-
تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT30 پاناسونیک
-
اولین بحثش طبیعتا باید قیمت و زمان آمدن این تلویزیون در ایران باشه
-
کارخانه ماتسوشیتا الکتریک (پاناسونیک) در شهر اوزاکا ژاپن، جایی که پنل های VT30 اونجا ساخته میشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام. قیمت این پلاسما در بازاز هسیا هنوز معلوم نیست؟
-
سونامی آن را نابود نکرده؟
-
نقل قول:
سونامی آن را نابود نکرده؟
خوشبختانه نه. سالمه.
در مورد سونامی فقط شنیدم یکی از کارخونه های سونی رو آب برده.
-
-
نقل قول:
مشخصات بصورت pdf:
دقیقه 90 یه سری چیزا در مدلهای آسیایی و ایرانی حذف نشه خوبه که با این نمونه یکی باشه.
-
نقل قول:
دقیقه 90 یه سری چیزا در مدلهای آسیایی و ایرانی حذف نشه خوبه که با این نمونه یکی باشه.
چرا دقیقه 90؟
همین الآن فیلتر مدل آمریکایی رو تو اروپایی ها و آسیایی ها حذف کردنه.
مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
مشخصات VT30 آمریکا بصورت pdf:
کد:
http://www.panasonic.com/apps/match-maker/assets/pdf/viera/PCEC3473-1_Viera_SpecSheet_Plasma_VT30_final_lores.pdf
-
در مورد VT30 ـهای اروپایی من از یکی از کاربرای برجسته سایت AVforums که پلاسماهای VT20 و VT30 رو داره در مورد کنتراست و بازتولید مشکی این دو تاپنل در اتاقهای روشن و پر نور سوال کردم و ایشون گفتن که VT30 از این نظر "به صورت کاملا مشهودی بهتر هست و بهترین پلاسمایی هست که تا به حال دیده" از ایشون دوباره سوال کردم که آیا از این نظر به LED یا LCD ـهای خوب میرسه و ایشون گفتن که "نه به اون خوبی نیست ولی نزدیک هست!"
-
سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
-
نقل قول:
سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
منظورت از میمونی، monkey هست؟؟؟
لینک دانلودش رو لطف نمی کنی بزاری؟
-
البته گوریله بزرگتره میمونه.
کد:
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
-
سلام.از قیمت vt30 هنوز خبری نشده؟تا چه مدت دیگر باید انتظار ورودش به ایران را کشید؟ایا در دبی موجود هست؟
-
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟چیزی که با احتمال و شاید سروکار نداشته باشه؟کلا تفاوتای اصلی و مهم مدلای آمریکا و اروپا و آسیایی VT30 بطور خلاصه چیه؟
هنوز زمان وارد شدن vt30 معلوم نیست؟
-
-
نقل قول:
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟چیزی که با احتمال و شاید سروکار نداشته باشه؟کلا تفاوتای اصلی و مهم مدلای آمریکا و اروپا و آسیایی VT30 بطور خلاصه چیه؟
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
1-بطور معمول راهی نیست که مدل آمریکایی VT30 رو بخرین. تنها راهی که به ذهنم میاد اینه که کسی تو آمریکا بخره و براتون بفرسته. حالا چطور بفرسته هم خودش سوالیه!
2- تفاوت اصلی: مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا و آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
3- خب تصاویر 4:3 وقتی 16:9 بشن بطور افقی کشیده میشن. دقیقا متوجه سوالتون نمی شوم.
اما برای افزایش کیفیت شبکه های SD از نظر وضوح بیشتر و نرمی تصویر، باید ----- Full HD بگیرین و از یه تلویزیون که Upscaling خوبی داشته باشه مثل مدلهای LED سامسونگ یا پلاسماهای پاناسونیک استفاده کنین.
مدلهای مختلف حتی از یک برند، تو تصاویر SD با هم متفاوتن.
پلاسما VT30 از بهترین مدلها برای پخش SD است.
-
نقل قول:
سلام.از قیمت vt30 هنوز خبری نشده؟تا چه مدت دیگر باید انتظار ورودش به ایران را کشید؟ایا در دبی موجود هست؟
دبی هست دبی خیلی وقته وارد بازار شده تو ایران فقط از پلاسماهای end پاناسونیک مدل st30 وارد شده اگه VT30 می خوای بگو از دبی برات بیارند.
نقل قول:
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟
با وجود تحریمات یه خورده مشکله مدل آمریکایی پیدا کنی. اگه تحریم نبود با پست برات میفرستادن.
-
اخیراً چند تایی از کاربرای سایت مدل ST30 رو تهیه کردن. می تونن اینجا مباحثش رو بزارن.
-
st30
سلاااااااام
من st30 خریدم مممممممممممممممممم
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
50 اینچچچچچ
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اگه کسی کمک بخواد در خدمتم
-
نقل قول:
در مورد VT30 ـهای اروپایی من از یکی از کاربرای برجسته سایت AVforums که پلاسماهای VT20 و VT30 رو داره در مورد کنتراست و بازتولید مشکی این دو تاپنل در اتاقهای روشن و پر نور سوال کردم و ایشون گفتن که VT30 از این نظر "به صورت کاملا مشهودی بهتر هست و بهترین پلاسمایی هست که تا به حال دیده" از ایشون دوباره سوال کردم که آیا از این نظر به LED یا LCD ـهای خوب میرسه و ایشون گفتن که "نه به اون خوبی نیست ولی نزدیک هست!"
خوب تواين سايت مقايسهاي بين دو مدل VT30 و VT20 همچنين ST30 با VT20 انجام شده اين طور كه از اعداد و ارقام به نظر مي رسه برايتنس ST30 حتي از VT30 هم بالاتره و حدودا دو برابر VT20 هست كه چقدر مهمه نمي دونم ولي نكته ي اصلي و مهم اينه كه ما هيچ وقت يه محصول پرفكت تو بازار نداريم و و قتي بخشي از تواناييهاي يه محصول رو افزايش مي دند توي بخشهاي ديگه كاستيهايي ايجاد مي شه ظاهرا قرار نيست هيچ وقت يه محصول كامل توي بازار باشه. مثلا زاويه ديد VT30 به بازي و وسعت VT20 نيست از طرف ديگه ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد. لينك رو ببينيد.
کد:
http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-P55VT30-Plasma-3D-HDTV-Review/vs-Panasonic-TC-P50VT20.htm
کد:
http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-P50ST30-Plasma-3D-HDTV-Review/Vs-Panasonic-TC-P50VT20.htm
توي سايت زير يه ريو از ST30 هست اين سايت فرانسويه نگاه كنيد جزه نقاط ضعف ST30 بازتاب نور رو ذكر كرده كه و مشكل برايتنس در تصاوير پر نور . مي تونيد در بخش FACE OFFS تي وي هاي مختلف رو با مقايسه كنيد. من VT20 و 30 رو انتخاب كردم برخلاف تصوري كه سايت قبلي آمريكايي برام ايجاد كرده بود علاوه بر زاويه ديد در كنتراست هم برتري با VT20 بود شما هم يه نگاهي بندازيد شايد من درست متوجه منظور نويسنده نشدم.
کد:
http://www.digitalversus.com/panasonic-viera-tx-p46st30-p364_11358_60.html
کد:
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=60&mo1=1177&p1=11093&ma2=60&mo2=821&p2=8210&ph=20
-
نقل قول:
سلاااااااام
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
50 اینچچچچچ
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
سلام مبارک باشه یه خورده تعریف کن ببینیم چطوره آببندی شده؟
1_کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
2_با خروجی 50 هرتز چطوره فلیکر داره ؟
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
4_ چند گرفتی؟ و از کجا؟
5_چه رنگیه؟ و چه رنگهای دیگه ای داشت؟
6_مثل مدلهای 2010 فن که نداره یا داره؟
7_مدل آسیایی گرفتی؟
-
اینجا هم یه سری بحث پلاسماهای 2011 پاناسونیک
کد:
http://forum.blu-ray.com/plasma-tvs/162092-panasonics-2011-full-hd-3d-plasma-lineup-vt30-gt30-st30.html
اینجا هم توضیحاتی درابطه با VT30 ظاهرا سایت اختصاصی VT30 هست.یه قسمتی برای سوال گذاشته.
ولی متاسفانه همشون انگلیسیه مترجم گوگل هم چنگی به دل نمیزنه اگه کسی مترجم درست حسابی در دسترس داره برای دوستان ترجمه کنه.
کد:
http://thehdtvreviewer.com/panasonic-vt30-review-panasonic-vt30
کد:
http://www.engadget.com/2011/05/10/eyes-on-with-the-vt30-panasonics-flagship-3d-plasma/
کد:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt30b-p50vt30-201106061171.htm
-
-
مبارک باشه آببندی شده؟ دوست عزیز لطفا به این سوالات پاسخ دهید اون دوستمون که 50 اینچ گرفته جداگونه پاسخ می ده.
1__کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی ( چند وات) تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
7_مدل اروپایی نداشت؟
-
نقل قول:
سلاااااااام
50 اینچچچچچ
از کجا گرفتید من هر جا رفتم نداشتن چند قیمت خریدید
-
نقل قول:
خوب تواين سايت مقايسهاي بين دو مدل VT30 و VT20 همچنين ST30 با VT20 انجام شده اين طور كه از اعداد و ارقام به نظر مي رسه برايتنس ST30 حتي از VT30 هم بالاتره و حدودا دو برابر VT20 هست كه چقدر مهمه نمي دونم ولي نكته ي اصلي و مهم اينه كه ما هيچ وقت يه محصول پرفكت تو بازار نداريم و و قتي بخشي از تواناييهاي يه محصول رو افزايش مي دند توي بخشهاي ديگه كاستيهايي ايجاد مي شه ظاهرا قرار نيست هيچ وقت يه محصول كامل توي بازار باشه. مثلا زاويه ديد VT30 به بازي و وسعت VT20 نيست از طرف ديگه ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد. لينك رو ببينيد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
کد:
توي سايت زير يه ريو از ST30 هست اين سايت فرانسويه نگاه كنيد جزه نقاط ضعف ST30 بازتاب نور رو ذكر كرده كه و مشكل برايتنس در تصاوير پر نور . مي تونيد در بخش FACE OFFS تي وي هاي مختلف رو با مقايسه كنيد. من VT20 و 30 رو انتخاب كردم برخلاف تصوري كه سايت قبلي آمريكايي برام ايجاد كرده بود علاوه بر زاويه ديد در كنتراست هم برتري با VT20 بود شما هم يه نگاهي بندازيد شايد من درست متوجه منظور نويسنده نشدم.
کد:
کد:
اون سایتهایی که شما لینک گذاشتین هر کدومشون اعداد و ارقام رو بعد از کالیبره کردن به شیوه خودشون اعلام کردن برای همین با هم متفاوت هستن سایت اول تاکیدش روی دقت رنگ بر اساس گستره رنگهای استاندارد هست که تو مدلهای 2011 پاناسونیک از این گستره رنگها استفاده نمیشه و روی مد سینما پنل رو کالیبره کرده! مد سینما برای یک اتاق کاملا تاریک برای شبیه سازی ساالن سینما هست.
دلیلش رو نمیدونم چرا این سایت پنل ST30 رو فقط روی مد سینما کالیبره کرده ولی 95 درصد سایتهایی که من دیدم روی مد Custom این پنلهارو کالیبره کردن.
فیلترهای کنتراست روی پلاسما دو کار انجام میدن:
1. جلوگیری از بازتاب نور.
2. عمیق نگه داشتن رنگ مشکی در مکانهای پرنور.
به جز گزینه (1) تو سایت دوم هیچکدوم از این موارد تو سایت اول تست نشده.
برایتنس مدل G10 که محصول سال 2009 هست 92.2 فوت لامبرت در مد VIVId یا همون داینامیک بود:
نقل قول:
With the contrast control set to 100% and the picture control set to Vivid, the G10 produced a retina searing maximum brightness of 92.2 ft lamberts (using the same window pattern). This is the highest level we’ve measured on any plasma and is comparable to many LCD models. Viewing HD content with the contrast control maxed out confirmed the G10 is capable of producing an image so intense, it’s uncomfortably bright
92.2x3.426=315.8 cd/m^2
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با توجه به اینکه برایتنس مدلهای 2010 دو برابر مدلهای 2009 در مصرف برق یکسان هست و با توجه به اینکه پاناسونیک مقداری از قدرت پاور دستگاه رو کم کرده باید حداقل 50 درصد براقتر از مدلهای 2009 باشه و مدلهای 2011 هم 25 تا 30 درصد بالاتر از 2010 هست فکر میکنم AB یا متوسط درخشش این تی وی ها نهایتا نزدیک به بهترین LED ـها شده باشه.
-
نقل قول:
مبارک باشه آببندی شده؟ دوست عزیز لطفا به این سوالات پاسخ دهید اون دوستمون که 50 اینچ گرفته جداگونه پاسخ می ده.
1__کیفیت تصویرش چطوره با SD و HD
3_چند تا لامپ می شه روشن کنی ( چند وات) تو شب که تصویر تغیری نکنه؟
7_مدل اروپایی نداشت؟
ممنونم
1-کیفیت تصویر Sd در مقایسه با تلویزیون های هم ردش به نظر من عالی هست .چه با ورودی ما.هو.ار.ه چه با ورودی آنتن تلویزیون.
2-من متوجه نشدم.اگه راهنمایی کنین شاید بتونم بفهمم داره یا نه؟!!!
3-تو جایی که تلویزیون هست 6 تا لامپ 80 وات داره و به نظر من تغییری نکردش.
4-تو مایه های یشمی و مشکی فکر کنم.
5-2 تا فن پشتش داره.
6-نه.همین مدل بودش فقط و تو کل بانه 2 تا فروشگاه بیشتر نداشتن ولی GT20 بیشتر بودش.
من امروز سعی میکنم یه سری عکس بذارم تا بهتر جواب سوالاتتون رو بگیرین.
فقط مشکل زیرنویس فارسی و ----T داره که اگه کسی بلده کمک کنه
-
نقل قول:
ممنونم
1-کیفیت تصویر Sd در مقایسه با تلویزیون های هم ردش به نظر من عالی هست .چه با ورودی ما.هو.ار.ه چه با ورودی آنتن تلویزیون.
2-من متوجه نشدم.اگه راهنمایی کنین شاید بتونم بفهمم داره یا نه؟!!!
3-تو جایی که تلویزیون هست 6 تا لامپ 80 وات داره و به نظر من تغییری نکردش.
4-تو مایه های یشمی و مشکی فکر کنم.
5-2 تا فن پشتش داره.
6-نه.همین مدل بودش فقط و تو کل بانه 2 تا فروشگاه بیشتر نداشتن ولی GT20 بیشتر بودش.
من امروز سعی میکنم یه سری عکس بذارم تا بهتر جواب سوالاتتون رو بگیرین.
فقط مشکل زیرنویس فارسی و ----T داره که اگه کسی بلده کمک کنه
1_فلیکر با سورسهای مختلف که Test بزنی احتمال داره ببینی از م ا ه و ا ر ه با خروجی 50 هرتز .
2_6 تا لامپ 80 وات که می گی خوبه کم مصرفند این لامپها یا پرمصرف؟
3_با رنگ سیاه راحت می شه Test بزنی ببینی رنگ سیاه که می بینی تغییری می کنه یا نه با این 6 لامپ.
4_این 2 تا فنی که پشتش داره زمانی که کولر خاموشه و خونه کاملا ساکته بدون هیچگونه صدایی صدا نمیدن یا صدا نداره؟
5_زاویه دیدش چطوره مثل CRT کامله از هر جای اتاق می شه نگاه کنی ؟
6_یکی از ریوها نوشته بود یکی از دوستان ترجمه کرده بود مثل کارتونی نشون می ده و با صحنه های سریع مشکل داره ؟
7_----T هم فکر کنم مثل دستگاهای دیگه باشه زبون مالزی یا اندونزی که بزاری شبکه های دیجیتال باید بیان.
8_ یه دستگاه اکسترنال هم بهت معرفی می کن برای شبکه های HD که شبکه های سه بعدی هم نشون می ده ولی رو تلویزیون سه بعدی Test نزدم.
-
-کبفیت sd بد نیست . hd خوبه . full hd عالیه
-منظورتو نگرفتم
-دوتا لامپ 40وات کم مصرف . تو کیفیت زیاد تاثیر نمیزاره . ولی وقتی نور کمه تصویر بیشتر میچسبه
-از عسلویه 1600 با دوتا فیلم 3d دوتا عینک با پایه دیواری
-نوک مدادی . نمیدونم رمگ دیگه داره یا نه . اینم که خریدم سفارش دادم آوردن وگرنه کسی اینجا پاناسونیک نمیفروشه
-فن داره . اما صدا اصلا نداره اصلا . قیافش نازکترو شیکتر از vt20 شده . شبیه led ها شده
-ساخت تایلنده
- مصرفش تو حالت دو بعدی 1 آمپر و تو حالت سه بعدی 1.5 آمپره (حداکثر)
-thx که vt20 داشت این نداره . نمیدونم چقدر این آیتم مفیده
-کیفیت دوبعدیش مثل سونی nx720 میمونه که اینجا 2300 قیمتشه (46 اینچش) . اما تو سه بعدی st30 کمی بهتره
-
نقل قول:
-کبفیت sd بد نیست . hd خوبه . full hd عالیه
-منظورتو نگرفتم
-دوتا لامپ 40وات کم مصرف . تو کیفیت زیاد تاثیر نمیزاره . ولی وقتی نور کمه تصویر بیشتر میچسبه
-از عسلویه 1600 با دوتا فیلم 3d دوتا عینک با پایه دیواری
-نوکمدادی . نمیدونم رمگ دیگه داره یا نه . اینم که خریدم سفارش دادم آوردن وگرنه کسی اینجا پاناسونیک نمیفروشه
-فن داره . اما صدا اصلا نداره اصلا . قیافش نازکترو شیکتر از vt20 شده . شبیه led ها شده
-ساخت تایلنده
- مصرفش تئ حالت دو بعدی 1 آمپر و تو حالت سه بعدی 1.5 آمپره (حداکثر)
-thx که vt20 داشت این نداره . نمیدونم چقدر این آیتم مفیده
-کیفیت دوبعدیش مثل سونی nx720 میمونه گه اینجا 2300 قیمتشه (46 اینچش) . اما تو سه بعدی st30 کمی بهتره
اونی که نگرفتی مال 50 هرتزه سیستم پخش ایران و اروپا 50 هرتزه که بعضی کاربران فلیکر یعنی سوسو زدن تصویر می بینند آمریکا و ژاپن 60 هرتزه اونجا این مورد وجود نداره. البته اگه ندیدی شاید نبینی چون بعضیا نبینند. این بلورای پلیرها 60 هرتزه با این دستگاهها ظاهرا این مورد وجود نداره.با این حساب بانه خیلی داره گرون میده. فکر کنم دیگه کسی از بانه دیگه خرید نکنه همه مشتریها از جنوب خرید کنند. VT30 نداشت؟
THX گویا تو ایران فعال نیست نمیدونم الان فعال شده یا نه یعنی VT30 هم که داره معلوم نیست تو ایران کار کنه یا نه.
_زاویه دیدش چطوره مثل CRT کامله یعنی از هر جا که نگاه کنی تصویر افت نمی کنه؟
_ ST30 توي MOTION ضعف داره و توليد تصاويري مصنوعي مي كنه كه به چشم مياد این گفته چقدر صحیحه؟
_نقاط ضعف ST30 بازتاب نور این گفته چی؟
-
نقل قول:
از کجا گرفتید من هر جا رفتم نداشتن چند قیمت خریدید
من 50 اینچش رو یک میلیون و ششصصد گرفتم از عسلویه، اینجا ناشناخته است این مدل ، این مارک رو نمیارن من سفارش دادم آوردن :20:
-
نقل قول:
من 50 اینچش رو یک میلیون و ششصصد گرفتم از عسلویه، اینجا ناشناخته است این مدل ، این مارک رو نمیارن من سفارش دادم آوردن :20:
خیلی عالی گرفتین بانه 42 را میدن 1700 اون جا که خریدین مثل بانه ارسال هم می کرد
-
نقل قول:
خیلی عالی گرفتین بانه 42 را میدن 1700 اون جا که خریدین مثل بانه ارسال هم می کرد
راستش نمیدونم اما دیدم که واسه یکی یه تی وی فرستاد اصفهان ،اینجا از دبی میاد ،کلی حال کردم ارزون خریدم،اینجا 500 بیعانه دادم یه هفته نشد آورد برام
-
نقل قول:
راستش نمیدونم اما دیدم که واسه یکی یه تی وی فرستاد اصفهان ،اینجا از دبی میاد ،کلی حال کردم ارزون خریدم،اینجا 500 بیعانه دادم یه هفته نشد آورد برام
میشه شمارش را پ.خ کنید شما خودتون جنوب زندگی می کنید؟
-
نوشته شده توسط nhajis
من هم 42ST30 گرفتم
مبارکه شما چند خریدین؟
-
اگه تلفن فروشنده را برای من هم به فرستید ممنون می شم
مرسی
-
دوستانی که ST30 گرفتید یه چند تا عکس لطف کنید از TV تو دکوراسیون منزل بزارید، ببینیم این مدل دقیقاً چه رنگیه و تو خونه زشته یا نه؟
-
من هم شاید به خوام این مدل رو بخرم فکر میکنید تهران گیر بیاد
اگه کمک کنید ممنون می شم
خودم امشب دارم می رم شریعتی فردا هم می رم شاید برم امین حضور اگه دیدمش خبرتون می کنم
مرسی
-
نقل قول:
دوست عزیز
مبارکت باشه. خبری از vt30 نداری؟ قیمتی از سایزهای بالاتر st30 نداری؟ شما ساکن عسلویه ای؟ از برندهای دیگه هم گیر میاد؟ مثلا شارپ و فیلیپس؟