جواب این سوالتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت کامل توضیح داده شده.نقل قول:
Printable View
جواب این سوالتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت کامل توضیح داده شده.نقل قول:
جنس و مارک رادیاتورهاتون چیه؟نقل قول:
دقیقاً نمی دونم اما این عکسها شبیه رادیات ما هستندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس اولیه لوله بالایی که تیره رنگ هست برای ما شیری رنگ هست
لامصب عکسهای این نوع رادیات هم در اینترنت کم بود
دیشب که هوا سرد شده بود تو خونه سگ لرزه می زدیم انگار نه انگار خونه سیستم گرمایشی داره
در نظر دارم البته با مشورت اساتیدی مثل شما یا رادیات ها را عوض کنم یا پکیج را
اساتید
مزید امتنان خواهد بود اگر لطف بفرمایید و راهنمایی کنید که رسوبات آب در محله جنت آباد جنوبی چیست؟
دوست عزیز بهتره که سریعتر این رادیاتورها را عوض کنید این رادیاتوها اسمشون کریستال است و ظریب گرما دهی خیلی پاینی دارند . و اصلاً قدرت گرم کردن محیط های با شرایط شما را ندارند. (ایساتیس هم یک نمونه از این رادیاتوررو با مارک ایساتیس تولید میکنه).
بجای این رادیاتورها رادیاتور پنلی یا رادیاتور آلومنیمی بوتان مدل( ایل پریمو) یا ایران رادیاتور (مدل کال یا سولار ) بگیرید و از گرما دهیش لذت ببرید.نقل قول:
برای اینکه بدونید درصد سختی آب در منطقه شما چند ppm است بهترین را استفاده از دستگاه TDS (دستگاه سختی سنج ) است که قیمت چندانی هم نداره (حدود 70 یا 80 هزار تومان ) و اکثر نصاب های پکیج هم این دستگاه را دارند.
و برای تست سختی آب فقط کافی دستگاه را روشن کنید و در داخل آب قرار بدید ، نتیجه را در عرض چند ثانیه روی مانیتور دستگاه ثبت میکنه.نقل قول:
ممنون و متشکرم در ضمن چند روز پیش از رادیو ماشین البته من نصفه برنامه را شنیدم , که مصاحبه ای داشت و شکایات مردم در اثر ترکیدن پره های رادیاتور ایران رادیاتور و... میخوام بدونم شما میدونید موضوع چی بوده و آیا مشکل مربوط به همین مشکل ما هم میشده یا خیر؟؟نقل قول:
سپاس از جوابتان!نقل قول:
میشه راهنمایی بفرمایید آیا شما اطلاعاتی در خصوص "نوع" املاح و سختی آب منطقه جنت آباد دارید؟
نه متاسفانه چیزی نشنیدم.نقل قول:
سختی آب شما هرچقدر هم که باشه مطمئناً خیلی کمتر از آب استان های دیگه مثل قم یا اراک و...است( نا سلامتی آب تهرانه :n02:). نهایتاً حدود 300 تا 400 ppm سختی داشته باشید.نقل قول:
سلام
کسی در مورد کولر بخاری RABO AC-1421 اطلاعاتی داره؟ ارزش خرید داره؟ مشخصاتش رو اگه میشه اینجا بذارید
با عرض سلام و تشکر فراوان
خوشحال میشم پیشنهاد شما درباره خرید نوع و مارک پکیج و نوع سیستم گرمایش برای مورد زیر بدونم
ساختمان ویلایی دوبلکس 140 متر همکف با 1 متر کف کرسی و 40 متر در طبقه بالا
دیوارها از نوع 10-5-10 ( سفال - فوم - سفال)
پنجره ها دو جداره
در مورد نصب پکیج در بیرون ساختمان هم مشکلی خاصی وجود ندارد ( میشه محلی جدا را براش در نظر گرفت )
سیستم گرمایش از کف یا استفاده از رادیاتور کدوم به نظرتون بهتره؟
محل سکونت هم شمال ( ساری)
آیا استفاده از یک آبگرمکن دیواری جداگانه برای آبگرم مصرفی ( آشپزخانه و حمام ) و یک پکیج تک مبدله برای سیستم گرمایش را به صلاح میدانید یا کلا از یک پکیج دو مبدله استفاده کنیم بهتره ؟
مارک پیشنهادی شما چیه ؟ خودم نظرم روی بنسرپرو بدون فن 30 بوتانه.
اگر پیشنهاد هایی هم داشته باشید خیلی خوشحال میشم بگید
ممنون
پکیچ بنسر بدون فن 28 نه 30 اگر 30 می خوای فن داره می شه.اگر فن دار بود تو خونه بگذار هوا رو از بیرون می کشه و بعد می ده می ده بیرون. اگر فضای بیرون داری براش که چه بهتر فقط سعی کن کثیف گرد و خاکی نشه و اگر یه موقع نبودی و ارور داد و کار نکرد یخ نبنده.
اب گرم خوبی هم می ده و نیازی به ابگرمکن نیست. از این فضا بیشتر هم جواب می ده.
من خودم تو تهران تو یه فضای خیلی بزرگتر نزدیک 300 متر نصب کردم خوب بوده ( از سه طرف باز)
گرمایش از کف خوبه ولی اولا که باید ایزوله شده باشه. و بدون اگر مثلا تهران زندگی می کنی و می خوای تو شمال نصب کنی بدرد نمی خورده چون تا بیاد خونه رو گرم کنه دو روز طول می کشه.. ولی اگر اونجا مستقر هستی خیلی عالی هست. ولی ایزوله بودن دور فضا خیلی خیلی مهمه
فقط بنسر پرو مشکلی که داره اینه که هر از گاهی یه دونه ال سی دی می سوزنه و قیمتش حدود 260 هزار تومانه
سلام استاد من مایع را گرفته و طبغ دستور در رادیاتها تزریق کرده ام و صدا و تولید گاز کم شده ولی متاسفانه مشکل دیگری پیش آمده آب شیر مرتبا گرم وسرد میشه. چراغ سبز حرارت روی پکیج (سبز) دوتا دوتا روشن میشه و بالا میره و چراغ مشعل(زرد) هنگامی که شیر بازه روشنه و یکدفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه!!!نقل قول:
مشکل چیه؟ آیا جرم گرفته؟ اگر آره کجاش و آیا میتونم خودم رفعش کنم. با تشکر و سپاس
سلام... دوستان لطفا راهنمایی کنید...
الان به علت برودت هوا درجه پکیج رو برای سیستم شوفاژ زیاد کردیم... اما اتفاقی که می یوفته اینه که پکیج به طور مرتب روشن و خاموش میشه!
حدودا 6 الی 7 بار در دقیقه که اعصابو به هم می ریزه... برای قسمت آب مصرفی چنین مشکلی نیست... در موقع استفاده روشن میشه و بعد خاموشه
اما برای شوفاژ که روی Max هم درجه رو گذاشتیم دمای آب هم هیچ وقت به 80 که نهایت درجه پکیج هست نمی رسه... پکیج ایران رادیاتوره
دوست خوب پکیج ایران رادیاتورت چه مدلی هست؟؟
e24ff فن دار... تا الان که بیچاره کرده مارو... فقط برای قسمت آب گرم مصرفی خیلی خوبهنقل قول:
جنس رادیاتورهاتون چیه و تعداد پره ها و محل های که رادیاتور نصب میشه چندتا است؟رادیاتویها به صورت کامل داغ میشن یا نه؟[
طبقه چندم هستید؟آیا دور ساختمانتون خالیه یا نه؟
نقل قول:
ببخشید دقیقاً متوجه توضیحاتتون نشدم.نقل قول:
بنسر خیلی خوبه ولی فراموش نکنید که اگر قرار پکیج رابیرون از ساختمان نصب کنید حتماً پکیج فن دار بگیرید.مطمناً با بودن پکیج دیگه نیازی به آبگرمکن ندارید.نقل قول:
با سلام و تشکر فراوان میشه دلیلش رو بفرمایید.نقل قول:
منظورم از بیرون ساختمان ساخت یک اتاقک برای این منظور است.
یکی از شرایط نصب پکیج بدون فن اینه که ارتفاع دودکش شما حداقل 4 متر باشه. وقتی بخواهید پکیج را در بیرون از خونه و توی یک اتاقک نصب کنید نهایت ارتفاع دودکش شما 1 متر هم نمیشه در نتیجه با کوچکترین وزش بادی دستگاه خاموش میشه و کار نمیکنه .اما پکیج های فن دار این مشکل را ندارند و باد نمیوتنه به سادگی باعث خاموش شدن پکیج بشه.نقل قول:
سلام خسته نباشید راستش من یه پکیچ اریستون مدل ماتیس خریدم و گرمایش خونمون از طریق گرمایش از کفه خوب برا گرمایش از کفش زیاد مشکلی نداریم ولی برای اب گرم مصرفی اصلا اب را گرم نمیکنه در حالی که سیستم روشن میشه و کار میکنه ولی با اینکه درجه پکیج را برای اب مصرفی رو درجه 60 گذاشیم ولی فقط اب را ولرم میکنه به نظر شما مشکل کار از کجاست و من باید چیکار کنم
سلام.پکیج من بوتان کالدا ونزوآ هست.ظرف مدت 20روز آب گرم شیر های آب حدود 90% کم شد.یعنی تقریبا" قطع شده! پرسیدم میگن رسوب کرده و لوله های رادیاتورش دو لایه است و باز کردنش سخته!! آخه رسوب به این سرعت؟! درمان صحیحش چطوریه؟ ممنون
فشار آب سرد ورودی به پکیج یا فشار آب ورودی ساختمان را به نصف برسونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.نقل قول:
آیا فشار آب گرم از تمامی شیر ها کم شده یا بعضی هاش ؟
اول فیلتر های روی شیر ها را باز کنید و کاملاً تمیز کنید.اگر روی ورودی آب سر پکیج هم صافی گذاشتید اون را هم باز کنید و توری داخلش را تمیز کنید .
حالا ببینید فشار آب تغیر میکنه یا نه اگر تغیر نکرد مشکل از پکیجه و احتمال داره رسوب کرده باشه.نقل قول:
من پکیج دو مبدله ایران رادیاتور مدل m24ff خریدم(محل آپارتمان تهران است)
آیا استفاده از این فیلتر و سختی گیر ها ضرورتی دارد؟ چون شنیدم در بعضی موارد این فیلتر ها در اثر سرما میشکند و موجب دردسر میشود...
با سلام به دوستان گلم
پکیج من مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه فقط احساس میکنم زود به زود افت فشار پیدا میکنه
تمام شیر باز و بست رادیاتور ها رو عوض کردم و ظاهرا هیچ نشتی در مدار دیده نمیشه
به نظر شما افت فشار بعد از یه چهار روز برای به پکیج مدل اوپتیما طبیعی هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
بله متاسفانه یک سری سختی گیر خیلی بی کیفیت و با نام و مارک سختی گیرهای معروف وارد بازار شده که واقعاً دردسر ساز شده اند.
پیشنهاد میکنم از یک سختی گیر مغناطیسی با کیفیت و یک صافی (برای جلوگیری از ورد مواد زائد مثل سنگ ریزه یا براده فلزات موجود در آب به داخل پکیج) استفاده کنید .نقل قول:
این اتفاق طبیعی نیست و به احتمال زیاد یک جا نشتی وجود داره.نقل قول:
در مورد سیستم گرمایش از کف و مشکلاتی که درباره اش میگن مثل پوکی استخوان آیا درسته؟نقل قول:
فرمودید که مشکل اصلی برای انتخاب بین بدون فن و با فن مسئله ارتفاع دودکش است . خوب چون ساختمان دوبلکس است براحتی میشه ارتفاع دودکش رو 4 متر در نظر گرفت آیا باز هم نکته ای است که باید در نظر بگیرم
خیلی ممنون
سلام این کارا کردم ولی تاثیری نداشت.
نقل قول:سلام من این کار را هم انجام دادم ولی متاسفانه تاثیری نداشتنقل قول:
به نظر من حرف های که در مورد گرمایش از کف زده میشه صحت نداره و اگر این سیستم به صورت اصولی انجام شه خیلی هم خوبه.
اگر بتونید ارتفاع دودکش را حداقل 4 متر بسازید میتونید از پکیج بدون فن استفاده کنید.نقل قول:
فشار آب را بیشتر کم کنید. شیر آب داغ را باز کنید جلوی پکیج بایستید ببینید چه دمای را نشان میده.آیا دما ثابت میمونه و متغیره؟نقل قول:
سلام جناب تعمیرکا ر بنده از شهر تبریز هستم میخواستم با بودجه 1600 تومان تا 2 تومان یک پکیج بخرم میخواستم بدونم جنابعالی نظرتون در مورد پکیج بوتان مدل optima kis یا پکیج دیگه ای چیه چون وقتی میرم بازار انتخاب کنم واقعا سردرگم میشم و هرکسی جنس خودشو تعریف میکنه :n03: واقعیت داره بوتان لوازمش چینی هست؟ کلا میخوام فقط جنسی باشه که زود خراب نشه و گرمای خوب و صدای کمی داشته باشه نظرتون رو هم در مورد پکیج هایزر و زاس بگین از وقتی هم که برای این تایپک میذارین خیلی ممنونم:n16:
شما فشار اب را کم کنید تا مشکل حل شود.نقل قول:
پکیج بوتان مدل اوپتیما پکیج خوبیه و یک انتخاب خوب برای شما است.در مورد چینی بودن قطعات که دیگه لازم نیست صحبتی بشه و مطمئناً بعضی از قطعات دستگاه ساخت چین است.نقل قول:
پکیج هایزر میگن ساخت آلمان است ولی فکر میکنم این پکیج هم در ترکیه مونتاژ میشه و دفتر مرکزیشون هم در تبرز باشه و واقعاً قیمت های خیلی مناسبی داره ولی در مورد کیفیتش چیز زیادی نمیدونم. و شبیه پکیج های باکسی گروپه. پکیج نوتا هم دفتر مرکزیش در تبریز است که اون هم پکیج هاش مربوط به گروه باکسی است کیفیتش خوبه ولی درباره خدماتش نمیتونم حرفی بزنم.
پکیج بایکان هم خیلی عالیه این پکیج هم ساخت ترکیه است و در تبریز خدمات گسترده ای داره.پکیج فرولی هم در تبریز خدمات خوبی داره و کیفیت خیلی بالای هم داره.نقل قول:
جناب تعمیر کارممنون واسه وقتی که واسم گذاشتین ممنونم من امروز قیمت کردم تا مرز 2 تومان پکیج استانبول هم میدن چون نظر شما خیلی واسم مهم هستش میخواستم بین پکیج استانبول و بوتان یکی رو واسه من انتخاب کنین خیلی ممنون