حداقل سیستم مورد نیاز برای MW3 چقدره؟نقل قول:
Printable View
حداقل سیستم مورد نیاز برای MW3 چقدره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
همین الان که سیستم رو روشن کردم یه صدای بوق خفیف از سمت راست صفحه کلید شنیدم.فکر نکنم مشکلی باشه.احتمال میدم قبلا هم صدا می داده ولی چون صداش کمه من توجه نمی کردم.
البته اینم بگم من فقط مولتی آنلاین بازی میکنم.نقل قول:
Minimum System Requirements
- Processor: Intel® Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X38750 processor or better
- Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM
- Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT or better
- Sound Card: DirectX® 9.0C or later
ذوستان تو این شب عزیز التماس دعا دارم.......
:n16:
مقدار قابل توجهی قویترینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 2.520 هزارنقل قول:
نه cpu ها اونقدر سرعت بالایی دارند که در رابطه با بازی ها کارت گرافیک نقش مهمتری بازی میکنه از نظر من i5 نباید تو هیچ بازی کم بیارهنقل قول:
بنظر من این عجیبه mw3 اصلا بازی سنگینی نیست که بخواد با این گرافیک ها افت فریم بده ، مطمئنی شارژر وصل بود؟ اگه آره تنظیمات گرافیک و پاور رو چک کن!!!
مشکلی نیست دوست عزیز سیستم عامل پیشفرض داس هست و شما بسته به نیاز و علاقتون میتونید هر سیستم عاملی نصب کنید منتها باید درایوراش رو دانلود و نصب کنید (البته اگه داخل دی وی دی نیست)نقل قول:
در بالا جواب دادم اما برا اطلاع بگم من با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 به راحتی دارم mw3 بازی میکنم البته روی تنظیمات متوسط (فکر نمیکنم حتی در بالاترین تنظیمات هم مشکلی بده)نقل قول:
استاد بی نهایت ممنون از لطف و جواب سریع تون ...
فقط الان که میخوام ویندوز بزنم با 5تا درایو روبرو شدم ، یکی 30 گیگ یکی دیکه 30 گیگ ، یکی 2 گیگ ، یکی 87 گیگ و آخری هم حدود 800 گیگ .
باید رو کدوممشون ویندوز بزنم و آیا باید بقیه رو پاک یا فرمت ویا باهم ادغام کنم ؟
راستی ویندوز 8 پرو 64 بیتی خوبه برا این لپ تاپ ؟ ممنون
دوستانی که Lenovo z500 دارید.. بنده قصد خرید دارم ولی یه سوال..........
من با هیچ موضوعیش مشکل ندارم بجز اینکه میگن صفحه نمایشش کیفیت مطلوبی نداره ! :n29:
می خواستم بدونم شما هنگام بازی کردن از صفحه نمایش راضی هستید یا نه؟!:n24:
یعنی تو بازی افت کیفیت تصویر مشاهده میشود یا نه؟
نقل قول:
عزیزم شما هاردت رو پارتیشن بندی درست کن.. در واقع اونا رو پاک کن ..از نظر خودم 4 تا درایو 250 گیگی خوبه
کلا این لپ تاپ برای ویندوز 8 , 64 بیتی ساخته شده
سلام بچه ها ٣ هفته ميشه كه مطالب اين كلوب رو ميخونم ممنون از همه. منم ميخوام تا چند روزه ديگه z500 ci7 بخرم. ٣ هفته اس كه لپ تاپ ندارم :n03: نميدونيد چه حالي دارم ! لپ تاپ قبليم inspiron n5010 لعنتي خيلي اذيتم كرد هر چند ٣ سال كار كرد ولي خوشحالم كه قيمت اومده پايين. رنگ سفيدش خوبه ؟ چون عكساشو كه ديدم خوشم اومد. فقط براي بازي يا ويژوال استوديو gpu 730 خوبه يا 635 چون ٢ گيگ رم كمتر مهمه واسه share كردن. براي كانفيگ 730 كدوم كلاك سي پي يو خوبه ؟ قيمت ها رو هر روزچك ميكنم كدوم گارانتي خوبه ؟ ميخوام قسطي بخرم متاسفانه ولي لحظه شماري ميكنم كه دختر گلم رو ببينم
نقل قول:
رنگ سفیدش رو من دیدم عالیه - منظورتون 740 هست دیگه.. 740 خیلی عالیه و مصرفش کمتره
کلا برای 740 فقط یه نوع CPU زدن اونم 3612 هست ( تا اونجایی که من میدونم)
گارانتی سازگار بخر خیلی خوبه
داداش منم می خوام قسطی بخرم ... اما کسی رو پیدا نمیکنم که قسطی بده!! !:n29:
شما کسی رو سراغ داری؟!!
سلام داداش والا بستگی داره سیستمه قبلیت چی بوده خوب مثلا در مقابل مک بوک مقایسه کنی مک بوک بهتره ولی انصافا کیفیت صفحه نمایش این هم عالی فقط در نظر داشته باش که صفحش براقه و مات نیست از این نظر زاویه دیدش یکمی کمه که برا من حل شدست چون جز از روبه رو با لپتاپ کاری ندارم.نقل قول:
بازی هم کم هرچی بگی با بهترین کیفیت ساپورت میکنه.
یاحق
مشکلی نیست تو asus n46vz هم همین جوریه!نقل قول:
ببخشيد آره منظورم ٧٤٠ بود ممنون از كمكت. من تهران نيستم ولي سايت هاي اينترنتي هم الان قسطي كار ميكنن چك شخصي هم قبول ميكنن چه برسه به مغازه شما هر جايي هستي يكم بگردي اقساط هم زيادهنقل قول:
دوست عزیز کیفت صفحه نمایش فقط تو نور روز میاد پایین ودر فضای بسته ونور اتاق مشکلی نداره.نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
به نظر من اول باید پاتیشن بندی کنین و درایو ویندوز (اولین درایو) رو کمتر از 100 گیگ نذارید (ممکنه بعدا برا نصب برنامه ها به مشکل بر بخورید) بقیه درایوهام بر حسب علاقه و نیازتون دشته بندی کنید، والا من خودم هنوز لپ تاپ دستم نرسیده و تجربه کار با ویندوز 8 رو ندارم اما مطمئنن بهترین گزینه با توجه به اینکه سیستم عامله روزه همین ویندوز 8 هستنقل قول:
خیلی ممنون نه دادا قیمت نگرفتم i7 رو
اسپیکر 5.1 چطوری وصل کنم؟
دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده برنامه Action Center که اجرا هستش یه علامت ساعت کنارش میاد
Control Panel\All Control Panel Items\Action Center
اینم یه عکس از خود برنامه و تنظیماتش
این که مشکل نیست هر چند وقت یکبار بکاپ صورت میگیره این علامت هم مربوط به همون هستشنقل قول:
**دوستان صفحه اول آپ شد**
پست دوم مربوط به انرژی منیجمنت
دوستان یه اتفاق عجیب و نگران کننده 2 روزه داره میافته
فقطی که لپتاپ رو از برق جدا میکنم حدود 30% شارژ داشت که یهو لپتاپ خاموش شد
و وقتی زدم به شارژ و روشنش کردم میزان شارژ رو 3% بود:n04:
نه اخطار داد نه هیچی
کسی میتونه کمک کنه؟؟
من طولانی مدت از برق استفاده می کنم.روی مد Optimized می ذارم.نقل قول:
وقتی یه مدت می گذره همین جوری میشه.یعنی دقیق نشون نمی ده .یهو اخطار می ده .بعضی وقتا هم خاموش می شه.البته جالبه وقتی روشن میشه ، برنامه ها باز هستند.
وقتی اینجوری میشه یکبار که 100درصد شارژ می کنم درست میشه و میزان باتری رو دقیق تر نشون میده.درکل فکر نکم مشکل خاصی باشه.شاید هم باشه!
نمیدونم والا حالا گزاشتم تا 100 شارژ بشه ببینیم چی میشه.نقل قول:
دوستان من اون مطلبیو که تو وبلاگم بود رو تو انجمن هم قرار دادم اینم ادرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اینم ادرس وبلاگیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما معمولا چطور از باتری لپتاپتون استفاده می کنیم؟نقل قول:
خیلی عادی زیاد هم بهش فشار نمیارم بیار چند روز پیش این اتفاق افتاد یبار هم همین امروز اما مثل اینکه درست شدهنقل قول:
نمیدونم والا هنوز که شارژ نکشیدم گزاشتم 100 بشه بعد ببینم چی میشه
دوست عزیز من یه بار همچین اتفاقی برام افتاد و دو سه بار لپ تاپو تا 100 شارژ کردم وقتی که شارژ شد تا پای خاموش کردن رفتم و بعد اون درست شد.نقل قول:
با درود خدمت شما عزیزان
من تا چند روز اینده میخوام لبتاب تهیه کنم خیلی تو سایتها و دوستان سرچ کردم و انتخاب به این لبتاب رسیده
حالا یه سوال با تهیه این لبتاب برای اجرای اتوکد و 3دی مکس مشکل ندارم ؟ البته چون به پی سی دسترسی ندارم از لبتاب برای اجرای بازیها استفاده میکنم (( شما حداقلش رو gta v - pes 2014 - crisys حساب کن که نصب میکنم :n02:)) یعنی لبتاب رو برای اجرای بازیهای سنگین هم میخوام
در حال حاضر ابتدا به نظر شما از این سری لبتاب کدوم رو انتخاب کنم
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3612QM Core i7 2.10GHz UpTo 3.10 GHz - Cache 6 MB
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3632QM Core i7 2.2GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 635M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
اگر بجز این لبتاب پیشنهادی دارین بگین
نقل قول:
با سلام .... از نظر بنده اولی بهتره... به 3 دلیل :
1- در این مدل کارت گرافیک 740 هست که مصرف کمتری داره و واقعا از 635 بهتره و برتری کامل داره
2- چون مصرف کمتری داره پس یکم از نظر داغ کردن زیاد لپ تاپ بهبود یافته.
3- البته این دلیل نمیشه... ولی شما که با اتوکد و 3d مکس کار داری سی پی یو قدرتمندی می خوای
که از این لحاظ 3612 زیاد فرقی با 3632 نمیکنه پس از این موضوع خیالت کاملا راحت باشه....
ولی اینو بدون ، تو کارت گرافیک برتری زیادی داره
یا حق
کاملا تایید میشه چون سی پی یو 3612 با 3632 طبق تحقیقات خودم فرقی نمیکنه اما اگه گرافیک 740 بگیرین روی مصرفتون خیلی اثر میذاره و قوی تره و همچنین چیزهای دیگه هم تایید میشه که شما با توجه به اینکه نرم افزارهایی که نام بردین بیشتر به CPU قویتر احتیاج دارن چون رندر کردن تو این برنامه ها به پردازنده قوی احتیاج داره.پس انتخاب درستی در مورد لپ تاپ Z500 کردین.و همچنین با 60 الی 70 تومان میتونین همونجا بدین, براتون 2 گیگ رم بندازن پس رمش مهم نیست پس انتخاب اول بهتره.نقل قول:
منظورم اینه چند وقت یه بار از باتری استفاده می کنید؟ چون معمولا همه ما توی خونه از شارژر استفاده می کنیم ممکنه حتا چندین هفته از باتری استفاده نشه!نقل قول:
بنا بر گفته های بچه ها هفته ای یک بار باید از باتری استفاده شه ، شاید دلیل این گفتشون همین مورد باشه!!!
سلام. دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده. با ویندوز 64-8 که کار میکنم در حالت وبگردی با وای فای. وقتی دستگاه رو شات دان یا حالت sleep میذارم بعد از روشن کردن مجدد دستگاه خود به خود میبینم که وای فای رو قطع کرده . واسه روشن کردن وای فای باید حتما یکبار دستگاه رو Restart کنم بعد برنامه Intel WiDi رو باز کنم بعد یه پیغام میاد آیا وایرلس رو روشن کنم یا نه. اینجا تازه میشه روشنش کرد.(اگه دستگاه یکبار Restart نشه حتی با باز کردن برنامه Intel WiDi این پیغامه نمیاد). از اساتید کسی راهکاری نداره که ما اینو هی Restart نکنیم؟؟؟؟
یه بار برنامه intel widi رو پاک و دوباره نصب کن.نقل قول:
سلام دوستان
چند وقتیه تو فکر تعویض لپتاپم.
الان بین دو تا انتخاب موندم:
یکیIBM Lenovo ideapad Z500-E:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اونیکیشمIBM Lenovo IdeaPad Z500-G:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کارم هم من کار سنگین خیلی ندارم حالا گاهی یه بار یه رندر 3DSMax و در اکثر موارد فقط در حد کد زدن و کارای معمولی
از اونجایی هم که دانشجو هستم و دانشجویی == بیکاری گاهی هم بازی می زنم ولی نه خیلی.
انتظارم از لپتاپ اینه که بازی های نسبتا خفن الان ر بتونه اجرا کنه!
اگه پیشنهاد دیگه ای هم غیر از این دو باشه خوشحال میشم بشنوم :)
راستی اگه حدود قیمت هم بدین ممنون میشم :))
دوستان مایه z500 گرفتیم یه مساله ای باهاش دارم
وقتی هیچ نرم افزاری اجرا نمیکنم یه ساعت ونیم شارژ نگه میداره وقتی اتو کد رو باز میکنم سه ساعت!
چرا؟؟؟؟؟
با سلام اکه میشه کمکم کنید.من z500 دارم یه مشکل دارم اینکه در حالت عادی 1 ساعت شارز نکه میداره اما وقتی اتوکد رو اجرا میکنم 4 ساعت نکه میداره و داغ نمیکنه زیاد.در صورتی که باید در حالت عادی هم 4 ساعت نکه داره.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب چیز عجیبی
مطمئنی درحالت عادی برنامه ای باز نیست ؟
Run>msconfig> untik startup items
ریبوت کن دوباره تست بگیر دادا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از تسک منیجرت یه عکس بزا در حالت نمایش تمام برنامه هانقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
آره شما درست میگی یه 2-3 هفته ای بود اصلا از شارژ نکشیده بودمش الان هم از شارژ کشیدم هنوز به 10-15 درصد نرسیده ببینم باز خاموش میکنه یا نهنقل قول:
به هر حال ممنون از پیگیریتون
سلام دوستان . من یه چند روزی هست که این لپ تاپ رو خریدم و با کمک همین انجمن پارتیشن بندی کردم و ویندوز زدم ، فقط یه مشکلی هست اونم اینکه کارت گرافیک دومش یعنی NVIDIAش اصلا ً نصب نمیشه حتی ب درایورای همراش بسنده نکردم و براش از خود سایت درایور دانلود کردم ولی همین مشکلو داره و نصب نمیشه نه رو ویندوز 7 نه 8 نه 32بیتی نه 64 بیتی . موقع نصب هم این ارور رو میده که ازش اسکرین شات گرفتم . ممنون میشم کمکم کنین .
نقل قول:
قاب توجه اونایی که هنوز دارن تحقیق میکنن تا بخرن
داداش واسه منم این مشکلات پیش میاد - البته واسه همه لپ تاپ ها این داستانها وجود داره اما چون z500 توی ایران زیاد شده و البته بچه های فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشترشون z500 دارن
این مشکلات بیشتر مطرح میشه
وگرنه فرومی نیست که من برم اونجا داد بزنم ال سی دی (dell 1520) بدون هیچ دلیلی خط افتاده و 400هزار تومان خرج داره - فن CPU سوخت و 80 تومان یه دسته دوم خریدم
اینجا همه بچه ها میان و از مشکلاتی همچون صداهایی که در سکوت فقط شنیده میشه یا نصب نشدن درایور یا نبودن درایور توی سی دی گلایه میکنن
من به اقتضای شغلیم خیلی لپ تاپ میبینم و مشکلات عجیب غریب که نمیشه مارک و مدل رو نام برد
چند روز پیش مشکل یه مدل و مارکی میدونین چیه بود این که DVD رام بعد از 10 -11 تا رایت ضعیف شه و دیگه CD هم باز نمی کرد