دوست عزیز من هفته ای یه بار بیشتر نمی تونم به پی سی سر بزنمنقل قول:
رو 111 با ورژن 1.47 تست کردم پخش نکرد با bitrate های 128،256،320 تست کردم جواب نداد :13:
Printable View
دوست عزیز من هفته ای یه بار بیشتر نمی تونم به پی سی سر بزنمنقل قول:
رو 111 با ورژن 1.47 تست کردم پخش نکرد با bitrate های 128،256،320 تست کردم جواب نداد :13:
نقل قول:
ممنون آقا
پس آپديت كردنش فايده اي نداره...
قيمت گيرنده ديجيتال xvision شده 74 تومن. گرون نخريد. به همه بگيد گرون نخرن از نماينده ها
سلام
سایت provision.ir قیمت t7 را زده 26500 تومان!!!
کد:http://www.provision.ir/fa/products/page.php?id=73
قیمت گیرنده پرویژن 26500 تومان شده طبق اعلام سایتprovision.ir
ااااانقل قول:
اي ول
آقا اين usb هاش mkv هم پخش ميكنه؟؟؟؟
نقل قول:چرا خالي مينديدن؟ تو سايتش زده قيمت صفر. من زنگ زدم نمايندگي گفت 85 تومنه. عجب آدمايي هستيناااانقل قول:
نه کسي خالي نبسته... من هم ديشب سايتشون رو چک کردم قيمت رو 26500 زده بود ...
ظاهرا يه اشتباه تايپي بوده امروز صبح اصلاحش کردند.
حالا ميشه بگيد پورت usb اين --- ها ميتونه mkv هم پخش كنه؟
بهترین ----t usb برای کامپیوتر تو بازار چیه ؟ قیمت اش چنده؟
سلام. ببخشید یه مدت نبودم. من تحقیق کردم استاندارد سرعت تعویض کانال زیر 3 ثانیه است. بلوسنس هم زیر 3 ثانیه کانال رو عوض می کنه.نقل قول:
سرعت تعویض کانالا چطوره؟
ProVision فرمت MKV رو پخش میکنه...نقل قول:
من X-Vision دارم کیفیت فغوق العاده هست یعنی حداکثر کیفیت رو میگیرم ، ولی یکی از دوستانم به پیشنهاد من ProVision گرفت وقتی به تلویزیون وصل کردم کیفیت تصویر نصف X-Vision نبود ، کفم برید گفتم این چیه دیگه ...:18:
هیچی دیگه سرتونو درد نیارم که دوستم همون دستگاه رو زد تو فرق سرم:2:(البته کارتنشو)
منوش هم خیلی ضایع هست
ولی خوبی که داره انواع فرمت تصویری رو پخش میکنه ولی XVIsion نه...
دوستان من یه مشکلی دارم. الان حدود 1 هفته است که از 14 کانال 8 تاش قطعه ولی 6 تای باقی مانده مشکلی ندارند. دستگاه هم xvision هستش.
قبلا هم این جوری می شد ولی بعد از یکی دو روز تصویر می یومد ولی الان تقریبا یک هفته است که تصویر قطعه.
کسی می دونه مشکل از چیه؟
با سلام
چند وقته که تلوزیون خونه Pioneer LX-5090 هستش
چند روز پیش اتفاقی متوجه شدم که دارای دستگاه ----T هست
بعد شروع به کار کردن باهاش شدم و در جستجویی که داشت تمام 24 کانال دیجیتال ( رادبو و تلوزیون ) رو که الان تو تهران راه انداختن دریافت کرد
اما مشکل اینجاست که تصویر و صدای هیچ کدوم نمیاد با اینکه سیگنال رو 100 % میزنه
نمیدونم مشکل در کجاست
از دوستانی که بتونن کمک کنن ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز ببین در بخش سیستم تلویزیون چه کشورهایی را ساپورت می کنه ؟ فکر می کنم اگر روی کشور ترکیه تنظیم کنی درست شود .
کشورهای غربی اروپا و چند تایی هم شرق اروپا
تو لیست دیچیتالش ترکیه نیستش
نقل قول:
این تلویزیون با اینکه میتونه امواج دیجیتال رو دریافت کنه اما چون فرمت پخش ایران mpeg-4 هست این دستگاه قادر به شناسائی اون نیست
چاره ای جز خرید ----- دیجیتال نیست
كودوم شهري دوست عزيز؟نقل قول:
تهراني؟
احتمالا مشكل فرستندست. چون ميره و مياد دارن يه سري چيزارو آزمايش ميكنن
نقل قول:
آره كيفيت xvision بالاتره
البته provisionهم بد نيست ولي اين كه شما گفتي باحاله:38::38::38:
فقط طرهسهخد قيمتش 29800 هستنقل قول:
البته با اون انتن كوچيكه ته خونه بري نميگيره ها. بايد نزديك پنجره باشي ولي با فيش آنتن همه جا رو ميگيره
يعني ميگين اين پرويژن مدل t7 كه قيمتش 85 تومنه بده؟
توي سايتش نوشته وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم SD, HD (720P,576P,576i,1080i)
ادرسشکد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=129
آره جديدا زياد ميگننقل قول:
حتي ميگن تو جمهوري زياد نميشه پروويژن پيدا كرد. چون نمايندگي ها ميگن ايراد داره و زياد نميارن
باز ميگم : ايني كه گفتم شنيده هامه و هنو نرفتم جمهوري سر بزنم
با سلامنقل قول:
استرالیا را امتحان کنید شاید جواب داد ، بهر حال باید سیستم کشورهای مختلف را بزنید تا جواب بگیرید
سلام دوستاننقل قول:
آیا می توان با استفاده از ----- معمولی یا کارت ----s معمولی مثل SKYSTar2
امواج ----t را در یافت نمود
خير! اساسا متفاوت استنقل قول:
با سلام به دوستان
می خواستم ببینم بین این 4 تا گیرنده دیجیتال کدوم بهتره؟ و کیفیت بالاتری داره ...اگه hdmi هم داشت که چه بهتر...
STB236HD ( DENAY) - 1
2-کد:http://www.saray.ir/Section8/page125.aspx?lang=Fa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XDVB-111
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1024&ID=2
3- استرانگ ( مدلش رو نمی دونم )
4- FMA MILAD
کد:http://www.--------/----t-hdmi-fma-milad.html
راستی من تو سایت دیگه ای خوندم که : مارك denay انگار تصاوير خروجي رو پردازش مي كنه ( چون نسبت به ايكس ويژن تصوير شارپ تري خروجي ميده )
یعنی این مارک از بقیه بهتره؟
سایت دیگه ای به نظر رتبه بندی ای رو تو کلاس های مختلف انجام داده ( TYPE)که B بهتر از بقیه هست...
در کل نظر دوستان چه مدلی هست و چرا؟کد:http://www.mydvb.ir/index7-5-f.asp
ممنون از دوستانی که جواب میدن .
سلام،
آقا ما یه ----T مارک پروویژن مدل T-7+ گرفتیم،
همه چیش خوبه، فقط یه مشکل داره اینه که وقتی فلش رو میزارم برای ضبط یه برنامه یه حالتی مثل کاهش سیگنال پیدا میکنه ( حالت شطرنجی و سی دی خش دار ) که البته بیشتر رو 6 کانال اول اینجوریه، کسی علتشو میدونه؟
یه سوال دیگه در مورد تنظیم صداش داشتم:
تو منوش زده Digital Audio : PCM & RAW این دوتا چه فرقی دارن و رو کذوم ست کنم؟
ممنون :11:
اين سايت بر چه مبنايي رتبه بندي كرده ؟! گيرنده "برايت" هنوز وارد ايران نشده ولي توي اين سايت رتبه بندي هم شده ! جالبه گيرنده "جم" كه همه ديگه ميدونن در چه حد پاييني كيفيت داره ، رتبه بالا بهش داده !نقل قول:
دوست عزير ، گيرنده "برايت Bright" رو شركت سوني داره وارد ايران ميكنه و به زودي مياد به بازار . بر خلاف ساير برندها كه اول فروختن بعد رفتن سراغ تاييديه تكتا ، "برايت" با اينكه وارد ايران نشده اما تاييديه تكتا رو گرفته و روي سايت تكتا قرار داره
اما فعلا بهترين دستگاه ، همون پروويژن هستشکد:http://www.takta.com/stb.aspx
دوست عزیز باید بگم که این سایت مجوز رسمی واسه رتبه بندی داره و باید معتبر باشه ... حالا تا چه حد خدا داند..نقل قول:
پرو ویژن هم که کلا تعطیل هست و چندین جا دوستان مقایسه کردن و گفتن ایکس ویژن کیفیت تصویر بالاتری داشته من دنبال یک مدل از ایکس ویژن بهتر بودم که اینجا سوال کردم...
کسی نیست مرا هلپ دهد؟:31:نقل قول:
قدرت سيگنالت چند درصده؟
سلام
شبکه های دیجیتال از روز 4 شنبه قطع شده و سیگنال نمیده
مدل دستگاه هم فیلیپس هستش
مطمینم مشکل از دستگاه نیست از دوستان اگه کسی میدونه مشکل از کجاس یا راه حلی اگر هست بگه ممنون میشم
80 - 90 به بالا :31:نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
1- پروويژن رو كه سراغش نرو
2- توي xvision ها مدل 121 بهتره به نظر من. كمتر شكايت شده ازش
مدل 111 يكم قديمي تره
1- لطفا پروويژن رو الكي معرفي نكنيد. حتي نماينده هاي جمهوري هم از دست ايراداي اين دستگاه شاكيننقل قول:
2- سايتي كه معرفي كدين سايت تكتا نيست. يك سايت من درآورديه
سلام به همه بچه های گل تایپیک
اگر کسی تجربه کار با دستگاه نواترون را داره لطف کنه اینجا بنویسه
آخه قصد خرید یک دستگاه پلیر همراه با گیرنده دیجیتالرو دارم و میخوام نظرات دوستانو هم داشته باشم
ناگفته نباشه من هم صفحات قبلی این تایپیک و هم تمام صفحات تایپیک نواترون رو خوندم اما هنوز به جمعبندی نرسیدم
بعضیها خیلی تعریف میکنند و بعضیها هم خیلی از مشکلاتش مینویسن
با این امضاء اون ارمنی هم حتما خودتی البته از نوع سبزشنقل قول:
همین کارها را می کنید که سایت فیلتر می شه
با این کارتون زحمت هزاران نفر را که می آیند اینجا اطلاعات بگیرند را برباد می دهید این همه سایت سیاسی و طرفدار سبز برید اونجا فعالیت کنید
سلام دوستان
من میدونم فعلا بهترین انتخاب با توجه به قیمت ایکس ویژن ۱۲۱ هست اما می خواستم ببینم دستگاه دیگه ای با توجه به امکانات بیشتر مثلا HDMI و HD بودن از نظر کیفیت با ایکس ویژن برابری میکنه ؟
آخه می خواستم از دو تا خروجی دیجیتال واسه ۲ تا تلویزیون استفاده کنم واسه این دوست داشتم خروجی HDMI هم داشته باشه...دستگاه خوب با این امکانات چیه؟
راستی ایکس ویژن ۱۱۱ که می گفتن کره ای هست و من فکر می کردم از این ۱۲۱ که ساخت ایرانه بهتر باشه اما دوستان میگن نیست ...
برا چی بحث تاپیک رو عوض میکنید؟نقل قول:
نخیر داداش من همچین ادعایی ندارم ولی شماها تحمل فقط فقط یک جمله رو هم ندارید؟
در مورد فیلتر شدن سایت هم باید خدمت شما جناب نسبتا محترم عرض کنم علتش سیاسی نیست اگر هم دقت کنی میبینی بعد از رفع فیلتر قسمت آهنگها و عکسها حذف شده به این موارد گیر دادن که بعد از رفعش توسط مدیریت سایت دوباره باز شد...
جفتش براي يك كارخونه است و هيچ فرقي ندارهنقل قول:
121 جديدتره و امكاناتش بيشتره و ظاهرا قدرت دريافت سيگنالش هم بيشتره
HDMI دار به درد بخور چیزی تو بازار هست؟ یا همش آشغالای چینی درجه 4 هستن؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما می توانید از تایپیک زیر اطلاعات مفیدی درمورد تواترون کسب کنید ، البته در این تایپیک نیز اگر بحث نواترون مثل اوایل تایپیک ادامه پیدا کند خوب است ، بهرحال اطلاع رسانی چیز خوبی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]