یه سوال دیگه هم دارم.
یه تیبا برام هست مدل 90سفید بدون رنگ 7ماه بیمه داره 48تا کارکرده میده 18500 میارزه بگیرم؟
مچکرم.
Printable View
یه سوال دیگه هم دارم.
یه تیبا برام هست مدل 90سفید بدون رنگ 7ماه بیمه داره 48تا کارکرده میده 18500 میارزه بگیرم؟
مچکرم.
سلام به همه دوستان
من دنبال یه ماشین کارکرده میگردم در حد 16-17 میلیون تومن
به نظر شما پراید (131 یا 111) یا ام وی ام 110 یا تیبا؟ به نظر شما چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان
یکی از اشناهامون میخواد یه پراید ثبت نام کنه بعد بفروشتش تو بازار آزاد...
بین 111 و 131 کدوم رو بهتر میخرن و تفاوت قیمت نمایندگی و بازار ازادش بیشتره؟
فرقی نمیکنه هر دو رو خوب میخرن ، فکر میکنم 111 برای بازار فروش وضعیتش بهتر باشه .نقل قول:
سلام دوستان
بودجه ام بین 15 تا 18 میلونه، ماشین صفری که میتونم بخرم پرایده، اما خودم سمند و پژو کارکرده رو به پراید صفر ترجیح میدم. حالا موندم برم سمند 85 یا 86 بگیرم یا یکمی پول دیگه روش بزارم تیبا صفر یا پراید صفر بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید.نظرتون راجع بع تیبا چیه؟توی خارج شهر میشه بهش اعتماد کرد؟
خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه. این سوال، سوال منم هست. ممنوننقل قول:
اگر بتوانید تیبا صفر بخرید که گزینه خوبیه ، در خارج شهر هم بد نیست .نقل قول:
اگر بودجتون نرسید بهتره برید سمت پراید صفر ، بهتر از پژو و سمند 7-8 سال کار است .
موفق باشید .
زیاده نمیارزهنقل قول:
بنظر من 16 17 تومن برای پراید کارکرده نمیارزه ... حالا نو بخواید بخرید بحثش جداست...نقل قول:
تیبا اگه با ظاهرش :n21: کنار میاید با توجه به پولتون بدک نیست
ام وی ام 110 4 سیلندرهاش تک و توک ماشینای خوبی اند ... 3سیلندرهاش مالی نیستند... ایمنیش هم از پراید داغون تره.... اما طراحی و امکانات داخلی و حتی جاداریش از پراید بهتر .
پیشنهاد من :
405 مدل 87 شاید گیر بیاد با این قیمت نشد 86
ریو 84 یا 85 رنگ دار ...
سیلو مدلهای آخریش و تر و تمیز...
206 83 ، 84 بشرطی که توی خرج نیافتاده باشه
البته باید ملاکهاتونو بگید قبل از اینکه مشاوره بخواید شما نگفتید از ماشین مورد نظرتون چی میخواید.
نقل قول:
سلام
بسیار بسیار ممنون از راهنمایی کامل تون
من دانشجو ام و متاهل
ماشین رو هم فقط واسه استفاده خانگی لازم دارم
پس به نظرتون 206 ، ریو، 405 و یا سیلو بگیرم بهتره؟
ممنون
سلام... خواهش میکنم...نقل قول:
والا در کل بستگی به خودتون و سلایق و علایقتون داره .... اینجوری بگم که اگه میخواین دردسر کمتری از ماشین داشته باشید همون پراید خب بگیرید که هم مدل بالاتر و کم کارتری گیر بیارید و هم از نظر هرینه ها و قطعات و ... همه جا فراوون و ارزون باشه و هم نسبت به مثلا 405 مصرف سوختش کمتر باشه... ضمن اینکه من شخصا فکر میکنم 16 17 تومن برای خریدن پراید پول زوریه... منظورم اینه که با 14 نهایتش 15 هم میشه یه پراید روپا و سالم و بی عیب و نقص پیدا کرد ...
اما اگه کلاس و این چیزا براتون مهمه من گفتم به ماشینای بهتر از پراید هم میتونید فکر کنید... خودم هم عین شما پولم همینقدر یکم بیشتر بود همه میگفتند پراید صفر بگیر ... اما یه ریو 86 با مقداری رنگ اما ظاهر تمیز و بدون هیچ مشگل فنی پیدا کردم ... 18 تومن... بنظر من که به پراید صفر شرف داره ...
206 اگه خواستید بگیرید فقط حواستون خیلی جمع باشه چون 206 های مدل پایین وقتی توی خرج بیفتند کمر شکن میشند!
405 تمیز و سالم هم اگه بتونید پیدا کنید با این قیمت گزینه ی خوبی هست از بعضی جهات از ریو بهتره ... ریو وقتی رانندگی میکنید صداش زیاده و اگه پنجره ها رو پایین بیارید کاملا صداش اذیتتون میکنه ، ترمزهاش قدرت لازم رو نداره ، طراحی داخلیش مناسب و زیبا نیست و چند مورد دیگه که 405 این معایب رو نداره اما در عوض مصرف سوختش از ریو بیشتر هست ....
در مورد سیلو هم من پشتش ننشستم اما از نرمی و حس خوب رانندگی کردن باهاش خیلی تعریف میکنند ... اما دیگه تر و تمیزش خیلی کم پیدا میشه و آخرین مدل هاش فکر کنم مال 80 و 81 هست که یعنی اگه آخرین مدلش رو هم بگیرید بیش از 10 سال کار کرده...
اگه از ظاهر mvm110 هم بدتون نمیاد حتما بهش فکر کنید چون مدل های بالاترش رو نسبت به 405 و ریو میتونید بخرید ... اما فقط 4 سیلندرش رو بخرید ....
موفق باشید
نقل قول:
آقا بسیار بسیار ممنون از راهنمایی تون
منم نظرم رو 206 البته اگه بتونم سالمش رو پیدا کنم
رنگ هم زیاد برام مهم نیست
بعدش هم میرم سراغ 405 و ام وی ام و ریو
بازم ممنون از راهنمایی تون
دوستان یه نظر بدن قیمت این ماشین مناسبه یا نه
پژ و 405 slx مدل 88 دوگانه
یک گلگیر و کاپوت رنگ
10 ماه بیمه
لاستیک 100
قیمت 19200
اگه به این قیمت نمی ارزه چه قیمتی براش مناسبه ؟
دوست من SLX مدل ۸۸ نداریم ؛ از ۹۰ تولید شد ؛ احتمالا خودشون چراغا و جلوپنجره رو عوض کردن چون از جلو تصادف داشته ؛ قیمتش خوبه خصوصا اگر دوگانه کارخونه باشه .نقل قول:
مطمئنید از 90 تولید میشه؟
ولی من فکر میکنم از 88 تولید میشه آخه خودم مدتیه دنبالشم خیلی دیدم مدل 88 و 89
مثلا این صفحه رو نگاه کنید SLX رو از 88 زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله البته باید بگم SLX با موتور قدیمی ۱۸۰۰ مدل ۸۸ و ۸۹ خیلی کم تولید شده و با SLX های الان فرق میکنند .نقل قول:
سلام
اقا خواهشا منو از سردرگمی دربیارین
پراید 131 فول صفر بگیرم که میده 17 تومن
یا تیبا 50تا کارکرده مدل 90 بگیرم که میده 18 تومن
؟؟
عید شد من هنوز نتونستم مایشنمو بخرم:n15:
شما می تونی پراید تا تیبا رو ثبت نام کنید تحویل فوری هم تیبا داره مناسب دستتون می رسه اونم مدل ۹۳ البته اگر عجله ندارید.
تصادف غیر شدید از گلگیر یا کاپوت یا بغل یا عقب چقدر از قیمت پراید کم میکند؟
با ده تومن پول پیش و مابقی به صورت اقساطی میشه ماشین خرید ؟
کجا ؟ چه جوری؟
کاپوت ۵۰۰ تومان اگر عوض شده باشه و اگر کم رنگ باشه ۳۰۰ توماننقل قول:
تصادف درب و بقل حدود ۲۰۰ ( حداقل ) و تصادف گلگیر جلو اگر عوض شده باشه مهم نیست اگر رنگ شده باشه ۱۰۰ تومان
گلگیر و عقب خودرو حتما باید دیده بشه چون بدترین نقطه برای درست کردن ماشین حساب میشه .
به نمایندگی سایپا مراجعه کنید .نقل قول:
سلام
من یه سیلو میخواستم بخرم مدل 81 قیمتش 17 تومن
ماشینه خوبیه ؟ قطعاتش پیدا میشه ؟ در مقایسه با 405 یا سمند چجوریاس؟
مد نظر من تو انتخاب ماشین 1- شتاب 2- ایمن 3- ظاهر
برا خانواده هم نمی خوام ابعاد مد نظرم نیس.
ماشین بسیار خوبی است ؛ قطعاتش هم نسبتا هست ؛ خب به نسبت ۴۰۵ و سمند نمیشه مقایسه کرد قطعا آنها بهتر از سیلو هستن ؛ معمولا کسانیکه نمیخوان پراید و ۲۰۶ سوار بشن میرن سمت همچین ماشینی .نقل قول:
با نیازهای شما همخوانی داره ؛ شتابش بسیار مطلوب است ؛ کم مصرف و ایمنی خوب و ظاهرش هم بهتر از خیلی ماشینای صفر حال است .
تمیز درجه یک تا ۲۵ ملیون ارزش دارد . شما با ۱۷ میتونید مورد خوبی رو خرید کنید .
سلام
پراید یه گانه سوز، سفید، بدنه خیلی تمیز و فابریک، فقط یه گلگیر عقبش رنگ داره فنر اسپرت هم داره
متاسفانه اطلاعات دیگه ای ازش ندارم
حداقل و حداکثر چقدر قیمت میخوره؟
سلام دوستان
دو تا قیمت میخواستم
پراید 131 sx مدل 90 کارکرد 30 هزار تا یک در عقب رنگ و یک گلگیر رنگ
405 slx tu5 مدل 91 کارکرد 40 هزارتا بدون رنگ فنی بسیار عالی و تمیز
سلام اونایی که میخوان اقساطی بخرن بهتره قبلش یه سر به این آدرس بزنن
سلام دوستان
به خاطر راهنمایی هاتون واقعا ازتون ممنونم
به نظرتون قیمت ماشین بعد از عید زیاد میشه یا کم؟
بین 20 تا 30 فروردین ماشین بگیرم بهتره یا بزارم تو نیمه دوم اردیبهشت؟
میخوام کار کرده بگیرم
ممنون
نقل قول:
سلام
سه روزه این درخواست رو کردم
واقعا کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟:41::41:
نزدیک نوروز قیمت خودرو کمی بالا میره و بعد از تعطیلات به قیمت معمول بازمیگرده . البته امسال بعداز تعطیلات افزایش قیمت بنزین به ۱۰۵۰ تومان و قطع سهمیه دولتی رو داریم که مشخص نیست چه بر سر قیمت خودروها خصوصا کم مصرف و گاز سوز ها خواهد آمد .نقل قول:
1-سلام یه 206 هاچبک تیپ 2 سفید 90000 تا کارکرد داره تصادف نداره فقط دوتا گلگیر عقب به علت مالیدگی به در پارکینگ بدون رنگ صاف شده
رنگ فابریک تودوزی دزدگیر و پخشم داره موتوری سالمه چند میرزه؟
2-تیپ2نقره ای 150000کارکرد بدون رنگموتوری خوب چنده؟
اساتید محترم لطفا اگه میشه سریع جواب بدین
سلام
من داشتم توی سایت bama قیمت های انواع ماشینها را بررسی میکردم به یک موردی برخوردم... چرا 405 مدل های 88 تا 92 ش اینقدر اختلاف قیمتش زیاده .... مثلا 88 حدودا 20-21 هست تا 92 که به بالای 30 میرسه :n13: (بخاطر همون موتور tu5 هست احیانا ؟ یعنی مدلهای 91 و 92 داره فقط.... حالا یه سوال دیگه این موتور مصرف سوختش چقدر تفاوت داره با معمولی؟)
+
بنظرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش خرید داره ؟ (قیمتش خیلی مناسب نیست؟)
سلام.من میخوام پیام بدم نمیتونم لطفا راهنماییم کنید
سلام من میخوام ماشین بخرم در حدود پانزده تومن
یه دونه دوو هست میده یازده تومن تمام رنگه بخاطر آفتاب سوختگی از نظر فنی مشکلی نداره به نظرتون مناسبه؟
.
.
.
.
اصلا کلا دوو مناسبه یا 405
......................یه سوال دیگه چرا دوو تو ایران کم خریداری میشه متلا متل 405 یا سمند نیست؟
منظورتون دوو سیلو هست دیگه ؟نقل قول:
مدلش مال چه سالیه ؟
موقع خرید ماشین چند نوع ماشین خریدنش پیشنهاد نمیشه ... تمام رنگ ، تصادفی شدید ، اتاق تعویض ، شاسی ناسالم و....
وقتیکه بخواید بفروشیدش هم کسی ازتون به سادگی نمیخره ....
بخاطر آفتاب سوختگی که همه ی ماشینو رنگ نمیکنند:n13: یحتمل تصادف شدید داشته....
بعید هم بنظر میرسه مشگل فنی هم اصلا نداشته باشه.... پیش مکانیک بردید ؟
در مورد مقایسش با 405 و سمند هم که مقایسه ی جالبی نیست .... سیلو زمان خودش خیلی ماشین خوب و باکلاسی بود ... اما الان دیگه شما مدل 82 (آخرین مدلی که ازش موجود هست) رو هم که بخرید ماشین قدیمی و 10 یا بعبارتی 11 سال کارکرده را سوار میشید.... ولی در عین حال اگه تر و تمیز و آنچنانی و درجه یکش پیدا بشه (25 هم فی میخوره) شخصا به 405 و سمند و سایر ماشینهای این رده ای ترجیحش میدم .... با 15 تومن هم 405 خوب گیر نمیاد (خیلی سخت مگه گیر بیاد)
در مورد سوال دیگتون هم بعد از ورشکستگی کمپانی دوو، وارادت (مونتاژ؟) محصولاتش در ایران متوقف شد.... 405 و سمند سالهاست دارند تولید میشند .... طبیعیه که بیشتر خرید و فروش بشند... تعدادشون هم خیلی بیشتره....
اگه به محصولات دوو علاقه دارید با این رنج قیمت و 2 3 تومن هم کمترش یک ماتیز تر و تمیز و عالی میتونید بخرید .... خیلی هم ماشین خوبیه ....
یک نگاه به این دو بیاندازید : (البته اولی که قیمتشو خیلی زیاد گفته ازش نمیخرند با این قیمت !!!)
اگه هم میخواید در مجموع از ماشین داشتن و در آینده زمان فروش دردسر کمتری داشته باشید پراید بگیرید با خیال راحت.... :)
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام.
این پراید هارو تو لینک های زیر ببینید بگید کدمسون مناسبتره؟
ممنون از همگی
مدلهاشونو نگفتید ... مدل چند هستند ؟نقل قول:
سلام شرمندهنقل قول:
1- 87
2- 85
همونی که رنگش مسی هستش.نقل قول:
واقعا رنگ تکی هست.
سلام بر تمامی رفتا
پیشاپیش عیدتون مبارک
میخوام ماشینمو بعد از عید بفروشم و ماشین همکارمو بخرم , هر کدوم توی بازار چقدر فی میخورن تا ببینم چقدر باید جفت و جور کنم
پراید 83 سفید انژکتوری دوگانه سوز دستی , یک برگ سند و 9 سال تخفیف بیمه . یه گلگیر جلو رنگ و عقب ماشین هم ضربه خورده که البته بدون رنگ درومده و عقب ماشین رنگ شدگی (بجز یه کف دست بالای چراغ عقب نداره) بیمه هم تا برج 2 داره که البته با 200 تومن راحت بیمه میشه . شرایط ماشین مطلوبه برای مثال لاستیکهای جلوی 80 و عقب 90 درصد داره
ماشین همکارم پارس نقره ای مدل 85 تک سوز هست که مال ایشون هم یه برگ سنده و تخفیف بیمه از 85 داره و البته تا تابستون بیمه داره. سر گلگیر جلو رنگ شده و کاپوتش عوض شده . به طور کلی شرایط ماشین ایشون هم شرایط خوبیه و تازگیها سرسیلندرش رو باز کرده و واشر عوض کرده
خوب هر کدوم چقدر فی میخورن؟؟؟
نظر خودم برای پراید حدود 9 و برای پژو حدود 18 هست... البته تازگیها اصلاً توی بازار نرفتم ,