دارم (علاوه بر W700i خودم)نقل قول:
امتحان کردم Mega bass می ترکونه چه رو 810 چه رو 700
810 رو امروز فلش کردم - Ver :cxc 1250319 r4db005
باطری هردو گوشی ساختو تکمیل(finish) در چینه
گوشی 810 ساخته مالزی
سوال دیگه ای هست؟
مثل اینکه تمام بد بختیه ما همینه (ظرفیت Sms)نقل قول:
اینجا رو ببین
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57757[/HTML]
جناب FCBarcelona.ir
من روش و ابزاراشو دارم ولي FS و firmware رو ندارم. بيا مبادله كنيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان 70 واقعا سرعت پايني داره حيف پول من الان دارم پدر ادمو در ميارهنقل قول:
اين شماره نمايندگي سيتادل تو تهرانه 66495677نقل قول:
الهی خدا عوضت بده یعنی منم همین ورژن Ver :cxc 1250319 r4db005 رو بدم برام فلش کنن ردیفه.;)نقل قول:
راستی این جدید ترین ورژنشه ؟:happy:
سلام
قیمت یه باتری فابریک چنده؟
آیا می تونیم بیشتر از 900 میلی آمپری پیدا کنم؟
یه روزه شارژ باتریم تموم میشه ( تو روز زیاد بهش ور میرم ) و وقتی که یه تماس باهاش میگیرم خیلی سریعتر باتریش خالی میشه.
آیا باید باتریشو عوض کنم؟
ایشالله که درست میشهنقل قول:
نمی دونم که این آخرین ورژنش هست یا نه
من واسه این گوشی(810) مشکل آنتن دهی داشتم , که درست هم نشد با فلش کردن:sad:
احتمالا ایراد سخت افزاری داشته
موفق باشی
نیلزی نیست باطری عوض کنی اینم یکی دیگه از مشکلای اریکسونهنقل قول:
می توتنی یه باطری دیگه بگیری و زاپاس نگر داری و نوبتی استفاده کنی(اگه واست حیاتیه)
فک کنم 7 تومن قیمتشون باشه (شک دارم)
سلام کنترل دستی گوشیت رو چک کن مال منم مثل تویهنقل قول:
کیفیت فیلم برداری گوشی در مقایسه با n70 اصلا خوب نیست چرا؟
یعنی پیشنهاد میکنی ندم هکش کنن ؟نقل قول:
سلام گوشی من یکی دو روزه قاطی کرده یعنی وقتی inbox و sent message و جاهای دیگه فقط دو سه تا میسج هست باز الکی پیغام میده گوشیت جا نداره کسی میدونه چه مرگشه؟؟؟
گوشی رو خاموش و روشن هم کردم تاثیری نداشت!!!
سلام گوشی من یکی دو روزه قاطی کرده یعنی وقتی inbox و sent message و جاهای دیگه فقط دو سه تا میسج هست باز الکی پیغام میده گوشیت جا نداره کسی میدونه چه مرگشه؟؟؟
گوشی رو خاموش و روشن هم کردم تاثیری نداشت!!!;)
بچه ها چه طوری میشه ظرفیت اینباکس رو بیشتر کرد ؟
دوستم با پی 910
4000 تا اس ام اس توی send و 1000 تا توی inbox داره !
ولی برای من به 100 error میده
چی کارش کنم ؟
من نمی تونم قطعی بگمنقل قول:
ولی پیشنهاد می دم قبل از اینکه بخوای این کارو بکنی اول نتیجه کار رو از کسی که انجام داده ببینی( از نزدیک)
این مشکله 810 -800-700 هستشنقل قول:
با هک کردن میشه
من انجام ندادم
تاپیکش هست تو کلوپ سونی اریکسون
اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
یا باید خودت هکش کنی که آموزشش رو دوستان گذاشتن یا با 4-5 تومن تو علائدین انجام میدن !نقل قول:
اقا سلام سما رو به خدا یکی بگه من چجوری میتونم منو هایی که دانلود کردم بریزم تو گوشیم(رجیستر دستی) یا فضای sms رو زیاد کنم
کسی نمیتونه کمکی کنه؟نقل قول:
دوست عزیز گوشی شما چینی است ؟ من چند تا گوشی چینی رو دیدم این طور شده (حتی وقتی میخواستننقل قول:
عکس بگیرن همین پیام رو میداد) اگر همه را ها رو رفتی و جواب نداد مموریت رو فرمت کن شاید درست شد
احتمالا شما inboxات رو با برنامه یmyphoneexplorer پاک کردی...چیز مهمی نیست حالا...یه جند بار ارور می ده که پر شده و این حرفا...بگذار یه مدت بگذره با خود گوشیdelet all کن ایشالله حل شه:)نقل قول:
اگه مشکل از اریکسونه پس چرا من با اینکه خیلی از گوشی استفاده میکنم (یک ماهه خریدم بیش از 1500نقل قول:
عکس گرفتم هر شب هم با هندزفری هاش آهنگ گوش میدم) 7 . 8 روز یه بار باتری رو شارژ میکنم
just iran جان سلام
یعنی شما واقعا هفته ای یه بار گوشیتونو شارژ می کنید؟
ممکنه مشخصات باتری گوشیتونو بنویسید و بگید که گوشیتون دارای چه گارانتیه ؟
ممنون
راستی چه قدر می گیرن برام فیرمورش رو عوض کنن ؟؟؟؟نقل قول:
گوشیم رجیستر دستی هستش .
البته گویا شما دوست عزیز کمی جو گیر شدی!!!چون اگه از اسمان وحی هم نازل شه که یه باطری که حتی یک ثانیه با گوشی کار نشده و با این شرط 7-8 روز دوام اورده من باور نمی کنم:blink: !!!چه برسه به اینکه با گوشی کار هم کنی!!نقل قول:
چون ظرفیت باطری و مشخصات باطریه 810 معلومه و همه هم می دونن حداکثر دوامش چقدر هست دیگه
R4EA031 & R4ED001نقل قول:
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
چون ابعاد فیلمش پایین تره کلا سونی اریکسون خیلی به فیلمبرداری توجه نمیکنه به نظر من کار درستی هم میکنهنقل قول:
چون اگه بخاد بهتر کنه مگه چقدر تغییر مینه کلی هم گرون تر میشه اصلا موبایل هنوز به تکنولوژیی دست نیافته که بتونه فیلمبرداری خیلی خوبی رو در اختیار کاربر بذاره درسته n70 فیلمبرداریش از w810 بهتره ولی نه اون جوری که بگی خیلی
خیلی بهتره . اما کیفیت عکس w810 خیلی خیلی خیلی از n70 بهتره گوشی من از دوربین دیجیتال سونی 3 مگاپیکسلی
پسر خالم بهتر میگیره (بدون اغراق)
ممنون از پیشنهادت.نقل قول:
به جون مادرم راست میگم هفته ای یه بار شارژ میکنم تو پست قبلی فقط یه چیز رو الکی گفتم الان راستش رونقل قول:
میگم : هر 3 . 4 شب یه بار آهنگ گوش میدم به جون کی قسم بخورم که راست میگم اینم عکس باتریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام
آقاي just iran مي شه بگيد با چه گارانتي خريديد ؟
و بگيد روزي چند ساعت صحبت مي كنيد و روزي چند ساعت موزيك گوش مي كنيد ؟
راستش من زیاد حرف نمیزنم ولی همون طور که گفتم هر 3.4 شب (حدود ربع ساعت بیست دقیقه) آهنگ گوش میدمنقل قول:
ولی خیلی زیاد عکس میگیرم (پست قبلی رو تصحیح میکنم بیش از 1100 تا حواسم نبود اگه باور ندارید میتونم ثابت کنم
) در مورد گارانتی هم وقتی میخواستم گوشی رو بخرم همه جای اهواز رو گشتم گفتن سونی اریکسون گارانتی
نداره
ورژن گوشی من r4db005 است به نظر شما استاد گرامی اگه ورژنش رو ارتقا بدم فرق زیادی میکنه؟ اصلا ارزش داره؟نقل قول:
من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
با تشکر......:)
سلام.نقل قول:
r4ea031 & R4ed001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
3 تومن نه بیشترنقل قول: