برای اولین بار شما جدیدترین آپدیت افلاین رو بگیرنقل قول:
دفعات بعد انلاین بزن
فکر کنم Kaspersky Updater هم جواب بده
موفق باشی
Printable View
برای اولین بار شما جدیدترین آپدیت افلاین رو بگیرنقل قول:
دفعات بعد انلاین بزن
فکر کنم Kaspersky Updater هم جواب بده
موفق باشی
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای اولین بار همیشه طول میکشه تا فول آپدیت بشه.یا بقول دوستمون باید آپدیت آفلاینش رو بگیری از دفعه بعد آنلاین بزنی یا باید منتظر بمونی تا فول آپدیت بشه.البته از برنامه kasper updater هم میتونی استفاده کنی اما چون ورژن 2012 داری مشکلی برای ذخیره آپدیت نداری ( اون برنامه برای ورژن 2013 که قابلیت ذخیره آپدیتها رو نداره بشتر کاربرد داره)
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
من دو تا سئوال دارم:
1- اون اسکین هایی که چند صفحه قبل دوستمون گذاشته بود رو اگه نصب کنیم رو کسپر اشکالی پیش نمیاد؟منظورم اختلالی چیزی ایجاد نمیکنه توی کارکرد کسپر؟
2- اصلا چجوری باید اسکین set کرد روی کسپر
ممنون
سلامنقل قول:
تا جایی که میشه از این اسکین ها استفاده نکنید..چون باعث اختلال میشه و اینکه این اسکین ها از طرف شرکت نیست بلکه از طرف یک سری کاربران هست.
وقتی KIS سیستم من را اسکن می کند تعداد زیادی فایل را شناسایی می کند که در log اسکن مقادیر زیر نمایش داده می شود. لطفا به من بگید که فایلهای شناسایی شده برای سیستم من مشکلی ایجاد می کنند؟ اینها چه هستند؟
کد:secdrv.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:46 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
nfrd960.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:40 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
nfrd960.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:40 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
mdmxsdk.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:35 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
PE_Patch Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:33 PM c:\Windows\System32\drivers\iirsp.sys/ Scan
iirsp.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:33 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
e100b325.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:27 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
BrUsbSer.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:24 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
BrUsbMdm.sys Packed: PE_Patch 4/3/2013 1:50:24 PM c:\Windows\System32\drivers\ Scan
$RSMRQDI.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:09 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RQ4FQ94.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:09 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RNR0P2Z.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:08 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RN9E8QP.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:08 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RG46P43.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:07 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RG3YPE7.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:07 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RDUSNTN.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:07 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
$RA94ILZ.swf Packed: Swf2Swc 4/3/2013 4:06:06 PM d:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3917360555-1990541022-1748977788-1000\ Scan
دوستان با کسپری اسکای اینترنت سیکیوریتی هم میشه دیسک بوت واس اسکن یه سیستم دیگه ساخت اگه میشه میتونید بهم آموزشش رو بگین یا اگه تاپیک دارین معرفی کنید
سلام
در ویندوز 8 که دارای کومودو بود،کومودو فایل فعال سازی ویندوز رو مخرب تشخیص داد.الان در ویندوز دیگرم که 7 و دارای کسپر هست این فایل رو اسکن کردم و سالم تشخیص داد.
ضمنا من هر دو ویندوزم رو با این فایل دیروز کرک کرده ام.
این اسم فایل:
KMSpico_Install_v4.4.exe
این هم نتیجه در virus total :
با توجه به نتایج و البته ماهیت فایل،آیا فایل مخرب از نظر سرقت اطلاعات یا ... هست یا خیر؟کد:https://www.virustotal.com/en/file/b2f99486e4ac6eb3a5806ed600e91a283239331bf0a621a8cde1912e55f53b77/analysis/1365014356/
آنتی ویروس ها به عنوان ابزار کرک شناسایی کردند نه مخربنقل قول:
کسپراسکای کرک ها را شناسایی نمیکنه ولی بعضی از انتی ویروس ها تشخیص میدهند
با سلام ،
دوستان من لپ تاپ یکی از دوستان رو می خواستم ویندوزش رو عوض کنم و روی سیستم ایشون کسپرسکی ۲۰۱۲ نصب هست ، البته لایسنس اصلی هست ! می خواستم بدونم اگه پاک کنم و دوباره لایسنس رو بدم قبول می کنه یا نه ؟اگه جواب بله هست این لایسنس رو ۲۰۱۳ جوابگو هست ؟
با تشکر:n16:
لایسنس ها به نوع محصول ربطی نداره،به اعتبارش مربوطه.هر چقدر که مونده باشه شما میتونید از یکی از محصولات کسپرسکی استفاده کنی چه 2012 چه 2013.نقل قول:
برای نصب بعضی لایسنسها محدودیت استفاده دارند.اگه بار اوله که دوباره نصب می کنید نگران نباشید.
سلام
وقتی ویندوز میاد بالا کاسپر چندثانیه طول میکشه تا اجرا بشه و توی همون چند ثانیه برنامه هایی که کرک شدن و من با کاسپر بلوکه کردم به نت وصل میشن و کرکشون از بین میره
میخوام بدونم چرا کاسپر اینقدر دیر میاد بالا و راهی هست که جلوی همچین چیزی رو گرفت؟
اجرای خودکار اون برنامه ها و حتی الامکان برنامه های اضافی دیگه رو غیر فعال کنید، تا هم این مشکل پیش نیاد و هم به زودتر بالا اومدن کسپر کمک بشه.نقل قول:
خب مشکل اینجاست من احتیاج دارم یه سری برنامه ها همیشه در حال اجرا باشن و با هربار بالا امدن ویندوز اجرا بشن و قرار باشه هربار دستی فعال بشن تبدیل به عذاب میشهنقل قول:
جالب اینجاست کاسپر دقیقا همیشه اخرین برنامه اجرا میشه.......یعنی به ترتیب برنامه که اجرا میشن هربار کاسپر همیشه اخرین برنامه ست که اجرا میشه.
وقتی اول ویندوز رو نصب میکنی کاسپر سریع اجرا میشه ولی هرچی که میگذره کندتر و کندتر میشه بالا اومدنش....دلیل این چیه؟
نمیشه تنظیماتی اعمال کرد که کاسپر همیشه اولین برنامه باشه که اجرا میشه و بعد برنامه های دیگه اجرا بشن؟ویندوز8 با کاسپر2013 دارم من
دقیقا حرف دوستمون درسته.مال منم الان اینطوری شده که کسپر آخرین برنامه ایی هست که بالا میاد ولی اوایل نصب ویندوز بهتر بودنقل قول:
البته فکر کنم سرویسهای کسپر قبل از همه برنامه ها کار خودشون رو شروع میکنن و دیر بالاآمدن آیکون کسپر در تسکبار نشان دهنده این نیست که آخرین برنامه اجرا میشه.شما قانون اون برنامه هارو تصحیح کن و کاملا اتصال به شبکه رو مسدود کن.نقل قول:
تا وقتی ایکون برنامه توی تسکبار بالا نیاد کاسپر هیچ فعالیتی نداره و حتی توی این زمان چون هنوز کاسپر فعال نشده فایروال خوده ویندوز فعال میشه و وقتی کاسپر کامل بالا اومد فایروال ویندوز غیر فعال میشهنقل قول:
قانون اول برنامه ها که فرمودید متوجه نشدم یعنی چی؟
اینکه کسپر سرویسهاش رو زودتر آغاز میکنه رو قبلا در همین تاپیک خونده بودم.نقل قول:
منظورم از قانون برنامه ها همون application rules بود دیگه.به این قسمت برید:
setting->application control-->applications و بعد بالا سمت چپ،منوی all aplications رو به running on startup تغییر بده.برنامه هایی که با ویندوز بالا میان رو میبینی که با کلیک راست روی هرکدوم می تونی دسترسی ها و ارتباط با اینترنت رو براشون تغییر بدی.
خب مشکل همینه که سرویس اصلا مهم نیست و خوده برنامه مهمه که زود بالا بیادنقل قول:
برنامه ها رو از همین قیمت که گفتین بلوکه کردم و همه تنظیمات درسته و وقتی کاسپر فعاله مشکلی نیست و اصلا دسترسی به اینترنت ندارن
ولی وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد چون اون برنامه ها قبل از کاسپر اجرا میشن و تا کاسپر اجرا بشه توی همون چند ثانیه اونها به نت وصل میشن و اطلاعات رو ردوبدل میکنن
یعنی توی اون چند ثانیه که کاسپر هنوز اجرا نشده سیستم هیچ امنیتی نداره و حتی دقت کردم توی اون زمان فایروال خوده ویندوز فعال میشه تا وقتی کاسپر کامل اجرا بشه.
سلام. من یه تم دادم به کسپر. حالا می خوام برگرده به همون حالت اولیه خود کسپر. دگ نمی خوام این تم روش باشه... باید چکار کنم ؟
در کسپر دیگه نمی دونم باید چکار کرد.شما با همون فایروال ویندوز نمی تونی جلوش رو بگیری و مثل کسپر براش قانون بذاری و هر بار سوال نکنه؟برنامه bwmeter هم دارای فایروال داخلی و برای اتصال برنامه ها اخطار میده.باید تست کنی ببینی آیا زودتر انجام میشه یا نه.نقل قول:
برو به setting ،سمت چپ پایین به رنگ سبز نوشته restore بعد next رو بزن بعد فقط تیک general setting رو بزن و مراحل رو ادامه بده.محض اطمینان قبل از اینکار یه بک آپ از تنظیماتت بگیر(کاری که باید قبل از نصب تم می کردی)نقل قول:
برای بک آپ گرفتن تنظیمات به setting برو و در بالا سمت چپ آیکون چهارم رو که شکل جعبه هست انتخاب کن.بعد در زیر اون به قسمت manage setting برو و از تنظیمات export بگیر.گزینه restore در این قسمت هم هست.
بیشتر این برام جای سواله که این مسئله کلی یا نه؟چون اگه کلا همه این حالت باشه یه باگ امنیتی خیلی بزرگ هست و سیستم هیچ امنیتی نداره هربار که ویندوز بالا میاد.نقل قول:
توی اون زمان که کاسپر هنوز فعال نشده فایروال خوده ویندوز فعال میشه و میشه با اون برنامه ها رو مدیریت کرد ولی خب این یعنی کاسپر کاملا بی فایدست
1-راسته که حتی نسخه ی اورجینال این آنتی ویروس (با خرید لایسنس) کلیه ی کرک ها ی برنامه های نصب شده رو بدون اینکه بپرسه ، پاک می کنه و برنامه ها رو از کار میندازه؟:n21:
2-برای رفع این مشکل نمیشه کاری کرد؟:n13:
1. نه همه کرک ها رو. بعضی ها رو. مختص کسپر هم نیست، اکثر آنتی ویروس ها اینطوری اند.نقل قول:
2. باید اون ها رو در لیست سفید قرار داد تا آنتی ویروس کاری بهشون نداشته باشه.
بعد از حذف کردن هم میتونی بازیابیش کنی:n06:نقل قول:
این راه رو امتحان کن.تیک اون گزینه که در عکس هست رو بردار و سیستم رو ریستارت کن.ببین بازم مشکل قبل هست یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
اگه همچنان مشکل اجرا شدن برنامه هات بود،از اون قسمتی که آدرس داده بودم و برای startup بود یه عکس بگیر.و یا خودت ببین اون برنامه هایی که نمی خوای اجرا بشن در کدوم گروه(پوشه)قرار دارند.
حتما ابتدا راه اول رو تست کن و نتیجه اش رو بگو.
سلام
یه سوال
چطور میشه KIS2013 رو جوری تنظیم کرد که به محض اینکه برنامه ای بحواد به اینترنت وصل یشه از کاربر سوال بشه که اجازه دسترسی داده بشه یا نه (مشابه آویرا)
دو روزه آپدیت کسپر مشکل پیدا کرده و تا 85% میره و همینجوری میمونه بالاتر نمیره.system watcher هم غیر فعال شده و فعال نمیشه.چکارش کنم؟برای آپدیت بجز مسیر پیش فرض،سرور دیگه ای هست که بشه ازش استفاده کرد؟با vpn هم همین مشکلات رو دارم.
چجوری میتونم از تمام تنظیمات و قانونهایی که برای برنامه ها تعریف کردم بک آپ بگرم و بعد از نصب دوباره،اونها رو بازگردانی کنم؟
با سلام.
هنگام نصب انتي ويروس تحت شبکه نصب به مشکل ميخوره .همون مرحله اول.
عکسشو گذاشتم .دوستان راهنمايي کنيد لطفا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:سلامنقل قول:
میشه دوباره جواب بدید.عکسا معلوم نیست
settingsنقل قول:
تب آخر
گزینه آخر
save
فایل خروجی رو می تونی از طریق load برگردونی
احتمالا برنامه دیگه ای هست که باعث اختلال در باز کردن پوشه موقتی های سیستم میشه. ممکنه قبلش آنتی ویروس دیگه ای داشته باشید که هنوز کاملا پاک نشده یا شاید هم ویروس که البته کمی بعیدهنقل قول:
تازه ويندوز عوض کردم.برنامه هم نصب نيست چون اولين برنامه بعد بالا امودن ويندوز همين انتي ويروس بود.نقل قول:
به نظرتون مجدد ويندوز عوض کنم؟
هیچ کس نیست که راهنمایی کنه
نقل قول:
سلام یه سوال چطور میشه KIS2013 رو جوری تنظیم کرد که به محض اینکه برنامه ای بحواد به اینترنت وصل یشه از کاربر سوال بشه که اجازه دسترسی داده بشه یا نه (مشابه آویرا)
با سلام
در setting کسپر و در قسمت firewall گروه مورد نظر را انتخاب کنید (معمولا trust است) و بر روی edit کلیک کنید و در تب network نوع شبکه مورد نظر را انتخاب کرده و با راست کلیک بر روی ان گزینه prompt for action را انتخاب کنید.
البته در همین قسمت می توانید log event هم تنظیم کنید که گزارش کامل بهتون بده.
با تشکر
با سلامنقل قول:
چیزی که از عکس پیداست فایل self setup ساخته شده دسترسی به پوشه temp را ندارد که چند دلیل می تواند داشته باشد :
1- run as admin نیست
2- فایل source که در کنسول کسپر وجو داشته خراب شده و self setup درست ساخته نشده
3- سیستم مخرب در حال اجرا دارد مانند kido (که می توانیید از kido killer کسپر و یا tdskill و یا sana toolkit استفاده کنید).(rescue disk به همراه windows unlocker کسپر هم پیشنهاد می شود)
و ...
---
روش توصیه شده :
1- سیستم را با سرور شبکه کنید و به جای self setup از deploy استفاده کنید.
2- از تکنیکال های کسپر که از ان ها لایسنس خریداری کردید کمک بگیرید (وظیفه نصب و راه اندازی به عهده ی تکنیکال هاست).
با تشکر
سلامنقل قول:
فایل نصب را دانلود کردید، اگر جواب مثبت هست، من احتمال میدم حین دانلود به دلیل مختلف، فایل ستاپ خراب شده باشه، اگر از راهایی که آقا محمد فرمودند جواب نگرفتید من توصیه میکنم مجددا دانلودش کنید.
:|
حــــذف شــــود ....
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟
با سلام
برای محصولات خانگی معمولا kaspersky internet security استفاده می شود.
البته اگر بخواهید قدرتش زیادتر شود (از نظر پایگاه داده و متود پاکسازی) از kaspersky internet security special ferrari edition توصیه می شود.
و محصول دیگری هم به نام kaspersky pure است که از نظر امنیتی فقط firewall قدرتمندتری دارد و بقیه قابلیت ها تنها برای بهینه سازی و ... هستند که با امنیت ارتباط خاصی ندارند.
---
در کل از نظر قدرت :
1- kaspersky internet security special ferrari edition
2- kaspersky pure
3- kaspersky internet security
---
اما پیشنهاد من همان kaspersky internet security است.
با تشکر
سلام
من میخوام لایسنس kasper sky pure 3 رو از نوع oem بخرم
به 2 نفر دیگه نیاز هست
اگه کسی میخواد بخره پ.خ بده تا جیزییات براش ارسال بشه
ممنون