آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنننقل قول:
آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه :دی
Printable View
آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنننقل قول:
آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه :دی
یادش بخیر ماهم از این کارا میکردیم :n07:نقل قول:
آره فصل به فصله منتها طبق کتابش جلو میره نه سریالش. راستی تو لیستت wolf among us هم هست اونم تو سبک walking dead هستش.
injustic god among us رو تست کردم تو 8.1 اسلو موشن بود رو بالا ترین تنظیمات اما تو وین 7 رو بالا ترین تنظیمات هم خوب اجرا میکرد.:n04:نقل قول:
ههر دو نید فور اپیدم نسباتا خوب اجرا کرد.
در کل عجب هاردی داری کفم برید:n02:
پس قبول دارین که رو ویندوز 7 کارآیی گرافیک بهتر از ویندوز 8 و 8.1 هستش ؟!؟؟نقل قول:
نظرت راجع بهinjustic god among چی بود ؟!؟:n06:
هاااااردش تووپ بود :n12: من الان فقط از فولدر بازی هاش عکس گرفتم .. فولدر فیلم و سریال و عکس هاشو میدیدی پوووودر میشدی اصن :n02:
نخیر به هیچ وجه!!! بازی ها رو ویندوز 8.1 بسیار روان تر از ویندوز 7 اجرا میشن. این موضوع رو روی دوتا 4540s که یکی 7 و دیگری 8.1 بود تست کردم. NFS Most Wanted 2012 روی 8.1 حدود 12 FPS بهتر از ویندوز 7 بود. همچنین COD Black Ops II لودینگ کوتاهتری داشت.نقل قول:
:n02::n02:نقل قول:
اقا چون من عاشقه کمیکای dC هستم با اینکه 24 سالمه :n02: با بازیشم حال کردم به نطر من جالب بود لازم به ذکره که بازم به نطره من تو ویندوز 7 خیلی بهتره بازی کردن البته یه سری بازی استثنا هستن که باید وین 7 باشه وگرنه رو 8.1 هم خوب اجرا میشن.
من خودم عاشق سری Assassins creed هستم که این نسخه اخری رو بابام....... تا بازی کنم کلا باید بازی هایی که امسال میادو رو این سیستم تست نکرد حال ادم رو میگیره.
چرا نباید تست کرد ؟؟ کم میاره سیستم ؟!؟!؟!نقل قول:
بچه ها یه سوال
شما کلا از این لپ تاپ راضی هستین؟
و قضیه این مشکل sleep چی شد بالاخره برطرف شد؟
روی این لپ تاپ میشه ویندوز 8 یا 8.1 ریخت؟
مالتی تاچ و بلوتوث لپ تاپ کار میکنند؟
ممنون میشم اگه جواب بدید آخه من یک z500 داشتم و از صفحه نمایشش راضی نبودم فروختم و حالا میخوام این مدل رو بگیرم لطفا کمکم کنید بچه ها :n16:
کلا معایب لپ تاپ که حل شدنی نیست چیا هستن؟
سلام ، من اوایلش که خریدم نه ، راضی نبودم ، ولی از اون موقع که 8 ریختم خدا رو شکر همه چی آرومه ، لب تابمم خوشحالهنقل قول:
بستگی داره به اینکه چه استفاده ای از لب تاب داری ، من گیمر نیستم به همبن خاطر نمی تونم در مورد عملکرد گرافیکیش نظر بدم
در مورد صفحه نمایشش هم از اونجایی که می خواستم در فضای باز هم استفاده کنم لب تابی خریدم که صفحش مات باشه که البیته مورد پسند خیلی ها نیست به خاطر زاویه دیدی نسبتا کم و درخشان نبودن تصویر
اما در مورد کار با نرم افزار خوبه ، روی ویندوز 8 همه چی خوب و سریع بالا می یاد . خود ویندوز هم سریعه
عملکرد باتریشم برای من قابل قبول هست
چند شب پیش با باتری در حالی که روی وب داشتم فیلم میدیدم تقریبا 3.30 دوام آورد
حالا اگه باش کتاب بخونی وایرلستم قطع باشه و صفحه نمایشتم روی کمترین مقدار باشه احتمالا تا 4.5 ساعت دوام می یاره
اما در مورد هاردش باید بگم خیلی ضعیفه و مقداری صدای جیر جیر داره که توی ذوق می زنه
برای من که عموما لب تاب همراهم هست بهتر بود یه لیب تاب سبک وزن تر می خریدم ، حالا با کانفیگ پایینتر
در نظر بگیر تمام شرایط رو
به نظر من برو یه لب تاپ سبک وزن تر با سی پی یوی نسل چهار بگیر
کلا بخوام بگم آره من که راضیم. نمیدونم منظورت از مشکل sleep چیه!نقل قول:
اینم بگم که در اصل این لپ تاپ برای 8 و 8.1 ساخته شده. مالتی تاچ و بلوتوثش هم کار میکنه
در مورد صفحه نمایش با جناب sorna موافقم
باتریشم همینطور واقعا حرف نداره :) بین لپ تاپ های فامیل و دوستان تا حالا رقیبی نداشته
تقریبا 6 ماهه گرفتم هر روز حداقل 10-12 ساعت روشنه، باهاش بازی میکنم، فیلم ادیت میکنم و هرکاری بگی جواب داده
حالا نه صرفا این مدل ولی در کل به اچ پی اعتماد کن :n12:
مرسی دوستای گلم
یه سوال دیگه آیا باتریش توی بازار پیدا میشه؟
فکر کنم. گرافیکه بازی ها دبگه ترکونده این بتلفیلد و کال اف جدیدو ندیدی خیلی کند اجرا میشد رو حالت بالا.کلا این لپتابه بازی نیست و بازی ها دیگه خیلی پیشرفت کردن.نقل قول:
لپ تاپ بدی نیست ، عالی هم نیست برای کارای عادی مناسبهنقل قول:
بهتره کمی بیشتر خرج کنی و برند asus بگیری
من هم 4540 رو دارم و هم asus x450 از ایسوس بیشتر راضی هستم
اینم بگم که این لپتاپ (4540)برای بازی اصلا مناسب نیست در واقع این لپ تاپ سری بیزینسی هست
در مورد اسلیپ
اگر در ویندوز 8 درایور خوده hp رو نصب کنی sleep کار میکنه ولی عمل سوچ کار نمیکنه و اگر درایور اینتل و amd رو جدا نصب کنی یعنی درایور ها رو هرکدم از سایت مربوطه دی ال کنی عمل سوییچ بخوبی کار می کنه ولی اسلیپ از کار میفته
اون چیزا دیگه هم که گفتی کار می کنه فقط یک چیزی وقتی درایور تاچ رو نسب می کنه عمل کردش پایین میاد با این که امکاناتش بیشتر میشهاا
سلام دوستان عزیز
سال نو مبارک
من الان وین 8 دارم و از درایور خود سایت hp ستفاده میکنم . مشکل sleep ندارم و فکر میکنم سوییچ میکنه !! چون توی بازی که میرم فن لپ تپ روشن میشه و وقتی با برنامه aida چک میکنم (قسمتی که دما قطعات رو میزنه ) یه گزینه دیگه اضافه شده به گرافیک !!!
یه پکیج king 37 گرفتم که همه ویندوزها رو داره .
الان میخواستم بدونم ویندوز 8.1 چطوره ؟ تفاوتش با 8 چیه ؟ و اینکه مشکل درایور ها روی 8.1 حل شده یا نه ؟( چون یادمه چند وقت پیش دوستان میگفتن که روی 8.1 مشکل درایور دارن )
مررسی
1.ویندوز 8.1 عالیه کاستومایز پیشرفته بهینه سازی بیشتر طراحی پیشرفته و .. در کل مشکلی نداره که نتونی نصب کنینقل قول:
2.تفاوتش در داشتن start اپ های خیلی بیشتر tile های متنوع و سریع بودن هست
3.درایور های 8.1 روی .net شما حساس هستند حتما باید .net3.5 داشت تا بعضی از درایور ها اجرا بشه در حالی که ویندوز دیفالت .net4 داره(باید نصب و دانلود کنید)
4.درضمن در وین های 8 به پایین تر افرادی که لپ تاپشون کارت گرافیک amd هم داره فقط باید درایور amd رو دان کنند اما در 8.1 افرادی که and دارند باید هر دو رو دانلود کنند
+
تو چند پست بالاتر دیدم بعضی از دوستان از دستگاه انتظار لپ تاپ گیمینگ رو دارند انتظارات رو پایین بیارید:n24:
من خودم با اینکه thief خیلی بهینه نیست ولی دارم رو medium 30-40 بازیش میکنم درباره بتل 4 هم resoloution scale رو پایین بیارید و درباره ی COD:Ghosts هم مشکل از انجین تاریخ مصرف گذشته اش هست
در ضمن تو لپ تاپ تا حد امکان باید v-sync- AA- Post FX و res scale رو پایین نگه داشت در عوض میتونید texture res- shadow- environment- lightning quality رو بالا ببرید
ممنون Devicestreet جان بابت توضیحاتت .
دوستانی که وین 8.1 دارن کدوم گرافیکو نصب کردن ؟ واسه سایت hp ( که هر دو گرافیک با هم هست ) یا به صورت جداگانه دانلود و نصب کردید ؟
سوییج انجام میشه ؟
ممنون
.....
بعد نوشت :
الان رفتم سایت hp و دیدم واسه گرافیک intel و AMD به صورت جداگانه درایور قرار داده .!!
راستی یه سوال دیگه :
به غیر از درایور گرافیک ، بقیه درایور هایی که برای ویندوز 8 دانلود کردم ، روی 8.1 هم جواب میده یا باید از اول دانلود کنم ؟
خیلیاش رو 8.1 هم جواب میده ولی پیشنهاد نمیشه، به نظرم درایور مخصوصشو نصب کنی بهتره علی الخصوص درایورهای بلوتوث، وایرلسنقل قول:
اگه وین 8 به پایین دارید فقط amd اگه 8.1 دارید باید هردو رو نصب کنیدنقل قول:
درست هست باید جداکانه باشه
توصیه میشه از اول دانلود کنید
کلا برای گرافیک باید درایور SP63715 که برای amd هست و SP63574 که برای intel هست رو دان و نصب کنید
این هم سیستم خودم که با نصب دو درایور سوییچ میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کسی که پست اول تاپیک رو زده هتوز هست؟ اگه هست یه خبر بده ممنون میشم
سلام دوستان من مشکل ـپدیت گرافیک دارم,, گرافیک اینتل و گه آپدیت میکنم دیگه ATI رو نمیشناسه...:n28:
سلام به همگی
کسی بازی Splinter cell blacklist رو تست کرده رو این لپتاپ ؟؟؟
بله من بازی کردم خیلی هم خوب :n01:نقل قول:
سعی کن درایور رو از خود سایت اچ پی بگیری، بعدش با ویندوز آپدیت، آپدیتش کننقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز ...
واسه من اینجوری زده گرافیکو .. این نشان از عدم نصب صحیح درایورشه بنظرتون ؟!؟!؟
درسته دیگه! :) دقیقا اسم 7650 رو ننوشته، اسم سری رو نوشتهنقل قول:
سلامنقل قول:
واسه منم همينطوره .
من فكر ميكنم واسه ورژن برنامه هست .
اگه دقت كني اون پايين ورژن ها متفاوته . واسه منم ورژن 1.25.674 هست و دقيقا گرافيك مثل گرافيك شما نمايش داده .
قبلا هم يه ورژن قديمي نصب كردم و اطلاعات مادربوردم رو يه چيز ديگه زده بود . واسه اين ميگم احتمالا از ورژن برنامس .
در صورتی که درایور hp رو نصب کنید 7650 نوشته میشهنقل قول:
در صورتی که اون رو با درایور amd اپدیت ه کنید 7600/7500 نوشته میشه
در هر دو صورت کارت سوییچ میکنه
درودنقل قول:
این تصویری که گذاشتی ، در حالت سوییچ بوده ؟
دوست من به احتمال زیاد حتما خودتون در جریان هستید در این مورد (عمل سوییج)
در صورتی که سوییچ صورت بگیره ایکون میزان دما روبروی گرافیک amd ظاهر میشه که نشان سوییچ است.
اینو عرض کردم واسه این که فکر کنم و کردم که متوجه این مورد نشدید
:n12::n16:
دوست عزیزنقل قول:
شما درایوری که از سایت hp دانلود میکنید ، سایت مربوطه فقط اون درایورری که دانلود کردیو فقط برای این لپ تاپ کانفیگ کرده و به همین خاطر اسم دقیق گرافیک روی میزنه.
ولی وقتی شما وقتی درایور رو از سایت مربوطه دانلود می کنی فایل دانلود شما برای یک سری گرافیک است برای مثال برای سری 7500 تا 7600 که معنیش اینه که تمام کارت گرافیک هایی که توی این سری هستند می تونند از این درایور استفاده کنند:n16:
سلام
کسی میدونه سنسور HP Mobile Data Protection Sensor چیه و چکار میکنه؟
چیزی که میدونم اینه که از هد هارد دیسک محافظت میکنه. حالا اینکه چطور اینکارو میکنه اطلاعی ندارمنقل قول:
سلام
دوستان من می خواستم یکی از فیچرهای بایوس ام رو فعال کنم
Intel (R) virtualation Technology\
تو تنظیمات بایوس ام که می رم غیر فعال است !!!!!!! نمیشه فعال اش کرد
به تنظیمات پیش فرض بایوس هم برگردوندمش اما باز گزینه اش فعال نشد
کسی چیزی به نظرش می رسه راهنمایی کنه؟
این تصویر مشخصات سیستم است که نشون میده ساپورت می کنه ولی غیر فعاله
موقع ورود به بایوس دو گزینه وجود داره، موقع ورود از روش دیگه استفاده کنید ...نقل قول:
منظورتون اینکه میگه به عنوان مهمان یا دومی که اثر انگشت رو می خواد؟ خوب من با دومی یعنی با اثر انگشت اومدم! احراز هویت شدهنقل قول:
بله، خودمم نمیدونم چرا، ولی وقتی به عنوان مهمان وارد میشین شما رو مدیر میشناسه !نقل قول:
با اثر انگشت دسترسی خیلی محدوده ...
چه جالب //امتحان می کنم !
درسته! مشکل من حل شد /ولی اینکه کسی بتونه تنظیمات بایوس رو تو این سیستم دست کاری کنه واقعا مشکل بزرگیه !
این همه هزینه کردیم حتما با فینگر پرینت رو بگیریم حالا؟
خواهشا دوستان همه نظر بدید این مشکل رو چجوری باید برطرف کنیم؟!
شما وقتی virtualization رو فعال کردین بلوتوث به مشکل نخورد؟؟نقل قول:
من واسه ویژوال بیسیک لازم دارم virtualization رو ولی وقتی فعال میکنم بلوتوث حذف میشه
امتحان کردم الان هر دوشون درس کار می کنند هم virtualization برای ویندوز مجازی و هم بلوتوث! مشکلی نبودنقل قول:
سلام عزیزان.
بنده رو لپتابم 1.linux open suse 13 نصب کردم وقتی خواستم درایوراشو که از سایت hp گرفتمو نصب کنم نصب نمی شدن. خودش درایوره صدا و کارت شبکه رو شناخت مابقی رو فک نکنم. ایا درایوری هست که کار کنه ؟دوستانی که linux بازن کمکی کنن لطفا.:n16:
وقت بخیر دوستان
میخوام بدونم کسی هست اینجا رو لپتاپش ویندوز 8.1 نصب کرده باشه؟
اسلیپ رو وللش فقط میخوام بدونم رو بازیا سوئیچ میکنه؟
و اگه نصب کردن لطفا مختصر و مفید بگین چه جوری نصبش میکنید و از کجا گرفتین درایورها رو!
مرسی