چطوری بفهمم نسخه ای که روی سیستمم نصبهاسکیدرو هست یا ریلود؟؟؟
Printable View
چطوری بفهمم نسخه ای که روی سیستمم نصبهاسکیدرو هست یا ریلود؟؟؟
این پچ برای نسخه های اسکیدرو و ریلود فرق داره ؟ یا برای دوتاش کار میکنه ؟
برای کدوم جواب میده ؟
( این سوالا به جواب سوال شخص قبلی مرتبطه پس اونو جواب بدید بعد اینو ) :n02:
راستی دوستان برای نصب اینو نوشته :
تو پوشه نصب که نگاه میکنم اصلا همچین پوشه ای نیست . چه جوریه ؟نقل قول:
برای نصب پچ پوشه KITSERVER13 که در مسیر نصب بازی هست حذف کنید و فایل پچ رو اجرا کنید
شما اول اون کلیدی که باهاش بازیکن رو عوض میکنی نگه دار بعد کلید پاس رو زننقل قول:
اون بازیکنی که پاس رو داده به عمق حرکت میکنه
بعد شما با پاس توی عمق بهش پاس دوم رو بده
اگه از کرکی که استفاده میکنید، به همراه فایل buddha.dll باشه، نسخه اسکیدرو هست، اگه کرک همراه با فایل rld.dll بود، کرک ریلودد هست .( انتی ویروسا rdl.dll رو بعناون ویروس شناسایی میکنن، واسه همین بهتره به آنتی ویروس بشناسونینش!)نقل قول:
این پچ احتمال 95 % برای هر دو کرک کار میکنه، ولی بر روی ریلودد آمار مشکلاتش خعلی کمتره !نقل قول:
برای نصب پچ، اگه از قبل از کیت سرور استفاده میکردین، کیت سرور رو غیرفاعل و بعد پاکش کنین. پچ رو نصب کنین (فرقی نداره کجا باشه، مثلا تویه ویندوزای 64 بیتی، نسخه بازی تویه پوشه Program Files نصب میشه و پچ بازی تویه Program Files (x86) .) بعد برین داخل محل نصب پچ و فایل pes2012 رو اجرا کنین ...! (بعد از نصب احتیاج نیست کیت سرور رو فعال کنین، چون خودش فعاله)
---------
اگر بعد از نصب هم، وقتی تیما رو انتخاب و کردین و خواستین وارد بازی شین، کرش کرد، این میتونه دلایل مختلف داشته باشه، یا فایل چمن ورزشگاه خرابه، یا اسکوربرد خرابه، یا کفشایی که بازیکنا استفاده میکنن خرابه و ...،راه حلشم اینکه فایلایی که خراب نیستن رو جایگزین فایلایی که خرابن بکنین، یا اینکه فایلای خراب رو پاک کنین!
آقا یکی برام یه گزارش خوب برا پیس معرفی کنه
پارسال که ترکیه عالی بود
یه سوال فنی دیگه هم داشتم
چرا وقتی میخوام برا دسته دو سری آ بیاد و اسکوربورد مال سری آ باشه نمیشه ؟؟
پچ من 3 هستش اما هرکاری میکنم نمیشه
امسال هم عالی تره بهترین گزارش هست گزارش ترکی از هر لحاظ بهترینهنقل قول:
من از روی یک فلش مموری نصب کردم. راحت نصب شد. کرک نداشت! ولی بعضی تیم ها یا بعضی استادیوم ها را که انتخاب میکنم بازی قطع میشه!نقل قول:
پس یاشاسین آذربایجان لینکشو زحمتشو میکشی؟نقل قول:
نقل قول:اینارو کامران عزیز زحمت کشیدهنقل قول:
اینا که از سرور پاک شدن! لینک مستقیم نداره؟نقل قول:
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدید ترین پچ پیــــــــــِس ادیت چی داریم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این لینک بالایی سالم چک کردم تک لینکه
پچ 3.0 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.0
(فاصله بین soft و gozar رو بردارید)
خرابه خرابه اینم خرابهنقل قول:
من گزارش ترکیه میخوام:42:
نقل قول:
لیچ کردم تو اپلودباز :
کسی فیس از بازیکنان ایرانی هم داره که دانلود و استفاده کنیم؟
هر کی داره بزاره
یه سوال فنی دیگه هم داشتم
چرا وقتی میخوام برا دسته دو سری آ بیاد و اسکوربورد مال سری آ باشه نمیشه ؟؟
پچ من 3 هستش اما هرکاری میکنم نمیشه.
درضمن چرا بعضی وقتا از بازی میپره بیرون؟تو مستر لیگ از بای میپره بیرون و باید رزولوشنش رو تغییر بدی تا نپره
یکی کمک کنه در مورد این دوتا
یک سوال: من تو مسترلیگ نیم فصل هم نمیتونم بازی بخرم ... یادم نیست ارورش چیه ؟ مثل نسخه ی 12 نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ... کسی از دوستان بلده به من کامل توضیح بده ؟؟؟
باتشکر
شاید بازیکنات 32تا هستن که بیشتر از اون تعداد نمیزاره بازیکن بخرینقل قول:
سلام دوستان
من تازه شروع کردم مستر بازی کنم یادمه سری های قبل تو مستر بازیکنها پیشرفت میکردن و قدرتشون بالا میرفت
الان هم developmet هم رو on هست و توپ و کرنومتر فلان هم خریدم ولی تاثیری تو قدرت بازیکنها نداره
با سپاس:n16:
سلام !
من بازی نصب کردم ! هیچ پچی هم تاحالا نریختم ! آخرین پچ رو میخواستم که لباسها و تیمها درست شده باشند ! اگر هم پچش نیاز به چیزی اضافه هم داره مثل کیت سرور یا کرک و ... اونم بگید !
ممنون !
پچی نیست قیافه و لباس تیم ملی رو درست کنه ؟ با ترکیب جدید .
سلامنقل قول:
دوست عزیز هست ... البته یا باید دانلود کنی یا این که تک سیدی رایت شده اش رو بخری ... یا از نسخه های آپدیت pes 2013 توسط شرکتهای ایرانی استفاده کنی که بیشتر فایده نداره ...
یک سوال دوستان: اون مسئله خرید حل شد . دی:
7 بازیکن خریدم ورشکست شدم .... رونالدو رو از دست دادم .... :n02:
برای فروش بازیکن باید realse رو بزنم یا locan list یا trasnfer ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
باتشکر
پچ 3.0 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.0
(فاصله بین soft و gozar رو بردارید)
این کامله و چیز دیگه ای نیاز نداره. همه چی رو هم درست میکنه. لباس و آرم و نقل و انتقالات و ....
آقا چرا جوابمو نمیدید
میگم چرا بازی یه وقتایی میپره بیرون باید رزولوشنشو تغییر بدی تا درست بشه؟؟
نقل قول:
برای من با عوض کردن رزولوشن هم تغییری نکرد ! بعضی وقتا میپره بیرون !
سلام.نقل قول:
باید بزاریشون تو trasnfer ...
دوستان من به يه مشكلي بر خوردم...
قبلنا با يه بنده خدايي بازي ميكردم اكثرا ميبردمش سبك بازيم هم تكنيكي يعني با دريبل زدن و پا به توپ بودن ميرم جلو ولي الان نميدونم همن بنده خدا چيكار ميكنه كه هر وقت بازيكن من پا به توپ ميشه بازيكن هاش مثل بختك ميان سوار بازيكن صاحب توپ ميشن و نميذارن حركت كنه يعني در جنگ تن به تن حتي اگه قوي ترين بازيكن هم مال من باشه اون بازيكن مقابل توپ رو از من ميگيره و بعد اينكه اگه توپ از رو هوا بيد و بازيكن من دو متر جلوتر از بازيكن حريف باشه باز اين بازيكن حريفه كه به توپ ميرسه حالا دوستان خبره اين بازي به من بگن كه اين حريف من از شيوه اي بازي ميكنه كه اين طوري ميشه و من چطوري ميتونم باهاش مقابله كنم؟؟؟؟؟
ضربدر مربع رو با هم بگیر +r1 دو نفری میان پرس میکنن بازیکن صاحب توپ در اکثر مواقع هم میگیرن توپ رونقل قول:
نقل قول:
ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....
اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
فکرنکنم.... ولی من استراتژی دو نیمه رو هجوم گذاشتم ... باید تو منوی خود مسترلیگ و بخش شاپ (فروشگاه) قدرت دریبل و ... بخرید ...نقل قول:
کسی میدونی تاریخ ریلیز شدن dlc جدید بازی کی هست!؟!؟ همون dlc رسمی نقل انتقالات رمستانی رو میگم!!؟
دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه
سلام
خدمت دوستان عرض کنم میشه فایل اجرای بدونه کرک رو برام اپلود کنید خود کرک رو دارم ولی فایل pes2013.exe اصلیش رو میخوام که وقتی بازی نصب میشه هست
با سپاس
سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟:n27:
در وهله اول به قدرت بدنی برمیگرده... مثلا با پویول شما همون ضربدر + سرعت رو بگیر همچین تنه به تنه توپ و میگیره... بعد یه مسئله ی مهم: هیچوقت پشت سر بازیکن نیفت و ضربدر+ سرعت بگیر... بلکه اول دستت رو از رو ضربدر بردار و از بغل سعی کن با سرعت بیفتی کنار بازیکن بعد ضربدر رو بگیر...نقل قول:
یه روش ساده دیگه هم هست اینکه:
R2+ ضربدر رو بگیر دیگه بسپرش به دفاع
بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!
select(or start)+r1نقل قول:
دوستان ببخشید من یه سری صدای تماشاگر دانلود کردم میخواستم ببینم کجا و تو کدوم فولدر کپی کنم ممنون میشم راهنماییم کنید