نقل قول:
سلام
من 256 نامحدود برام مناسبه البته اگه کیفیت وب اش در طول شبانه روز خوب باشه.
شما سرویس بیکران برونزی داری یا طلایی ؟
Printable View
نقل قول:
سلام
من 256 نامحدود برام مناسبه البته اگه کیفیت وب اش در طول شبانه روز خوب باشه.
شما سرویس بیکران برونزی داری یا طلایی ؟
بیکران برنزی هست ماهی 15 تومن 512 برنزی ماهی 22500 سرعتشم میگن 60 هستنقل قول:
میشه بگی خوبه
بابا نوین نت بیام یا نه خوبه؟سرعت شبانش 60 بالاتر میره یا رو 60 قفله 512 2 مگش
سلامنقل قول:
دوست من معلومه که نباید بیای نوین!!!!!!!!!
همه دارن از نوین کوچ میکنن شما کجا داری میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
منم به عنوان یوزر نویننت میگم نیا ، چون دارم کوچ میکنم همـــون مخابرات !نقل قول:
من 1 مگابیت 4 گیگ دارم
شبها سرعتم میشه 30
رنگ میزنم میگن یک به چهار هست و مشکلی نیست
روزها هم خیلی دی سی دارم
مزخرفه !!!
به بار نخری ! پولتو میریزی دوره:n21:
سلام دوست عزیز.من از خدام بود تو شهر ما آسیاتک بود می رفتم اونجا.نقل قول:
نوین نت هیچ خبری نیست شبانه هم تو 5 ساعت 1 گیگ بیشتر نمیتونی بگیری...
ظاهرا شرکت مضخرفی هست.دی:
میخواستم نمایندگی بگیرم برای شهرمون.دی:
سلام دوستان
توی استان ما ( گیلان) مخابرات تازه Adsl آورده ( شایدم قبلا داشته ولی خب توی شهر ما تازه راه اندازی شده) حالا میخواستم بپرسم کسی از مخابرات گیلان سرویس گرفته؟سرعتش چجوریه؟
با اینکه نوین نت لعنتی توی شهر ما فقط 128 میده و سرعتش از دیال آپ بدتره توصیه میکنید برم مخابرات یا نه؟
دوستانی که مخابرات دارن راضین ازش؟
شما کدوم شهر هستید . من که رشت هستم سرویس 512 تا 2 مگ دارمنقل قول:
شهر ما که فقط 128 داره.الان 7 ماهه اینطوریه.دیگه خسته شدمنقل قول:
حالا وضعیت مخابرات چجوریه؟کسی خبرشو داره سرعتش بهتره از نوین نت آشغاله یا نه؟
من نوین نت دارم. شما تاپیک گیلان بپرس احتمالا بچه ها از مخابرات سرویس دارننقل قول:
وضعیت رایگان نوین چطوره ؟!
بهتر نشده ؟!
شارژ کنم یا برم مخابرات ؟!
افتضاح همون که همونهنقل قول:
برو مخابرات اگه خوب بود
واسه من پهنای زیاد نداد مخابرات تو شهرستونمون 2مگ را هر کاری کردم
میرم یه جای دیگه کمتر از 1گیگم مونده
دوستان یه نمونه از پینگشون با pingtest.net لطف می کنن بزارن. برای من یه ۳-۴ روزی هست پینگ دیگه مثل قبل خوب نمی شه.
بفر ما داداش عجب پینگی نوین دیگه شورشو در آوردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های جدید رو که دیدم ، کپ کردم :n19: ، بهتره برگردم همون آسیاتک
کلا تغییر کرده - هم قیمتا هم سرویسهانقل قول:
اوه اوه!! من الان دیدم. این از کی اینجوری شده؟!!! این چه وضعیه ۱۰ برابر کردن همه قیمتارو که. سرویس هارم گند زدن بش رفتهنقل قول:
این چه وضعه سرویس و قیمته !!؟؟؟ من بخاطر قیمت خوبش اومدم اینجا .. من جمع میکنم !!
این چه وظعشه بازده رایگان رو هم برای بیشتر سرویس ها برداشتن
منم جمع میکنم :n22:
الان نمیدونم کدوم شرکت برم(پارس,مخابرات,آسیاتک):n13:
اوه اوه چقدر قیمت هارو بردن بالا !!! منم ماه دیگه تمدید نمیکنم . ولی نمیدونم بعدش کجا برم !! خدایا چکار کنیم با این مملکت دیکتاتوری :n03::n29:
نویننت سرویس 8 مگ هم داره ؟؟!:n04:
کی گفته؟!!نقل قول:
(امضاتو دوست می دارم!) :n02:
داخل سایتش زده. فکر کنم جز سرویسهای جدیدش باشهنقل قول:
من که دیروز تمدید کردم همون قیمت قبلی ازمن گرفت و افزایشی نداشتمنقل قول:
کجای این سایت زده ۸مگ؟!!!نقل قول:
نمیدونم! :n13:
ولی صبح زده بود 4 تا 8 مگ، ولی الان برداشتن!:n02:
جدا؟!! خیلی باحال مشد اونجوری که.نقل قول:
به جون خودم صبح زده بود ولی الان برداشتن.نقل قول:
الان واسه ما که قبلا ثبتنام کردیم ساعات رایگان حساب میشه یا تخفیف میخوره.؟ قبلا که رایگان بود
خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن. الان کلا سایت نوین بالا نمیادنقل قول:
دوستان الان که من سرعت 512 تا 2 مگ دارم ساعت رایگانش هم از 1تا6 بود الان این واسه ما فعاله یا عوض کردن از چه ساعتی شامل من میشه
آره بعضی مواقع همینطوری میشه - بعضی سایتها از جمله خود نوین نت بالا نمیاره:n23:نقل قول:
نه فعلن تا تغییر سرویس ندیم همون 1 تا 6 هست.نقل قول:
ما که از نوین نت به خاطر این حرکتش رفتنی شدیم.دوستان دیگه که هنوز امید دارن می تونن برن به فروم نوین نت و نظراتشون رو بگن.هر چند که گوش شنوایی وجود نداره...
:n03:ای تف به این روزگار بیاد! من میخواستم از دست شاتل راحت شم بیام نوین نت بگیرم دومگ، عهد همین امروز که میخواستم برم درخواست تخلیه بدم با این قیمتهای گرون شده مواجه شدم:n03: آقا یکی بیاد منو از دست این شاتل نجات بده توروخدا:n03::n28:ای خدااااااااااااا!دومگ ماهی 21هزارتومن رو با ترافیک 9 گیگ برداشته نوین نت! الان با این قیمتها مشترکهای خودش هم میپره که! :n08:ای بمیرن!بترکن! منفجر شن! :n03: مخابرات هم که افتضاحهههههههههههه! اونم میخواستیم بگیریم که یهو مخابرات مازندران رو ترکوندن!همه چی عوض شد !:n03::n28:آقا من میخوام برم افغانستان پناهنده سیاسی شم! کی میاد!؟:n03::n28:
ما که رفتیم مخابرات : 512 نامحدود.
دیشب هم 2 گیگ دانلود کردم !:n02:
محدودیت بر روی تک پورت به طور 24 ساعته از 1 ماه پیش صورت میگیره دیگه نمیشه فلش نگاه کرد یا برنامه حجم بالا آپدیت کرد. جالبه شرکتی که ادعای بالاترین پهنای باند بالا را دارد در برابر افزایش قیمت محدودیت سرعت اعمال مینماید.:hmm:
دوستان کسی از شیراز نوین نت داره ؟؟؟
دوست عزیز نوین نت توی تمام کشور هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ سرعت یکیه. شهر با شهر دیگه هیچ تفاوتی ندارهنقل قول:
من 10 تا خط از نوین نت اینترنت گرفتم ولی دارم هر کدام که زمانش تمام میشود تخلیه میکنم و دیگه قرارداد نمیبندم
معلوم نیست چطوری قیمتها و سرویسها را تنظیم میکنند.ریاضیدان هم باشی از حساب کتاب اینها سر در نمیاری.تا چند روز پیش من به همه نوین نت را پیشنهاد میدادم.الان میگم دایال آپ شرف داره.
این حرکتهاشون برنامه ریزی شده بود.از اونجایی که بعضی از سرویسهای خوبشان را فقط یکماهه میدادن .لیست قیمت قبلی خیلی خوب بود.بعضی سرویسها به جای شبانه رایگان ساعات نیمه رایگان داشتند و برای مایی که دانلود زیاد نداریم عالی بود ولی الان....
:n24: