مگه مدل لویس در اسید و باز جزو "بیشتر بدانید" نیست؟
چرا شیمی خیلی سبز براش درسنامه و تست گذاشته؟:n27:
Printable View
مگه مدل لویس در اسید و باز جزو "بیشتر بدانید" نیست؟
چرا شیمی خیلی سبز براش درسنامه و تست گذاشته؟:n27:
بله بیشتر بدانید هست و چند سالی میشه دیگه از بیشتر بدانید تست طراحی نمیشه ..نقل قول:
مبتکران هم مثل خیلی سبز براش درسنامه و تست گذاشته برای دانش آموزان علاقمند .. البته چیزی نداره که بخواد بیشتر بدانید باشه یه بار بخونش ..
منم از معلممون پرسیدم گفت تا چند سال پیش جزو بیشتد بدانید نبوده.نقل قول:
دکتر فرهادیانی که در برنامه فرصت برابر زیست تدریس میکنه، به تازگی کتاب جمع بندی زیست داده.
کسی دیده چطوریه؟
همش 125 صفحس:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه بااینکه تدریسشو دوست دارم اما مطالبی که در برنامه فرصت برابر میگه گاهی جنبه خارج کتاب پیدا میکنه.
معدل پیش دانشگاهی تو ثبت نام دانشگاه تاثیر داره؟:n13:
سلامنقل قول:
خیر تاثیری ندارد ...
به به آغا میلاد ، چه خبرا از این ورا ؟ :n02:نقل قول:
بچه ها ، درسا رو بستین ؟
واسه من هنوز بازه ! :n02:
مگه قانون نیست که در امتحان پایانی از پیش 1 5نمره و از پیش2 باید 15 نمره باشه؟
هه هه واسه من هم هنوز بازه ، دیگه حالم به هم میخوره کم کم میخوام استعفا بدم برم مرده شور بشم
بچه ها خیلی وقته مدرسه نمیریم انگیزه ی رقابتی ندارم چی کار کنم؟
تاریخ برگزاری کنکور سراسری و آزاد متغیره ؟ یا همیشه در یک تاریخ برگزار میشه ؟
مثلا تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 93 مشخصه از الان ؟
اقا يه سوال ميدونم اين تاپيك كنكورياس ولي من هنوز تو قبول شدن بعضي درساي پيش شايد لنگ بزنم ///
بارم بندي درساي نهايي پيش چطوريه ...يعني مثل درسايي كه نهايي نيست 15 نمره نوبت دوم و 5 نمره نوبت اول ؟
يا مثل نهايي سال سوم بارم بندي بين همه درسا توزيع ميشه ؟ جواب بدين پس فردا امتحان دارم ...مرسي
..........:n02:
سلام من چون رشتم ریاضی بود هیچ اطلاعاتی از تجربی ندارم
رتبه مورد نیاز واسه داروسازی، دندون و پزشکی دانشگاه مشهد رو اگه میشه بفرمایید
و اینکه الان که کنکور یکی شده پذیرش دانشگاه بر چه اساسه؟
سلام من چیکار کنم دوباره درس بخونم قرار بود ترازمو 6000 کنم ولی 5500 درجا میزنم
انگیزه ندارم یعنی نمیدونم چیکار دیگه باید بکنم
سلام، خب چرا میگین انگیزه ندارین؟ به خودتون انگیزه بدین! مثلا درس رو واسه خودتون شیرین تلقی کنین! یک هفته قشنگ و کامل درس بخونین بعدش همیشه درس میخونین... چون شما (به نظرم) قبلا نمیخوندین الان دچار بی انگیزگی شدین... و این طبیعی هست سعی کنین افکارتون رو با درس سازماندهی کنین و قشنگ و آرام بدون هیجان و استرس با انگیزه کامل درساتونو بخونین:n16:نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم. بیشتر روزا که گرفتارم.نقل قول:
اما پنجشنبه جمعه که آزادم هم هیچوقت نتونستم بیشتر از 6یا 7 ساعت(مفید) بخونم.
جدیدا متوجه شدم اگر بیش از 1.5 ساعت پشت سرهم یک درس خاص رو بخونم کیفیت مطالعه ام افت شدید میکنه و تمرکزم کم میشه.
حتی اگر برنامه ات اینه که امروز 3 ساعت شیمی بخونی. 3ساعت پشت سرهم نباشه وسطش یه درس دیگه رو بخون.
بخش رتبه های برتر آزمون کانون رو نگاه کننقل قول:
فکر کن که چرا اونا بتونن تو نتونی؟ :دی
البته به شخصه گاهی هم بادیدنشون ناامیدی بهم دست میده
دوستانی که میگن حس درس خوندن نیست و امید و انگیزه ندارم
یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید پست اخرش خیلی مهمه
باید هم اعلام کنم بنده از گروه دوم هستم پس مراقب خودتون باشید:n02:
دوستان من الان زیست دوم و سوم رو تا آخر اردیبهشت کامل جمع می کنم تو این یکماه دو تا برنامه می تونم انجام بدم مرور دوم سوم و خوندن 4فصل آخر زیست پیش یا کل زیست پیش رو بخونم؟
اگر اون 8 فصل اول زیست پیش رو نخوندم حدودا چند درصد از دست میدم؟
سلامنقل قول:
ببینید شما حتما درس اختصاصی یعنی زیستتون رو باید بخونید.
چون تاثیری خیلی خیلی زیادی در رتبه شما میزاره
خصوصا پیش رو که هم مطالب ساده تری داره و هم اینکه هم تعداد تسهاش در کنکور خوب هست ..
برخی تستها هم ترکیبی هستند پس باید شما برای موفقیت زیستتون رو بدون حذف فصلها بخونید
موفق باشید ...
دوست عزیز ببخشید من سوالارو برای خواهرم از سایت آموزش پرورش گرفتم فقط درسای نیمسال دوم هست که مثلا دین و زندگی درسهای 7و8و9و10 دیگه از دین و زندگی 1 سوال ندادندنقل قول:
سلام دوست عزیز منظور من از همه درسا درسای پیش دانشگاهی بود.... نه دین و زندگی 1 :دینقل قول:
عزیز جون منم منظورم همون پیش دانشگاهی بود که نیمسال اول را میگن دین و زندگی 1 و نیمسال دوم را میگن دین و زندگی 2نقل قول:
کی همچین حرفی گفته نوبت اول دین و زندگی 1 و نیم سال دوم دین و زندگی 2 ؟ :دی دوست عزیز دین و زندگی 1 و 2 ...نقل قول:
بارم بندیش فرق داره واسه هر درس جداست...دیفرانسیل که درس 9و10و11 نداره!
شما این لینک را ببیننقل قول:
صفحه بالا نمیاد...نقل قول:
بارم بندی هر درس فرق می کند. :n12:
بارم بندی کلیه دروس متوسطه و پیش دانشگاهی
شما اینو دانلود کنین تا متوجه بشین بارم بندی دیگر درس ها با دین و زندگی 1 و 2 شما فرق دارد ...
دوست عزیز من دانشجو دکترا هستم برای خواهرم دارم سوال میپرسم
ایشون پیش دانشگاهی و رشته تجربه هستش و چهارشنبه امتحان معارف داره
میخوام ببینم از دروس نیمسال دوم سوال میاد یا کل کتاب
تو سایت اموزش پرورش که سوالای سال 91 گرفتم فقط از دروس 7 و 8 9 10 سوال اومده
اینم سوالات
یه سر به وبلاگ زیر بزنین شاید کمکتون بکنهنقل قول:
بله دوست عزیز درس معارف از نوبت اول(درس یک تا ششم) 5 نمره ،از نوبت دوم(مابقیه) 15 نمره چنین است ، سخن شما صحیح بود:n16:
پ.ن: من اولش فکر کردم منظورتون کل درسهای پیش هستن...موفق باشین.:n16:
سلام...نقل قول:
سال های قبل به این صورت بود که ترم اول ، دین و زندگی 1 ، و ترم دوم هم ، فقط دین و زندگی 2 برای امتحان میومد!
ولی از امسال ترم دوم از دین و زندگی 1 و2 برای امتحان میاد!
برای همینه که سوال های ترم دوم 91 و قبل تر فقط از دین و زندگی 2 سوال اومده...که امسال فرق داره و از کل کتاب میاد!
تا پارسال پیش دانشگاهی امتحاناتش طوری بود که برای دروس نهایی ( مثل معارف ) یه امتحان برای پیش 1 میدادن و یه امتحان هم برای پیش 2 به صورت جداگانه و هر کدومش هم 15 نمره بود.نقل قول:
ولی از امسال پیش دانشگاهی هم مثل متوسطه شده و یه امتحان برای کل پیش میاد.
شما خواهرتون قراره از پیش 1 و 2 باهم امتحان بده. فکر کنم پس فردا باشه امتحانش
نقل قول:نقل قول:
ممنون از دوستان عزیز
ببخشید بارم بندی به اینصورته که از نیمسال اول 5 نمره و از نیمسال دوم 15 نمره میاد؟
نگاه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گمانم معلوم بشه چطور میاد چون مثل دی ماه باید بیاد احتمال زیاد .سوالات رو ببینید خودتون میفهمید چقدر از آخر میاد چقدر از اول.نقل قول:
اگه حرف مارو باور ندارین خب از دبیر ها و مدارس مربوطه سوال کنین تا مطمئن بشین.نقل قول:
من جای شما بودم اول نیم سال دوم رو میخوندم بعدش نیم سال اول.
بله معلمای ماهم بارم بندی رو اینجوری گفتن امتحان هندسه رو دادیم همینجوری بود...نقل قول:
ممنون از دوستان عزیز ببخشید بارم بندی به اینصورته که از نیمسال اول 5 نمره و از نیمسال دوم 15 نمره میاد؟
ممنون واقعا خوب بود خصوصا واسه من .نقل قول:
بدترین درس برای امتحان تشریحی همین دین وزندگیه. فقط امیدوارم کارم به شهریور نکشه، اصلا حوصلهاش رو ندارم.
سلام شما قشنگ حفظی جات رو حفظ کنین خیلی آسون میاد نترسین...نقل قول:
بدترین درس تشریحی واسه من تاریخ بود :دی:n16:
سلام بچه ها جون. یه سوال: اگه کسی شماره پرونده و شماره ملیم رو بدونه ممکنه مثلا برام مشکلی ایجاد شه؟
الان که دیگه امکان ویرایش یا هرگونه اعمال تغییری نیست؟
اتفاقا یادمه تشریحی این از همه جالب تر بود. با همون تکنیک قدیمی برو جلو: فکر کن آخوندی داری سخنرانی میکنی! قشنگ چیزایی که تو ذهنته شرح و بسط بده...نقل قول:
بدترین درس برای امتحان تشریحی همین دین وزندگیه. فقط امیدوارم کارم به شهریور نکشه، اصلا حوصلهاش رو ندارم.
چطور دادی امتحان رو؟نقل قول:
من نمیدونم این دین و زندگیه یا ادبیات...همش لغات مترادف!
ستمگران ، ظالمان و مستکبران و...
بکوشیم و تلاش کنیم!
ایمان و اعتقاد!
:n02: